Αποστολέας Θέμα: Παράξενη αγγελία...  (Αναγνώστηκε 17276 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Παράξενη αγγελία...
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 03:20:59 μμ »
Εάν ταυτοποιείται και ηλεκτρονικά ότι πρόκειται περί του ιδίου, υπάρχει παράβαση των όρων του φόρουμ, σωστά;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 03:26:31 μμ »
Ω ναι...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 03:39:43 μμ »
Πωλείται αέρας κοπανιστός με κουτιά, χαρτιά, μόνο μία φορά φορεμένος στο σπίτι, σε τιμή ευκαιρίας.

Τώρα σε νέα μειωμένη τιμή προσφοράς για δύο μόνο μέρες.

Πάρε κόσμε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 04:15:52 μμ »
Ω ναι...

Και όταν υπάρχει παράβαση όρων του φόρουμ τι γίνεται;;;

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 04:24:14 μμ »

:smt066

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 04:57:10 μμ »
Εάν ταυτοποιείται και ηλεκτρονικά ότι πρόκειται περί του ιδίου, υπάρχει παράβαση των όρων του φόρουμ, σωστά;
Μη χάσεις εσύ..............andrey_ ο τιμωρός.

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 04:59:06 μμ »
Πωλείται αέρας κοπανιστός με κουτιά, χαρτιά, μόνο μία φορά φορεμένος στο σπίτι, σε τιμή ευκαιρίας.

Τώρα σε νέα μειωμένη τιμή προσφοράς για δύο μόνο μέρες.

Πάρε κόσμε.
:lol: :jg: :lol: :jg: :dielaughing:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 05:07:32 μμ »
Σκάει μύτη ο Άρης και το μπανάρισμα πάει γόνατο!!! :lol: :lol:  ;D

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 05:13:16 μμ »
Ηλεκτρονικά δεν ταυτοποιείται. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, όλοι ξέρουμε ότι ο alexandroudiakou, tsourekas, oceandate, indy είναι το ίδιο troll.
Το θέμα είναι τι κάνουμε. Άντε και μπανάρουμε τώρα το τελευταίο ψευδώνυμο πυ έχουμε εντωπίσει. Θα βάλει άλλο nickname, άλλη ip, και θα ξαναγραφτεί.
Και θα μας φάει και χρόνο και φαιά ουσία μέχρι να καταλάβουμε από τα γραφόμενά του ότι είναι αυτός.
Οπότε, νομίζω πως είναι προτιμότερο να τον αφήνουμε να γράφει με το nickname που ξέρουμε σίγουρα ότι είναι αυτός και να τον αντιμετωπίζουμε ανάλογα.

Τώρα σκέφτηκα ότι μπορούμε να κάνουμε ένα παιχνίδι. Θα βάζουμε από 5 ευρώ, θα παίρνουμε ένα ωραίο ρολόι και θα το δίνουμε έπαθλο στον πρώτο που θα μυριστεί το νέο ψευδώνυμο του indy και θα το αναφέρει σε κάποιον συντονιστή.
Θα το ονομάζουμε Indy Hunt Down...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 05:16:50 μμ »
Ηλεκτρονικά δεν ταυτοποιείται. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, όλοι ξέρουμε ότι ο alexandroudiakou, tsourekas, oceandate, indy είναι το ίδιο troll.
Το θέμα είναι τι κάνουμε. Άντε και μπανάρουμε τώρα το τελευταίο ψευδώνυμο πυ έχουμε εντωπίσει. Θα βάλει άλλο nickname, άλλη ip, και θα ξαναγραφτεί.
Και θα μας φάει και χρόνο και φαιά ουσία μέχρι να καταλάβουμε από τα γραφόμενά του ότι είναι αυτός.
Οπότε, νομίζω πως είναι προτιμότερο να τον αφήνουμε να γράφει με το nickname που ξέρουμε σίγουρα ότι είναι αυτός και να τον αντιμετωπίζουμε ανάλογα.

Τώρα σκέφτηκα ότι μπορούμε να κάνουμε ένα παιχνίδι. Θα βάζουμε από 5 ευρώ, θα παίρνουμε ένα ωραίο ρολόι και θα το δίνουμε έπαθλο στον πρώτο που θα μυριστεί το νέο ψευδώνυμο του indy και θα το αναφέρει σε κάποιον συντονιστή.
Θα το ονομάζουμε Indy Hunt Down...
Και όποιος τον πιάσει live και τον αρχίσει στις κλωτσοπατινάδες, δώρο AP RO!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 05:37:00 μμ »
Εγώ προτείνω να μπαναριστούν jim teo και andrey_ για αρχή γιατί σε όποιο θέμα και να μπουν τσακώνονται! :p :lol:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 05:39:14 μμ »
Ανεξάρτητα από αυτό όμως, όλοι ξέρουμε ότι ο alexandroudiakou, tsourekas, oceandate, indy είναι το ίδιο troll.

Αυτό ακριβώς... Βέβαια και να αλλάξει νικ η βλακεία του κάνει μπάμ από χιλιόμετρα, στο 5ο, άντε 10ο πόστ τον έχουν καταλάβει όλοι.

Γιατί συνεχίζει να το πουλάει? Σίγουρα δεν έχει πάρει μυρωδιά για το τι γίνεται, έχει αφοσιωθεί στον ένα και μοναδικό του στόχο.
Να βγάλει 100ευρώ απ'το ρολόι, να τσοντάρει τη διαφορά απ'τα κάλαντα και να πάρει το πολυαγαπημένο του kadloo (με καινούριο μηχανισμό παρακαλώ, όσοι έχετε χρόνο δείτε μερικά μηνύματά του στο wus, ξεχειλίζουν βλακεία).

Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να είναι ο πρώτος άνθρωπος με πιστοποίηση iso.
Πιστοποίηση iso βλακείας... (αν και για να είμαστε συνεπείς με το αντικείμενο του φόρουμ μια πιστοποίηση cosc νομίζω θα ταίριαζε καλύτερα)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 19, 2012, 05:42:16 μμ »
Γιατί συνεχίζει να το πουλάει? Σίγουρα δεν έχει πάρει μυρωδιά για το τι γίνεται, έχει αφοσιωθεί στον ένα και μοναδικό του στόχο.
Να βγάλει 100ευρώ απ'το ρολόι, να τσοντάρει τη διαφορά απ'τα κάλαντα και να πάρει το πολυαγαπημένο του kadloo (με καινούριο μηχανισμό παρακαλώ, όσοι έχετε χρόνο δείτε μερικά μηνύματά του στο wus, ξεχειλίζουν βλακεία).

:jg: :jg: :jg:

Αποσυνδεδεμένος CASTOR

• 38mm case
    • Προφίλ
Παράξενη αγγελία...
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 24, 2012, 06:07:47 μμ »
Επήλθε η "λύσις του δράματος" κύριοι. Κι όπως τις πιο πολλές φορές είχαμε happy-end με τους καλούς να κερδίζουν τελικά...!!
Έτσι απλά, για ενημέρωση και μόνο, το tissot πουλήθηκε σε μέλος του forum τίμια, καθαρά και σε αρκετά συμφέρουσα τιμή.
Αυτό δε του wus, ανήκει -πλέον- στη ζώνη του λυκόφωτος και η αγοραπωλησία του θα γίνει σε κάποιο "παράλληλο σύμπαν".....

ΥΓ. Respect για μια ακόμη φορά στο Stamos και στα λοιπά γατίσια μάτια του forum.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 24, 2012, 06:19:32 μμ »
Παρόλα αυτά η αγγελία, για ένα ρολόι που ο πωλητής δεν έχει - είχε - ούτε και θά έχει ποτέ στην κατοχή του, παραμένει στο WUS στα 290 ευρώ  !!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 24, 2012, 08:51:59 μμ »
Προφανως ολοι μας θα παρακολουθουμε την αγγελια!

Απο τη στιγμη που ξερει οτι τον εχουμε παρει χαμπαρι, θα ξερει οτι μπορουμε να ερθουμε σε επαφη με τους mods του WUS...

Βεβαια ορια δεν υπαρχουν στην ανοησια...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 25, 2012, 12:34:20 πμ »
Castor  απλά κατα τύχη έπεσα πάνω στην αγγελία και θυμόμουν τη δικιά σου (+οτι σκέφτηκα "δεν μας τα έχει πρήξει ο indy για αυτό το τισό, κάτι βρωμάει...")
Η αγγελία θα μείνει γιατί ο indy είναι κάτι σαν τον chuck norris: μπορεί να πουλήσει κάτι που δεν έχει! (βέβαια δεν χρειάζεται να είσαι ο chuck αλλά απλά απατεώνας...)
Οι mod στο wus ήδη ξέρουν...  ;)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 25, 2012, 12:44:24 πμ »
Κουφό σενάριο, αλλά λέω εγώ τώρα.

Μήπως ο αγοραστής του ρολογιού του Castor είναι,όντως, ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα και nickname στα ελληνικά ρολογοφορα; Αλλιώς δεν έχει καμμιά λογική εξήγηση να υπάρχει ενεργή αγγελία στο WUS, εκτός αν όντως είναι πλέον στην κατοχή του πωλητή !

Επίσης αν οι mods στο WUS ήδη ξέρουν πως δεν έχει γίνει BANNED  ???

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 25, 2012, 12:56:47 πμ »
Κουφό σενάριο, αλλά λέω εγώ τώρα.

Μήπως ο αγοραστής του ρολογιού του Castor είναι,όντως, ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα και nickname στα ελληνικά ρολογοφορα; Αλλιώς δεν έχει καμμιά λογική εξήγηση να υπάρχει ενεργή αγγελία στο WUS, εκτός αν όντως είναι πλέον στην κατοχή του πωλητή !

Επίσης αν οι mods στο WUS ήδη ξέρουν πως δεν έχει γίνει BANNED  ???

Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ Πάνο, αλλά φοβήθηκα να την ποστάρω μην θεωρηθώ συνωμοσιολόγος.

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 25, 2012, 12:58:48 πμ »
Ας μας πεί ο castor σε ποιό μέλος πούλησε το ρολόι αν θέλει...
Πάντως πάς στοίχημα ότι δεν έχει πάρει μυρωδιά ότι τον καταλάβαμε? Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος. Το παιδί είναι βλαμμένο, δεν κάνω πλάκα...
Δεν ξέρω γιατί δεν τον έχουν στείλει για μπάνιο ακόμα, έχουν γίνει 2 report πάντως...  ::)

ΥΓ Γιατί ρε παιδιά, είχε λογική εξήγηση όταν το έβαζε σε αγγελία χωρίς να το έχει? Η απάντηση στο τέλος της δεύτερης σειράς πιό πάνω!  ;D