Αποστολέας Θέμα: YΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ  (Αναγνώστηκε 156067 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
YΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ
« Απάντηση #380 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 11:42:02 πμ »
^Με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο οι προβληματισμοί του Θοδωρή.
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
Απ: YΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ
« Απάντηση #381 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 11:55:47 πμ »
Παρότι εξωσχολικός λόγω ένδειας, σας το είπα συμβουλευτικά από την αρχή ρε παιδιά, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΑΣ! Βάλτε κάτι που να παραπέμπει ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ MYWATCH.GR!!! O Τεό έχει 1000% δίκιο στις παρατηρήσεις του! Απλά την γνώμη μου λέω...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:07:07 μμ »
Παιδιά ας εκφράσω εδώ μια ανησυχία μου σχετικά με το logo. Σκοπός μου δεν είναι να επηρεάσω, αλλά να θέσω μια παράμετρο που ίσως κάποιοι να μην έχουν σκεφτεί.
Έχουμε ένα ρολόι που, καλώς ή κακώς, είναι homage της Panerai. Έχουμε τη δυνατότητα να το διαφοροποιήσουμε επιλέγοντας ένα λογότυπο για το καντράν που θα το κάνει πιο "δικό μας".
Και πάμε και επιλέγουμε ένα λογότυπο που είναι και αυτό "homage" της Panerai;;; ??? ??? ???
Ρε παιδιά, ας παίρναμε τότε μια ρέπλικα από getat με 50 ευρώ να τελειώνουμε.
Το θέτω απλά για προβληματισμό από όποιον ενδιαφέρεται και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης.
Και προς θεού, δεν λέω να διαλέξει κανένας αυτό που αρέσει σε μένα. Ας διαλέξει όποιο του αρέσει, αλλά ας σκεφτεί πρώτα αν θέλει ένα κακέκτυπο της panerai ή ένα logo ολοδικό μας.
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης,
Θοδωρής.

Φιλε Θοδωρη συμφωνω παρα πολυ με αυτα που λες.
Προσωπικα θα προτιμουσα ενα σχεδιο σαν το Νο.37 η ακομα το Νο.41... Κατι ξεχωριστο & διαφορετικο.
Εχω μπερδευτει  ;D ??? ;D Δεν ξερω τι να επιλεξω...
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:14:54 μμ »
Ανεβάζω το διάλογο που σβήστηκε, ο Θοδωρής μου είπε ότι δεν μπορεί να τα ανασύρει (με έντονα οι παραθέσεις):

Παράθεση από: andrey_ στις Δεκέμβριος 09, 2012, 05:18:36 μμ
Καταρχας ενα μπραβο σε οσους ασχολουνται!  Δυστυχως δε σκαμπαζω απο γραφιστικα για να μπορω να βοηθησω..

Επειδη διακρινω μια ταση προς το σημα με τα βελακια,  θα ηθελα να σας παρακαλεσω να ξανασκεφτειτε λιγο το ποσο θα μοιαζει με ρεπλικα, δεδομενου οτι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας θα ειναι δεσμευτικο. Δεν ειναι μονο οτι δε μου αρεσει - ουτε το ρολοι μου αρεσει αλλα μου αρεσει που συμμετεχω στο προτζεκτ - εχω το φοβο οτι το αισθητικο αποτελεσμα θα καταληξει σε στραβοχυμενη ρεπλικα ..
Επιπλεον, σε ενα τοσο κλασσικο καντραν νομιζω ταιριαζουν πιο καλλιγραφικα logo.

Επαφιεμαι στον πατριωτισμο σας... 

Παιδιά πάτε να δημιουργήσετε ένα κακέκτυπο πανεράι.. Θυμίζει πολύ ρεπλικα και είναι είναι κρίμα για όσους συμβιβάζονται να το πάρουν να το παρατήσουν για πάντα στο συρτάρι.. Προφανώς περί ορέξεως κτλ αλλά ήδη νοιώθω άβολα με το πόσο μοιάζει με ρέπλικα.

Αυτή ήταν η δευτερολογία μου...

Αναφορά στον συντονιστή    213.16.181.200

Heuer_1153
•   38mm case
•   
•   
•   
o   
o   
o   

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LOGO ΤΟΥ WAKMANN 'SEAHUNTER 2'
« Απάντηση #32 στις: Σήμερα στις 10:36:35 πμ »
•   Παράθεση
Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 10:33:47 πμ
Παιδιά πάτε να δημιουργήσετε ένα κακέκτυπο πανεράι.. Θυμίζει πολύ ρεπλικα και είναι είναι κρίμα για όσους συμβιβάζονται να το πάρουν να το παρατήσουν για πάντα στο συρτάρι.. Προφανώς περί ορέξεως κτλ αλλά ήδη νοιώθω άβολα με το πόσο μοιάζει με ρέπλικα.

