Αποστολέας Θέμα: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ  (Αναγνώστηκε 168876 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #160 στις: Μάιος 12, 2013, 02:18:14 μμ »
Γιατί μου επιτηθεσαι Δημήτρη? Εγώ δεν μπήκα σε καμία αντιπαράθεση σήμερα,αν πρόσεξες.Απλά.ανέφερα ένα τρόπο καλύτερης διατητευσης.Μακάρι να γινόταν αυτό και ας έπαιρνα κάθε 15 χρόνια πρωτάθλημα,τουλάχιστον θα είχαμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και θα βλέπαμε και μπάλα.Και που ξέρεις μπορεί να βλέπαμε και τον Απόλλωνα Αθηνών να το έπαιρνε.-
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Μάιος 12, 2013, 02:23:51 μμ »
Παράθεση
Γιατί μου επιτηθεσαι Δημήτρη? Εγώ δεν μπήκα σε καμία αντιπαράθεση σήμερα,αν πρόσεξες.Απλά.ανέφερα ένα τρόπο καλύτερης διατητευσης.Μακάρι να γινόταν αυτό και ας έπαιρνα κάθε 15 χρόνια πρωτάθλημα,τουλάχιστον θα είχαμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και θα βλέπαμε και μπάλα.Και που ξέρεις μπορεί να βλέπαμε και τον Απόλλωνα Αθηνών να έπαιρνε πρωτάθλημα.-

Παράθεση
Nαι και θα παίρνατε πρωτάθλημα εσείς με τον Μπούρμπο και τον Κρασσά, άσε μας βρε Δημήτρη, κοιτάξτε τα χάλια σας, εμείς εδώ κράζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε....

Οχι Χρηστο δεν ειναι επιθεση προς Θεου,αφορμη πηρα απο το ποστ σου,για να σχολιασω το γιατι δεν θελουν την τεχνολογια στους αγωνες,με συγχωρεις εαν στο γραπτο μου φανηκε σαν επιθεση.
Γιαννη παλι πεφτεις στην παγιδα του <εμεις> η <εσεις>,εγω εχω σιχαθει αυτη την νοοτροπια,θελω να δω οτι αξιζει κι οχι οτι προμοταρεται δολιως,οποτε εαν δεν μπορουσε ο Κρασσας κι ο Μπουρμπος ας το επαιρνε η Καβαλα η ο Ηρακλης
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Μάιος 12, 2013, 02:28:40 μμ »
Μπορούσε ο Γκαλέτι και ο Μιραλάς και αυτοί το έπαιρναν φίλε ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #163 στις: Μάιος 12, 2013, 02:39:41 μμ »
Nαι και θα παίρνατε πρωτάθλημα εσείς με τον Μπούρμπο και τον Κρασσά, άσε μας βρε Δημήτρη, κοιτάξτε τα χάλια σας, εμείς εδώ κράζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε....

Αυτό είναι το προβλημα σας,ότι είστε κοντοφθαλμοι και αποκωδικοποιειτε τα πάντα όπως σας βολεύει !!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Μάιος 12, 2013, 02:46:41 μμ »

Παράθεση από: GiannisH στις Σήμερα στις 03:28:40 μμ
Μπορούσε ο Γκαλέτι και ο Μιραλάς και αυτοί το έπαιρναν φίλε ;)

Γιαννη μου αν καθε φορα το επαιρναν αυτοι που πραγματικα μπορουσαν,τοτε αυτη η συζητηση δεν θα γινοταν ποτε,ειναι λογικο μια ομαδα καλη να δικαιουται καποια πρωταθληματα,καμμια διαφωνια επ αυτου,οπως ποτε δεν αναφερθηκε κατι για το φετεινο πρωταθλημα,οπου ο ΟΣΦΠ λογω της δυσπραγιας που επικρατει σαφως ηταν καλυτερος,αλλα ρε φιλε δεν μπορω να κανω συνεχεια την ιδια αχαρη συζητηση,ζουμε την εποχη της απιθανης λαμογιας,γι αυτο εγω προσωπικα αποφασισα να γυρισω την πλατη κι απλα να μην ασχολουμαι,δεν θα τους κανω το χατηρι.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Μάιος 12, 2013, 02:54:30 μμ »
Το πηρε ο ολυμπιακός δικαιότατα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Μάιος 12, 2013, 02:56:12 μμ »

Παράθεση από: nicolasg στις Σήμερα στις 03:54:30 μμ>
Παράθεση
Εσυ μην μιλας γιατι θα σου παρω δωρο μαιμου rolex  ;D

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #167 στις: Μάιος 12, 2013, 02:59:33 μμ »

