Αποστολέας Θέμα: Antiquorum.  (Αναγνώστηκε 17513 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Antiquorum.
« στις: Μάιος 13, 2008, 09:40:07 πμ »
Από τα αποτελέσματα της Τελευταίας δημοπρασίας (11/5/2008),όπου και μέλος-μέλη; του forum μας έλαβαν μέρος on-line,βρήκα την ευκαιρία να παραθέσω κάποια ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.Κατ'αρχήν ξεκινάω από τα δικά μου ρολόγια:
1.pam183 Black-Seal τιμή καταλόγου 3.900ευρώ, εκτιμώμενη τιμή 1.900-2400,χτυπήθηκε τελικώς στα 3χιλ.περίπου (για ρολόι που είναι στην παραγωγή τα πήγε περίφημα)
2.pam233 (Luminor PR 8days gmt,κουρδιστό)  αρχική εκτίμηση στα  4500 ευρώ,χτυπήθηκε τελικώς στα 7,5χιλ. περίπου όσο ακριβώς η ΑΤΣΑΛΙΝΗ DAYTONA(used) 12000CHF (2 υπήρχαν),επίσης μιά χαρά είναι,μόλις σταματήσει (την 1η χρονιά παρήχθησαν 1500 κομμάτια,την 2η 1000 κομμάτια...φέτος βλέπουμε ;)) άντε γεια :cooler:
3.Rolex GMT II ref.16710 σειράς F toy 2004 με ΑΑ  παρακαλώ πιά(αφού το σταμάτησε) όπως και το pam233 είχε ΑΑ,τελικώς κι αυτό στα 3χιλ.+ χτυπήθηκε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ έχω τα λεφτουδάκια μου ανα πάσα στιγμή με μελλοντική φυσικά ΑΝΟΔΟ ειδικά από το pam233 που είναι το 1ο Panerai με δικό του μηχανισμό!Το GMT σταθερή αξία(προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το Κεραμικό) και το Black-Seal όσο πιο πολύ το φοράς τόσο περισσότερο το αγαπάς και ομορφαίνει μέρα με τη μέρα ;)...βάζεις κι ένα χειροποίητο λουράκι και γίνεται κουκλάρα ;D.
Απογοήτευση μεγάλη τα complique IWC ειδικά τα perpetual και τα Tourbillon,seira Jones πήγε "χάλια" LE  ρολόι και πουλήθηκε πιο φτηνά από το 7days port!Η ΑΡ αν εξαιρέσεις την σειρά OFF SHORE στα άλλα πήγε τραγικά χαμηλά..... η V.C. ΣΤΑ ΜΗ ΜΑΝUFACTURE μοντέλα=ΨΙΛΟΠΑΤΩΣΕ..... >:(
Kρίμα όλες οι παλιές μου αγάπες-φίρμες πήγαν κατά @ιαόλου :(
JLC,GP....πολύ μα πολύ χαμηλές τιμές για την ποιότητα που έχουν και προσφέρουν :(.
Patek στα ουράνια  :D .
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Για άλλη μια φορά το Παγκόσμιο Χρηματηστήριο "έδειξε":
sport watches: Rolex με διαφορά,Panerai ανερχόμενη δύναμη ειδικά με τους in-house μηχανισμούς της και τα pre-vendome μοντέλα της  όλοι οι υπόλοιποι "ότι πιάσουν" με μικρές εξαιρέσεις φυσικά!
Complique ρολόγια: Patek ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ και φυσικά από την Ακαδημία ΑΗCI  φοβερός ο F.P.JOURNE, PHILIPPE DUFOUR, ορισμένα V.C. Και BREQUET,oi υπόλοιποι χτυπιούνται μεταξύ τους.
http://catalog.antiquorum.com/catalog.html

konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Antiquorum.
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 13, 2008, 10:13:41 πμ »
ΜΠΡΑΒΟ γιωργο πολυ καλη αναφορα, για να ξερουμε που βαδιζουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 13, 2008, 12:10:32 μμ »
Στις δύσκολες εποχές οι σταθερές αξίες συνεχίζουν να κρατάνε και αποτελούν το απάγκιο του κάθε επενδυτή. Και εξηγούμαι. Εδώ και ένα χρόνο περίπου που έσκασε η φούσκα των στεγαστικών δανείων υψηλού ρίσκου, η αγορά ειδών πολυτελείας έχει κάμψη πωλήσεων παγκοσμίως. Η κρίση χτύπησε τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές, μεγάλους επενδυτές και γενικά πολλά παχιά πορτοφόλια. Και για την ώρα δε φαίνεται στον ορίζοντα πότε θα περέλθει η κρίση. Δεν είναι τυχαίο που οι επενδυτές στρέφονται σε σταθερές αξίες, όπως ο χρυσός. Σε άλλες εποχές και οι λοιπές μάρκες θα είχαν καλύτερη τύχη, χωρίς βέβαια να υποσκελίζουν τη Rolex και την ΡΡ. Γι' αυτό τώρα είναι η ευκαιρεία να αποκτήσει κάποιος ένα καλό ρολόι σε συμφέρουσα τιμή.

