Ας πω κι εγω τη γνωμη μου:
Ενα φορουμ δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι "δημοκρατικο", αμα ηταν ετσι τι θα γινοταν? Θα ειμασταν ολοι moderators? Φυσικα θα επικρατουσε χαος. Οταν κανεις εγγραφη σε ενα φορουμ συμφωνεις με τους ορους χρησης του εκαστοτε φορουμ ασχετα αν κανεις δεν τους διαβαζει. Φυσικα, δεν εχουν μονο οι χρηστες ευθυνη αλλα και οι "συντονιστες συζητησεων" που εχουν καθηκον να επεμβουν, διακριτικα στην αρχη, για να επανελθει το θεμα εκει που πρεπει. Στη προκειμενη νομιζω οτι οι υπευθυνοι δεν επενεβησαν οταν επρεπε με αποτελεσμα να φθασει σε ενα κρισιμο σημειο το topic.
Ετσι φθανω εκει που θελω να καταληξω: ΔΕΝ ειναι καφενειο το φορουμ, ουτε chatroom. Δεν νομιζω οτι αυτο το φορουμ εδω φτιαχτηκε για να μπαινουμε βαρια βαρια 50 ατομα και να κανουμε τον χαβαλε μας. Εγω θα προτεινα πιο αυστηρη τηρηση των κανονισμων και απο εμας τους χρηστες και απο τους mods. Ισως ετσι να τραβηξει ακομα περισσοτερο κοσμο, που ειναι ενδειξη ενος φορουμ που δουλευει σωστα. Το υπερβολικα παρε'ι'στικο κλιμα εδω μεσα μπορει να ειναι απο καποιες πλευρες ευχαριστο αλλα παντα θα οδηγει σε τετοιες διενεξεις.
Οπως προειπα, αυτη ειναι απλα η γνωμη μου χωρις διαθεση να θιξω κανεναν. Just my 2 cents που λενε στο χωριο μου

ps Συγχωρεστε μου τα οποια λαθη μιας και γραφω απο το κιν