0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάνο μήπως ήρθε η ώρα για φτερωτή άγκυρα; Λέω εγώ τώρα.....
Ωραία ρολογάκια φίλοι μου αλλά για μένα το dress εξαντλείται σε τέτοια ρολόγια:Ultra thin και όμοια σχετικά dress δεν είναι για μένα, ακόμα και αν είχα απεριόριστο budget......
Συμφωνούμε απόλυτα!Αν θα επελεγα 1 απο τα 2..θα πήγαινα στο Rolex.Αλλά σαν επιπλέον επιλογή, βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα το συγκεκριμένο Datejust..Νομίζω κιόλας ότι δεν έχεις κάτι σε διχρωμία..
Πάνο, το 250 δεν είναι pure Panerai. Το 114060 δεν είναι pure Rolex. Εσύ είσαι purist. Τι δουλειά έχεις με αυτά τα δύο;;;
Πάνο,έδω βλέπω ένα σημαδάκι ή με γελούν τα μάτια μου;Επιτρέπεται αυτό απο'σένα; Εκτός άν δεν το έκανες εσύ και το έκανε αυτός ο καταπληκτικός μάστορας που κουβαντιάζαμε την προηγούμενη εβδομάδα.
Καταρχάς Χρόνια Πολλά και Καλά φίλε μου Δημήτρη, σε ξέχασα στο ποστ των ευχών.Είχα το 116334 με τα αραβικά και το Rhodium dial αλλά το έδωσα.
Πάνο κανένα από τα 2 φίλε.Αν είσαι τολμηρός δες την αλλιώς:Ξέρω δεν είναι από τα σκληρά χαρτιά της rolex αλλά εγώ γουστάρω danaos με τα 1000.
Panos think out of the box. Μην κάνεις ό,τι οι πολλοί. Μην γίνεσαι πρόβατο. Πάρε το daylight.