Αποστολέας Θέμα: Ο έρωτας με έρωτα περνάει..................  (Αναγνώστηκε 12067 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
Απ: Ο έρωτας με έρωτα περνάει..................
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 09:25:30 μμ »
Δημήτρη αυτό ήταν πυρηνική έκρηξη 1000 μεγατόνων. Τί αγορά έκπληξη.
Το ρολόι είναι το πιο φωτεινό της Β. Απίθανο look. Καλοφόρετο και πάντα να ξεχνάς τις πίκρες με καλές αγορές.

Κ.

μη μιλάς εσύ για εκπλήξεις μεγατόνων mr. ultra skinny!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 09:33:45 μμ »
Δημήτρη αριστοκρατικό ρολόι.
Καλοφόρετο να είναι.
Άντε και το επόμενο panerai  ;)

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 09:36:28 μμ »
Καλορίζικο και καλοφόρετο το Skyracer Δημήτρη. Την Παρασκευή το φέρνεις εννοείται για το  κλασσικό πασπάτεμα  :) ;)

Υ.Γ Στη θέση σου θα έμενα με το AS!  ;)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:06:02 μμ »
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας.
Καληνυχτίζω με μια νυχτερινή..............

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:53:40 μμ »
Καλοφόρετο και καλορίζικο Τζιμ! Καλά ρε, μιλάμε ότι έφυγες από την ...Μενεγάκη (στα νιάτα της) και πήγες στην Μπελούτσι κατευθείαν... !!  :kg:
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 10:03:05 πμ »
Να το χαίρεσαι το Β και πάντα καλές ώρες να σου δείχνει με υγεία και για τους 2σας.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 10:04:11 πμ »
Καλορίζικο ρε φίλε! Τελικά μπορεί να τσιλιμπουρδίζεις από δω και από κει, αλλά πάντα στη Breitling γυρίζεις!
Δεν είχα ιδέα για αυτά που πέρασες με το Paneurop... Κάθε εμπόδιο για καλό πάντως. όπως αποδείχτηκε.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος hs2000

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 12:25:24 μμ »
Μερικοί έρωτες κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά το αξίζουν!
Καλοφόρετο με υγεία!
"Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων"

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 05:31:11 μμ »
Έτσι για την ιστορία,το ρολόϊ δυστυχώς το αγόρασα απο την Ισπανία απο έναν πάρα πολύ αξιόπιστο πωλητή,μέσω του Chrono24.Λέω δυστυχώς γιατί θα προτιμούσα να είχα αφήσει αυτά τα χρήματα στην Ελλαδίτσα μας και όχι σε ξένα μέρη.Κατά πως φαίνεται όμως οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου,άν μπορείς να τους πεις έτσι,αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Επισκέφθηκα πολλά κοσμηματοπωλεία και δοκίμασα ακόμα περισσότερα ρολόγια.Έχω μείνει κυριολεκτικά άφωνος με το θράσος,την απάθεια και την αναισθησία με την οποία πασάρουν ένα ρολόϊ κυριολεκτικά σακατεμένο,για καινούριο.Φυσικά δε μιλάω για ένα και δυο παραδείγματα,έτσι;

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι βρήκα και το συγκεκριμένο ρολόϊ κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσω.Το κακό είναι ότι και στα δυο καταστήματα που το βρήκα,το βρήκα σε άθλια κατάσταση.Ειδικά στο δεύτερο κατάστημα ντράπηκα και μόνο που το έβλεπα στη βιτρίνα.Το ρολόϊ είχε παντού σημάδια,ένα καπάκι καταγρατζουνισμένο κι ένα λουράκι που στο σημείο επαφής με τον τοκά είχε ξεφτίσει και απο σκούρο καφέ είχε γίνει μπεζ.Τριάντα χρόνια να το έιχε για δειγματισμό,έτσι δε θα γινόταν.Για τέτοιο χάλι μιλάμε.
Φυσικά η τιμή του στα ύψη (5110€) και ούτε κουβέντα για κάτι καλύτερο πέρα απο το καθιερωμένο 30%.Δε βρέθηκε ένας να μου πει: "Κοίτα φιλαράκι,το ρολόϊ είναι παλιό μοντέλο,είναι και αρκετά ταλαιπωρημένο,οπότε θα στο δώσω με 50%".Τόσο άλλωστε το είχε πριν λίγους μήνες και η boutique της Breitling.Όχι πως θα το έπαιρνα,αλλά έτσι ρε παιδί μου για το γαμώτο.

Αναγκαστικά λοιπόν στράφηκα στον Ισπανό ο οποίος αποδείχτηκε κάτι παραπάνω απο επαγγελματίας.Ο συγκεκριμένος ειδικεύεται στο να βρίσκει ρολόγια NOS (New Old Stock) σε κατάσταση απίστευτη.
Άν καταφέρω και έρθω την Παρασκευή θα καταλάβετε για τί πράγμα μιλάμε.Το ρολόϊ είναι σα να βγήκε χθες απο το εργοστάσιο.Ακόμα κι εγώ που είμαι ψείρας,δεν περίμενα απο ένα ρολόϊ που έχει βγει στην παραγωγή απο το 2006 ή 2007,να βρίσκεται σε τέτοια άψογη κατάσταση.
Όσον αφορά την τιμή του,δε χρειάζεται να πω ότι ήταν αρκετά καλύτερη,έτσι;Εννοείται..................