Αυτή ήταν η δευτερολογία μου...

Δυστυχώς συμφωνώ. Ότι  αποφασίσει η ομάδα βέβαια..

Αναφορά στον συντονιστή    Καταγράφηκε
Μάριος

jim teo
•   48mm case
•   
•   
•   
o   
o   

Απ: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LOGO ΤΟΥ WAKMANN 'SEAHUNTER 2'
« Απάντηση #33 στις: Σήμερα στις 10:40:55 πμ »
•   Παράθεση
Παιδιά συμφωνώ,αλλά μη χαλάσουμε αυτό το νήμα.
Ότι θέλετε,ποστάρετέ το στο "YΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ".
Απ' όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα κι απ' όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά.

PanosI
•   Tourbillion
•   
•   
•   
o   
o   

« Απάντηση #34 στις: Σήμερα στις 10:41:40 πμ »
•   Παράθεση
Επειδή ο Άρης έγραψε στην αρχή  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ! ,
παρακαλώ ένας Moderator να διαγράψει όλα τα σχόλια που επηρρεάζουν άμεσα την ψηφοφορία.

Το δικαίωμα της ψήφου είναι ιερό και η μειοψηφία θα προσχωρήσει υποχρεωτικά στην πλειοψηφία.

Στη συνέχεια να σβηστεί και το δικό μου μήνυμα.

andrey_
•   44mm case
•   
•   
•   
o   
o   

« Απάντηση #35 στις: Σήμερα στις 10:44:56 πμ »
•   Παράθεση
•   Τροποποίηση
Πάνο ομοίως ιερή είναι και η κριτική και η έκφραση της άποψης στη δημοκρατία και απαγορευτική η λογοκρισία.
Ευχαρίστως να ανοίξω καινούριο νήμα αλλά δε θα μου απαγορεύσει κανείς να λέω την άποψή μου.

Αν σβηστεί οποιαδήποτε ανάρτησή μου χωρίς να μεταφερθεί αλλού θα είναι εξαιρετικά προσβλητικό. Ακόμα κι έτσι εννοείται πως συμμετέχω στο project αλλά δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να προσβάλλομαι.

Αναφορά στον συντονιστή    213.16.181.200

PanosI
•   Tourbillion
•   
•   
•   
o   
o   

« Απάντηση #36 στις: Σήμερα στις 10:49:00 πμ »
•   Παράθεση
Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 10:44:56 πμ
Πάνο ομοίως ιερή είναι και η κριτική και η έκφραση της άποψης στη δημοκρατία και απαγορευτική η λογοκρισία.
Ευχαρίστως να ανοίξω καινούριο νήμα αλλά δε θα μου απαγορεύσει κανείς να λέω την άποψή μου.

Αν σβηστεί οποιαδήποτε ανάρτησή μου χωρίς να μεταφερθεί αλλού θα είναι εξαιρετικά προσβλητικό. Ακόμα κι έτσι εννοείται πως συμμετέχω στο project αλλά δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να προσβάλλομαι.

Βίκτωρα δεν μπορείς να βρίσκεσαι πάνω από την κάλπη την ώρα που ο ψηφόρος ασκεί το δικαίωμά του και να λες ότι καλό είναι να βγει το τάδε ή το δείνα αποτέλεσμα. Κοινή λογική νομίζω.

jim teo
•   48mm case
•   
•   
•   
o   
o   

« Απάντηση #37 στις: Σήμερα στις 10:53:22 πμ »
•   Παράθεση
Σε όλα τα εκλογικά κέντρα υπάρχουν και τα παπαγαλάκια που επηρεάζουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους. 
Και μεταξύ μας,όσοι ψήφίσατε μετά τον Άρη,αναποφάσιστοι ήσασταν.Διαφορετικά θα είχατε ψηφίσει με το που άνοιξε το νήμα.
Τελοσπάντων......Θοδωρή σβήστα όλα να τελειώνουμε.
Απ' όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα κι απ' όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά.

andrey_
•   44mm case
•   
•   
•   
o   
o   

« Απάντηση #38 στις: Σήμερα στις 10:56:20 πμ »
•   Παράθεση
•   Τροποποίηση
Παράθεση από: PanosI στις Σήμερα στις 10:49:00 πμ

Βίκτωρα δεν μπορείς να βρίσκεσαι πάνω από την κάλπη την ώρα που ο ψηφόρος ασκεί το δικαίωμά του και να λες ότι καλό είναι να βγει το τάδε ή το δείνα αποτέλεσμα. Κοινή λογική νομίζω.

