Λοιπον, εχουμε και λεμε:
PanosI, Antonio-titanium, makfil, karteo, billman, asot, chris5, Coral, kosdome6, omegasnik, andrey_, afnios, jim teo, Charilaos, physioman, KOSTAS31, neRvi, koubilaihan, IliasG, apopsi, sunsea
Για τους παραπανω φιλους-μελη τα χρηματα επεστραφησαν ηδη στο ακεραιο στους λογ/σμους που μου γνωστοποιησαν με π.μ.
Παρακαλω -οσα απο τα υπολοιπα μελη- εχουν στο ονομα τους λογ/σμο της ΑLPHA να μου τον γνωστοποιησουν με π.μ., γιατι για καθε μεταφορα σε αλλη τραπεζα τα εξοδα (προμηθεια τραπεζης-εξοδα Διας-αμοιβη εντολοδοχου), ανερχονται σε 15 Ευρω και μεχρι τωρα για 9 μεταφορες εχω πληρωσει 135 Ευρω (τα οποια σε καμια περιπτωση δεν προκειται να δεχτω απο κανεναν σας!). Διαφορετικα θα κανω αναληψη απο το ΑΤΜ και θα παω στις αλλες τραπεζες να τα καταθεσω στο μηχανημα αυτοματης πληρωμης.
Για τους φιλους-μελη:
sc520, gerogian, DOCORTHO -οπως και για καθε αλλον που δεν το εχει ηδη κανει- για μεταφορα απο την ALPHA προς αλλη τραπεζα χρειαζεται και το ΙΒΑΝ προκειμενου να γινει η συναλλαγη. Παρακαλω να μου το γνωστοποιησουν με π.μ.
Φιλικα,
Αρης