Αποστολέας Θέμα: ΜΠΑΛΑ  (Αναγνώστηκε 796841 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #620 στις: Απρίλιος 17, 2014, 07:03:49 πμ »

Και θα χανατε κανενα κυπελακι,να χαρει και καμμια αλλη ομαδα ρε παιδακι μου.

Επι της ουσιας τωρα,βλεπω και ενημερωνομαι για τα τεκταινομενα και δεν μπορω να σου πω οτι ειναι πραγματα αυτα.
Εχει ξεφυγει εντελως η κατασταση και δεν βλεπω με ποιο τροπο μπορει να ελεγχει.
Δυστυχως ομως μεριδιο ευθυνης και μεγαλο μαλιστα,εχει και ο ολυμπιακος για το οτι φτασαμε ως εδω.
Κριμα,αυτο δεν ειναι αθλητισμος,δεν ειναι ποδοσφαιρο,ειναι μια αηδια.
Και πραγματικα στενοχωριεμαι και προβληματιζομαι,τοσο που δεν εχω καν ορεξη να σου πω οτι ερχομαστε.
Να ερθουμε που;

σπυρο, χαιρομαι να κανω σοβαρες συζητησεις με 'αλλοθρησκους' οπως εσυ.

κοιτα, σαφως φταιει και ο Ολυμπιακος και για μενα φταιει περισσοτερο απο ολους οχι για τις διαιτησιες και τα ρεστα που θα πουν πολλοι, αλλα επειδη ειναι ο πιο δυνατος και ο πιο υγιης συλλογος, γιατι οφειλει να τραβηξει το καρο εξω απο τη λασπη και να θεσει το ποδοσφαιρο σε αλλη βαση. Αυτο το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ειναι ενα ποδοσφαιρο υποτακτικων, κουτσαβακισμου και γελοιοτητας χωρις οριο.

Εβλεπε το ματς ο γιος μου και ειχε παθει πλακα το παιδι. τι να του κανει κεφι να δει? τα παρατησε και εφυγε στη μεση και πηγε να παιξει lol να περασει καλα.

οχι μονο κυπελλακι αλλα και πρωταθλημα να χασω δε με ενοχλει. χορτασμενη ομαδα ειμαστε. αλλα το ποδοσφαιρο ειναι νεκρο.

πεταει ο καθενας μερικα κλισε 'δε δικαιουστε δια να ομιλειτε' σαν αλλος μενιος κουτσογιωργας (πασοκαρα σ'αγαπω) και νομιζει οτι ετσι κανει εντυπωση και κουβεντα. Ετσι ομως γινεται μια τρυπα στο νερο.

μερικοι απο μας ζησαμε το ποδοσφαιρο απο τα τελη της δεκαετιας του '70, και εχουμε μνημες. Αλλοι και απο πιο παλια. Ο Ολυμπιακος ενιωσε στο πετσι του πολλα και ασχημα. Και επειδη τα ενιωσε πρεπει καποια στιγμη να βγει μπροστα και να αλλαξει αυτο το ποδοσφαιρο πρωτος απο ολους.

Η σημερινη κατασταση στην κοινωνια με τις τρομερες εντασεις, οδηγει το ποδοσφαιρο ακομη πιο χαμηλα.

και μακαρι να ειναι ολοι πιο δυνατοι, να ερθουν ξενοι διαιτητες, παρατηρητες, κυανοκρανοι εν αναγκη για να καθαρισει το τοπιο και να ξεμεινουν ολοι και απο δικαιολογιες. Εδω φετος παιρνει ενα απο τα πιο ανετα πρωταθληματα, εχει παρει πολυ λιγοτερα σφυριγματα στο πρωταθλημα απο οτι ο παοκ για παραδειγμα και παλι ακουγονται χαζα για το αν αξιζε το πρωταθλημα η ομαδα. Οσο θυμαμαι εγω το ποδοσφαιρο εχω χασει αδικα πολλους τιτλους, οσους εχω παρει ισως για καποιους αδικα. Αν κανουμε αυτη τη συζητηση θα ειναι τελειως οπαδικη και ανουσια.

ναι να γινει οτι χρειαζεται για να αλλαξει αυτο το χαλι γιατι και εμενα με συμφερει. θα εχω περισσοτερη κοντρα και θα ειμαι καλυτερος εκει που με νοιαζει, στην Ευρωπη.

