Και το κλαμα συνεχιζεται....
Πρωτη φορα ειδε διαιτητη να αλλαζει γνωμη το παληκαρι!!!!!

Δεν ειδε το πιστολι φαινεται!!!
Μαουρίσιο: «Πρώτη φορά στα χρονικά είδαμε μια απόφαση να αλλάζει. Δεν έκανα κάτι, είμαι καθαρός»
Στην πολυσυζητημένη φάση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος συμμετείχε σε αυτήν και τόνισε ότι δεν έκανε κάτι αντικανονικό.

..........
Τι έγινε στην επίμαχη φάση με το γκολ του Βαρέλα και τι συζήτησες εκείνη την ώρα με τον Ιβάν Σαββίδη; «Εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβα τι συνέβη. Προσπάθησα απλά η μπάλα να μην με ακουμπήσει. Στην αρχή, είχα την εντύπωση πως το γκολ ήταν οφσάιντ τα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν είδα όμως να μην διαμαρτύρεται κανένας και τους συμπαίκτες του να έχουν φύγει στην κερκίδα, τον διαιτητή να έχει δείξει σέντρα κανονικά, έσπευσα και γω στους πανηγυρισμούς. Αντιλήφθηκα πως δεν έχω ακουμπήσει μπάλα, από τη στιγμή που εμένα ρωτούσαν οι συμπαίκτες μου, το γκολ ήταν κανονικό. Δεν επηρέασα σε καμία περίπτωση τη φάση γιατί ήμουν πίσω από τον τερματοφύλακα όταν έγινε. Δυστυχώς για πρώτη φορά στα χρονικά είδαμε μια απόφαση να αλλάζει αλλά τουλάχιστον εγώ είμαι "καθαρός" πως δεν έκανα κάτι. Η φάση ήταν καθαρή. Όταν κατέβηκε ο κ.Σαββίδης κάτω, του είπα ότι ακύρωσαν το γκολ και εκεί νευρίασε...».
Τουλαχιστον δεν τον δασκαλευει κανενας τι να πει!!!

Ρε παιδια, συγνωμη, αλλα εχει παρατραβηξει το καραγκιοζιλικι!!!