Το θέμα κύριοι δεν είναι θέμα επιλογής Logo αλλά ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ.
Φίλε Πάνο,είσαι τελείως λάθος.
Αν υποθέσουμε ότι εμείς έχουμε υποπέσει σε σφάλμα,επίτρεψέ με να σου πω ότι στο ίδιο και χειρότερο σφάλμα υπέπεσες κι εσύ με το post που έγραψες τις προάλλες και το οποίο προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις ως πλεονέκτημα.
Όπως ήδη ξέρεις έιχαμε αρκετές διαρροές απο ανήθικες συμπεριφορές του τύπου "μπαίνω","βγαίνω","ξαναμπαίνω","ξαναβγαίνω" κ.ο.κ.
Ο Άρης λοιπόν σε μια προσπάθεια να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη,κλειδώνει τη λίστα "υποχρεώνοντας",ηθικά τουλάχιστον,όλους όσοι συμμετείχαν να αγοράσουν το ρολόϊ.
Εκεί που είπαμε λοιπόν ότι μπήκε το νερό στ' αυλάκι,έρχεσαι εσύ με τη δήλωσή σου και φέρνεις τα πάνω κάτω.
Υποστηρίζεις να μείνουν οι πόρτες ανοιχτές για όλους,ακόμα και γι αυτούς που τόσο καιρό μας κορόϊδευαν,και να πάρει ο καθένας το ρολόϊ σε ότι μορφή θέλει,ανάλογα με τα γούστα του.
Προσπάθησες με λίγα λόγια να ακυρώσεις παντελώς όχι μόνο τον Άρη,αλλά και τους όρους/προϋποθέσεις που εξ' αρχής είχε θέσει.
Επίσης έβαλες στον πειρασμό,ακόμα κι αυτόυς που είχαν αποφασίσει να τηρήσουν το "λόγο" τους,να το ξανασκεφτουν.
Επομένως,μετά απ' όλα αυτά,πολύ σωστα παρέμεινες σιωπηλός και σιωπηρώς αποδέχτηκες την απόφαση της πλειοψηφίας.
Σε παρακαλώ λοιπόν,εμένα μη μου κάνεις κήρυγμα σε
"θέματα αρχής" διότι δεν έχω δώσει διακαιώματα σε κανέναν.
Μπορεί να είμαι απόλυτος,μπορεί να είμαι απότομος αλλά ποτέ δεν επέδειξα "παραβατική" συμπεριφορά μέσα στο φόρουμ,ούτε αδίκησα κανέναν.