αυτα που εγιναν σημερα στην Τουμπα, αναγκασαν εναν ανθρωπο που δεν εχει δωσει δικαιωματα ποτε και που ειναι πραγματικα ευγενης και μια σπουδαια ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα, το Μιτσελ, να σηκωθει να φυγει απο τον παγκο. αυτο ειναι ντροπη για μας οχι ως ποδοσφαιρο αλλα ως λαο.

Αλλα πολυ φοβαμαι πως αυτοι ειμαστε και αυτο το ποδοσφαιρο μας αξιζει. Σε ολους μας.
Γαυρος οπαδος....

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #621 στις: Απρίλιος 17, 2014, 09:24:45 πμ »
σπυρο, χαιρομαι να κανω σοβαρες συζητησεις με 'αλλοθρησκους' οπως εσυ.

κοιτα, σαφως φταιει και ο Ολυμπιακος και για μενα φταιει περισσοτερο απο ολους οχι για τις διαιτησιες και τα ρεστα που θα πουν πολλοι, αλλα επειδη ειναι ο πιο δυνατος και ο πιο υγιης συλλογος, γιατι οφειλει να τραβηξει το καρο εξω απο τη λασπη και να θεσει το ποδοσφαιρο σε αλλη βαση. Αυτο το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ειναι ενα ποδοσφαιρο υποτακτικων, κουτσαβακισμου και γελοιοτητας χωρις οριο.

Εβλεπε το ματς ο γιος μου και ειχε παθει πλακα το παιδι. τι να του κανει κεφι να δει? τα παρατησε και εφυγε στη μεση και πηγε να παιξει lol να περασει καλα.

οχι μονο κυπελλακι αλλα και πρωταθλημα να χασω δε με ενοχλει. χορτασμενη ομαδα ειμαστε. αλλα το ποδοσφαιρο ειναι νεκρο.

πεταει ο καθενας μερικα κλισε 'δε δικαιουστε δια να ομιλειτε' σαν αλλος μενιος κουτσογιωργας (πασοκαρα σ'αγαπω) και νομιζει οτι ετσι κανει εντυπωση και κουβεντα. Ετσι ομως γινεται μια τρυπα στο νερο.

μερικοι απο μας ζησαμε το ποδοσφαιρο απο τα τελη της δεκαετιας του '70, και εχουμε μνημες. Αλλοι και απο πιο παλια. Ο Ολυμπιακος ενιωσε στο πετσι του πολλα και ασχημα. Και επειδη τα ενιωσε πρεπει καποια στιγμη να βγει μπροστα και να αλλαξει αυτο το ποδοσφαιρο πρωτος απο ολους.

Η σημερινη κατασταση στην κοινωνια με τις τρομερες εντασεις, οδηγει το ποδοσφαιρο ακομη πιο χαμηλα.

και μακαρι να ειναι ολοι πιο δυνατοι, να ερθουν ξενοι διαιτητες, παρατηρητες, κυανοκρανοι εν αναγκη για να καθαρισει το τοπιο και να ξεμεινουν ολοι και απο δικαιολογιες. Εδω φετος παιρνει ενα απο τα πιο ανετα πρωταθληματα, εχει παρει πολυ λιγοτερα σφυριγματα στο πρωταθλημα απο οτι ο παοκ για παραδειγμα και παλι ακουγονται χαζα για το αν αξιζε το πρωταθλημα η ομαδα. Οσο θυμαμαι εγω το ποδοσφαιρο εχω χασει αδικα πολλους τιτλους, οσους εχω παρει ισως για καποιους αδικα. Αν κανουμε αυτη τη συζητηση θα ειναι τελειως οπαδικη και ανουσια.

ναι να γινει οτι χρειαζεται για να αλλαξει αυτο το χαλι γιατι και εμενα με συμφερει. θα εχω περισσοτερη κοντρα και θα ειμαι καλυτερος εκει που με νοιαζει, στην Ευρωπη.

αυτα που εγιναν σημερα στην Τουμπα, αναγκασαν εναν ανθρωπο που δεν εχει δωσει δικαιωματα ποτε και που ειναι πραγματικα ευγενης και μια σπουδαια ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα, το Μιτσελ, να σηκωθει να φυγει απο τον παγκο. αυτο ειναι ντροπη για μας οχι ως ποδοσφαιρο αλλα ως λαο.

Αλλα πολυ φοβαμαι πως αυτοι ειμαστε και αυτο το ποδοσφαιρο μας αξιζει. Σε ολους μας.

