Αποστολέας Θέμα: Παλιές αγάπες που ξαναζωντανεύουν  (Αναγνώστηκε 13905 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
Παλιές αγάπες που ξαναζωντανεύουν
« στις: Μάιος 08, 2008, 06:35:01 μμ »
τωρα τελευταια πολλες αγορες στο φορουμ ,ζηλεψα κ' εγω μικρο παιδακι που ειμαι!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 12, 2008, 04:46:43 μμ από Marketer »

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: παλιες αγαπες που ξαναζωντανευουν
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 08, 2008, 06:55:11 μμ »
τωρα τελευταια πολλες αγορες στο φορουμ ,ζηλεψα κ' εγω μικρο παιδακι που ειμαι!!!
  παρακαλω τους s.m. για την ματαφορα του ποστ μου στην καταληλλη κατηγορια θεματων!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 08, 2008, 07:57:38 μμ »
ούστ ρε.....είσαι και μικρό παιδάκι με ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ γούστα: Lange,AP,IWC,JLC........μας έστειλες  :o.....άντε και με ένα Patek να ολοκληρωθείς   :D

ΥΓ. τα ρολεξάκια τα πάσαρες στην κυρά παλιόπαιδο.... :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 08, 2008, 08:03:10 μμ »
ούστ ρε.....είσαι και μικρό παιδάκι με ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ γούστα: Lange,AP,IWC,JLC........μας έστειλες  :o.....άντε και με ένα Patek να ολοκληρωθείς   :D

ΥΓ. τα ρολεξάκια τα πάσαρες στην κυρά παλιόπαιδο.... :D

Ολα τα ξερεις ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ!!!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 08, 2008, 08:24:55 μμ »
ρε dimako......δεν χτυπάς και συ κανά Citizenάκι :D.....μας έχεις φλομώσει με όλα αυτά τα κόκκαλα που μας ποστάρεις τώρα τελευταία :D :D
konakis.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 08, 2008, 08:57:31 μμ »
ρε dimako......δεν χτυπάς και συ κανά Citizenάκι :D.....μας έχεις φλομώσει με όλα αυτά τα κόκκαλα που μας ποστάρεις τώρα τελευταία :D :D

Λες να παρω καμμια lemania για καλυτερα φιλε κονακις. τωρα τελευταια πολυ  ακουγεται στο φορουμ! κατι θα ξερουν παραπανω! το 50-70 της p.p. νομιζω θα φταιει!!! χωρις παρεξηγηση παιδια νομιζω γινεται πολυς ντορος για ασημαντα πραγματα! και παλι συγνωμη αν θιγω καποιους!

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 08, 2008, 09:11:57 μμ »
Ασημαντη η Lemania???
Οντως,για πουλ-μουρ και φιγουρα δεν κανει,οποτε για καποιους ειναι ασημαντη.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 08, 2008, 09:15:28 μμ »
Ασημαντη η Lemania???

μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα! για δες παλι, και μην βιαζεσαι να απαντησης!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 08, 2008, 09:17:49 μμ »
Ασημαντη η Lemania???

την 5100 εννοεί eisenberg.....άσε μην τον παρεξηγείς ο dimis είναι αλλού.....πάντως τα ρολογάκια που έχει (ο dimis)μόνο πουλ-μουρ δεν υποδηλώνουν,το αντίθετο εκφράζουν γνώση και μεράκι,τώρα αν είχε κανα ολόχρυσο submariner το θέμα θα άλλαζε  ;)
konakis.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 08, 2008, 09:24:09 μμ »
την 5100 εννοεί eisenberg.....άσε μην τον παρεξηγείς ο dimis είναι αλλού.....πάντως τα ρολογάκια που έχει (ο dimis)μόνο πουλ-μουρ δεν υποδηλώνουν,το αντίθετο εκφράζουν γνώση και μεράκι,τώρα αν είχε κανα ολόχρυσο submariner το θέμα θα άλλαζε  ;)

φιλε κονακις δεν χρειαζεται να εξηγησεις τιποτε! ο καθενας τα βλεπει με διαφοτετικα ματια! νομιζω ημουν πολυ προσεκτικος για να μην νομισει καποιος οτι σνομπαρω τους εχοντες φθηνοτερα ρολογια!

