Φίλε K_O_S_T_A_S σήμερα μου έλειψες που δεν μπορούσα να σε συμβουλευτώ σε κάποια θέματα, οπότε σου γράφω εδώ στο περίπου τι έγινε σήμερα στην ημέρα μου στο forum.
Κάνω login και βλέπω θέμα NΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Λέω "τι έγινε ρε φίλε έβγαλε καινούργια τσόντα η Τζούλια Αλεξανδράτου?"
Οκ δεν το είχε το σπορ το κορίτσι, αλλά ήταν μέτρια όχι και ΑΙΣΧΟΣ, και ΝΤΡΟΠΗ ήταν στην 1η τσόντα, τώρα που τα έχουμε δει όλα klain δεν τρέχει τίποτα, σιγά.
Οπότε λέω μάλλον δεν θα είναι για τσόντες.
Τι να δω!! Μαλώνανε ο kubilaihan με τον andrey_

δεν καταλάβαινα ακριβώς γιατί ήθελαν να πείσουν ο ένας τον άλλο ενώ είχαν τελείως διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα, αλλά προσπαθούσαν μέσα από το διάλογο πάντα

μετά άρχισαν να το περνάνε σε λίγο πιο προσωπικό επίπεδο και εκεί φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά

τελικά ο andrey_ αν και ήμουν σίγουρος και τον είχα παίξει άσσο στο debate τα παράτησε και δεν μιλάει.

Και σε μένα δεν μιλάει?
Εγώ δεν είχα postaρει τον Βοb Σφουγγαράκι ακόμα, οπότε δεν κατάλαβαινα εμένα γιατί δεν μου μιλούσε. Μέχρι τότε δεν είχα κάνει τίποτα μετά έκανα διάφορα αλλά στο τέλος εγώ συμφώνησα όπως πάντα και με τους δύο moderators ενώ είχαν διαφορετική άποψη!!
Θα δεις πως τα κατάφερα με φοβερή τεχνική!!

Εν τω μεταξύ κάτι πήγε να κάνει ο Chris_Superocean με ένα Μητσοτακικό αστείο αλλά δεν κατάφερε και πολλά

Τελικά το έκλεισα εγώ το θέμα αφού είχα postaρει και ένα τραγουδάκι, μια ταινία, ένα videaki του ΑΜΑΝ που ο Ιωαννίδης τα γ..μάει όλα..και λίγο ΒigBrother!!
Όλα OnTopic φυσικά.

Μετά όλοι ξενέρωσαν με τον αγώνα και έφυγαν offline. Οι Παναθηναικοί είναι φλώροι μάλλον, δεν φάνηκε να χάρηκαν πολύ.
Οι άλλοι θα πανηγύριζαν ακόμα και αν κέρδιζαν με τρίποντο που θα είχε μπει με κλωτσιά στη μπάλα και θα το μετρούσε ο διαιτητής.
Άλλο επίπεδο οι Ολυμπιακοί φίλε ξέρουν να χαρούν τα πάντα, ποδόσφαιρο με το χέρι, μπάσκετ με το πόδι δεν τους νοιάζει.
Τίτλος νάναι κι όπως νάναι.

( γκολφ είναι το 2ο τρόπαιο, έχει μπαλάκι πάνω πάνω )
Έτσι κάπως περάσαμε σήμερα. Πάω για ύπνο ( αγαπημένο τραγούδι το συνιστώ και για όποιον θέλει να ρίξει γκόμενα )
http://en.wikipedia.org/wiki/I_Go_to_Sleepεμένα μ'αρέσει η 1η εκτέλεση στην κοπέλα μου η Sia, γούστα είναι αυτά
-Φιλικά Istar-