Βρε Πάνο είμαστε σε φόρουμ ενηλίκων και ψηφίζουμε για logo. Είμαι πολύ ευθύς, έχω αγχωθεί και το λέω. Ξέρεις πολύ καλά ότι πάνω από την τυπολατρία υπάρχει η ουσία. Κοινή λογική δεν είναι. Τέλοσπάντων, σταματάω κι ό,τι άλλο θα χαρώ να απαντήσω σε άλλο νήμα.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:31:11 μμ »
Αγαπητοί φίλοι η άποψή μου είναι ότι η διασκευή του σήματος της PANERAI με βάση τα αρχικά του φόρουμ δηλαδή η επιλογή 4 είναι αισθητικά πολύ καλή και γι'αυτό την ψήφισα! Δε θεωρώ ότι είναι τίποτε περισσότερο από μια ΔΙΑΣΚΕΥΗ και ως τέτοια ακολουθεί τις γραμμές της αρχικής-πρωτότυπης σχεδίασης!
Σέβομαι την απόφαση της πλειοψηφίας και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω "μαλώσω" με κάποιον αλλά ούτε και να υποδείξω τι πρέπει να επιλεγεί!
Δόξα το Θεό ενήλικοι είμαστε, προσωπικά έχω φορέσει στο χέρι μου πάνω από 5 PANERAI αυθεντικά και δεν προσπαθώ να υποκαταστήσω το αυθεντικό με "αντίγραφα" ...
Θεωρώ τέλος ότι η επιλογή του λογοτύπου δεν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας δαιφοροποίησης του ρολογιού! Απλά θα γίνει όποιο επιλέξει η πλειοψηφία!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:38:20 μμ »
Φίλε Νίκο, προσωπικά έχω ήδη πει ότι είναι μια εξαιρετική ιδέα, πρωτότυπη και όμορφη.
Θέλω να το πω όσο πιο απλά γίνεται:

Είναι το τρίτο ρολόι που δε μου αρέσει και συμμετέχω στην αγορά του.
Αντιθέτως, τo logo 4 μου αρέσει αλλά δεν το ψηφίζω.
Αυτό σημαίνει ότι πάνω απ' όλα βάζω ένα project που να είναι του φόρουμ, να το δηλώνει και να είμαι υπερήφανος που συμμετείχα.

Αν επιλεγεί το πανεράι στυλ, και πάλι θα συμμετέχω, όμως θα έχω ένα ρολόι κακέκτυπο, γιατί τα ανάποδα m μόνο στον κόσμο των θαυμάτων της Αλίκης διακρίνονται, το logo είναι όπως το είπες μια διασκευή αυτού της πανεράι.

Αυτό που σας ζητώ είναι να μη μου στερήσετε τη χαρά του να έχω ένα ρολόι που πέρα από τα αισθητικά κριτήρια, που αλοίμονο είναι προσωπικά, και μόνο σου είπες ότι είναι μια διασκευή.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:48:35 μμ »
Προφανώς και καταλαβαίνω το σκεπτικό αλλά για να το πω κι εγώ όσο απλούστερα γίνεται:
όποιο λογότυπο και να επιλεγεί δεν έχω πρόβλημα, ΑΠΛΑ προτιμώ κάποιο! Από τη στιγμή που μας δίνετε το δικαίωμα ψήφου αυτό και μόνο ασκώ! Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να παρεκλίνει του δικαιώματος και να πειθαναγκάσει τον οποιοδήποτε σε απόφαση πέραν της προσωπικής του! Πιστεύω επίσης ότι θα δημιουργηθεί κάποιος σχετικός θόρυβος στις ωρολογοκοινότητες σχετικά με αυτό το project μας και αυτό θα συμβεί πρώτη φορά ...
Όποια κι αν είναι η τελική επιλογή εγώ απλά χαίρομαι που συμμετέχω!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:56:03 μμ »
Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να παρεκλίνει του δικαιώματος και να πειθαναγκάσει τον οποιοδήποτε σε απόφαση πέραν της προσωπικής του!

