Αποστολέας Θέμα: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ  (Αναγνώστηκε 168544 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #480 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 06:11:13 μμ »
Ο Τάκαρος είναι? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 06:37:40 μμ »
Ο Τάκαρος είναι? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

O karteo είναι.
Με περούκα.  :D

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 06:58:54 μμ »
Ρε παιδια, οτι και να λεμε τωρα, στο τελος ξυριζουν το γαμπρο. Τον Ιουνιο θα κανουμε τον απολογισμο. Μεχρι τοτε καλος ειναι ο χαβαλες και η καζουρα, αλλα δεν υπαρχει λογος να το χοντραινουμε χωρις να εχουμε κατι χειροπιαστο. Μια νικη/ηττα στο πρωταθλημα, δε λεει κατι. Εχει ακομα πολυ δρομο μπροστα.
Τις δυο τελευταιες χρονιες ο Ολυμπιακος εφτασε στην κορυφη κι αυτο μας δινει το δικαιωμα να λεμε και μια κουβεντα παραπανω.
Πρωταθλητης Ευρωπης ειναι αυτος.
Θα μου πεις, εχασε το πρωταθλημα απο το βαζελο.
Δε λεω, μακαρι να τα ειχε καταφερει και σ' αυτο, αλλα απο την αλλη δεν μπορει να ειμαι Ολυμπιονικης και να στενοχωριεμαι που βγηκα δευτερος στα Τσικλητηρια.
Γαμω την πουτ@ν@ μου δηλαδη.......
Αντε καλες γιορτες σε ολους.........ακομα και στα βαζελακια.

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 07:11:40 μμ »
Trollοποστ

Ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ βαζελάκια, αλλιώς δεν θα υπήρχατε καν στον χάρτη !!! Σαν την ατλαντιδα ένα πράμα.  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 07:26:37 μμ »
O karteo είναι.
Με περούκα.  :D

Όχι βρε ,ο Θοδωρής ειναι πιο όμορφος!!!!
Απλά ειναι και οι δυο γαβροι :lol: :jg: :lol: :jg:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 07:39:30 μμ »
Trollοποστ

Ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ βαζελάκια, αλλιώς δεν θα υπήρχατε καν στον χάρτη !!! Σαν την ατλαντιδα ένα πράμα.  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Προς τι ο πληθυντικός?
Μόνος μου παλεύω εδώ μέσα!
Που είναι αυτή η κότα ο Βίκτωρας??     :pipedown:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 07:43:02 μμ »
Ρε παιδια, οτι και να λεμε τωρα, στο τελος ξυριζουν το γαμπρο. Τον Ιουνιο θα κανουμε τον απολογισμο. Μεχρι τοτε καλος ειναι ο χαβαλες και η καζουρα, αλλα δεν υπαρχει λογος να το χοντραινουμε χωρις να εχουμε κατι χειροπιαστο. Μια νικη/ηττα στο πρωταθλημα, δε λεει κατι. Εχει ακομα πολυ δρομο μπροστα.
Τις δυο τελευταιες χρονιες ο Ολυμπιακος εφτασε στην κορυφη κι αυτο μας δινει το δικαιωμα να λεμε και μια κουβεντα παραπανω.
Πρωταθλητης Ευρωπης ειναι αυτος.
Θα μου πεις, εχασε το πρωταθλημα απο το βαζελο.
Δε λεω, μακαρι να τα ειχε καταφερει και σ' αυτο, αλλα απο την αλλη δεν μπορει να ειμαι Ολυμπιονικης και να στενοχωριεμαι που βγηκα δευτερος στα Τσικλητηρια.
Γαμω την πουτ@ν@ μου δηλαδη.......
Αντε καλες γιορτες σε ολους.........ακομα και στα βαζελακια.

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Καλα Μητσακο,μη τα λες έτσι!!! [-X
Τόσο καιρό που είχανε πάρει τα 6 οι άλλοι,λέγατε ´´σιγα το κατόρθωμα ´´, ´´με τη σφυρίχτρα μας κερδίζετε ´´ κλπ κλπ ](*,)
Τώρα η Ευρώπη ειναι το παν και το πρωτάθλημα ψωροκωσταινα.
Μπραβο,παντα συνεπείς στις απόψεις σας!! =D> :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 07:44:36 μμ »
Προς τι ο πληθυντικός?