Αυτά τα ολίγα.......Συγνώμη άν σας κούρασα.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 05:40:25 μμ »
Ωραίο είναι!  :) Στο χέρι σου κάθεται καλύτερα απ'ότι το Avenger Seawolf?  ;)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 05:47:27 μμ »
Ασυζητητί............

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 05:49:23 μμ »
Ασυζητητί............
Θα του βάλεις κανα rubber με την αναδιπλούμενη μαγκιά;  ;D

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 06:09:40 μμ »
Έτσι για την ιστορία,το ρολόϊ δυστυχώς το αγόρασα απο την Ισπανία απο έναν πάρα πολύ αξιόπιστο πωλητή,μέσω του Chrono24.Λέω δυστυχώς γιατί θα προτιμούσα να είχα αφήσει αυτά τα χρήματα στην Ελλαδίτσα μας και όχι σε ξένα μέρη.Κατά πως φαίνεται όμως οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου,άν μπορείς να τους πεις έτσι,αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Επισκέφθηκα πολλά κοσμηματοπωλεία και δοκίμασα ακόμα περισσότερα ρολόγια.Έχω μείνει κυριολεκτικά άφωνος με το θράσος,την απάθεια και την αναισθησία με την οποία πασάρουν ένα ρολόϊ κυριολεκτικά σακατεμένο,για καινούριο.Φυσικά δε μιλάω για ένα και δυο παραδείγματα,έτσι;

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι βρήκα και το συγκεκριμένο ρολόϊ κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσω.Το κακό είναι ότι και στα δυο καταστήματα που το βρήκα,το βρήκα σε άθλια κατάσταση.Ειδικά στο δεύτερο κατάστημα ντράπηκα και μόνο που το έβλεπα στη βιτρίνα.Το ρολόϊ είχε παντού σημάδια,ένα καπάκι καταγρατζουνισμένο κι ένα λουράκι που στο σημείο επαφής με τον τοκά είχε ξεφτίσει και απο σκούρο καφέ είχε γίνει μπεζ.Τριάντα χρόνια να το έιχε για δειγματισμό,έτσι δε θα γινόταν.Για τέτοιο χάλι μιλάμε.
Φυσικά η τιμή του στα ύψη (5110€) και ούτε κουβέντα για κάτι καλύτερο πέρα απο το καθιερωμένο 30%.Δε βρέθηκε ένας να μου πει: "Κοίτα φιλαράκι,το ρολόϊ είναι παλιό μοντέλο,είναι και αρκετά ταλαιπωρημένο,οπότε θα στο δώσω με 50%".Τόσο άλλωστε το είχε πριν λίγους μήνες και η boutique της Breitling.Όχι πως θα το έπαιρνα,αλλά έτσι ρε παιδί μου για το γαμώτο.

Αναγκαστικά λοιπόν στράφηκα στον Ισπανό ο οποίος αποδείχτηκε κάτι παραπάνω απο επαγγελματίας.Ο συγκεκριμένος ειδικεύεται στο να βρίσκει ρολόγια NOS (New Old Stock) σε κατάσταση απίστευτη.
Άν καταφέρω και έρθω την Παρασκευή θα καταλάβετε για τί πράγμα μιλάμε.Το ρολόϊ είναι σα να βγήκε χθες απο το εργοστάσιο.Ακόμα κι εγώ που είμαι ψείρας,δεν περίμενα απο ένα ρολόϊ που έχει βγει στην παραγωγή απο το 2006 ή 2007,να βρίσκεται σε τέτοια άψογη κατάσταση.
Όσον αφορά την τιμή του,δε χρειάζεται να πω ότι ήταν αρκετά καλύτερη,έτσι;Εννοείται..................

Αυτά τα ολίγα.......Συγνώμη άν σας κούρασα.

Τα λεφτά τα παίρνουν αυτοί που αξίζουν να τα πάρουν είτε είναι εντός, είτε εκτός Ελλάδος.

Όσο για την κατάσταση των ρολογιών, αυτά βλέπω και ακούω και λυπάμαι να δώσω τα δικά μου για πώληση, όταν κάποιο άλλο μου γίνεται εμμονή.
Να το έχεις κάνει έτσι το ρολόι, οπότε κομμάτια να γίνει (λέμε τώρα)  όταν στα παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Όταν λοιπόν με ρωτάνε  για την κατάσταση ενός ρολογιού μου, η απάντηση πλέον είναι :
BNIB (βιτρίνας) για τον μέσο κοινό αγοραστή και NEAR MINT (σχεδόν τέλειο) για τους WIS που κυκλοφοράνε με την λούπα στην τσέπη !!!!

Και πάλι μεγειές Δημήτρη :cheers:

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 07:45:38 μμ »
Θα του βάλεις κανα rubber με την αναδιπλούμενη μαγκιά;  ;D
Εννοείται........μόνο σιγά σιγά,μην πέσουν όλα μαζεμένα.