Μπράβο ρε Νίκο!!!!Πραγματικα γελασαμε!!!!!!χα!χα!Χα!
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ της ημέρας!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Μάιος 12, 2013, 07:59:21 μμ »
Καλά μεταξύ μας δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα με αυτό που έγινε χθες στον τελικό κυπέλλου...
Τα ίδια γίνανε και πέρσι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τα ίδια θα γίνουν και του χρόνου...
Τουλάχιστον ο Κόκκαλης είχε και κάποια όρια...
Ο χοντρός δεν έχει.
Τυχαία η δήλωση Θεοδωρίδη μετά το τέλος "Μην ξανακούσω να μιλήσετε για τον πρόεδρο";
Καθάρισε πάλι ο πρόεδρος.
Άντε πάλι του χρόνου να δώσετε τα ωραία σας λεφτουδάκια για να βλέπουμε αυτό το έκτρωμα στα ελληνικά γήπεδα.
Και στο τέλος πανηγυρίστε πάλι...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Μάιος 12, 2013, 08:18:55 μμ »
Με τον Ολύμπιακό φέτος πονέσανε τα ματάκια μας, αυτό το λέμε πρώτοι εμείς γιατί ως Ολυμπιακοί έχουμε απαιτήσεις. Όσο όμως τα βάζετε όλα στον ντορβά, δίκιο και προκοπή δεν θα βρείτε. Ακόμη κι αυτός ο Ολυμπιακός, ο χειρότερος των τελευταίων 20 ετών, σας έκανε πλάκα και το σήκωσε δικαιότατα από τα Χριστούγεννα. Κάντε και καμμιά αυτοκριτική για την ομάδα σας, εκτός αν 6οι μετά από μπαράζ σας καλύπτει ως οπαδούς...

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #170 στις: Μάιος 12, 2013, 08:33:54 μμ »
Με τον Ολύμπιακό φέτος πονέσανε τα ματάκια μας, αυτό το λέμε πρώτοι εμείς γιατί ως Ολυμπιακοί έχουμε απαιτήσεις. Όσο όμως τα βάζετε όλα στον ντορβά, δίκιο και προκοπή δεν θα βρείτε. Ακόμη κι αυτός ο Ολυμπιακός, ο χειρότερος των τελευταίων 20 ετών, σας έκανε πλάκα και το σήκωσε δικαιότατα από τα Χριστούγεννα. Κάντε και καμμιά αυτοκριτική για την ομάδα σας, εκτός αν 6οι μετά από μπαράζ σας καλύπτει ως οπαδούς...

Γιάννη ειλικρινά,με όλο το θάρρος και τη φιλία μας,ώρες ώρες απορώ αν όσα γράφεις τα λες για να μας κανείς πλάκα, η τα πιστεύεις ειλικρινά!!!
Εκτός  αν οντως δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε,οπότε πάω πάσο .

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Μάιος 12, 2013, 08:37:14 μμ »
Time out παρακαλώ !!!

Θέλουμε όλη την θετική ενέργεια για τον τελικό, θενκ γιου    :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Μάιος 12, 2013, 08:43:11 μμ »
Γιάννη ειλικρινά,με όλο το θάρρος και τη φιλία μας,ώρες ώρες απορώ αν όσα γράφεις τα λες για να μας κανείς πλάκα, η τα πιστεύεις ειλικρινά!!!
Εκτός  αν οντως δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε,οπότε πάω πάσο .

Καθόλου πλάκα, αν εσύ πιστεύεις ότι το έστησε ο Μαρινάκης, πες το. Εγώ πιστεύω πως ο κουτός ο διαιτηττής ή δεν το είδε ή το είδε και δεν το έδωσε για να το παίξει αρεστός.
Επίσης πιστεύω πως ο Ολύμπιακός ειναι δικαίως κυρίαρχος όλα αυτά τα χρόνια γιατί είχε μακράν την καλύτερη ομάδα, δικό του γήπεδο και οργάνωση.
Επίσης(δις) πιστεύω πως ο Γιάχος σας έκανε μεγάλη χάρη με τα χθεσινά, σας έβγαλε από την ανυπαρξία και σας έδωσε βήμα να αγορεύσετε....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Μάιος 12, 2013, 08:43:45 μμ »
Time out παρακαλώ !!!

Θέλουμε όλη την θετική ενέργεια για τον τελικό, θενκ γιου    :2thumbs:

Πάνο δεν σε πρόλαβα, πάμε θετική ενέργεια!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Μάιος 12, 2013, 10:05:30 μμ »
Ελα Θεούλη μου βόηθα τα Ελληνοπουλάκια να χτυπήσουν τους παλιοαλλαζονες από εκεί που δεν το περιμένουν. Γερά ρε λιοντάρια !!!!!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Μάιος 12, 2013, 10:22:29 μμ »
Κάλα πάμε,57-56,για να δούμε.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Μάιος 12, 2013, 10:40:35 μμ »
+8 ΕΤΣΙ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Μάιος 12, 2013, 10:49:03 μμ »
82-70  :) :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Μάιος 12, 2013, 10:50:09 μμ »
Βάζω ένα ουίσκι γιατί δεν με βλέπω να αντέχω.....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Μάιος 12, 2013, 11:05:02 μμ »
ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΜΗΣΕΙ  :) :) :)