Ασε τις κότες στην ησυχία τους,πλάκωσαν για ενίσχυση οι αετοί (και μάλιστα δικεφαλοι) :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 07:53:15 μμ »
Ασε τις κότες στην ησυχία τους,πλάκωσαν για ενίσχυση οι αετοί (και μάλιστα δικεφαλοι) :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/OvImWja8_Vc" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OvImWja8_Vc" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

:dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 08:04:03 μμ »
Τώρα η Ευρώπη ειναι το παν και το πρωτάθλημα ψωροκωσταινα.
Ψωροκώσταινα δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλά δεν είναι και Ευρώπη. Πως να το κάνουμε;
Ο Παναθηναικός τον τελευταίο καιρό κινείται εκ του ασφαλούς. Σου λέει, κάλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη.
Ο Ολυμπιακός που το λέει η καρδούλα του, πήγε στην Πόλη και βγήκε πρώτος.
Αμ πως;;;
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 08:11:48 μμ »
Προς τι ο πληθυντικός?

Τι να μπω να γράψω;;
Απλά το θέμα είναι ότι εσύ κάνεις χαβαλέ κι ο Θοδωρής το πήρε σοβαρά. Διαφωνώ με το Γιάννη, κανονικό χαβαλέ έκανες, αντίστοιχο χαβαλέ έχουμε δεχτεί κι οι βάζελοι για την μπάλα κτλ. Ο Καρτέος μια φορά τους τρεις μήνες παρεξηγείται (θεϊκό το ποστ με τη γάτα που θα την έβαζε να κλάψει). Τι να γίνει, αγαπάμε Καρτέο...
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί είναι υπάρχει και η περίπτωση - τι να κάνουμε - κάποιος να παρακολουθεί μόνο μπάσκετ. Για παράδειγμα εμένα δε με πολυενδιαφέρει να παρακολουθήσω ούτε τις κορυφαίες ομάδες του Champions League, αντίθετα αν πετύχω θα δω Ελευσινιακός - ΚΑΟΔ στο μπάσκετ.
Και κάτι ακόμα: ο Ολυμπιακός σερνότανε δύο χρονιές και έγινε Πρωταθλητής Ευρώπης. Και μόνο γι' αυτό τον σέβομαι όσο καμία άλλη ομάδα, θεωρώ πως είναι περισσότερο φαβορί από τη Φενέρμπαχτσε του Ζοτς που κάνει κοιλιά εδώ και ένα μήνα και τρώει κάτι ογδοντάρες για πλάκα. Ο δε Παναθηναϊκός έκανε μακράν τη χειρότερη πρώτη φάση της νεότερης ιστορίας του, τώρα όμως ξεκινάει από το μηδέν. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει κανέναν, μην εκπλαγείτε αν δείτε τη Ρεάλ με το μπάσκετ ΝΒΑ που παίζει να παθαίνει κανένα παπατράκ.

Ο Παναθηναικός τον τελευταίο καιρό κινείται εκ του ασφαλούς. Σου λέει, κάλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη.
Ο Ολυμπιακός που το λέει η καρδούλα του, πήγε στην Πόλη και βγήκε πρώτος.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πέρσι, την πρώτη μετά Ζοτς χρονιά και με τόσες ανακατατάξεις, παραλίγο να αποκλείσει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Ξέμεινε από δυνάμεις γιατί πολύ απλά του έλειπε ένας γκαρντ κι ένας φόργουορντ. Στην Πόλη αν η διαιτησία δε σφύριζε ΤΣΣΚΑ θα είχαμε τελικό ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Στο μπάσκετ μερικές φορές η επιτυχία από την αποτυχία έχουν ένα καλάθι διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 09:54:19 μμ »
Όχι βρε ,ο Θοδωρής ειναι πιο όμορφος!!!!
Απλά ειναι και οι δυο γαβροι :lol: :jg: :lol: :jg:

