Από τα αποτελέσματα της Τελευταίας δημοπρασίας (11/5/2008),όπου και μέλος-μέλη; του forum μας έλαβαν μέρος on-line,βρήκα την ευκαιρία να παραθέσω κάποια ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.Κατ'αρχήν ξεκινάω από τα δικά μου ρολόγια:
1.pam183 Black-Seal τιμή καταλόγου 3.900ευρώ, εκτιμώμενη τιμή 1.900-2400,χτυπήθηκε τελικώς στα 3χιλ.περίπου (για ρολόι που είναι στην παραγωγή τα πήγε περίφημα)
2.pam233 (Luminor PR 8days gmt,κουρδιστό) αρχική εκτίμηση στα 4500 ευρώ,χτυπήθηκε τελικώς στα 7,5χιλ. περίπου όσο ακριβώς η ΑΤΣΑΛΙΝΗ DAYTONA(used) 12000CHF (2 υπήρχαν),επίσης μιά χαρά είναι,μόλις σταματήσει (την 1η χρονιά παρήχθησαν 1500 κομμάτια,την 2η 1000 κομμάτια...φέτος βλέπουμε

) άντε γεια

3.Rolex GMT II ref.16710 σειράς F toy 2004 με ΑΑ παρακαλώ πιά(αφού το σταμάτησε) όπως και το pam233 είχε ΑΑ,τελικώς κι αυτό στα 3χιλ.+ χτυπήθηκε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ έχω τα λεφτουδάκια μου ανα πάσα στιγμή με μελλοντική φυσικά ΑΝΟΔΟ ειδικά από το pam233 που είναι το 1ο Panerai με δικό του μηχανισμό!Το GMT σταθερή αξία(προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το Κεραμικό) και το Black-Seal όσο πιο πολύ το φοράς τόσο περισσότερο το αγαπάς και ομορφαίνει μέρα με τη μέρα

...βάζεις κι ένα χειροποίητο λουράκι και γίνεται κουκλάρα

.
Απογοήτευση μεγάλη τα complique IWC ειδικά τα perpetual και τα Tourbillon,seira Jones πήγε "χάλια" LE ρολόι και πουλήθηκε πιο φτηνά από το 7days port!Η ΑΡ αν εξαιρέσεις την σειρά OFF SHORE στα άλλα πήγε τραγικά χαμηλά..... η V.C. ΣΤΑ ΜΗ ΜΑΝUFACTURE μοντέλα=ΨΙΛΟΠΑΤΩΣΕ.....

Kρίμα όλες οι παλιές μου αγάπες-φίρμες πήγαν κατά @ιαόλου

JLC,GP....πολύ μα πολύ χαμηλές τιμές για την ποιότητα που έχουν και προσφέρουν

.
Patek στα ουράνια

.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Για άλλη μια φορά το Παγκόσμιο Χρηματηστήριο "έδειξε":
sport watches: Rolex με διαφορά,Panerai ανερχόμενη δύναμη ειδικά με τους in-house μηχανισμούς της και τα pre-vendome μοντέλα της όλοι οι υπόλοιποι "ότι πιάσουν" με μικρές εξαιρέσεις φυσικά!
Complique ρολόγια: Patek ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ και φυσικά από την Ακαδημία ΑΗCI φοβερός ο F.P.JOURNE, PHILIPPE DUFOUR, ορισμένα V.C. Και BREQUET,oi υπόλοιποι χτυπιούνται μεταξύ τους.
http://catalog.antiquorum.com/catalog.html