Φίλε Νίκο, χρησιμοποιείς λέξεις που δε σημαίνουν αυτό που θέλεις να πεις. Μικρή σημασία θα είχε αν δεν με έθιγε. Καλό είναι να αξιολογούμε τη στάση του καθενός προτού τον κατηγορήσουμε ότι παρεκκλίνει δικαιωμάτων και πειθαναγκάζει άλλα μέλη.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:05:24 μμ »
Ζητώ συγνώμη αν παρερμηνεύτηκε αυτή η πρόταση μου! Δεν έγινε με σκοπό να θίξει κανέναν και ιδιαίτερα εσένα φίλε andrey_
Αφορά την προσωπική μου στάση και το εννοώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν επιτρέπω στον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ να ...
Και πάλι ζητώ συγνώμη για την όποια έστω και αμυδρή υποψία προσβολής!
Αντίθετα εκτιμώ πολύ την επισήμανση των στοιχείων που πιθανά να διαφεύγουν της προσοχής μας!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:07:07 μμ »
Ολα οκ Νίκο  :)

Απλά επειδή υπερασπίστηκα πριν έντονα τη γνώμη μου, φοβάμαι ότι έχει παρερμηνευτεί η στάση μου.. :D

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:13:19 μμ »
Κυριοι,

Ειστε λαθος!
Οι οποιεσδηποτε προτασεις, προβληματισμοι ή σχολιασμοι σχετικα με την επιλογη του logo κατα τη διαρκεια της ψηφοφοριας ειναι εκπροθεσμοι και μη επιτρεπτοι, στερουνται πασας βασης και σε καθε περιπτωση εναντιωνονται σε μια νομοτυπη, δημοκρατικη διαδικασια!
Στην παρουσα φαση η μονη διευκρινιση η οποια ευσταθει, αφορα στο σχολιο του Δημητρη σχετικα με την αντικατασταση του ''Automatic'' απο τον ''Cal. L 702'' (και το αντιστροφο), ή εντελει η μη αναφορα του vintage μηχανισμου για την αυτοματη εκδοση, που ουτως ή αλλως εξυπακουεται και εχει ηδη διευκρινιστει σε προηγουμενο ποστ και απο την ιδια την εταιρια... Τιποτε περισσοτερο. Γι' αυτο το λογο το παρον νημα θα πρεπει να κλειδωθει.

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:29:46 μμ »
Αγαπητέ Άρη,

νομίζω ότι δεν παραβιάζεται η δημοκρατική νομιμότητα όταν γίνεται γόνιμος διάλογος για ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΕΣ προτάσεις! Δεν προτείνει κάποιος κάτι νέο, απλά σημειώνει-αιτιολογεί την επιλογή του και τίποτε περισσότερο!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:31:44 μμ »
Οχι Αρη, είσαι εσύ παντελώς λάθος.
Επιτρεψέ μου ως επαγγελματία να γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει δημοκρατία, τι ψηφοφορία, τι παρέκκλιση και τι πειθαναγκασμός.
Είναι μια δημόσια ψηφοφορία, στην οποία υπάρχει δικαίωμα αλλαγής ανά πάσα στιγμή και αφορά την επιλογή logo  και όχι την εκλογή κυβέρνησης. Αν ισχύσει η άποψή σου, τότε όλες οι ζυμώσεις θα γίνονται υπογείως, με όρους αδιαφάνειας. Προσωπικά, προσπαθώ δημοσίως να υποστηρίξω την άποψή μου.
Διάβασα τους όρους αυτής και δε βρήκα πουθενά έρεισμα στα γραφόμενά σου.
Εάν κλειδωθεί το νήμα θα είναι μια μη αναστρέψιμα βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, την οποία απεύχομαι γιατί θα στοιχίσει πολλά.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:37:01 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Βίκτωρα ότι η επιλογή 4 είναι άσχημο κακέκτυπο Panerai και ελάχιστα θυμίζει κάτι από το forum.

Ομως

Θα συμφωνήσω ακόμα περισσότερο με τον Πάνο ότι δεν μπορείς να βρίσκεσαι πάνω από την κάλπη την ώρα που ο ψηφόρος ασκεί το δικαίωμά του.

Ας μην κλείσει αυτό το νήμα αλλά ας γράφουμε όλοι με περισσότερη αυτοσυγκράτηση.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:41:39 μμ »
Απόλυτα σεβαστό αυτό που λες Κώστα.

Ομως έκανες μόλις αυτό το οποίο θεωρείς ότι δεν πρέπει να γίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, αλάθητο δεν έχει κανείς. Ολοι κρινόμαστε. Ας κριθούμε λοιπόν μέσα σε ένα ελεύθερο νήμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:48:53 μμ »
Συμφωνώ. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μπορούμε να συζητάμε παράλληλα με την ψηφοφορία.

Το πάνω από την κάλπη ο Πάνος το εννοούσε, και ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, για το νήμα της ψηφοφορίας και είχε δίκιο.

