Καλησπέρα στην παρέα..Επανέρχομαι στο ίδιο θέμα γιατί δεν θέλω να ανοίγω καινούργιο..Σήμερα παρέλαβα το ρολογάκι μου

Πολύ μου αρέσει από κοντά!!!

Αλλά ως άσχετος στα αυτόματα ρολόγια καθότι το πρώτο μου έχω κάποιες απορίες..Διάβασα άλλα πόστ αλλά θέλω να τα πώ όπως μου έρχονται στο μυαλό και όπως πάντα ελπίζω στην πολύτιμη βοήθειά σας!!
α. Το ρολόι δούλευε κανονικά όταν ήρθε. Αφού το επεξεργάστηκα λίγο και το άφησα στο τραπέζι μετά από κανα 2-3 ώρες που το έπιασα πάλι είχε σταματήσει.Γιατί

Να υποθέσω ότι τελείωσε η φόρτιση που είχε??Το κούνησα λίγο και πήρε μπρός..Πόσο θα κρατήσει σε λειτουργία??
β. Μπορεί να κουρδίσει και από την κορώνα ή όχι?
γ. Την ώρα και την ημερομηνία την ρυθμίζουμε ξανά κάθε φορά που σταματάει??
γ. Πώς μπορούμε να τσεκάρουμε την ακρίβεια του μηχανισμού στο 24ωρο? Φαντάζομαι με την χρήση άλλου ρολογιού..Αν όμως δεν έχουμε κάποιο αποδεδειγμένα αξιόπιστο??Σκέφτηκα να το συγκρίνω με το teletext της τηλεόρασης..μπορώ??
δ. Επειδή το μπασελλέ του είναι πολύ μεγάλο για τον καρπό μου μπορώ να το ρυθμίσω μόνος μου ή να το πάω σε μαγαζί μιας και άσχετος? Χρειάζομαι κάποιο συγκεκριμένο εργαλείο για να βγουν τα σιδεράκια? Υπάρχει κάποιο πόστ ή βίντεο για να δώ?
Αυτά μάλλον για τώρα.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!