Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ στις αγορές σας από το e-men...  (Αναγνώστηκε 3933 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος angelo_balto

• 34mm case
    • Προφίλ
ΠΡΟΣΟΧΗ στις αγορές σας από το e-men...
« στις: Νοέμβριος 19, 2012, 02:48:31 μμ »
ΠΡΟΣΟΧΗ στις αγορές σας από το e-men...
τους επέστρεψα μηχανικό κουρδιστήρι ρολογιού (το οποίο χάλασε για δεύτερη φορά σε 2 χρόνια) και ΔΕΝ το περνάνε εγγύηση γιατί "οι τεχνικοί τους λένε" ότι κάποιος δοκίμασε να το ανοίξει / επισκευάσει ... Εμ βέβαια, αφού το ψευτοεπισκευάσανε με το "μαστρολάμπρο" στην Ελλάδα, τώρα κάνουν τους Κινέζους. Συνχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας!

όποιος φίλος έχει αγοράσει προϊόντα από εκεί, περαστικά!

http://www.e-men.gr/1-rs-641-1-s-c_94-p_4993
Ambition is a dream with a V8 engine - Elvis Presley

Αποσυνδεδεμένος avis

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ στις αγορές σας από το e-men...
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 04:18:33 μμ »
το ίδιο και σε μένα

χάλασε κουρδιστήρι σε ένα χρόνο περίπου ( έσπασε ο ένας άξονας από τούς δυο - χωράει 4 ρολόγια ) απλά δεν έκανα τίποτα αφού μένω επαρχεία και έπρεπε να το πάω εγώ ο ίδιος από εκεί.

Αποσυνδεδεμένος alain

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 07:45:33 μμ »
Και σε εμενα το διπλο κουρδιστηρι απ το συγκεκριμενο καταστημα στον ενα χρονο παρεδωσε πνευμα..

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 07:50:09 μμ »
με σωσατε!
ειναι τόσο χάλια?

Αποσυνδεδεμένος alain

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 08:27:48 μμ »
απο φινετσα καλα πανε αλλα απο μηχανισμο πιστευω στερουντε γι αυτο χαλανε.. Επισεις τα θεωρω υπερτιμημενα..

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 08:43:38 μμ »
βασικα δεν πήγαινα για  κουρδιστηρι... αλλά μια η αλλη ειναι!

Αποσυνδεδεμένος alain

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 09:07:02 μμ »
μη παρεις κουρδιστηρι απο εκει τσαμπα λεφτα ειναι πολυ ακριβα και καθολου ποιοτικα.

Αποσυνδεδεμένος angelo_balto

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 27, 2013, 12:50:46 μμ »
status update ...

τελικά ενέδωσα και πλήρωσα 25,00€ για επισκευή του. Το πήρα πίσω επισκευασμένο και από την πολύ την τσαντίλα απλά το παράτησα συσκευασμένο στην αποθήκη του γραφείου ...

Χθές - αρκετό καιρό μετά - είπα "δεν το ανοίγω να δω αν το έφτιαξαν τουλάχιστον..?"
Και τι να δω ... σπασμένο τα τζάμι πιθανός από τη μεταφορά σε συνδιασμό με κακό αμπαλάρισμα από μέρους τους (η θήκη που κουμπώνει το ρολόι δεν ήταν κουμπωμένη στη θέση της, αλλά έκοβε βόλτες πίσω απο το τζάμι ...  :(

Για άλλη μια φορά υπενθυμίζω : πραγματικά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όσους σας παίξει άτιμο παιχνίδι η μοίρα και βρεθείτε πελάτες του e-men !!
Ambition is a dream with a V8 engine - Elvis Presley

Αποσυνδεδεμένος cool

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 13, 2013, 12:03:49 πμ »
Δυστυχώς κι εγώ δεν έχω την καλύτερη εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα, γι'αυτό και δεν αγόρασα ξανά. Η πρώτη και τελευταία μου αγορά έγινε τον 2/2008. είχα πάρει μια μηχανή κουρδίσματος, διάφορα δωράκια που ήθελα να κάνω, μεταξύ των οποίων και μερικά ζευγάρια μανικετόκουμπα. Πλήρωσα με πιστωτική κάρτα (προπληρωμένη). Κατά την παραλαβή του δέματος, διαπίστωσα πως από την παραγγελία μου έλειπαν 4-5 ζευγάρια μανικετόκουμπα. Έψαξα να βρω κάποιο έγγραφο που να μου εξηγούν είτε πως δεν τα έχουν είτε πως θα μου τα στείλουν αργότερα είτε πως θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά δυστυχώς τίποτα! Η πιστωτική μου κάρτα όμως είχε χρεωθεί για ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας, δηλαδή και για αυτά που δεν μου έστειλαν. Επί μία εβδομάδα προσπαθούσα να τους βρω στο τηλέφωνο και δεν απαντούσαν ποτέ. Αναγκάστηκα να τους στείλω με φαξ αυτά που ήθελα να τους πως. Πάλι καμία απάντηση. Τελικά κατάφερα να τους βρω στο τηλέφωνο για να μου πουν πως δεν μου τα έστειλαν γιατί δεν τα είχαν, αλλά θα... τα παραγγείλουν και θα μου τα στείλουν. Τελικά τα παρέλαβα μετά από 1,5 μήνα. Όπως καταλαβαίνετε δεν ξαναψώνισα από αυτούς και προτείνω... ΜΑΚΡΙΑ!!! όσες φορές έτυχε να κάνω αγορές μέσω διαδικτύου και το προϊόν ήταν εξαντλημένο, πάντα μου επέστρεφαν τα χρήματα άμεσα. Γι' αυτό και πάλι... ΜΑΚΡΙΑ!!!