Θοδωρη,αν θέλουμε να μιλάμε επι ρεαλιστικης βάσης,πρέπει να την κάνουμε την υπέρβαση ρε φίλε,να πέσουν τα ταμπού του οπαδού,να δούμε τα λάθη της δικής μας πλευράς!
Μπορει να μην είσαι οσο "παλιός" ειμαι εγω,αλλα σίγουρα θυμάσαι τις εποχές που υπήρχαν πολλές ισχυρές ομάδες,κατα περιόδους καποια καλύτερη,καποια χειρότερη,αλλα υπήρχε έντονος συναγωνισμός.Και τότε υπήρχαν περίεργα σφυρίγματα,αλλα δεν υπήρχε μονοπώλιο εύνοιας.
Πρέπει να παραδεχτειτε οτι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σήμερα κόντρα στον ολυμπιακό,δεν οφείλεται αποκλειστικά στο φθόνο των υπολοίπων για τα πρωταθλήματα σας,για την καλύτερη ομαδα σας αλλα βασικός παράγων ειναι και το γεγονός οτι,το εχω ξαναπεί, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!
Αυτή ειναι και η αιτία που βρίσκονται σήμερα σώφρονες άνθρωποι ,οι οποίοι πανηγυρίζουν την πρόκριση του ΠΑΟΚ και δικαιολογούν τα αίσχη,αντί να εκδηλώνουν την αηδία τους.
Ρε παιδια ,ειναι δυνατόν να φοβάσαι να πας στο γήπεδο; Ειναι δυνατόν να σκέφτεσαι να πάρεις το παιδι σου μαζί,για να δεις την ομαδα σου;ειναι αυτό αθλητισμός;ειναι πολιτισμός;

Θοδωρη για μας τους φιλάθλους-οπαδούς ,το ποδόσφαιρο πρέπει να ειναι ένα παιχνίδι.
Δεν επιτρέπεται να παρασυρόμαστε απο τα οικονομικά συμφέροντα των διοικήσεων,απο,το γεγονός οτι όλα γίνονται πια για το χρήμα.Champions League,χορηγίες,διαφημίσεις,δεν υπάρχει αθλητισμός,μόνο μπίζνες.Το προβλημα του κάθε Μαρινάκη,δεν ειναι αν χάσει ένα πρωτάθλημα,ειναι η οικονομική χασούρα που θα έχει.Και γι αυτό,αφού ειναι δυνατός και μπορει,δεν αφήνει κανέναν να του το πάρει.
Κάπως ετσι ,μαζί με πολλα αλλα εγκλήματα που έκαναν οι ίδιες,μαραζωσαν οι ομάδες και τελείωσε το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακος ειναι επι σειρά ετών η καλύτερη ομαδα,έχει κάνει τις περισσότερες επενδύσεις και απέχει παρά πολυ απο τη δεύτερη ομάδα.Σαφώς και ειναι δίκαια πρωταθλητής,δεν ήταν ομως δίκαια περισυ κυπελλούχος.Ηταν ομως.
Ειμαι τρομερά απαισιόδοξος οτι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Κανένας δεν ενδιαφέρεται,παρά μόνο πως θα πάρει το πάνω χερι να στήσει τη δική του παράγκα,τη δική του δικτατορία.Αυτο ειναι το θέμα μας; Να ξαναγυρίσει ο Βαρδινογιάννης να σφυρανε πέναλτι στο 90;να γυρίσει ο τιγρης να σβήνουμε τα φώτα;
Ειναι ομως παράλογο να έχουμε απαιτήσεις αξιοκρατίας στο ποδόσφαιρο,όταν όλα γύρω μας κινούνται στους ρυθμούς της ρεμούλας και του βολέματος.
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου οτι έχουμε και απολαμβάνουμε πραγματικά  αυτό που μας αξίζει!!
Δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Απρίλιος 17, 2014, 09:25:47 πμ »
ρε συ γιωργο τι δεν καταλαβαινεις? ειλικρινα το λεω.

στο πρωτο ματς επρεπε να παιζουν 9-9. και κακως εμεινε ο παοκ με 10 και εμεις με 11. το ειχα πει απο την πρωτη στιγμη.

τοσο δυσκολο σας ειναι να γραψετε μια φορα μια αποψη εναντιον της ομαδας σας οταν ειναι προφανως αθλιο αυτο που εχει συμβει? ειναι τοσο δυσκολο πια να βλεπουμε και τα στραβα οταν τα κανουμε περα απο τα οπαδικα?

