Ανεβάζω το διάλογο που σβήστηκε, ο Θοδωρής μου είπε ότι δεν μπορεί να τα ανασύρει (με έντονα οι παραθέσεις):
Παράθεση από: andrey_ στις Δεκέμβριος 09, 2012, 05:18:36 μμ
Καταρχας ενα μπραβο σε οσους ασχολουνται! Δυστυχως δε σκαμπαζω απο γραφιστικα για να μπορω να βοηθησω..
Επειδη διακρινω μια ταση προς το σημα με τα βελακια, θα ηθελα να σας παρακαλεσω να ξανασκεφτειτε λιγο το ποσο θα μοιαζει με ρεπλικα, δεδομενου οτι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας θα ειναι δεσμευτικο. Δεν ειναι μονο οτι δε μου αρεσει - ουτε το ρολοι μου αρεσει αλλα μου αρεσει που συμμετεχω στο προτζεκτ - εχω το φοβο οτι το αισθητικο αποτελεσμα θα καταληξει σε στραβοχυμενη ρεπλικα ..
Επιπλεον, σε ενα τοσο κλασσικο καντραν νομιζω ταιριαζουν πιο καλλιγραφικα logo.
Επαφιεμαι στον πατριωτισμο σας...
Παιδιά πάτε να δημιουργήσετε ένα κακέκτυπο πανεράι.. Θυμίζει πολύ ρεπλικα και είναι είναι κρίμα για όσους συμβιβάζονται να το πάρουν να το παρατήσουν για πάντα στο συρτάρι.. Προφανώς περί ορέξεως κτλ αλλά ήδη νοιώθω άβολα με το πόσο μοιάζει με ρέπλικα.
Αυτή ήταν η δευτερολογία μου...
Αναφορά στον συντονιστή 213.16.181.200
Heuer_1153
• 38mm case
•
•
•
o
o
o
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LOGO ΤΟΥ WAKMANN 'SEAHUNTER 2'
« Απάντηση #32 στις: Σήμερα στις 10:36:35 πμ »
• Παράθεση
Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 10:33:47 πμ
Παιδιά πάτε να δημιουργήσετε ένα κακέκτυπο πανεράι.. Θυμίζει πολύ ρεπλικα και είναι είναι κρίμα για όσους συμβιβάζονται να το πάρουν να το παρατήσουν για πάντα στο συρτάρι.. Προφανώς περί ορέξεως κτλ αλλά ήδη νοιώθω άβολα με το πόσο μοιάζει με ρέπλικα.
Αυτή ήταν η δευτερολογία μου...
Δυστυχώς συμφωνώ. Ότι αποφασίσει η ομάδα βέβαια..
Αναφορά στον συντονιστή Καταγράφηκε
Μάριος
jim teo
• 48mm case
•
•
•
o
o
Απ: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LOGO ΤΟΥ WAKMANN 'SEAHUNTER 2'
« Απάντηση #33 στις: Σήμερα στις 10:40:55 πμ »
• Παράθεση
Παιδιά συμφωνώ,αλλά μη χαλάσουμε αυτό το νήμα.
Ότι θέλετε,ποστάρετέ το στο "YΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ".
Απ' όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα κι απ' όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά.
PanosI
• Tourbillion
•
•
•
o
o
« Απάντηση #34 στις: Σήμερα στις 10:41:40 πμ »
• Παράθεση
Επειδή ο Άρης έγραψε στην αρχή ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ! ,
παρακαλώ ένας Moderator να διαγράψει όλα τα σχόλια που επηρρεάζουν άμεσα την ψηφοφορία.
Το δικαίωμα της ψήφου είναι ιερό και η μειοψηφία θα προσχωρήσει υποχρεωτικά στην πλειοψηφία.
Στη συνέχεια να σβηστεί και το δικό μου μήνυμα.
andrey_
• 44mm case
•
•
•
o
o
« Απάντηση #35 στις: Σήμερα στις 10:44:56 πμ »
• Παράθεση
• Τροποποίηση
Πάνο ομοίως ιερή είναι και η κριτική και η έκφραση της άποψης στη δημοκρατία και απαγορευτική η λογοκρισία.
Ευχαρίστως να ανοίξω καινούριο νήμα αλλά δε θα μου απαγορεύσει κανείς να λέω την άποψή μου.
Αν σβηστεί οποιαδήποτε ανάρτησή μου χωρίς να μεταφερθεί αλλού θα είναι εξαιρετικά προσβλητικό. Ακόμα κι έτσι εννοείται πως συμμετέχω στο project αλλά δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να προσβάλλομαι.
Αναφορά στον συντονιστή 213.16.181.200
PanosI
• Tourbillion
•
•
•
o
o
« Απάντηση #36 στις: Σήμερα στις 10:49:00 πμ »
• Παράθεση
Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 10:44:56 πμ
Πάνο ομοίως ιερή είναι και η κριτική και η έκφραση της άποψης στη δημοκρατία και απαγορευτική η λογοκρισία.
Ευχαρίστως να ανοίξω καινούριο νήμα αλλά δε θα μου απαγορεύσει κανείς να λέω την άποψή μου.
Αν σβηστεί οποιαδήποτε ανάρτησή μου χωρίς να μεταφερθεί αλλού θα είναι εξαιρετικά προσβλητικό. Ακόμα κι έτσι εννοείται πως συμμετέχω στο project αλλά δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να προσβάλλομαι.
Βίκτωρα δεν μπορείς να βρίσκεσαι πάνω από την κάλπη την ώρα που ο ψηφόρος ασκεί το δικαίωμά του και να λες ότι καλό είναι να βγει το τάδε ή το δείνα αποτέλεσμα. Κοινή λογική νομίζω.
jim teo
• 48mm case
•
•
•
o
o
« Απάντηση #37 στις: Σήμερα στις 10:53:22 πμ »
• Παράθεση
Σε όλα τα εκλογικά κέντρα υπάρχουν και τα παπαγαλάκια που επηρεάζουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.
Και μεταξύ μας,όσοι ψήφίσατε μετά τον Άρη,αναποφάσιστοι ήσασταν.Διαφορετικά θα είχατε ψηφίσει με το που άνοιξε το νήμα.
Τελοσπάντων......Θοδωρή σβήστα όλα να τελειώνουμε.
Απ' όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα κι απ' όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά.
andrey_
• 44mm case
•
•
•
o
o
« Απάντηση #38 στις: Σήμερα στις 10:56:20 πμ »
• Παράθεση
• Τροποποίηση
Παράθεση από: PanosI στις Σήμερα στις 10:49:00 πμ
Βίκτωρα δεν μπορείς να βρίσκεσαι πάνω από την κάλπη την ώρα που ο ψηφόρος ασκεί το δικαίωμά του και να λες ότι καλό είναι να βγει το τάδε ή το δείνα αποτέλεσμα. Κοινή λογική νομίζω.
Βρε Πάνο είμαστε σε φόρουμ ενηλίκων και ψηφίζουμε για logo. Είμαι πολύ ευθύς, έχω αγχωθεί και το λέω. Ξέρεις πολύ καλά ότι πάνω από την τυπολατρία υπάρχει η ουσία. Κοινή λογική δεν είναι. Τέλοσπάντων, σταματάω κι ό,τι άλλο θα χαρώ να απαντήσω σε άλλο νήμα.