Εσύ πάντως Γιώργο έκανες ταμείο.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 13, 2008, 12:23:45 μμ »
Η κρίση χτύπησε τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές, μεγάλους επενδυτές και γενικά πολλά παχιά πορτοφόλια. Και για την ώρα δε φαίνεται στον ορίζοντα πότε θα περέλθει η κρίση.

Χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξος, η κρίση δεν βλέπω να παρέρχεται σύντομα. Τα σημάδια όμως είναι δυσοίωνα και οι προβλέψεις είναι γκρίζες. Για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον.
Δεδομένου όμως ότι η οικονομία κινείται σε κύκλους, η ανέλιξη είναι αναπόφευκτη. Ίδωμεν.  :-\

Γι' αυτό τώρα είναι η ευκαιρεία να αποκτήσει κάποιος ένα καλό ρολόι σε συμφέρουσα τιμή.

+1
Είδα μάλιστα στη δημοπρασία κάποια πολύ ενδιαφέροντα ρολόγια και σε τιμές ιδιαίτερα δελεαστικές.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 13, 2008, 06:29:39 μμ »
Τα IWC γιατι ομως χαλια ρε παιδια :-k Νομιζα οτι στα complique εχει ζητηση εκτος των μεγαλων...
Παντως konakis ευγε για τις επιλογες σου απο θεμα αξιας(το αντιθετο του κοκκαλακια ποιο ειναι?)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 13, 2008, 06:34:01 μμ »
Μόνο δελεαστικές!!!Ευκαιριάρες ζωής ρε μάγκες :o χρήμα να'χεις να πάρεις αριστουργήματα,από "αχτύπητα" JLC,IWC,(ta CHOPARD!!!ειδικά τσάμπα)μέχρι και χρονογράφους V.C. κοντά στα 14 με 15χιλ. :ακoμη και ορισμένα Lange, καλά τα G.P. δεν το συζητάμε τελείως τζάμπα!Μετά ξέρεις όμως θα στα πάρουν οι εταιρίες από τα πανάκριβα service(σου λέει 25χιλ. π.χ. ρολόι έχεις και στα 5χρονάκια του 2χιλιαρικάκια το σερβισάκι του!!)
konakis.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 13, 2008, 06:41:16 μμ »
konakis τι μου κανεις τωρα με βλεπω να μενω πανι με πανι ;D ;D (ειδα κατι lange που ειναι και η αδυναμια μου και...)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 13, 2008, 06:43:34 μμ »
Τα IWC γιατι ομως χαλια ρε παιδια :-k Νομιζα οτι στα complique εχει ζητηση εκτος των μεγαλων...
Παντως konakis ευγε για τις επιλογες σου απο θεμα αξιας(το αντιθετο του κοκκαλακια ποιο ειναι?)

μπριζολάκιας θα έλεγα  :D :D όσο για το άλλο βαρέθηκα να "πετώ" τα χρήματά μου συνέχεια και είπα ΤΕΛΟΣ,πάρε ένα Breitling π.χ. χρονογράφο μεταχείρα  στο  χιλιάρικο,λιώστο και άστα τα άλλα στην "άκρη" για αραιά και που,πάντως το Black-Seal  είναι το αγαπημένο μου, δέν είναι τυχαίο ότι για αυτό πούλησα το port 7days black dial,απλά τα "καλά"-κυριλέ-ψευτο κιρυλέ ρολόγια δεν είναι πια του γούστου μου,τί να τα κάνω να τα τρώει το συρτάρι,τα άλλα όσο τα φοράς άλλο τόσο ομορφαίνουν και το σημαντικότερο ομορφαίνουν την ζωή σου φορόντας τα! ;)
konakis.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 13, 2008, 06:56:21 μμ »
μπριζολάκιας θα έλεγα  :D :D

Καλοοο :lol:

Παράθεση
όσο για το άλλο βαρέθηκα να "πετώ" τα χρήματά μου συνέχεια και είπα ΤΕΛΟΣ,πάρε ένα Breitling π.χ. χρονογράφο μεταχείρα  στο  χιλιάρικο,λιώστο και άστα τα άλλα στην "άκρη" για αραιά και που,πάντως το Black-Seal  είναι το αγαπημένο μου, δέν είναι τυχαίο ότι για αυτό πούλησα το port 7days black dial,απλά τα "καλά"-κυριλέ-ψευτο κιρυλέ ρολόγια δεν είναι πια του γούστου μου,τί να τα κάνω να τα τρώει το συρτάρι,τα άλλα όσο τα φοράς άλλο τόσο ομορφαίνουν και το σημαντικότερο ομορφαίνουν την ζωή σου φορόντας τα! ;)

+1000
Το blackseal ειναι πανεμορφο κατσαρολακι...

