Αποστολέας Θέμα: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...  (Αναγνώστηκε 237865 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...
« Απάντηση #280 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 12:30:38 μμ »
Από τη άλλη όμως αν ο erizzzz δικαιολογούσε την όποια ένστασή του με κόσμιο και λογικό τρόπο, όπως λέει και ο Βίκτωρας, όλα θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί.
Τα υπόλοιπα με αναρτήσεις στο facebook κτλ. τα θεωρώ τραγελαφικά.
Σ'αυτό δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.Όντως τέτοιες καταστάσεις είναι λίγο παρακμιακές.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 12:46:40 μμ »
Συγνώμη αν φάνηκε ότι αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά, δεν έγινε επί σκοπού! Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες και άλλωστε έλεγα κι εγώ κάποια χρόνια πριν (αν δεν έχουν διαγραφεί (!) χε χε χε)

Φιλικά
Νίκος

Ημουνα λίγο απότομος, έπρεπε να βάλω και καμιά φατσούλα!  :D :D

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 03:32:09 μμ »
Ας πω κι εγω τη γνωμη μου:

Ενα φορουμ δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι "δημοκρατικο", αμα ηταν ετσι τι θα γινοταν? Θα ειμασταν ολοι moderators? Φυσικα θα επικρατουσε χαος. Οταν κανεις εγγραφη σε ενα φορουμ συμφωνεις με τους ορους χρησης του εκαστοτε φορουμ ασχετα αν κανεις δεν τους διαβαζει. Φυσικα, δεν εχουν μονο οι χρηστες ευθυνη αλλα και οι "συντονιστες συζητησεων" που εχουν καθηκον να επεμβουν, διακριτικα στην αρχη, για να επανελθει το θεμα εκει που πρεπει. Στη προκειμενη νομιζω οτι οι υπευθυνοι δεν επενεβησαν οταν επρεπε με αποτελεσμα να φθασει σε ενα κρισιμο σημειο το topic.

Ετσι φθανω εκει που θελω να καταληξω: ΔΕΝ ειναι καφενειο το φορουμ, ουτε chatroom. Δεν νομιζω οτι αυτο το φορουμ εδω φτιαχτηκε για να μπαινουμε βαρια βαρια 50 ατομα και να κανουμε τον χαβαλε μας. Εγω θα προτεινα πιο αυστηρη τηρηση των κανονισμων και απο εμας τους χρηστες και απο τους mods. Ισως ετσι να τραβηξει ακομα περισσοτερο κοσμο, που ειναι ενδειξη ενος φορουμ που δουλευει σωστα. Το υπερβολικα παρε'ι'στικο κλιμα εδω μεσα μπορει να ειναι απο καποιες πλευρες ευχαριστο αλλα παντα θα οδηγει σε τετοιες διενεξεις.

Οπως προειπα, αυτη ειναι απλα η γνωμη μου χωρις διαθεση να θιξω κανεναν. Just my 2 cents που λενε στο χωριο μου :p

ps Συγχωρεστε μου τα οποια λαθη μιας και γραφω απο το κιν
Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself.
Henry Miller (1891 - 1980)
My Instagram

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #283 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 05:19:23 μμ »
Καλησπέρα και από μένα.
Αν και πιστεύω ότι το φταίξιμο βαραίνει κατά 60 - 40 τους διαχειριστές (χωρίς να κάνω ανάλυση),και να αρθεί ο αποκλεισμός,ποιός πιστεύει ότι ο erizzzz θα συμμετάσχει ξανά στο forum;

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 11:12:16 μμ »
Απο την άλλη όμως θεωρώ απόλυτα διακαιολογημένη την αντίδραση του erizzzz σε ότι αφορά την αλλαγή ενότητας.
Πιστεύω πως ήταν άστοχη η ενέργεια του Άρη να μεταφέρει το θέμα στην ενότητα "chat & fun" διοτί το ζητούμενο του θέματος ήταν επιλογή και αγορά ρολογιού και όντως επιλογή και αγορά ρολογιού έγινε.Μπορεί να μην πήρε Tag και Tudor,πήρε όμως Citizen και Omega.Η ουσία του θέματος λοιπόν ήταν και παρέμεινε η ίδια: "Επιλογή και αγορά ρολογιού".
Το άν πολλά μέλη,συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου,κατέθεσαν την άποψή τους και τη γνώμη τους με αρκετή δόση χιούμορ,αυτό δεν υποβιβάζει το θέμα ούτε το κάνει να χάνει τη σοβαρότητά του.Άλλωστε ο erizzzz δεν το άνοιξε για να σκοτώσει την ώρα του.Όντως ενδιαφερόταν να αγοράσει καινούριο ρολόϊ,όπως κι έκανε.
Το να μεταφερθεί λοιπόν αυτό το θέμα στην ενότητα "chat & fun" που ο καθένας μας γράφει την πα.....ριά του,ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρρις,γυναίκες δηλητήριο,πάρε κόσμε κ.τ.λ. το θεωρώ "χοντράδα".

Kατα τα αλλα, ολα τα υπολοιπα διακρινονται για την κομψοτητα τους!...
Ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του...

Πως θα σας φαινοταν αραγε, εαν τετοια αυτουσια νηματα -σαν αυτο που μεταφερθηκε- κοσμουσαν εφεξης τη θεματικη ενοτητα 'Επιλογη & αγορα ρολογιου' στο φορουμ?!...