Εδώ το θέμα είναι οι υποψήφιες προτάσεις και έχω την πεποίθηση ότι μπορούμε να συζητάμε για αυτές. Πάντα με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση και χωρίς να προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψή μας.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #396 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:59:54 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Βίκτωρα ότι η επιλογή 4 είναι άσχημο κακέκτυπο Panerai και ελάχιστα θυμίζει κάτι από το forum.

Ομως

Θα συμφωνήσω ακόμα περισσότερο με τον Πάνο ότι δεν μπορείς να βρίσκεσαι πάνω από την κάλπη την ώρα που ο ψηφόρος ασκεί το δικαίωμά του.

Ας μην κλείσει αυτό το νήμα αλλά ας γράφουμε όλοι με περισσότερη αυτοσυγκράτηση.
Κωστή,θα πρέπει να συμφωνήσεις με έναν απο τους δυο.Και με του δυο,δυστυχώς δε γίνεται.
Δε μπορεί απο τη μια να συμφωνείς με τον Πάνο και απο την άλλη,κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας,να λές ότι πρόκειται για ένα άσχημο κακέκτυπο.
Καταλάβατε τώρα τί εννοούσα όταν είπα το πρωϊ ότι
Μήπως τελικά η ψήφος να ήταν μυστική;
Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό.

Όπως και να'χει,θεωρώ ότι εμείς οι 32 που μείναμε,οφείλουμε να είμαστε μονιασμένοι.Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.Ίσα ισα που προσπαθούμε,ο καθένας με τον τρόπο του,να δημιουργήσουμε κάτι που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Απο την αρχή γνωρίζαμε,συμμετέχοντας στο project,ότι είναι αδύνατον να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.
Κάποιοι ευτυχισμένοι κάτοχοι θα φορούν με περηφάνια το καινούριο τους απόκτημα και κάποιοι άλλοι θα το καταχωνιάζουν στο πιο σκοτεινό συρτάρι του σπιτιού τους.Το αποτέλεσμα θα δείξει.............

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 02:01:34 μμ »
Απόλυτα σεβαστό αυτό που λες Κώστα.

Ομως έκανες μόλις αυτό το οποίο θεωρείς ότι δεν πρέπει να γίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, αλάθητο δεν έχει κανείς. Ολοι κρινόμαστε. Ας κριθούμε λοιπόν μέσα σε ένα ελεύθερο νήμα.

Με παρεξήγησες. Η αναφορά μου δεν αφορά το δικαίωμα του διαλόγου (που πιστεύω ότι μπορεί να συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας) αλλά το ύφος και την ποιότητα. Ο λόγος να είναι πειστικός, όχι πειθαναγκαστικός. ( & δεν αναφέρομαι στον λόγο σου  :) )
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 02:01:49 μμ »
Αυτό το πράγμα κατά το χρόνο που μια ψηφορορία είναι σε εξέλιξη δεν έχει ξαναματαγίνει !!!!

Εδώ δεν πρόκειται για έκφραση άποψης και καλόπιστη κριτική,  αλλά για ΩΜΗ και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ παρέμβαση με τελικό σκοπό τον ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΟ των ψηφοφόρων και την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του αποτελέσματος.

Είναι μια πρωτοφανής περιφρόνηση της αρχής της ψηφοφορίας που χτυπάει τον πυρήνα της Δημοκρατίας.

Κανείς δεν μπορεί να μου καταλογίσει το παραμικρό γιατί σε ανύποτο χρόνο και πριν εμφανιστούν οι σημερινές συμπεριφορές είχα προτείνει για να μην υπάρξουν έριδες και στενοχώριες να εξεταστεί η πιθανότητα όσοι δεν φηφίσουν ένα logo να έχουν την δυανατότητα να πάρουν το ρολόι σκέτο.

Τότε όλοι είπατε ότι αυτό δεν είναι PROJECT αλλά MAIMOY PROJECT και εγώ παρέμεινα σιωπηλός και σιωπηρώς αποδέχτηκα την απόφαση της πλειοψηφίας.

Οκ λοιπόν PROJECT να γίνει....

Σήμερα λοιπόν κύριοι με τις συμπεριφορές σας λέτε : PROJECT να γίνει, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 38 !!!!!!

Αν δεν είχε γραφτεί στους όρους της ψηφοφορίας : "Οσα απο τα μελη αποφασισουν τελικα να συμμετασχουν στην ψηφοφορια............................. η ψηφος τους  πλεον θεωρειται  δεσμευτικη  για τη συμμετοχη τους στη λιστα παραγγελιας"........ αυτή την στιγμή θα απέσυρα την συμμετοχή μου από το PROJECT.

Το θέμα κύριοι δεν είναι θέμα επιλογής Logo αλλά ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ.

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 02:09:54 μμ »
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες!!