Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ ανταπόκριση. Η αλήθεια είναι πως τα έχω δει ΜΟΝΟ σε εικόνες στο ιντερνετ. Οπότε φαντάζομαι ότι αν βρεθώ μπροστά τους και τα βάλω στον καρπό μου ίσως να μου μιλήσει μέσα μου κάποιο από τα 2 περισσότερο....Αυτό δε το ξέρεις ποτέ σου πριν τα δεις live.
Πάμε όμως και στο θέμα της τεχνολογίας. Θα σας πώ τι έχω καταλάβει και θέλω να με διορθώσετε αν κάνω λάθος. Το 10th Striking είναι το πρώτο ρολόι που ουσιαστικα μπορεί να κάνει μέτριση με ακρίβεια 1/10 δευτερόλεπτου. Από εκεί και πέρα και ΠΕΡΑ της εμφάνισης και της χρήσης που επαναλαμβάνω εγώ για να βλέπω ώρα και ημερομηνία το θέλω, είναι και limited edition sta 1969 κομμάτια.
Αντίστοιχα για το split second ξέρω σαφέστατα λιγότερα. Γνωρίζω πως είναι rattrapante δλδ ξεκινανε τα δευτερόλεπτα και τσουπ πατάς κουμπάκι και συνεχίζει η κρυμένη βελόνα μόνη της. Που χρησιμοποιείται αυτό δε ξέρω. Εξάλου και χωρίς να θέλω να ενοχλήσω κανέναν με ότι πω, αν θελήσω ακρίβεια θα πάρω ένα ηλεκτρονικό Casio των 15 ευρώ.
Γνωρίζετε τι ακριβώς κάνει το καθένα?? Είναι και το split limited edition?

?
Επειδή όσο φτηνά και να τα βρώ θα δώσω ένα σεβαστό ποσό προσπαθώ όσο μπορώ να ενισχύσω τη γνώση μου προκειμένου να καταλλήξω.
Πάντως ένα γενικό σχόλιο...Μεταξύ μας όσοι έχουν IWC big pilot πιλοτάρουν??? ή όσοι έχουν Sea deweller kai sub κάνουν καταδύσεις....

Νομίζω το ρολόι είναι κατα βάση το μοναδικό ανδρικό κόσμημα..