σπυρο σ'αγαπαω
αμα σε δω κερναω :lol: :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 09:56:27 μμ »
Τι να μπω να γράψω;;
Απλά το θέμα είναι ότι εσύ κάνεις χαβαλέ κι ο Θοδωρής το πήρε σοβαρά. Διαφωνώ με το Γιάννη, κανονικό χαβαλέ έκανες, αντίστοιχο χαβαλέ έχουμε δεχτεί κι οι βάζελοι για την μπάλα κτλ. Ο Καρτέος μια φορά τους τρεις μήνες παρεξηγείται (θεϊκό το ποστ με τη γάτα που θα την έβαζε να κλάψει). Τι να γίνει, αγαπάμε Καρτέο...
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί είναι υπάρχει και η περίπτωση - τι να κάνουμε - κάποιος να παρακολουθεί μόνο μπάσκετ. Για παράδειγμα εμένα δε με πολυενδιαφέρει να παρακολουθήσω ούτε τις κορυφαίες ομάδες του Champions League, αντίθετα αν πετύχω θα δω Ελευσινιακός - ΚΑΟΔ στο μπάσκετ.
Και κάτι ακόμα: ο Ολυμπιακός σερνότανε δύο χρονιές και έγινε Πρωταθλητής Ευρώπης. Και μόνο γι' αυτό τον σέβομαι όσο καμία άλλη ομάδα, θεωρώ πως είναι περισσότερο φαβορί από τη Φενέρμπαχτσε του Ζοτς που κάνει κοιλιά εδώ και ένα μήνα και τρώει κάτι ογδοντάρες για πλάκα. Ο δε Παναθηναϊκός έκανε μακράν τη χειρότερη πρώτη φάση της νεότερης ιστορίας του, τώρα όμως ξεκινάει από το μηδέν. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει κανέναν, μην εκπλαγείτε αν δείτε τη Ρεάλ με το μπάσκετ ΝΒΑ που παίζει να παθαίνει κανένα παπατράκ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πέρσι, την πρώτη μετά Ζοτς χρονιά και με τόσες ανακατατάξεις, παραλίγο να αποκλείσει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Ξέμεινε από δυνάμεις γιατί πολύ απλά του έλειπε ένας γκαρντ κι ένας φόργουορντ. Στην Πόλη αν η διαιτησία δε σφύριζε ΤΣΣΚΑ θα είχαμε τελικό ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Στο μπάσκετ μερικές φορές η επιτυχία από την αποτυχία έχουν ένα καλάθι διαφορά.

ρε συ, εγω το βαζελο τον σεβομαι. ειναι αλλο πραγμα το να αντιπαθεις και αλλο πραγμα να μην εχεις σεβασμο στην αξια καποιου. το λαθος που κανουν πχ πολλοι οπαδοι αλλοι ομαδων δεν το κανω. και επισης δεν συνηθιζω να προκαλω. As simple as that.

και μη λες για αγαπες και λελουδια γιατι θα μας κρεμασουν τιποτε κουδουνια και τωρα τελευταια παω ολο σε κατι gay friendly μπαρακια :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 10:02:07 μμ »

Παράθεση
εμεις ξερουμε να αναγνωριζουμε τον αντιπαλο μας, κατι που εσας σας λειπει εδω και χρονια. ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι μια μεγαλη ομαδα. με μικρη προκλητικη διοικηση και εριστικους οπαδισκους αλλα μεγαλη ομαδα. εχετε μεγαλυτερη ομαδα απο οτι αξιζετε σαν οπαδοι. δεν πειραζει ομως. δεν θα ξεκοκκινισει ποτε το σβερκαδι σας απο το ποδοσφαιρο οποτε χαρειτε με τη Δραμα.

Σας εχει ζαλισει τοσο πολυ η σαπιλα και ο φασισμος που εχει επιβαλει η ομαδα σας στον ποδοασφαιρικο χαρτη,που εχετε γινει πληρως στειροι δευτερης σκεψης,μην το παρεις προσωπικα εκτος κι αν ανηκεις κι εσυ στην ιδια φατρια,ενα θα σου πω ως αναγνωστης και κριτης γεγονοτων,οταν οι μισητοι εχθροι σας πρασινοι (αραγε τι εχετε να χωρισετε;),δεν περναγαν στους 16 του cl,το θεωρουσαν μεγιστη αποτυχια,εσεις (στο ξαναπα παραπανω εαν θες ταυτιζεσαι) το θεωρειτε ιστορικο κατορθωμα,μεγαλη διαφορα κουλτουρας συμπαθη φιλε,πολυ μεγαλη.

btw γιατι με λες συμπαθη φιλο? ουτε με ξερεις, ουτε σε ξερω. οι καθωσπρεπισμοι μου φερνουν τρομακτικη αλλεργια. μπορει να ειμαι ενας κατα συρροη δολοφονος που απλα κανει πλακα σε ενα φορουμ.

