Αποστολέας Θέμα: επιχείρηση αναγνώριση!  (Αναγνώστηκε 4867 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος angelo_balto

• 34mm case
    • Προφίλ
επιχείρηση αναγνώριση!
« στις: Νοέμβριος 07, 2012, 12:58:19 μμ »
καλημέρα, είδα στο you tube ένα βίντεο & ο παρουσιαστής φόραγε το ακόλουθο ρολόι... & το ερωτεύτηκα!!

καμιά ιδέα τι είναι ???
Ambition is a dream with a V8 engine - Elvis Presley

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: επιχείρηση αναγνώριση!
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 01:17:12 μμ »
ψαχνεις ψυλλο στα αχυρα....

Nixon ισως?
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 01:24:22 μμ »
+1 Για ΝΙΧΟΝ, μάλλον αυτό

Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 02:30:40 μμ »
Αυτο ειναι :up:
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 02:38:02 μμ »
+1 Για ΝΙΧΟΝ, μάλλον αυτό

μα τι forum είναι αυτό ...  ;D

συνήθως φοράω "ελβετικά", αλλά το συγκριμένο είναι πολύ όμορφο (στα μάτια μου). Γνώμες κανείς?

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 04:05:16 μμ »
Κοίταξε, αναμφισβήτητα δεν είναι άσχημο.
Αν είναι φθηνό και δεν σε φοβίζει το ενδεχόμενο να αρχίσει να φεύγει η καραμπογιά με την οποία πιθανότατα θα είναι βαμμένο και θα φαίνεται από μέσα ο τσίγκος από τον οποίο πιθανότατα έχει φτιαχτεί η κάσα, προχώρα άφοβα.

Αστειεύομαι και υπερβάλλω φυσικά, θέλοντας να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου για την ποιότητα κατασκευής των εν λόγω ρολογιών. :D :D :D
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 04:19:51 μμ »
Αν είσαι σε φάση να πάρεις ένα ρολόι να κάνεις το κέφι σου και μετά ότι γίνει go for it, διαφορετικά ένα φασόν-fashion ρολογάκι είναι από τα πολλά που κυκλοφορούν με όμορφο look..  :)
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 05:45:04 μμ »
βασικά για "καθημερινό" φοράω ένα citizen-diver και αυτό θα το χρησιμοποιούσα σαν εναλλαγή του "απλού"..

ή σαν "χαπάκι" μέχρι να μαζέψω λεφτά για το επόμενο που έχω βάλει στο μάτι : ένα ταψάκι... ξέρετε... in-house...
πω-πω τα σάλια μου τρέχουν ...

άλλη περίπτωση "καθημερινού" είναι και αυτό

nixon ή tw ??

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 06:25:28 μμ »
Άν είναι να πάρεις Nixon,γιατί δεν επιλέγεις τουλάχιστον κανένα αυτόματο;
Έχει κάποια που είναι αρκετά εμφανίσιμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 06:34:07 μμ »
Αστειεύομαι και υπερβάλλω φυσικά, θέλοντας να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου για την ποιότητα κατασκευής των εν λόγω ρολογιών. :D :D :D

Καράυπερβάλλεις όμως.
Ξέρεις ποιός είναι ο ανταγώνιστης των NIXON στις τάξεις των Snowboarders Bmxακιδών και όλλων των άλλων Xtreme σπόρ?
ΤΑ G-SHOCK και παρόλαυτά πουλάνε σαν τρελά και βγάζουν καινούργια μοντέλα συνεχώς.
Κάποιοι, μοντέλα σαν τα Nixon Player, τρέχουν να πάρουν τα limited χρώματα όπως ακριβώς στα G-shock oi Casiακηδες.
Δεν είναι Fashion εταιρία που τυχαίνει να παράγει και ρολόγια, ΚΥΡΙΟ προιόν τους είναι τα ρολόγια στην γκάμα των προιόντων της.
Να και ένα με ETA http://eu.nixon.com/mens/watches/the-supremacy-A353.html?sku=A353400-00

να το δικό μου που παραμένει ακόμα μαύρο μετά από πολλές πτώσεις στο βουνό http://eu.nixon.com/mens/watches/the-banks-A060.html?sku=A060510-00

Και να ένα άλλο ένα σαν αυτό που κοιτάς http://eu.nixon.com/mens/watches/the-chronicle-A127.html?sku=A1271042-00

Δεν έχω ακούσει NIXON να χαλάει ακόμα δες και τα reviews στο youtube.

Τα ΤW steel είναι quartz τα πιο πολλά και έχουν πολυφορεθεί, αλλά αφού δεν είχα ποτέ δεν θα εκφέρω γνώμη.

