Η απώλεια του Pan Europ οφείλω να ομολογήσω ότι μου κόστισε πολύ.
Ήταν ένα ρολόϊ που το είχα βάλει στο μάτι απο την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε.Πανέμορφο,ιδαίτερο,ξεχωριστό.
Δυστυχώς όμως,για όσους δε γνωρίζουν,το ρολογάκι τετέλεσται.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες τώρα για το πώς και το γιατί.Απλά μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί.Αυτό είναι όλο.
Απο εκεί και πέρα οι επιλογές που είχα ήταν δυο.Ή θα το έστελνα στην Ελβετία προκειμένου να τοποθετήσουν καινούριο μηχανισμό ή θα επαιρνα τα χρήματά μου πίσω.Φυσικά επέλεξα το δεύτερο.Δε μπορούσα με τίποτα να δεχτώ ότι θα άνοιγαν καινουριο ρολόϊ.
Με τα χρήματα στην τσέπη λοιπόν ξεκίνησα να βρώ τον αντικαταστάτη του.Το ρολόϊ που θα με έκανε να ξεπεράσω αυτή την απώλεια.Τον καινούριο μου έρωτα με λίγα λόγια.
Τα ρολόγια που είχα στο μυαλό μου πολλά,όπως και τα καταστήματα που έπρεπε να επισκεφθώ.Rado,Longines,Louis Erard,Omega,Breitling,Tag Heuer είναι μερικές απο τις εταιρείες που βασάνιζαν το μυαλουδάκι μου νυχθημερόν.
Ποιό να επιλέξω και γιατί;Ποιό είναι εκείνο που θα με έκανε πραγματικά ευτυχισμένο;Σ'αυτές τις περιπτώσεις ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ξεφύγεις αρκετά απο το ποσό που αρχικά σκόπευες να διαθέσεις.Θέλει προσοχή..........
Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έχω τίποτα υπ'όψιν και ότι ξεκινάω απο το μηδέν αλλά δεν τα κατάφερνα.Υπήρχε βλέπεις ένας ανοιχτός λογαριασμός απο το παρελθόν τον οποίο είχα αφήσει ατακτοποίητο.Προσπαθούσα όμως με κάθε τρόπο να τον αποφύγω γιατί θα έπρεπε να βάλω το χέρι βαθιά στην τσέπη.
Οι μέρες περνούσαν κι εγώ δοκίμαζα το ένα ρολόϊ μετά το άλλο.Εκεί που έλεγα ότι επιτέλους αποφάσισα ποιό θα πάρω,μέχρι να γυρίσω σπίτι είχα αλλάξει γνώμη.Το ίδιο βιολί κάθε μέρα.
Όσο κι αν προσπαθούσα να καταλήξω κάπου,δεν τα κατάφερνα.Όχι ότι δεν έβρισκα ρολόϊ που να μου αρέσει.Κάθε άλλο.Απλά δε μπορούσα να βγάλω απο το μυαλό μου εκείνο το συγκεκριμένο ρολόϊ που είχα δει πριν απο καιρό σε καποια boutique του Κολωνακίου.(ποιά άραγε;;; )
Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν,ο κύβος ερρίφθη,το budget ανέβηκε κατακόρυφα,το χέρι μπήκε βαθιά στην τσέπη κι έτσι σας παρουσιάζω το νέο μου έρωτα.Μπορεί να τον πλήρωσα σχεδόν τρεις φορές επάνω σε σχέση με το Pan Europ αλλά θέλω να πιστέυω ότι άξιζε.Όπως και να το κάνουμε Breitling είναι αυτή.

......εν συνεχεία βγάζουμε αυτό
κι έχουμε αυτό............ 

Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση.
Περιμένω τα σχόλιά σας,θετικά ή αρνητικά.Μια οικογένεια είμαστε άλλωστε.............