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 08, 2008, 09:47:53 μμ »

Ωραια για εξηγηστε μας κι εμας γιατι ειναι ασημαντη ειδικα η 5100,επειδη ειναι μεσα στα σχεδια μου μια τετοια αγορα,θα θελα να ξερω τον αντιλογο,γιατι εδω μεσα κατα κυριο λογο εχουν βγει θετικα συμπερασματα και γνωμες.Ο αντιλογος παντα κανει καλο αν ειναι τεκμηριωμενος...

μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα! για δες παλι, και μην βιαζεσαι να απαντησης!

Επειδη διαβασα & ξαναδιαβασα και το ιδιο καταλαβαινω απ το ποστ σου,αν θελεις εξηγεις το σκεπτικο σου...

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 08, 2008, 09:54:20 μμ »
Ωραια για εξηγηστε μας κι εμας γιατι ειναι ασημαντη ειδικα η 5100,επειδη ειναι μεσα στα σχεδια μου μια τετοια αγορα,θα θελα να ξερω τον αντιλογο,γιατι εδω μεσα κατα κυριο λογο εχουν βγει θετικα συμπερασματα και γνωμες.Ο αντιλογος παντα κανει καλο αν ειναι τεκμηριωμενος...

Επειδη διαβασα & ξαναδιαβασα και το ιδιο καταλαβαινω απ το ποστ σου,αν θελεις εξηγεις το σκεπτικο σου...
[/quote

μπορεις να μου πεις τι ρολογια εχεις?

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 08, 2008, 10:04:46 μμ »

μπορεις να μου πεις τι ρολογια εχεις?

Τι σχεση εχει με το θεμα αυτο;

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 08, 2008, 10:20:15 μμ »
Ο καταλληλότερος να εκφέρει γνώμη είναι ο george για αυτά που ζητάς φίλε eisenberg.Eγώ ποτέ δεν την είχα και φυσικά ούτε και  πρόκειται.Απλά επειδή είναι calibre εξηζητημένο για σκληρή υποτίθεται χρήση,με πλαστικά εξαρτήματα κ.ο.κ. δεν είναι απλά της φιλοσοφίας μου και της "κουλτούρας" μου!Με λίγα λόγια δεν έχει να μου δώσει τίποτε απολύτως.....παραθέτω λοιπόν το τεστ από φημισμένο περιοδικό( τέστ 5 μηχανισμών αυτόματων χρονογράφων)διάβασε και θα δεις φίλε μου....

konakis.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 08, 2008, 10:23:50 μμ »
Οτι και να χω ειναι ασημαντο μπροστα στο μεγαλειο της δικης σου συλλογης,οποτε ας το κρατησω για μενα.Εσυ συνεχισε να βομβαρδιζεις το φορουμ με ξερες φωτογραφιες και ειρωνιες που δεν εχουν σκοπο ομως να θιξουν κανενα...χαρηκα που τα ειπαμε.

εχεις προβλημα να αναφερεις τα ρολογια που εχεις?
για πουλ-μουρ σου βγηκε πολυ ευκολα! 

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 08, 2008, 10:38:52 μμ »
Ο καταλληλότερος να εκφέρει γνώμη είναι ο george για αυτά που ζητάς φίλε eisenberg.Eγώ ποτέ δεν την είχα και φυσικά ούτε και  πρόκειται.Απλά επειδή είναι calibre εξηζητημένο για σκληρή υποτίθεται χρήση,με πλαστικά εξαρτήματα κ.ο.κ. δεν είναι απλά της φιλοσοφίας μου και της "κουλτούρας" μου!Με λίγα λόγια δεν έχει να μου δώσει τίποτε απολύτως.....παραθέτω λοιπόν το τεστ από φημισμένο περιοδικό( τέστ 5 μηχανισμών αυτόματων χρονογράφων)διάβασε και θα δεις φίλε μου....

