Αποστολέας Θέμα: Παλιές αγάπες που ξαναζωντανεύουν  (Αναγνώστηκε 13934 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: παλιες αγαπες που ξαναζωντανευουν
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 09, 2008, 06:51:09 πμ »
Καλημερα. μπορειται να μου πειται γιατι σβηστηκε το τελευταιο μυνημσ μου, ως απαντηση στον eisenberg? ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 09, 2008, 09:02:25 πμ »
ναι οκ μιλαμε για μια μηχανη που θα μπορει να παρει ο καθενας και δεν θα παω να συγκρινω με καποια αλλη στα 35+ κ ευρω,γιατι ειναι κακο να μιλησουμε για αυτην?ετυχε ,θες γιατι κυκλοφορει σε πολλες μαρκες και αρα μπορεις να την βρεις πιο ευκολα,θες γιατι και αυτη εχει την δικη της ιστορια,θες μηπως γιατι κοστιζει πολυ λιγοτερο?δε ξερω .την 5070 να την κανουμε μια συγκριση με το π.χ το datograph η αναλογα να δουμε τι θα βγει.
τα μειον και τα 2 αστερια(δεν ειναι για 2 αλλα παραπανω) δεν ειναι παρα για τα πλαστικα μερη και γιατι ειναι μια ασχημη μηχανη,η οποια ομως εχει λιγοτερα κινουμενα μερη(θετικο)πιο ελαφρια(σε περιπτωση κρουσεων μετραει),σπασιμο ελατηριου αλλαζει πολυ ευκολα διοτι το βαρελακι ειναι ανεξαρτητο και αφαιρειται ευκολα χωρις να λυσεις την μηχανη.κανεις δε την συγκρινε με μια 5070(35κ++) .αλλα περα απο αυτο ειναι μια value for money.για την πατεκ ελευθερος εισαι να την αναδειξεις στο φορουμ εφοσον νομιζεις οτι δεν εχει αναφερθει οσο θα επρεπε!

η 5070 ειναι μια υπεροχη μηχανη ,συστατικα:lemania 2310+gyromax= 27-70Q ,καλο και χρυσο αλλα τοσα χρηματα για μια μηχανη τοσο παλια και τεχνολογικα..εχει το στατους της παντα,οπως ο καθενας νοιωθει .

και κατι απλο μοντεραρετε λιγο τι λετε ,ο καθενας πιστευει κατι ,ας προσπαθουμε ολοι μας.
και εγω συμφωνω με τον φιλο george_ θα ηθελα παντως να προσθεσω οτι και το value for money ειναι παντα σχετικο γιατι για παραδειγμα value for money ηταν και ενα zastava yugo - ford fiesta και value for money ειναι και ενα audi a4tq - mercedes c 180 comresor model 2007-2008  ;) και το αναφερω αυτο χωρις καμια δοση σνομπισμου η διαθεση αντοπαραθεσης  :D απλως τα πραγματα δυστηχως ετσι ειναι σε αυτη την ζωη ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 09, 2008, 09:54:52 πμ »
μπραβο dimis θεικα κομματια

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 09, 2008, 11:06:09 πμ »
datograph ανωτερο αλλα στην αξια μεταπωλησης το κερδιζει το πατεκ,μερικα πραγματα δεν ειναι παντα οπως θα επρεπε,κατι αλλο ,εαν μια 5100 ειχε επιλεγει να μπει σε ακριβα ρολογια οπως εκαναν στη ρολεξ με την valjoux θα μπορουσε να χει αλλη αυρα σαν μηχανη,στη συγρκιση που σου κανουν με ολες τις αλλες σε ενα περιοδικο ,με μια ελπριμερο, η την 1185 της δινουν 2 αλλα ειναι σε συγκριση με κατι και παλι αξιζει για παραπανω.
διαβασα τα ποστ σας και θα επρεπε να σβησω και πολλα αλλα που ειναι "προβληματικα ",ακουσια θελω να πιστευω.να επαναλαβω να προσεχουμε τι λεμε,καλυτερη μεν η 5070 για πολλους λογους αλλα το να πω "ολο για την 5100 μας λετε εδω μεσα...."δεχομαι οτι την αναδειξαμε πολυ και για αυτο αφου εισαι fun της 5070(και καλα κανεις) κανε μια παρουσιαση,τεχνικη ,ιστορικα στοιχεια,ωστε να εχουμε και την μηχανη αυτη οπως της αρμοζει.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 09, 2008, 11:24:09 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 09, 2008, 12:10:01 μμ »
datograph ανωτερο αλλα στην αξια μεταπωλησης το κερδιζει το πατεκ,μερικα πραγματα δεν ειναι παντα οπως θα επρεπε,κατι αλλο ,εαν μια 5100 ειχε επιλεγει να μπει σε ακριβα ρολογια οπως εκαναν στη ρολεξ με την valjoux θα μπορουσε να χει αλλη αυρα σαν μηχανη,στη συγρκιση που σου κανουν με ολες τις αλλες σε ενα περιοδικο ,με μια ελπριμερο, η την 1185 της δινουν 2 αλλα ειναι σε συγκριση με κατι και παλι αξιζει για παραπανω.
διαβασα τα ποστ σας και θα επρεπε να σβησω και πολλα αλλα που ειναι "προβληματικα ",ακουσια θελω να πιστευω.να επαναλαβω να προσεχουμε τι λεμε,καλυτερη μεν η 5070 για πολλους λογους αλλα το να πω "ολο για την 5100 μας λετε εδω μεσα...."δεχομαι οτι την αναδειξαμε πολυ και για αυτο αφου εισαι fun της 5070(και καλα κανεις) κανε μια παρουσιαση,τεχνικη ,ιστορικα στοιχεια,ωστε να εχουμε και την μηχανη αυτη οπως της αρμοζει.