αστε τους καθωσπρεπισμους και βγαλτε τον εαυτο σας ολοι λεω εγω.

εγω το ειπα οπως το νιωθω. εχω πολλους φιλους βαζελους και δεν ειναι μισητοι μου εχθροι.

μισητους εχθρους εχω τους βλακες και τους κακους. αυτοι δε που συνδυαζουν και τα δυο, ειναι οι χειροτεροι μου.

ανεξαρτητως ομαδας, κομματος κλπ. κοινως σταρχιδια μου αν καποιος ειναι γαβρος η' βαζελος. οι βλακες και οι κακοι με ενοχλουν.

αααα και οι θρησκοληπτοι επειδη ειναι και τα δυο
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 10:09:57 μμ »
Νομίζω Γιάννη οτι είναι μέσα στα πλαίσια της καζούρας, δεν είμαστε και θεούσες.
Εκτός κι αν κάποιοι είναι ενώ το παίζουν προοδευτικούληδες.
Και για να σου απαντήσω καθώς και στον καρτεο (που του μιλάω για μπάσκετ κι επιμένει να μου μιλάει για ποδόσφαιρο, μητρογκολ κλπ): ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ. Το έχω δηλώσει πολλάκις εδώ καθώς και σε συναντήσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο το θεωρώ κωμωδία-τραγωδία-χάσιμο χρόνου. Πάντα ήταν, είναι και θα είναι.

και τι εισαι στο μπασκετ? Δραμα? ενας ακραιφνης μπασκετικος βαζελος που εχει τοσο μεγαλη ομαδα δεν θα εμπαινε καν στον κοπο να πικαρει το γαβρο γιατι εχασε απο τη Δραμα. εισαι μεγαλη ομαδα. τεραστια. τι ασχολεισαι? σιγα μην εισαι μονο μπασκετικος. μας τα εχουν πει και αλλοι :lol:

Δηλαδη εγω θα επρεπε να βγω και να πικαρω τους αεκτσηδες που εχασαν απο τον εθνικο αστερα (σωστα?).

θα ντρεπομουν να το κανω. ειναι ντροπη και ξεφτιλα. πηδας με τα δικα σου 'π@π@ρια' και οχι με ξενα. αυτο ξερω εγω σαν οπαδος. αμα κερδισω καποιον του κανω καζουρα εγω. και αμα με κερδισει τη δεχομαι. δεν περιμενω να τη φορεσει στον παο η μακκαμπι για να του κανω πλακα και στην αεκ ο αστερας για να τους κανω πλακα.

οσο για τα αλλα αφου εισαι μπασκετικος, σε τι ειχα αδικο?

ενα break δεν ηθελε ο ολυμπιακος για τον τιτλο? ενα θελει και τωρα. αδιαφορη ηττα. το πλεονεκτημα εδρας δεν θα το επαιρνε ποτε φετος. θα φροντιζαν αυτοι που πρεπει. με -2 χαμενο ηταν απο την αρχη.

ολα θα κριθουν στα πλει οφφς. αλλα η αλαζονια δεν αφηνει καποιον να δει κατι τετοιο και γελαει αμα ακουει τη λεξη break.

προσωπικα θεωρω παντως οτι το πρωταθλημα ειναι χαμενο για τον Ολυμπιακο. απο την αρχη της σεζον. για να μιλησουμε μπασκετικα. ο παο ματσαρει καλα με τον Ολυμπιακο και ο Ολυμπιακος πρεπει να κανει μεταγραφη ψηλου αν θελει να παρει το πρωταθλημα γιατι με Μπεγκιτς και Σιμμονς δε γμησε κανεις. Τοσο απλα. Ο δε Ντανστον εχει σοβαρα προβληματα στις τοποθετησεις και αν δεν ειναι υγιης ο Πετγουει το προβλημα ειναι τεραστιο κατω απο το καλαθι.

με δεδομενο οτι ο γιδοτυρουλης δεν παιζει καλα στο ΟΑΚΑ, δεν υπαρχει πρωταθλημα. θελει οπωσδηποτε μια αλλαγη ξενου. ααα και να συνελθει ο Λο που ειναι σα βοιδακι ακομη απο τους τραυματισμους.