Κonakis δε ξερω τι @κατα επαθε και δε μου τ ανοιγει με τιποτα....θα δοκιμασω κι αργοτερα,ευχαριστω για τον κοπο...

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 08, 2008, 10:39:40 μμ »
Οτι και να χω ειναι ασημαντο μπροστα στο μεγαλειο της δικης σου συλλογης,οποτε ας το κρατησω για μενα.Εσυ συνεχισε να βομβαρδιζεις το φορουμ με ξερες φωτογραφιες και ειρωνιες που δεν εχουν σκοπο ομως να θιξουν κανενα...χαρηκα που τα ειπαμε.

δεν ειπαμε τιποτε! αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικος δεν ειρωνευτικα κανενα!εσυ τσιμπισες και προλαβες να πεταξεις την κακια σου με το πουλ-μουρ. μηπως πρεπει να νιωθω μειονεκτικα επειδη εχω καποια ακριβα κοματτια και δεν ασχολουμαι με τα citizen σου! Ειρωνας εισαι εσυ και φαινεται απο αυτα που εγραψες! και μαθε πως η σιωπη μερικες φορες ειναι χρυσος! ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ. δεν ειχα προθεση να σνομπαρω κανεναν!νομιζω ζητησα προκαταβολικα συγνωμη! αλλα δεν δεχομαι ειρωνιες απο κανεναν!!!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 08, 2008, 10:46:50 μμ »
Κonakis δε ξερω τι @κατα επαθε και δε μου τ ανοιγει με τιποτα....θα δοκιμασω κι αργοτερα,ευχαριστω για τον κοπο...

no problem my friend....πάντως είναι αυτή με τα 2 αστεράκια στην σειρά κατάταξης,δηλαδή τελευταία στο συγκριτικό τέστ....
konakis.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 09, 2008, 03:10:58 πμ »
ναι οκ μιλαμε για μια μηχανη που θα μπορει να παρει ο καθενας και δεν θα παω να συγκρινω με καποια αλλη στα 35+ κ ευρω,γιατι ειναι κακο να μιλησουμε για αυτην?ετυχε ,θες γιατι κυκλοφορει σε πολλες μαρκες και αρα μπορεις να την βρεις πιο ευκολα,θες γιατι και αυτη εχει την δικη της ιστορια,θες μηπως γιατι κοστιζει πολυ λιγοτερο?δε ξερω .την 5070 να την κανουμε μια συγκριση με το π.χ το datograph η αναλογα να δουμε τι θα βγει.
τα μειον και τα 2 αστερια(δεν ειναι για 2 αλλα παραπανω) δεν ειναι παρα για τα πλαστικα μερη και γιατι ειναι μια ασχημη μηχανη,η οποια ομως εχει λιγοτερα κινουμενα μερη(θετικο)πιο ελαφρια(σε περιπτωση κρουσεων μετραει),σπασιμο ελατηριου αλλαζει πολυ ευκολα διοτι το βαρελακι ειναι ανεξαρτητο και αφαιρειται ευκολα χωρις να λυσεις την μηχανη.κανεις δε την συγκρινε με μια 5070(35κ++) .αλλα περα απο αυτο ειναι μια value for money.για την πατεκ ελευθερος εισαι να την αναδειξεις στο φορουμ εφοσον νομιζεις οτι δεν εχει αναφερθει οσο θα επρεπε!

η 5070 ειναι μια υπεροχη μηχανη ,συστατικα:lemania 2310+gyromax= 27-70Q ,καλο και χρυσο αλλα τοσα χρηματα για μια μηχανη τοσο παλια και τεχνολογικα..εχει το στατους της παντα,οπως ο καθενας νοιωθει .