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 13, 2008, 07:15:48 μμ »
συμφωνώ eisenberg το Luminor σίγουρα φέρνει προς κατσαρολάκι,το radiomir προς εκλεπτυσμένο ταψάκι θα έλεγα  :D
konakis.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 14, 2008, 07:20:36 μμ »

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 14, 2008, 07:28:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 14, 2008, 07:32:47 μμ »
Ποιος την ειχε πριν;ανεξαρτητη;

οχι ,οι ιδιοκτητες και του timezone, στην αρχη

μεγαλε λετε να χρεωκοπησε οπως ακουσα και να μην φτασει ποτε το λεμανια σας? ;D :hangman: :censored: :mg: :respect:

blackbird ακουω ποια λεμανια πουλας και τιμες ;D

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 14, 2008, 07:44:01 μμ »
Φανταζεσαι τωρα που το πηρανε τα κινεζακια,στην επομενη δημοπρασια να κερδιζεις Patek,και να σου στελνουνε....Patek αλλα εγχωριο.... :D

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 14, 2008, 07:44:45 μμ »
η αλήθεια είναι ότι το είχα ακούσει κι εγώ και το είχα διαβάσει αλλά ρε γαμώτο δεν θυμάμαι που! >:(  μέσα από επίσημο ενημερωτικό site και μάλιστα τους επιβλήθηκαν τεράστια πρόστιμα!πάντως αν θυμάμαι καλά την δουλειά την είχε πρωτοξεκινήσει η μεγάλη "αλεπού" της ωρολογοποιίας ο Osvaldo Patrizzi! όλοι οι καρα απατεωνάρες Ιταλοί μαφιόζοι...........χρήμα που θα ξέπληναν,δείτε και την παλαιότερη συνέντευξή του στο thepurists(χαρακτηρίζεται και ως ιδρυτής του Antiquorum:
http://www.thepurists.net/Patrons/Members/sihh2004/interviews/Patrizzi.htm
konakis.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 14, 2008, 07:48:49 μμ »
η αλήθεια είναι ότι το είχα ακούσει κι εγώ και το είχα διαβάσει αλλά ρε γαμώτο δεν θυμάμαι που! >:(  μέσα από επίσημο ενημερωτικό site και μάλιστα τους επιβλήθηκαν τεράστια πρόστιμα!πάντως αν θυμάμαι καλά την δουλειά την είχε πρωτοξεκινήσει η μεγάλη "αλεπού" της ωρολογοποιίας ο Osvaldo Patrizzi! όλοι οι καρα απατεωνάρες Ιταλοί μαφιόζοι...........χρήμα που θα ξέπληναν,δείτε και την παλαιότερη συνέντευξή του στο thepurists(χαρακτηρίζεται και ως ιδρυτής του Antiquorum:
http://www.thepurists.net/Patrons/Members/sihh2004/interviews/Patrizzi.htm

εφυγε αυτος πριν βυθιστει το καραβι!ανοιξε δικια του εταιρεια

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 14, 2008, 07:53:01 μμ »
εφυγε αυτος πριν βυθιστει το καραβι!ανοιξε δικια του εταιρεια

αφού πήρε φυσικά τόσα χρόνια και το ανόλογο παραδάκι  εκατοντάδων εκατομυρίων δολλαρίων :D
konakis.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 14, 2008, 08:43:49 μμ »
[url]http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.worldtempus.com%2Fwt%2F1%2F11615%2F7822&sl=es&tl=en&hl=en&ie=UTF-8[/url]

και τωρα πουληθηκε σε κινεζικη εταιρεια.

εμενα δεν μου καθεται καθολου αυτο το αρθρο?
κατ'αρχας στην σελιδα της antiquorum δεν αναφερεται τιποτα οπως λεει το αρθρο
δευτερον λεει οτι αφορα τα υποκαταστηματα της Γενευης και της Νεας Υορκης ενω υπαρχουν και αλλα Παρισι, Μοναχο, Μιλανο, Λονδινο. Χογκ Κογκ, Σαγκαη, Μοσχα, Τοκυο
και τριτον για την εξαγορα αυτη αναφερει ενα ποσο 100.000 δολλαριων οταν μονο του λεει οτι η αξια ειναι της ταξεως των 60 εκατμ δολλαριων !!!
α και τελος στο timezone δεν αναφερεται τιποτα, αντιθετως αναφερεται στην δημοπρασια που ελαβα μερος ...
αυτα

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 14, 2008, 08:45:46 μμ »
george_ το λεμανια μου ελπιζω ουτως η αλλως να φταση ... αν και λεω να παω μαλλον να το παρω ο ιδιος διοτι τελικα πρεπει να εκτελωνιστει κλπ και ανεβαινει το κοστος γ@@@ο
αληθεια που ειδες οτι πουλαει ο blackbird ??

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 14, 2008, 08:55:24 μμ »
μα εβαλα τα αναλογα χαμογελακια,δεν πουλαει ο black!τελωνειο?α..δε μα ς τα πατε αυτα!