Αποστολέας Θέμα: ΜΠΑΛΑ  (Αναγνώστηκε 798046 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος μπιπ - μπιπ

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #680 στις: Απρίλιος 18, 2014, 07:07:35 μμ »
                                                                               ΚΟΥΙΖ
      ΜΟΝΟ για όσους έχουν ακόμα απορίες ως προς το γιατί ΟΛΟΙ αηδιάζουν όταν ακούν το όνομα της δικής τους ένδοξης  - ιστορικής - δαφνοστεφανωμένης - ομαδάρας.

Ποιά ομάδα ΚΛΕΒΕΙ, ποδοσφαιρικό τίτλο πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ κάτω των 15 ετών, απο αντίπαλη ομάδα - ο τρόπος γνωστός, πάντα υπάρχει ένα πρόθυμο κοράκι που θα σε αφήσει να παίξεις κι ένα μισαωράκι με δέκα και σαν άνθρωπας που είναι, δε θα δει στο 87΄, ούτε αυτός ούτε και ο βοηθός από τα τρία ( 3) μέτρα το καθαρό χέρι πάνω στη γραμμή ( ρε, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει . .) που αν τιμωρείτο ως προβλέπεται απο τους κανονισμούς που ισχύουν για τους άλλους, θα έστελνε το παιχνίδι των ΠΑΙΔΙΩΝ στην παράταση - την ίδια στιγμή που εν χορώ οι οπαδοί τους, άξιοι γονείς ΠΑΙΔΙΩΝ οι περισσότεροι, έλουζαν τους αντίπαλους ΠΑΙΔΕΣ ποδοσφαιριστές, με συνθήματα πιο εμμετικά κι απο αυτά που χρησιμοποιούν στους αγώνες της μεγάλης τους ομάδας ( έτσι ρε, άμα ξέρεις να ξηγιέσε  γαμάτα, λιμανίσια  . . . .  στα ΠΑΙΔΙΑ . .).

ΕΠΑΘΛΟΝ
           Κύπελλον, αργυρού χρώματος, απο επεξεργασμένο έλλασμα χαλυβδόφυλλου, γνήσιον, αυθεντικόν ως και αυτά που εν αφθονία τα τελευταία έτη η εν λόγω ομάς έχει κατακτήσει. ( Σε μεταγενέστερο στάδιο, εξετάζεται το ενδεχόμενο, τρόπαια αυτού του είδους, να απονέμονται στους φίλους της εν λόγω ομάδος και στην ίδια την ομάδα, -  χωρίς την εκ μέρους τους -της υποχρέωση διαγωνισμού. Υπολλείπεται η διευθέτηση μικρής έκτασης τεχνικών θεμάτων απο μέρους της Ομοσπονδίας).
           Εξ΄ άλλου η συμμετοχή ουδεμίαν αξία έχει . . . για τους αντιπάλλους τους.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Απρίλιος 18, 2014, 07:14:11 μμ »
Συγχαρητήρια road runner. Δε με απογοήτευσες και συνεχίζεις να ακολουθείς κινούμενος πιστά στο πνεύμα των αρχών σου.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Re: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #682 στις: Απρίλιος 18, 2014, 07:29:38 μμ »
Μπραβο Χρηστο για την τοποθετηση σου.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Ευχαριστώ φίλε Θοδωρή.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Re: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #683 στις: Απρίλιος 18, 2014, 07:36:49 μμ »
Ο Παναθηναικος με 41 ποντους ενεργητικο σε 34 λεπτα. Καληνυχτα...

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Απρίλιος 18, 2014, 08:28:29 μμ »
Θα πάρουμε κανένα ματς-είτε ο ένας είτε ο άλλος-ή θα μας περάσουν σκούπα?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Απρίλιος 18, 2014, 09:02:18 μμ »
Δυστυχώς μας βλέπω για σκούπα.
Ούτε ο παναθηναικός πόσω δε μάλλον ο ολυμπιακός απέναντι στην ρεαλ έχουν τύχει για κάτι καλό.

χρειάζεται ρευστό και πολύ δουλειά για τη νέα σαιζόν και για τις δύο ομάδες.