και κατι απλο μοντεραρετε λιγο τι λετε ,ο καθενας πιστευει κατι ,ας προσπαθουμε ολοι μας.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 09, 2008, 06:25:20 πμ »
ναι οκ μιλαμε για μια μηχανη που θα μπορει να παρει ο καθενας και δεν θα παω να συγκρινω με καποια αλλη στα 35+ κ ευρω,γιατι ειναι κακο να μιλησουμε για αυτην?ετυχε ,θες γιατι κυκλοφορει σε πολλες μαρκες και αρα μπορεις να την βρεις πιο ευκολα,θες γιατι και αυτη εχει την δικη της ιστορια,θες μηπως γιατι κοστιζει πολυ λιγοτερο?δε ξερω .την 5070 να την κανουμε μια συγκριση με το π.χ το datograph η αναλογα να δουμε τι θα βγει.
τα μειον και τα 2 αστερια(δεν ειναι για 2 αλλα παραπανω) δεν ειναι παρα για τα πλαστικα μερη και γιατι ειναι μια ασχημη μηχανη,η οποια ομως εχει λιγοτερα κινουμενα μερη(θετικο)πιο ελαφρια(σε περιπτωση κρουσεων μετραει),σπασιμο ελατηριου αλλαζει πολυ ευκολα διοτι το βαρελακι ειναι ανεξαρτητο και αφαιρειται ευκολα χωρις να λυσεις την μηχανη.κανεις δε την συγκρινε με μια 5070(35κ++) .αλλα περα απο αυτο ειναι μια value for money.για την πατεκ ελευθερος εισαι να την αναδειξεις στο φορουμ εφοσον νομιζεις οτι δεν εχει αναφερθει οσο θα επρεπε!

η 5070 ειναι μια υπεροχη μηχανη ,συστατικα:lemania 2310+gyromax= 27-70Q ,καλο και χρυσο αλλα τοσα χρηματα για μια μηχανη τοσο παλια και τεχνολογικα..εχει το στατους της παντα,οπως ο καθενας νοιωθει .

και κατι απλο μοντεραρετε λιγο τι λετε ,ο καθενας πιστευει κατι ,ας προσπαθουμε ολοι μας.

=D>  :smt038 όπως το περίμενα τα είπες,με μια διαφόρά όμως τα είπες ΟΛΟΣΩΣΤΑ! :D  εγώ παραπάνω εξήγησα γιατί δεν είναι της "φιλοσοφίας" μου και απλά παρέθεσα το τεστ διότι ο φίλος eisenberg ήθελε αντίλογο και πειστήρια ΤΕΚΜΗΡΕΙΩΜΕΝΑ όπως ανέφερε.Τί πιο απλό λοιπόν από το συγκριτικό τέστ του εν λόγω περιοδικού....και εξήγησα ούτε με άγγιζαν αλλά και ούτε μου λένε κάτι τέτοιου είδους μηχανιμοί.....αν ήταν η 1351-1352 που φοράει ένα Brequet π.χ. τότε το θέμα θα το έβλεπα από άλλη οπτική γωνία.Ας μη ποστάρω άλλες φωτό με περισσότερα σχόλια από το εν λόγω τεστ,'αλλωστε με τον eisenberg έχω κατ'επανάληψη δείξει ότι έχω ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ κι έτσι βεβαίως ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,"απαίτησε" τεκμήρια κι εγώ για να μην τα γράφω από μόνος μου του τα "φωτογράφισα" ;).Όσον αφορά το Datograph kai πάλι είμαι μαζί σου,αλλά ξέρεις κάτι περισσότερο μαζί σου θα είναι ο dimis ο οποίος ήδη έχει ρολόι της Lange και συγκεκριμένα το Lange1 rg,και μάλιστα το 5070 το βλέπει μόνο από "συλλεκτικής" απόψεως (όταν δίνεις πάνω από 30.χιλ. προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου) και αδιαμφησβίτητα δυστηχώς η αξία σαν "ρολόι" του P.P. είναι ανώτερη απο του Datograph, ενώ σαν μηχανισμός το Dato είναι απλά ΑΛΛΟΥ!!Τί να κάνουμε αυτά τα παιχνίδια τα ξέρεις πολύ καλά πιστεύω george  :hello:
konakis.