Κάνω hijack το θέμα του Πάνου για να ποστάρω το ρολόι που πήρα για τον πατέρα μου και το παρέλαβα χθες.
Στο παρελθόν του έχω πάρει ένα seiko 5, το οποίο το τρώει το συρτάρι καθώς δεν μπορεί να συνηθίσει ότι όταν δεν το φορέσει για μια μέρα σταματάει.

Το αποτέλεσμα είναι να κυκλοφορεί με ένα quartz που έχει πάρει από το lidl και μάλιστα του έχει βάλει και aftermarket μπρασελέ που αγόρασε από το μοναστηράκι 20 ευρώ. Θλίψη σκέτη μιλάμε...
Αποφάσισα λοιπόν να του πάρω ένα ρολόι που να καλύπτει τα στάνταρτς που θέτει αυτός, αλλά και αυτά που θέτω εγώ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Μπρασελέ,
Ζαφείρι κρύσταλλο,
200 μέτρα WR,
Eco drive,
Perpetual Calendar,
Radio Controlled.
Μετά τη συνδρομή του φίλου Στράτου (Spacer) που έχει το ίδιο ρολόι και μόλις το είδα το ερωτεύτηκα, χθες παρέλαβα αυτό:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usΤο ρολόι είναι καταπληκτικό. Στιβαρό, ποιοτικό με ωραίο γαλάζιο lume και φανταστικές λειτουργίες. Ο τρόπος δε που ο δείκτης των δευτερολέπτων πατάει ακριβώς πάνω στις ενδείξεις είναι απίστευτος. (έχω λίγο κόλλημα με αυτό στα quartz)
Αυτό που θα σας πω είναι ότι χθες που ήρθε, το μόνο που έκανα είναι να το βγάλω λίγο στο μπαλκόνι να φορτίσει και να του βάλω την Αθήνα σαν πόλη που βρίσκεται.
Συγχρονίστηκε στο δευτερόλεπτο, ρύθμισε ημερομηνία, τα πάντα όλα μόνο του!
Ο πατέρας είναι στο εξοχικό, αύριο που θα γυρίσει δεν κρατιέμαι να του το δώσω.
Το ωραίο είναι ότι δεν υπάρχει αφορμή (γιορτή, γενέθλια ή κάτι τέτοιο) οπότε δεν θα το περιμένει καθόλου.

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε και μοιραστήκατε τη χαρά μου.
Θοδωρής.