Δυστυχώς κι εγώ δεν έχω την καλύτερη εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα, γι'αυτό και δεν αγόρασα ξανά. Η πρώτη και τελευταία μου αγορά έγινε τον 2/2008. είχα πάρει μια μηχανή κουρδίσματος, διάφορα δωράκια που ήθελα να κάνω, μεταξύ των οποίων και μερικά ζευγάρια μανικετόκουμπα. Πλήρωσα με πιστωτική κάρτα (προπληρωμένη). Κατά την παραλαβή του δέματος, διαπίστωσα πως από την παραγγελία μου έλειπαν 4-5 ζευγάρια μανικετόκουμπα. Έψαξα να βρω κάποιο έγγραφο που να μου εξηγούν είτε πως δεν τα έχουν είτε πως θα μου τα στείλουν αργότερα είτε πως θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά δυστυχώς τίποτα! Η πιστωτική μου κάρτα όμως είχε χρεωθεί για ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας, δηλαδή και για αυτά που δεν μου έστειλαν. Επί μία εβδομάδα προσπαθούσα να τους βρω στο τηλέφωνο και δεν απαντούσαν ποτέ. Αναγκάστηκα να τους στείλω με φαξ αυτά που ήθελα να τους πως. Πάλι καμία απάντηση. Τελικά κατάφερα να τους βρω στο τηλέφωνο για να μου πουν πως δεν μου τα έστειλαν γιατί δεν τα είχαν, αλλά θα... τα παραγγείλουν και θα μου τα στείλουν. Τελικά τα παρέλαβα μετά από 1,5 μήνα. Όπως καταλαβαίνετε δεν ξαναψώνισα από αυτούς και προτείνω... ΜΑΚΡΙΑ!!! όσες φορές έτυχε να κάνω αγορές μέσω διαδικτύου και το προϊόν ήταν εξαντλημένο, πάντα μου επέστρεφαν τα χρήματα άμεσα. Γι' αυτό και πάλι... ΜΑΚΡΙΑ!!!