τι να πω. μονο οτι με αυτα τα πραγματα δικαιωνονται αυτοι που λενε οτι κανεναν δεν ενδιαφερει η εξυγιανση και η δικαιοσυνη παρα μονο το να εχει αυτος το πανω χερι.

κριμα

Ας σταματήσω το πείραγμα και να μιλήσουμε λίγο σοβαρά.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει καταντήσει αίσχος εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω κι εγώ από πότε έχω να πάω γήπεδο, ενώ γενικότερα δεν ασχολούμαι. Δεν αξίζει καν τον κόπο. Αν με ρωτήσεις δεν ξέρω ούτε την εντεκάδα του ΠΑΟΚ.
Θες η παράγκα, θες η διαιτησία, θες επεισόδια όπως τα χθεσινά, με έχουν απομακρύνει εντελώς.
 Αν ψάξεις το παρόν θέμα, θα δεις οτι ποστάρω πάρα πολύ σπάνια...Ο λόγος είναι οτι δεν με ενδιαφέρει. Τα χθεσινά ήταν ένα πείραγμα στους φίλους μου τους Ολυμπιακούς.

Τώρα για το ποιος φταίει και αν αρκούν οι ξένοι διαιτητές για να αλλάξει η εικόνα, είναι μεγάλη κουβέντα.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #623 στις: Απρίλιος 17, 2014, 09:46:56 πμ »
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #624 στις: Απρίλιος 17, 2014, 09:49:13 πμ »

Τι πες τωρα...

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #625 στις: Απρίλιος 17, 2014, 09:49:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Απρίλιος 17, 2014, 10:07:11 πμ »
Θοδωρη,αν θέλουμε να μιλάμε επι ρεαλιστικης βάσης,πρέπει να την κάνουμε την υπέρβαση ρε φίλε,να πέσουν τα ταμπού του οπαδού,να δούμε τα λάθη της δικής μας πλευράς!
Μπορει να μην είσαι οσο "παλιός" ειμαι εγω,αλλα σίγουρα θυμάσαι τις εποχές που υπήρχαν πολλές ισχυρές ομάδες,κατα περιόδους καποια καλύτερη,καποια χειρότερη,αλλα υπήρχε έντονος συναγωνισμός.Και τότε υπήρχαν περίεργα σφυρίγματα,αλλα δεν υπήρχε μονοπώλιο εύνοιας.
Πρέπει να παραδεχτειτε οτι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σήμερα κόντρα στον ολυμπιακό,δεν οφείλεται αποκλειστικά στο φθόνο των υπολοίπων για τα πρωταθλήματα σας,για την καλύτερη ομαδα σας αλλα βασικός παράγων ειναι και το γεγονός οτι,το εχω ξαναπεί, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!
Αυτή ειναι και η αιτία που βρίσκονται σήμερα σώφρονες άνθρωποι ,οι οποίοι πανηγυρίζουν την πρόκριση του ΠΑΟΚ και δικαιολογούν τα αίσχη,αντί να εκδηλώνουν την αηδία τους.
Ρε παιδια ,ειναι δυνατόν να φοβάσαι να πας στο γήπεδο; Ειναι δυνατόν να σκέφτεσαι να πάρεις το παιδι σου μαζί,για να δεις την ομαδα σου;ειναι αυτό αθλητισμός;ειναι πολιτισμός;