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #686 στις: Απρίλιος 18, 2014, 10:35:55 μμ »
Εγώ νομίζω ότι το επόμενο ο Παναθηναικός θα το πάρει εδώ μέσα. Και ο Ολυμπιακός θα είναι ανταγωνιστικός, αλλά πιστεύω ότι θα τον "σκουπίσει" η Ρεάλ.
Πάντως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να περάσει. Ο Παναθηναικός είχε την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης προχθες και την πέταξε. Με αυτές τις ομάδες δεν παίρνεις δεύτερη ευκαιρία δυστυχώς.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Απρίλιος 19, 2014, 12:22:52 πμ »
Παρακολουθώ ολη την εξελιξη του νηματος και δεν εχω μιλησει μεχρι τωρα.
Ειμαι Ολυμπιακος και είμαι περήφανος γι`αυτο,οπως περήφανοι πρεπει να είναι και οι υπολοιποι φίλαθλοι των αλλων ομαδων.
Ειμαι περήφανος γιατι ο Ολυμπιακος μου εχει χαρισει παρα πολλες χαρες,όμως μου εχει χαρισει και πολλες λυπες.
Εχω όμως να δηλωσω πως εχω βαρεθεί αυτό το μενος και την αντιπαθεια που εχουν οι αλλοι φίλαθλοι για τον Ολυμπιακο και τους φιλαθλους του.
Πολλες φορες εχουν δικιο,αλλες βεβαια εχουν αδικο αλλα ο υγιης κοσμος του Ολυμπιακου και όχι οι κατευθυνόμενες στρατιες,δεν φταινε για την κατασταση αυτή.
Εχω βαρεθεί ολη αυτή την κατασταση που επικρατει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο ειλικρινα,θελω ο αντιπαλος μου να με σεβεται και όχι να με κοιταει με μισο ματι,οπως το ιδιο θελω να κανω και εγω.
Επιβεβλημένα και αμεσα πρεπει να γινει κατι για να διαλυθει αυτή η βρωμα που επικρατει.
Πρεπει να επερθει καθαρση να καθαρισουν όλα,να βρουν τροπους να τα καταφερουν.
Θελω να υπαρχει ισοτιμια και δικαιοσύνη για ολες τις ομαδες,κυριως στο θεμα της διαιτησίας.
Θελω η ομαδα μου να κερδιζει με την αξια της και να το δειχνει μονο στο αγωνιστικο χωρο και όχι εξω απ`αυτον.
Θελω όταν δεν μπορει να κερδισει,να χανει και να μην προσπαθει να το ανατρεψει με οποιονδηποτε τροπο.
Θελω,θελω,θελω............πολλα θελω, αυτή την στιγμη όμως ξερω μονο ένα πραγμα που ΔΕΝ θελω.
Δεν θελω να ξαναπαω στο γηπεδο,οσο η κατασταση παραμενει ιδια.
Το ιδιο προτείνω και σε σας.
Καλη ανασταση σε ολους σας.

Γεια σου ρε Χρησταρα!!!
Καλη Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεια σε όλη την οικογένεια σου ,παληκαρι μου!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Απρίλιος 19, 2014, 12:27:50 πμ »
Συγχαρητήρια road runner. Δε με απογοήτευσες και συνεχίζεις να ακολουθείς κινούμενος πιστά στο πνεύμα των αρχών σου.

Φίλε δεν είμαι σίγουρος αλλά κάποια ειρωνία διακρίνω και δεν κάνει. Τα ΄χεις πάθει κι εσύ το ογδοντακάτι σε
κάτι μπαράζ με δαύτους και τίτλο δεν πήρες. Και είναι κρίμα γιατί είχες ομαδάρα. Πως ένοιωσες αλήθεια?

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #689 στις: Απρίλιος 19, 2014, 06:46:31 πμ »
Παρακολουθώ ολη την εξελιξη του νηματος και δεν εχω μιλησει μεχρι τωρα.
Ειμαι Ολυμπιακος και είμαι περήφανος γι`αυτο,οπως περήφανοι πρεπει να είναι και οι υπολοιποι φίλαθλοι των αλλων ομαδων.
Ειμαι περήφανος γιατι ο Ολυμπιακος μου εχει χαρισει παρα πολλες χαρες,όμως μου εχει χαρισει και πολλες λυπες.
Εχω όμως να δηλωσω πως εχω βαρεθεί αυτό το μενος και την αντιπαθεια που εχουν οι αλλοι φίλαθλοι για τον Ολυμπιακο και τους φιλαθλους του.
Πολλες φορες εχουν δικιο,αλλες βεβαια εχουν αδικο αλλα ο υγιης κοσμος του Ολυμπιακου και όχι οι κατευθυνόμενες στρατιες,δεν φταινε για την κατασταση αυτή.
Εχω βαρεθεί ολη αυτή την κατασταση που επικρατει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο ειλικρινα,θελω ο αντιπαλος μου να με σεβεται και όχι να με κοιταει με μισο ματι,οπως το ιδιο θελω να κανω και εγω.
Επιβεβλημένα και αμεσα πρεπει να γινει κατι για να διαλυθει αυτή η βρωμα που επικρατει.
Πρεπει να επερθει καθαρση να καθαρισουν όλα,να βρουν τροπους να τα καταφερουν.
Θελω να υπαρχει ισοτιμια και δικαιοσύνη για ολες τις ομαδες,κυριως στο θεμα της διαιτησίας.
Θελω η ομαδα μου να κερδιζει με την αξια της και να το δειχνει μονο στο αγωνιστικο χωρο και όχι εξω απ`αυτον.
Θελω όταν δεν μπορει να κερδισει,να χανει και να μην προσπαθει να το ανατρεψει με οποιονδηποτε τροπο.
Θελω,θελω,θελω............πολλα θελω, αυτή την στιγμη όμως ξερω μονο ένα πραγμα που ΔΕΝ θελω.
Δεν θελω να ξαναπαω στο γηπεδο,οσο η κατασταση παραμενει ιδια.
Το ιδιο προτείνω και σε σας.
Καλη ανασταση σε ολους σας.
Εισαι ωραίος ρε φιλε .....να εισαι καλα και καλη Ανασταση