αυτα. τα λεμε :)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 10:12:46 μμ »
Tο 1968 εκανε την αρχη η ΑΕΚ κερδίζοντας στον Τελικο την Σλαβια Πραγας στο Κυπελλο Κυπελλούχων στο μπάσκετ όπως και το 2000 κατεκτησε το κυπελλο Σαπορτα κερδίζοντας την Μπολωνια.
Το 1991 ο Παοκ κερδισε την Σαραγοσα και κατεκτησε το Κυπελλο Κυπελλούχων και το 1994 κατεκτησε το Κυπελλο Κορατς κερδίζοντας την Στεφανελ(Τεργεστη).
Το 1993 ο Αρης κερδισε την Εφες Πιλσεν και κατεκτησε επισης το ιδιο κυπελλο όπως και το 1997 κατεκτησε το Κορατς κερδίζοντας την τουρκικη Τοφας Προυσσας.
Το 2001 το Μαρούσι κατεκτησε το Κυπελλο Σαπορτα κερδίζοντας την Σαλον Σιρ Σεν στον τελικο.
Ο Παναθηναικος κερδισε το Κυπελλο Πρωταθλητριών το 1996,το 2000,το 2002,το 2007,το 2009,το 2011 κερδίζοντας στους τελικους αντιστοιχα τις Μπαρτσελονα το `96,την Μακαμπι το `00 και το `11,την Κιντερ Μπολωνια το `02,την ΤΣΣΚΑ Μοσχας το`07 και το `09.
Ο Ολυμπιακος κερδισε το Κυπελλο Πρωταθλητριών το 1997 κερδίζοντας στον τελικο την Μπαρτσελονα,το 2012 κερδίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μοσχας και το 2013 την Ρεαλ Μαδρίτης.

Αυτοι οι 16 τιτλοι πρεπει να μας κανουν περήφανους ολους ανεξάρτητα από τι ομαδα υποστηριζουμε και να αλλαξουμε επιτελους μυαλα ώστε ο αθλητισμος να παει ακομα πιο `μπροστα` σ`αυτη τη χωρα.
Να μαθουμε επιτελους να συμπεριφερομαστε όπως αλλοι λαοι,με λογικη και συνεση. 
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 10:26:41 μμ »
αντε επειδη το παραχεσαμε μερες που ειναι βαζω ενα τραγουδι φιλου (και γαβρου φυσικα :p) του Θοδωρακη του Κοτονια με τη φωνη του γιγαντα του Ψαραντωνη:

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/MMb7j57C5Is" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MMb7j57C5Is" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

και μια καληνυχτα σπεσιαλε σε γαβρους και βαζελες και αεξυδες :p
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Δεκέμβριος 31, 2013, 12:27:09 πμ »
και τι εισαι στο μπασκετ? Δραμα? ενας ακραιφνης μπασκετικος βαζελος που εχει τοσο μεγαλη ομαδα δεν θα εμπαινε καν στον κοπο να πικαρει το γαβρο γιατι εχασε απο τη Δραμα. εισαι μεγαλη ομαδα. τεραστια. τι ασχολεισαι? σιγα μην εισαι μονο μπασκετικος. μας τα εχουν πει και αλλοι :lol:

Δηλαδη εγω θα επρεπε να βγω και να πικαρω τους αεκτσηδες που εχασαν απο τον εθνικο αστερα (σωστα?).

θα ντρεπομουν να το κανω. ειναι ντροπη και ξεφτιλα. πηδας με τα δικα σου 'π@π@ρια' και οχι με ξενα. αυτο ξερω εγω σαν οπαδος. αμα κερδισω καποιον του κανω καζουρα εγω. και αμα με κερδισει τη δεχομαι. δεν περιμενω να τη φορεσει στον παο η μακκαμπι για να του κανω πλακα και στην αεκ ο αστερας για να τους κανω πλακα.

οσο για τα αλλα αφου εισαι μπασκετικος, σε τι ειχα αδικο?

ενα break δεν ηθελε ο ολυμπιακος για τον τιτλο? ενα θελει και τωρα. αδιαφορη ηττα. το πλεονεκτημα εδρας δεν θα το επαιρνε ποτε φετος. θα φροντιζαν αυτοι που πρεπει. με -2 χαμενο ηταν απο την αρχη.

ολα θα κριθουν στα πλει οφφς. αλλα η αλαζονια δεν αφηνει καποιον να δει κατι τετοιο και γελαει αμα ακουει τη λεξη break.