Θοδωρη για μας τους φιλάθλους-οπαδούς ,το ποδόσφαιρο πρέπει να ειναι ένα παιχνίδι.
Δεν επιτρέπεται να παρασυρόμαστε απο τα οικονομικά συμφέροντα των διοικήσεων,απο,το γεγονός οτι όλα γίνονται πια για το χρήμα.Champions League,χορηγίες,διαφημίσεις,δεν υπάρχει αθλητισμός,μόνο μπίζνες.Το προβλημα του κάθε Μαρινάκη,δεν ειναι αν χάσει ένα πρωτάθλημα,ειναι η οικονομική χασούρα που θα έχει.Και γι αυτό,αφού ειναι δυνατός και μπορει,δεν αφήνει κανέναν να του το πάρει.
Κάπως ετσι ,μαζί με πολλα αλλα εγκλήματα που έκαναν οι ίδιες,μαραζωσαν οι ομάδες και τελείωσε το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακος ειναι επι σειρά ετών η καλύτερη ομαδα,έχει κάνει τις περισσότερες επενδύσεις και απέχει παρά πολυ απο τη δεύτερη ομάδα.Σαφώς και ειναι δίκαια πρωταθλητής,δεν ήταν ομως δίκαια περισυ κυπελλούχος.Ηταν ομως.
Ειμαι τρομερά απαισιόδοξος οτι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Κανένας δεν ενδιαφέρεται,παρά μόνο πως θα πάρει το πάνω χερι να στήσει τη δική του παράγκα,τη δική του δικτατορία.Αυτο ειναι το θέμα μας; Να ξαναγυρίσει ο Βαρδινογιάννης να σφυρανε πέναλτι στο 90;να γυρίσει ο τιγρης να σβήνουμε τα φώτα;
Ειναι ομως παράλογο να έχουμε απαιτήσεις αξιοκρατίας στο ποδόσφαιρο,όταν όλα γύρω μας κινούνται στους ρυθμούς της ρεμούλας και του βολέματος.
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου οτι έχουμε και απολαμβάνουμε πραγματικά  αυτό που μας αξίζει!!
Δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ

το κακο Σπυρο με το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πως εχουμε περισσοτερες απαιτησεις απο αυτο ισως απο οτι μας αξιζει τελικα σαν ελληνικη κοινωνια. ειμαστε ενα τριμπουρδελο συνολικα και στο ελληνικο ποδοσφαιρο εμπλεκονται επιχειρηματιες που εχουν μια αντιμετωπιση γκανγκστερικη γενικοτερα. η αναβαθμιση του προιοντος δεν περναει μονο μεσα απο τη διαιτησια. ειναι πολλα που πρεπει να γινουν. και οταν οι νεοι παραγοντες που μπαινουν στο ποδοσφαιρο πχ Σαββιδης ειναι ιδιοι και χειροτεροι με τους προηγουμενους τοτε σηκωνεις τα χερια ψηλα. τα χθεσινα επεισοδια ηταν απολυτως ενορχηστρωμενα απο τη διοικηση του ΠΑΟΚ. δεν ηταν απο τον κοσμο, απο τη διοικηση τους ηταν. ας μη γελιομαστε. δεν ειναι η οργη του κοσμου απεναντι στον κακο Ολυμπιακο που τον οπλισε αλλα η διοικηση του παοκ που ηθελε να γινουν τα επεισοδια και που ηθελε να εμφανισει ενα τετοιο προσωπο για λογους δικης της μικροπολιτικης.

σχετικα με τον Ολυμπιακο, επι Μαρινακη δεν πηρε τουλαχιστον οσο βλεπω εγω κανενα πρωταθλημα που δεν αξιζε να παρει. ο Μαρινακης μπηκε στον Ολυμπιακο με τον Ολυμπιακο αποκλεισμενο απο την ευρωπη και εβαλε 30 εκ ευρω απο την τσεπη του εκεινη τη χρονια. Και αν χρειαστει θα ξαναβαλει. Το προβλημα ειναι οτι και για τον Ολυμπιακο ειναι σαφες, και το λεω επειδη το γνωριζω, οτι το προιον πρεπει να αναβαθμιστει. Αλλα το να κατσει να συζητησει με τον Αλαφουζο και το Σαββιδη δεν ειναι ευκολο και απλο πλεον. Πρεπει ολοι να κοιταξουν το συνολικο καλο και οχι το απλο και ατομικο. Φετος για παραδειγμα ο παοκ εχει τοσα υπερ του σφυριγματα που δεν εχει αλλος. παρ'ολα αυτα δεν μιλαει κανεις. Το δεν επιτρεπεται να χασει ο ολυμπιακος ειναι η μια οψη του νομισματος, η αλλη οψη ειναι το αν αυτο ειναι καθοδηγουμενο η' απλα βιωνουμε μια κατασταση υποτακτικων που θελοντας να ειναι αρεστοι κανουν και πραγματα που δεν τους τα ζηταει κανεις.