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Απρίλιος 19, 2014, 10:03:42 πμ »

Φίλε δεν είμαι σίγουρος αλλά κάποια ειρωνία διακρίνω και δεν κάνει. Τα ΄χεις πάθει κι εσύ το ογδοντακάτι σε
κάτι μπαράζ με δαύτους και τίτλο δεν πήρες. Και είναι κρίμα γιατί είχες ομαδάρα. Πως ένοιωσες αλήθεια?

To ογδοντακάτι και ξεχάστηκε κιόλας? Κανονικά έπρεπε να σφάζουν στο γόνατο 3 παίχτες του γαύρου κάθε φορά στου Χαριλάου. Η να στέλνουμε κάθε χρόνο 7 νέους και 7 νέες του Πειραιά για θυσία . Ένα από τα δύο όμως, όχι και τα δύο, μη το παρακάνουμε...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Απρίλιος 19, 2014, 03:00:12 μμ »
To ογδοντακάτι και ξεχάστηκε κιόλας? Κανονικά έπρεπε να σφάζουν στο γόνατο 3 παίχτες του γαύρου κάθε φορά στου Χαριλάου. Η να στέλνουμε κάθε χρόνο 7 νέους και 7 νέες του Πειραιά για θυσία . Ένα από τα δύο όμως, όχι και τα δύο, μη το παρακάνουμε...

Στίψ΄το μήπως βρεις την απάντηση στο κουίζ.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Απρίλιος 19, 2014, 03:51:02 μμ »

Χέστηκα.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Απρίλιος 19, 2014, 05:29:48 μμ »
Χέστηκα.

Αυτός που λησμονάει την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Δε βαρέθηκες να παίζεις στη Β΄ ?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Απρίλιος 19, 2014, 07:10:08 μμ »
Ειρήνη ημίν, πλησιάζει η Ανάσταση, χρόνια πολλά σε όλους, φιλάθλους (Ολυμπιακούς, Παναθηναικούς, Αεκτζήδες, Αρειανούς, Παοκτζήδες, Πανιώνιους, Απόλλωνίτες(director)) και μη φιλάθλους.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Απρίλιος 19, 2014, 07:31:19 μμ »
Καλα να περασουμε ωρε,ο θεος να κοβει κιλα απ αυτον που μας εριξε φετος και να μας δινει χρονια,υπεργηροι θα πεθανουμε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Απρίλιος 19, 2014, 07:55:39 μμ »
Καλα να περασουμε ωρε,ο θεος να κοβει κιλα απ αυτον που μας εριξε φετος και να μας δινει χρονια,υπεργηροι θα πεθανουμε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ασε τον χοντρο στην ακρη και πηγαινε να καθαρισεις καμια σουβλα,να στησεις καμια τεντα και να φτιαξεις κανενα φρυγαδελι.
 :dielaughing:  :dielaughing: :dielaughing:
Αυτές είναι οι ομορφιες της ζωης Μητσαρα μου και όχι το χαλι του Ελληνικου ποδοσφαιρου,σιγουρα το ξερεις καλυτερα από μενα.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Απρίλιος 19, 2014, 08:57:23 μμ »

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Χρονια πολλα και καλα,καλη Ανάσταση Δημήτρη!!!
Με υγεια πάνω απ ολα ;)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Απρίλιος 19, 2014, 10:29:06 μμ »
              Καλή Ανάσταση.

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Re: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #699 στις: Απρίλιος 21, 2014, 07:20:58 μμ »
Σχεδον αλανθαστος ο Ολυμπιακος στην πρωτη περιοδο, με απολυτη συγκεντρωση.
Χιλια μπραβο και μακαρι να συνεχισει ετσι και να κερδισει τους αχωνευτους.