0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
>ΠαράθεσηΕγώ νόμιζα ότι έχεις σκίσει τη γάτα ρε Δημήτρη! Εγώ που νόμιζα ότι πας στο σπίτι με το κομπολόι και κάθεσαι στο τραπέζι, βαράς το χέρι σου και λες: " ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ!!! " !!Στρίβοντας το μουστάκι πάντα έτσι?
Εγώ νόμιζα ότι έχεις σκίσει τη γάτα ρε Δημήτρη! Εγώ που νόμιζα ότι πας στο σπίτι με το κομπολόι και κάθεσαι στο τραπέζι, βαράς το χέρι σου και λες: " ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ!!! " !!Στρίβοντας το μουστάκι πάντα έτσι?
Αχ Κωστακη,οι γατες ειναι 7ψυχες και να σκισεις την μια θα σε γρατζουνισουν οι υπολοιπες 6
Παράθεση από: K_O_S_T_A_S στις Σήμερα στις 02:17:48 πμΑχ Κωστακη,οι γατες ειναι 7ψυχες και να σκισεις την μια θα σε γρατζουνισουν οι υπολοιπες 6
Εγώ νόμιζα ότι έχεις σκίσει τη γάτα ρε Δημήτρη! Εγώ που νόμιζα ότι πας στο σπίτι με το κομπολόι και κάθεσαι στο τραπέζι, βαράς το χέρι σου και λες: " ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ!!! " !!
Eγώ στη γυναίκα μου έχω πάντα τον τελευταίο λόγο. Χτυπάω το χέρι αποφασισμένα στο τραπέζι και φωνάζω δυνατά να της κόψω τον αέρα.."ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ."
Ρε Κωνσταντινε που ειναι το κλαρινο;
Ρε μπαγλαμαδες αφου δεν εχετε ορεξη για υπνο,γιατι δεν κανονιζαμε μπαροτσαρκα;;;;;;; εεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;
Επειδή έχει πάρει φωτιά το νήμα και δεν σας προλαβαίνω (κινητό γαρ)εγώ λέω Campanola
άλλος rolexmat μας βγήκε, θα σας βάλουμε σε ειδική κατηγορία εσάς που θυμάστε το αρχικό θέμα http://www.mywatch.gr/index.php/topic,15267.320.html
>Παράθεσηδε μας αφήνουν οι γυναίκες μας
δε μας αφήνουν οι γυναίκες μας
γμτ και ελεγα κατι ξεχασα,κατι ξεχασα
Μιας και δεν βγαίνουμε έξω εγώ έβαλα κρασί. Απόψε η νύχτα κρατάει καλά.
Παράθεση από: Chris_Superocean στις Σήμερα στις 02:27:11 πμγμτ και ελεγα κατι ξεχασα,κατι ξεχασα
Μπραβο σου!!!!κι εγω οταν με βαζει να πλυνω τα πιατα ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!!
Στο μεζεδομαζεμα ηταν ο διαλογος με το κλαρινο;