Δεν ειναι ομως μονο η διαιτησια το προβλημα. Στην Τουμπα χθες δεν υπηρχε αστυνομια, δεν υπηρχαν εισαγγελεις, δεν υπηρχε τιποτε. Κατα παραγγελια για αλλη μια φορα, οι ντοπιοι αρχοντες υποταχθηκαν στη θεληση της ομαδας τους, οπως γινεται πολλες φορες. Εκλεισαν τα ματια σε οτι εγινε. δηλαδη τι πρεπει να γινεται? να στελνουν ματ και εισαγγελεις απο την αθηνα για να μη δερνουν τα ματ εκει παικτες του Ολυμπιακου. Ο διαιτητης χθες επαιξε οσο μπορουσε και οτι λαθη και να εκανε (και ας ηταν μερικα σαφως υπερ παοκ) τα θεωρω απολυτως αποδεκτα. Ανθρωπος ειναι, αν σφυριζε αλλιως δεν θα εβγαινε ζωντανος. Αν διεκοπτε το ματς η' ζητουσε εκκενωση θα τον φυτευανε στο γηπεδο. Και στην τελικη τελικη μεσα στη ζουγκλα καλα επραξε. Ηταν και τυχερος που δεν σκοραρε ο Μαρκανο στην τελευταια φαση. Πολυ τυχερος γιατι πιστευω οτι δεν θα τη γλιτωνε στο τελος. Εδω ανοιξε το γνωστο πορτακι της 4 και μπηκε κοσμος μεσα. Αν ειχαν αποκλειστει θα ειχε αφησει εκει τα κοκκαλα του που το κρατησε το ματς τοσο.

το προβλημα ειναι μια συνολικη υποκρισια παντως. ελαχιστοι θελουν το 50-50. οι περισσοτεροι το εννοουν 50 υπερ μας και 50 κατα του αλλου. ας κατσουν κατω να δουν το μελλον γιατι ποδοσφαιρο με αυτη την εικονα ειναι αποκρουστικο.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Απρίλιος 17, 2014, 10:10:34 πμ »

αυτο καπου το εχω ξανακουσει :p
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Stanley Laurel

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Απρίλιος 17, 2014, 10:20:40 πμ »
Αυτή η ασυλία με την Τούμπα και τα καλόπαιδα του Παοκ κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Είναι κουραστικό δηλαδή πια. Κλωτσιές, μπουνιές, τσαμπουκά και ότι βάλει ο νους του ανθρώπου. Απλά έχουν ξεπεράσει τους πάντες στη καφροσύνη και τους χτυπάμε και την πλατούλα να ρεφτούν.

Για μας ένας τίτλος λιγότερος, στενοχωρηθήκαμε μεν, αλλά δε τρέχει και τίποτα.

Στον τελικό θα πίνω κανένα κρασάκι παραθαλάσσια και νοερά ίσως είμαι και με τον βάζελο. Η ανοχή μου στη μαλαματινίαση έλαβε τέλος...

Αυτη η ασυλια με το Καραισκακη και με τα καλοπαιδα του Ολυμπιακου καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει. Ειναι κουραστικο δηλαδη πια. Διαιτησια,σφαγες,στημενα,χρεη σβησμενα,μπραβοι στα αποδυτηρια,οπαδοι ντυμενοι σεκιουριτι,celebrities εμμισθοι υπαλληλοι με κερατα να απειλουν δημοσιως και να μην γινεται τιποτα,τηλεμαιντανοι και τσατσοι να υποστηριζουν οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι το καλυτερο και τοσα αλλα. Απλα εχουν ξεπερασει τους παντες στην καφροσυνη και τους χτυπαμε και την πλατουλα να ρεφτουν.

Ετσι πες τις αληθειες τακιμιασε τα με τον βαζελο τον δηθεν αιωνιο εχθρο σου αλλωστε συνηθες φαινομενο ητανε οταν κατεβαιναμε να ενωνονται γαυροβαζελοχανουμοι να μας την πεφτουν.

Τρελα πουλαμε βουλγαρικα μιλαμε...

Αντε να πουμε που θα μιλησει και ο γαυρος για κλιμα τρομοκρατιας...γελανε και οι πετρες κρατηστε λιγο τα προσχηματα βρε τρουμπιωτες...

Σορρυ για το υφος μου αλλα οχι και να βλεπω τον νουμερο ενα καταστροφεα του ελληνικου ποδοσφαιρου να παραπονιεται...
if any of you cry at my funeral, i'll never speak to you again.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #629 στις: Απρίλιος 17, 2014, 10:34:45 πμ »
πλυθειτε πρωτα να μη βρωματε απλυτοι που θα μας πειτε και τρουμπιωτες.

αλλα οταν σας πηδαει η Ουεφα με τιμωριες μετα γινεστε κοτουλες.