Από wikipedia: Nixon is an American accessories company for the youth lifestyle market founded in 1997 by Andy Laats & Chad DiNenna in Encinitas, California. Nixon began with a small line of custom built, team designed watches with focused distribution in specialty surf, skate, snow, and fashion stores. Expanding into accessories and limited softgoods in 2000, Nixon has continued its growth into over 80 countries.
Ρολόγια φτιάχναν οι άνθρωποι μετά κάναν accessories όπως κάνει η Rolex σουγιάδες και καπέλα.
Kαι σίγουρα η Nixon κάνει πολύ καλύτερα καπέλα γιατί το κοινό της τα φοράει κάτω από τον ήλιο.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2012, 06:52:22 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 10:59:00 μμ »
Ανάμεσα στο Nixon και το TW θα επέλεγα το δεύτερο γιατί είναι πιο όμορφο.. το έχει κι ο αδερφός μου.. μιλώντας για κάτι καθημερινό. Το μόνο μείον και στις δυο περιπτώσεις είναι ότι έχουν την ίδια αντιπροσωπεία...

Υ.Γ. Σε αυτό το επίπεδο τιμής μόνο quartz που στη χειρότερη του αλλάζεις ολόκληρο το μηχανισμό.. αυτόματο μόνο από μάρκες που έχουν εμπειρία...!!
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 08, 2012, 12:18:00 πμ »

Και να ένα άλλο ένα σαν αυτό που κοιτάς http://eu.nixon.com/mens/watches/the-chronicle-A127.html?sku=A1271042-00

τούμπανο είναι κι αυτό!!!!

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 08, 2012, 12:24:40 πμ »

Υ.Γ. Σε αυτό το επίπεδο τιμής μόνο quartz που στη χειρότερη του αλλάζεις ολόκληρο το μηχανισμό.. αυτόματο μόνο από μάρκες που έχουν εμπειρία...!!

πιστεύω ότι σε quartz, αν χαλάσει ο μηχανισμός απλά το πετάς! οικονομικά σχεδόν ποτε δε συμφέρει η επισκευή.
Όσον αφορά τα αυτόματα - αν δεν είναι ακριβότερα - γιατί όχι... Σίγουρα δεν είναι ¨ελβετικό¨, αλλα (και συγνώμη απο μερικούς) τα u-boat δεν είναι και (ποιοτικά) καλύτερα. Όμορφα είναι, αλλα μέχρι εκεί!

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 08, 2012, 12:28:00 πμ »
Άν είναι να πάρεις Nixon,γιατί δεν επιλέγεις τουλάχιστον κανένα αυτόματο;
Έχει κάποια που είναι αρκετά εμφανίσιμα.

σωστή άποψη, απλά δε βρήκα brutal & all-black nixon σε αυτόματο...

το επόμενο όμως θα είναι κουρδιστό.. ;D

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 08, 2012, 12:42:28 πμ »
Ενα nixon "the connect" που εχω εδω και αρκετα χρονια δουλευει μια χαρα, δεν εχω παραπονο. Το φορουσα καθημερινα τοτε και μαλιστα λαμβανα και αρκετα κοπλιμεντα για την εμφανιση του. Επισης, αυτο φορουσα κατα το μεγαλυτερο διαστημα της θητειας μου. Απο αντοχες δηλαδη ειναι οκ, πιστευω πως ειναι καπως ακριβα για quartz παντως. Ριξτε μια ματια και στο "the sentry leather" στο χρωμα oxyde. Καταπληκτικο!
Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself.
Henry Miller (1891 - 1980)
My Instagram

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 08, 2012, 11:58:58 πμ »
Eίπα να γράψω και τα αρνητικά των Nixon.

1) Δεν είναι φθηνά. Έχουν και φθηνά μοντέλα όπως το Αtom κτλ. αλλά γενικά είναι λίγο τσιμπημένα για quartz αν σκεφτείς ποια Seiko και Citizen ή Tissot T-trend ( μοιάζουν στο στυλ σε κάποια Nixon ) μπορείς να πάρεις στα ίδια λεφτά.

2) Όταν ένα μοντέλο τους δεν πάει καλά απλά το σταματάνε.

3) Όταν ένα μοντέλο τους πάει καλά βλέπε Player, 51-30 TIDE , απλά το ξευτιλίζουν στις εκδόσεις και το βγάζουν σε 100χιλιάδες χρώματα.

4) Δεν είναι όλα τα μοντέλα της διαχρονικά όπως ένα Seiko skx007, monster, Citizen JP2000
    Nα έχεις στο μυαλό σου ότι αυτό που θα πάρεις παίζει να ξεπεραστεί γρήγορα.

Πάντως αντοχή ομορφιά και ιδιαιτερότητα θα έχεις οπότε αν δεν σε πειράζει κάτι από τα παραπάνω προχώρα άφοβα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 08, 2012, 12:12:54 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

• 34mm case
    • Προφίλ
επιχείρηση αναγνώριση!
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 08, 2012, 05:05:40 μμ »
Ριξτε μια ματια και στο "the sentry leather" στο χρωμα oxyde. Καταπληκτικο!

Οντως καταπληκτικό!