προσωπικα θεωρω παντως οτι το πρωταθλημα ειναι χαμενο για τον Ολυμπιακο. απο την αρχη της σεζον. για να μιλησουμε μπασκετικα. ο παο ματσαρει καλα με τον Ολυμπιακο και ο Ολυμπιακος πρεπει να κανει μεταγραφη ψηλου αν θελει να παρει το πρωταθλημα γιατι με Μπεγκιτς και Σιμμονς δε γμησε κανεις. Τοσο απλα. Ο δε Ντανστον εχει σοβαρα προβληματα στις τοποθετησεις και αν δεν ειναι υγιης ο Πετγουει το προβλημα ειναι τεραστιο κατω απο το καλαθι.

με δεδομενο οτι ο γιδοτυρουλης δεν παιζει καλα στο ΟΑΚΑ, δεν υπαρχει πρωταθλημα. θελει οπωσδηποτε μια αλλαγη ξενου. ααα και να συνελθει ο Λο που ειναι σα βοιδακι ακομη απο τους τραυματισμους.

αυτα. τα λεμε :)

Τι σημαίνει "πηδας με τα δικα σου 'π@π@ρια' και οχι με ξενα"?
Στο φινάλε και του Διαμαντίδη ξένα είναι.
Σιγά μην πρέπει να σε γαμήσω και προσωπικά για να σου κάνω καζούρα.
Όπως σου/σας μόστραρα την Πράσινη προχθές που σας νικήσαμε έτσι και συνεχίζω με τον ΚΑΟΔ.
As simple as that όπως λες κι εσύ.

Από που κι ως που ήθελε ένα break ο ολυμπιακός για τον τίτλο?
Πρωτοπόροι δεν ήσασταν μέχρι χτες?
Συμφωνώ ότι όλα κρίνονται στα play off αλλά δεν την λες κι αδιάφορη την ήττα.
Το πλεονέκτημα είναι πλεονέκτημα.
Τα "το πλεονεκτημα εδρας δεν θα το επαιρνε ποτε φετος. θα φροντιζαν αυτοι που πρεπει. με -2 χαμενο ηταν απο την αρχη" τα ακούω βερεσέ. Είπαμε να γουστάρουμε με τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης (κι αντίστοιχα του Γαύρου και Πρωταθλητή) αλλά μην τρώμε και κουτόχορτο. Πέρσι δεν το είχατε? Τι άλλαξε από πέρσι?

Εν συνεχεία γράφεις "με δεδομενο οτι ο γιδοτυρουλης δεν παιζει καλα στο ΟΑΚΑ, δεν υπαρχει πρωταθλημα", ερχόμενος σιγά-σιγά στα λόγια μου. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά σας. Ούτε ο Μπεγκιτς, ούτε ο Σιμμονς, ούτε ο Ντανστον (παλτά υπάρχουν και στις 2 ομάδες π.χ. Μαυροκεφαλίδης όπως και ντεφορμέ παίκτες όπως ο Φώτσης και από τραυματισμούς στον ΠΑΟ χαμός). Ψυχολογικό λοιπόν το πρόβλημα. Γιατί ναι παικτούρα ο Σπανούλης αλλά κάτι έχει με τα πράσινα. Πέφτει στα 4, πως να το κάνουμε δλδ  ;D  Επειδή όμως και παλαιότερα έχεις καταφερθεί εναντίον του, θα σου υπενθυμίσω οτι χρωστάτε τα πάντα σε αυτόν. Ανύπαρκτοι ήσασταν μέχρι που σας ανέλαβε και πολύ φοβάμαι (και ελπίζω  :D ) οτι στην ανυπαρξία θα επιστρέψετε μετά την αποχώρησή του. Εμείς ευτυχώς έχουμε για αντι-Διαμαντίδη τον Παππά. Θέλει βεβαια πολλά καρβέλια ακόμα ο μικρός  αλλά είναι τρελή παικτούρα.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 31, 2013, 12:39:33 πμ από kkostas »

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Δεκέμβριος 31, 2013, 08:04:14 πμ »
καλημερα και χρονια πολλα και καλυτερα μυαλα σε ολους μας.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Stanley Laurel

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Δεκέμβριος 31, 2013, 11:45:01 πμ »
Κυριοι γιατι μαλλωνετε? Αφου κατα βαθος ολοι ΠΑΟΚ ειστε... :D
if any of you cry at my funeral, i'll never speak to you again.