και να ξερετε οτι οποτε οι οπαδοι σας μπαινουν μεσα να δειρουν τους παικτες μας θα τρωνε τοσο ξυλο που θα βαζουν και στην κωλοτσεπη.

Γαυρος οπαδος....

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #630 στις: Απρίλιος 17, 2014, 10:48:40 πμ »
Ενταξει βρε καθαρε ελληνα να φοβασαι γιατι ερχομαστε να σε κολλησουμε χολερα και aids...κλειστειτε στα σπιτια σας οπως στην καλλιθεα γιατι κατεβαινουν τα ορκς...

Οτι εδωσες θα λαβεις...τοσα χρονια βρωμας και δυσωδιας σιγα σιγα θα ξεπληρωνονται και θα ειναι ολα μελι γαλα...θα βγαινουμε μετα απο ολα αυτα και θα πουλαμε και τρελα σαν τον κυρ σαββα να λεμε ποια εκτροπα?
Αλλα τη ριζουπολη την ξεχασατε...τον μαρινακη να λεει ας φορεσει φουστα ο σισε οταν ριχνατε μαπες στους παιχτες του βαζελου και αυτα τα ξεχασατε...μην πω για παπαπετρου διαιτησιες πορτοκαλια με ξυραφια κτλπ...

Οσο για ουεφα αλλος εκανε κοκο απο τα προστιμα στα ρατσιστικα συνθηματα βρε υποταχτικοι υπαλληλοι που οι περισσοτεροι εχετε καταντησει παραρτημα γνωστου φασιστικου πολιτικου κομματος...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Απρίλιος 17, 2014, 11:00:40 πμ »
βλακεια φοβαμαι μη μας κολλησετε.

οχι ολοι σας, εχω και φιλους παοκτσηδες που τα λεμε μια χαρα. αλλα κατι σαν κι εσενα πραγματικα με τρομαζουν γιατι η βλακεια σας ειναι ανικητη. απαλευτη.

κυριολεκτικα δεν μπορεις να νικησεις ενα βλακα. σε σερνει στο επιπεδο του και λογω εμπειριας ως βλακας για πολλα χρονια, σε κερδιζει ευκολα. εστω και με 1-0.

αντε και καλες μαλαματινες και τουμπα λιμπρε και αμπαλαεο. ουγκ ειπα λεω
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Απρίλιος 17, 2014, 11:20:05 πμ »
κυριολεκτικα δεν μπορεις να νικησεις ενα βλακα. σε σερνει στο επιπεδο του και λογω εμπειριας ως βλακας για πολλα χρονια, σε κερδιζει ευκολα. εστω και με 1-0.

Όντως στον βλάκα ο διαιτητής δεν βοηθάει πολύ.
Αφού είστε τόσο καλοί και χορτασμένοι.. με τόσους τίτλος και έτη φωτός μπροστά στους βαθμούς λόγω αγωνιστικότητας και δυναμικού είναι δυνατόν να μην κερδίσατε χθες?

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/kZaQ0ym_M38" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kZaQ0ym_M38" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Απρίλιος 17, 2014, 11:23:13 πμ »
Αν η αληθεια ειναι βλακεια τοτε ναι γουσταρω να ειμαι βλακας...
Χθες για ακομη μια φορα δεχτηκαμε απροκλητη επιθεση απο ολο τον μηχανισμο του κρατους που δουλευει για την ομαδα του δημοσιου...300 χιλιαρικα για μια επιχειρηση κρατικης τρομοκρατιας την στιγμη που ο ελληνικος λαος πεθαινει απο την πεινα και την βγαζει με συσσιτια..
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Να εξηγησω τωρα τι και πως για οπαδικα σε ατομα που δεν εχουν τσακωθει ουτε με την γκομενα τους ειναι απο μονο του γελοιο...
Ασχοληθειτε εκει με τα ρολογια τα καντραν τα λουρακια που εχετε και αποψη...
Ολη η πλεμπα απεκτησε ξαφνικα και αποψη για τα οπαδικα τεκτενομενα...
Και πολυ το συνεχισα...

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #634 στις: Απρίλιος 17, 2014, 11:34:40 πμ »
ΝΤΡΟΠΗ.......

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Απρίλιος 17, 2014, 11:58:34 πμ »

Παράθεση από: karteo στις Σήμερα στις 11:00:40 πμ
βλακεια φοβαμαι μη μας κολλησετε.