συγνωμη δεν με καλυπτεις,που ειναι το προβλημα με το ποστ μου και το εσβησες?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 09, 2008, 02:11:51 μμ »
Λες να παρω καμμια lemania για καλυτερα φιλε κονακις. τωρα τελευταια πολυ  ακουγεται στο φορουμ! κατι θα ξερουν παραπανω! το 50-70 της p.p. νομιζω θα φταιει!!! χωρις παρεξηγηση παιδια νομιζω γινεται πολυς ντορος για ασημαντα πραγματα! και παλι συγνωμη αν θιγω καποιους!

διαβασα αυτο σου το ποστ ,δεν το εσβησα,το περιεχομενο οπως το διαβαζω εγω ειναι σαν να λεει οσοι εχουν την 5100  ειναι μειον(το λεω πολυ διακριτικα) .συμφωνουμε οτι η 5100 εχει αναδειχθει σε πολλα ποστ ,ε και?δεν μπορεις να κανεις το ιδιο για την 5070 που της εχεις μεγαλη συμπαθεια σε ενα νεο τοπικ με εκτενη αναλυση?σε ποσα μοντελα θα βρεις την 5070?σε τι λεφτα?γιατι βαζω απεναντι μια μηχανη που θα βρω σε ρολογια εως και 50 -70 κ οπως λες με μια απο 1000 εως 2000?
να ξαναπω επισης
η 5100 ειναι σε πολλα ρολογια/μαρκες/military,την ζητησαν ετσι για καποια(σκληρη) χρηση ,την αλλη την βρηκαν ετσι και την πηραν για την δημιουργια της 5070.η πατεκ εχει ενα ειδικο βαρος που αν και απο τον datograph ειναι υποδεεστερη,θεωρειται ενα κλασσικο κομματι και η μαρκα παιζει το ρολο της στην αξια που κραταει,ετσι παει και ετσι το δεχεσαι.

οπως ηδη σου ανεφερα με μεγαλη μου χαρα ,που θα δωσει και πιο ενεργη συμμετοχη στα μελη οπως εσενα σαν κατοχος σημαντικων και καλων ρολογιων,αρχισε με reviews κτλ

Υ.Γ. τα συνθετικα μερη ειναι μειον πιο πολυ για την βιτρινα των εταιρειων επειδη δεν μπορουν να κρατησουν υψηλα τις τιμες αλλιως θα χες την 5100 και σε ακριβα ρολογια.. ;)

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 09, 2008, 03:17:41 μμ »
διαβασα αυτο σου το ποστ ,δεν το εσβησα,το περιεχομενο οπως το διαβαζω εγω ειναι σαν να λεει οσοι εχουν την 5100  ειναι μειον(το λεω πολυ διακριτικα) .συμφωνουμε οτι η 5100 εχει αναδειχθει σε πολλα ποστ ,ε και?δεν μπορεις να κανεις το ιδιο για την 5070 που της εχεις μεγαλη συμπαθεια σε ενα νεο τοπικ με εκτενη αναλυση?σε ποσα μοντελα θα βρεις την 5070?σε τι λεφτα?γιατι βαζω απεναντι μια μηχανη που θα βρω σε ρολογια εως και 50 -70 κ οπως λες με μια απο 1000 εως 2000?
να ξαναπω επισης
η 5100 ειναι σε πολλα ρολογια/μαρκες/military,την ζητησαν ετσι για καποια(σκληρη) χρηση ,την αλλη την βρηκαν ετσι και την πηραν για την δημιουργια της 5070.η πατεκ εχει ενα ειδικο βαρος που αν και απο τον datograph ειναι υποδεεστερη,θεωρειται ενα κλασσικο κομματι και η μαρκα παιζει το ρολο της στην αξια που κραταει,ετσι παει και ετσι το δεχεσαι.

οπως ηδη σου ανεφερα με μεγαλη μου χαρα ,που θα δωσει και πιο ενεργη συμμετοχη στα μελη οπως εσενα σαν κατοχος σημαντικων και καλων ρολογιων,αρχισε με reviews κτλ

Υ.Γ. τα συνθετικα μερη ειναι μειον πιο πολυ για την βιτρινα των εταιρειων επειδη δεν μπορουν να κρατησουν υψηλα τις τιμες αλλιως θα χες την 5100 και σε ακριβα ρολογια.. ;)

εγω θελω να μην σβησεις την απαντηση που εδωσα στον eisenberg.ολα τα αλλα που μου λες δεν εχουν καμμια σχεση με το θεμα!ματα την τελευταια απαντηση του με αφηνεις εκτεθειμενο!δεν θελω να ξαναγραφω τα ιδια

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 09, 2008, 03:23:30 μμ »
η απαντηση υπαρχει,μοντεραρε το στυλ γραφης σου.μετα χαρας παρουσιασε μας την 5070 ,τα συν και τα πλην,σε αναλογο τοπικ.

thnx

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 09, 2008, 03:49:28 μμ »
δεν μπορω να καταλαβω κατι,πως καταλαβες οτι ειμαι κολλημενος με το 50-70! απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα? εγω εγραψα πως μερικοι νομιζουν εχοντας την 5100 και επειδη λεμανια φοραει και το 50-70 νομιζουν οτι εχουν κατι σπουδαιο! το λεω αυτο χωρις να θελω να σνομπαρω κανενα! και εαν ηθελα το 50-70 θα το ειχα στην κατοχη μου πολλα χρονια πριν! απλως δεν ασχολουμαι με μηχανισμους και ρολογια που για μενα ειναι ασημαντα!< δικη μου αποψη παντα> το καλο το ξερουν ολοι αλλοι μπορουν να το αποκτησουν αλλοι οχι και αλλους δεν τους ενδιαφερει! αυτο δεν σημαινει πως φθονω τους εχοντες και σνομπαρω τους μη! αυτο ειναι για το πουλ- μουρ του eisenberg!
ευχαριστω .

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 09, 2008, 03:54:28 μμ »
εγω θα σου πω οτι αξιζει τον κοπο,μοναδικο δεν το ειπε καποιος.γιατι δεν κανεις reviews στα ρολογια σου?το ποστ σου με την λεμανια οπως το εθεσες δημιουργησε μια αισθηση "ελιτισμου" ,γι αυτο καλο ειναι να ξεκαθαριζουμε τι λεμε.
ερωτηση μου,ισως και ασχετη,σε καθημερινη χρηση θα φορεσεις ενα χρονογραφο πιο ντελικατο η κατι πιο ανθεκτικο και με ευκολια αναγνωσης?

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 09, 2008, 04:09:27 μμ »
αυτα φοραω καθημερινα! ειπες την σωστη προταση ,ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 09, 2008, 04:15:49 μμ »
σε χρονογραφο και  τις λειτοργιες αναφερομουν,αλλα οκ.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 09, 2008, 04:22:45 μμ »
Απο χρονογραφους offshore!v.c. kai gp world time steel L.E. 51/100

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 09, 2008, 04:26:52 μμ »
τα κεντρικα δευτερα ,η 24 ενδειξη της δινουν μια ευκολια αναγνωσης οσο καμμια αλλη,την βρισκεις και σε moonwatch.μαζι με την τιμη της ναι αξιζει.οτι δεν εχουμε το τοπικ με την 5070 η ακομα και αλλους σημαντικους χρονογραφους ζητω την συνεργασια κατοχων τετοιων ρολογιων και τα αναλογα νεα τοπικ απο την μερια σας
thnx

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 09, 2008, 04:33:02 μμ »
αυτα φοραω καθημερινα! ειπες την σωστη προταση ,ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ!

traversetolo και big pilot μμμμ πολύ καλές επιλογές ;) ...ελπίζω να μην έχεις πρεσβυωπία!!! :)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 09, 2008, 04:34:51 μμ »

traversetolo ?eberhard!πωπω τι μου θυμισες.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 09, 2008, 06:49:19 μμ »
ευτυχως τα ματια μου βλεπουν πολυ καλα!!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 10, 2008, 01:06:21 μμ »
να σου παραθεσω και κατι αλλο αν αυτο μπορει να σου ξεκαθαρισει καποια πραγματα,η 2310,κοινη βαση(column wheel),ειναι ο "μπαμπας" της 1871(camme),με μικρες διαφορες ,απο την οποια εχουμε την μηχανη 861 και παραγωγα..(omega moonwatch) ;)

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 10, 2008, 01:14:38 μμ »
να μου ξεκαθαρισει τι ακριβως ?

καλησπερα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 10, 2008, 01:21:55 μμ »
την προελευση αλλα και σχεδον ιδια αρχιτεκτονικη του 2310 με 1871,βρισκουμε σε ενα ρολοι με 3000 ευρω ,τιμη εκκινησης, και σε να με 50 κ,δεν ειναι λοιπον ενα φτηνο ρολοι  αυτοματως και τεχνικα κατωτερο.