οχι ολοι σας, εχω και φιλους παοκτσηδες που τα λεμε μια χαρα. αλλα κατι σαν κι εσενα πραγματικα με τρομαζουν γιατι η βλακεια σας ειναι ανικητη. απαλευτη.

Μην ανησυχεις Θεοδωρε,ο πανυβλαξ δεν φοβαται την βλακεια διοτι εχει αποκτησει ανοσια,δεν θα σας κολλησει κανεις,απο τους μονους που κινδυνευετε να περασετε απο το σταδιο της βλακειας σ εκεινο της πληρους ηλιθιοτητας,ειναι ο προεδρος σας, τι εγινε Θεοδωρε;; βρεθηκαν μεγαλυτεροι τραμπουκοι απο εσας και σας επιασε τρομος;;; ξεχασατε τα χοχοχο του κρατικου νταβατζη και τις αναρθρες κραυγες του υπερβαρου;;
Θεοδωρε μην το παρεις προσωπικα,παντα υπαρχουν κι εξαιρεσεις και τουλαχιστο απο το φορουμ εγω γνωριζω 4 καλα ψαρακια,παντα με χιουμοριστικη διαθεση γιατι με το ποδοσφαιρο δεν αξιζει ν ασχολεισαι σοβαρα,καλη μας Ανασταση.

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Απρίλιος 17, 2014, 01:43:41 μμ »
Δημήτρη,Θοδωρη,Βασίλη και υπόλοιποι συνφορουμιςτες(αναφέρομαι πρώτιστα σε σας γιατι γνωριζόμαστε προσωπικά και αισθάνομαι οτι μπορω να πω και μια κουβέντα παραπανω),μπορει να υπάρχει έστω και ένας σωφρων άνθρωπος που να επικροτεί τα χθεσινά γεγονότα,;
Μπορει να υπάρχει ανθρώπινο μυαλό με στοιχειώδες IQ που να δικαιολογεί τραμπουκισμους,ξυλοδαρμούς και αλητειες στο όνομα του ρεβανσισμού και της μαγκιάς;
Μπορει η ανυπαρξία του κράτους,των νομών,της διοίκησης,του ήθους, να μετατρέπονται σε "πύρινο λαό"",σε "τιμωρο" και λοιπές αηδίες;
Γνωρίζετε τα αθλητικά μου πιστεύω,ξέρετε τη γνώμη μου για τον ολυμπιακό και τις ευθύνες του για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλα μέχρι εκεί και μη παρέκει.
Ένα κράτος που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό του,έπρεπε ήδη να έχει επέμβει.
Σπίτι τους όλοι οι της ΕΠΟ ,ξήλωμα του αστυνομικού διευθυντή που εγγυήθηκε την ασφάλεια των αγωνιζόμενων,κλείσιμο της Τουμπας και παραδειγματική τιμωρία!!
Και για να προλάβω αντιδράσεις,αυτό να ισχύει για όλους.ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλους!!
Να τιμωρείται και ο Ολυμπιακος όταν πρέπει και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και όλοι,όσοι σφαλλουν.
Κάπου ομως πρέπει να γίνει η αρχή.Πραγματικα λυπάμαι αν την κάνει ο ΠΑΟΚ,τον οποίο συμπαθώ ιδιαίτερα λόγω καταγωγής και σήματος,αλλα δεν ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Απο τύχη δεν έχουμε θρηνησει θύματα,ποσο στραβοι μπορει να είμαστε;
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #637 στις: Απρίλιος 17, 2014, 01:44:10 μμ »
Καλη ανάσταση παιδιά. Να είστε όλοι καλα. Τα λεμε απο βδομαδα. Λίγες μερες auto-ban γιατι δεν αισθάνομαι και περήφανος για τις χαζομαρες που έγραψα οσο και να τις θεωρώ δικαιολογημένες. Επρεπε να σεβαστώ το χώρο. Τα λεμε
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Απρίλιος 17, 2014, 01:50:51 μμ »
Σπύρο δίκιο έχεις,κανένας δε λέει το αντίθετο στην ουσία αλλά πιστεύω πως ισχύει αυτό που έγραψα με την παροιμία πιο πάνω.Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.(Λίγο άσχετο αλλά μου άρεσε το λογοπαίγνιο με το ψάρι..  :D )

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Απρίλιος 17, 2014, 01:54:08 μμ »
Άντε και για να χαλαρώσουμε λίγο. ;D
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/4CHQ03cjRWg" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4CHQ03cjRWg" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 17, 2014, 01:59:20 μμ από argo98 »