Προτεινω στο μελλον να εξαντλουμε ολη την επιεικεια μας, δικαιολογωντας και ενισχυοντας τα οποια απιθανα ή παραλογα, γιατι καπου... καποτε... καταληγουν σε κατι... ενω ενιοτε βοηθουν στην ψυχαναλυση, αγνοωντας ή επικρινοντας τα αυτονοητα γιατι φανταζουν 'χοντρα', ακομψα, υπερβολικα ή παραδοξα!

στην τελικη τι ειναι το φορουμ? ενα διαδικτυακο καφενειο στο οποιο ενιοτε γινεται ψυχαναλυση.

Κοινως ενα φορουμ με 'νοοτροπια καφενειου'...

Το θέμα είναι,αν κατάλαβα καλά,ότι αποκλέιστηκε πολύ πριν τη δημοσίευση στο Facebook.
Άν όντως συνέβη αυτό,είμαι κι εγώ ένας απ'αυτούς που θεωρούν άδικο και υπερβολικό τον αποκλεισμό του erizzzz.

Ακριβως ετσι συνεβει, μετα και απο το παρακατω ποστ:

οχι θελω να πει γιατι δεν πειρε την αδεια μου κ να παραδεχτει οτι εκανε οτι γουσταρε γιατι απλα ειναι moderator ,αυτο φτανει για να καταλαβουν ολοι το τι παιζει

Το γιατι δε θα το αιτιολογησω, αλλωστε διακρινεται ευκολα στην 'υπογραφη μου'.
Απο ο,τι φαινεται δεν ηταν σοφος, αλλα κουτος! Οι οποιες κρισεις και τα συμπερασματα δικα σας...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 14, 2012, 10:46:26 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος roky

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 12:59:36 μμ »
Παράθεση

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

+1000

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 02:31:51 μμ »
Απο ο,τι φαινεται δεν ηταν σοφος, αλλα κουτος! Οι οποιες κρισεις και τα συμπερασματα δικα σας...[/size][/b]

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο χαρακτηρισμός, ιδίως όταν ο άλλος δεν έχει δυνατότητα απάντησης, εκτός αν δεν αντιλήφθηκα σε ποιόν γίνεται η αναφορά. Το δε γιατί θα πρέπει να αιτιολογείται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ και όχι την υπογραφή του καθενός.

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 02:40:01 μμ »
+1000

Για να αλλαξουμε θεμα (γι'αλλη μια φορα σε αυτο το τοπικ), το ανωθεν κειμενο δεν ειναι του Ισοκρατη μαλλον, συμφωνα με αυτο http://www.sarantakos.com/isocrat.htm και εδω http://www.sarantakos.com/isocratfin.htm

Παραμενει ωραιο παντως
Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself.
Henry Miller (1891 - 1980)
My Instagram

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 03:04:26 μμ »
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο χαρακτηρισμός, ιδίως όταν ο άλλος δεν έχει δυνατότητα απάντησης, εκτός αν δεν αντιλήφθηκα σε ποιόν γίνεται η αναφορά.

Δεν προσδιδω χαρακτηρισμο σε κανενα μελος του φορουμ! Aναφερομαι στο κειμενο-μοτο της υπογραφης μου.

Το δε γιατί θα πρέπει να αιτιολογείται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ και όχι την υπογραφή του καθενός.

Θελω να πιστευω πως η μεχρι τωρα σταση μου ολα αυτα τα χρονια στο φορουμ, αυτο πρεσβευει.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 14, 2012, 03:27:51 μμ από Watch-Collector »

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 04:13:10 μμ »
Δεν καταλαβαινω πια γιατι συνεχιζεται αυτη η κωμωδια,ο mod επραξε κατα τον κανονισμο του φορουμ,δλδ βρεθηκε καποιος που εφαρμοσε τους κανονισμους και θα του την πουμε κι ολας;
Ας κλεισει πλεον αυτη η παρωδια.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 04:37:53 μμ »
coral++, το θεμα πρεπει να κλεισει.
Κοιμιζει τους παντες...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #291 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 06:06:40 μμ »
Στη ζωή,καλώς ή κακώς,κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Στην προκειμένη περίπτωση,δε νομίζω ότι το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας δικαίωσε αυτόν που την επέλεξε.
Οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι πολύ χρήσιμοι για την εύρυθμη λειτουργία μιας κοινωνίας,μικρής ή μεγάλης.Ωστόσο πάντα θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.Εκέι είναι που χρειάζεται η ορθή κρίση και η σωστή πρωτοβουλία,κάτι που δυστυχώς δεν είδαμε.
Όντως καλό θα ήταν να κλείσει το θέμα γιατί όσο και να κουβεντιάζουμε,άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε.
Ας ελπίσουμε μόνο ότι δε θα ξαναδούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές,τόσο απο μέλη όσο καi απο mods.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 10:40:51 μμ »
Στη ζωή,καλώς ή κακώς,κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Στην προκειμένη περίπτωση,δε νομίζω ότι το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας δικαίωσε αυτόν που την επέλεξε.
Οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι πολύ χρήσιμοι για την εύρυθμη λειτουργία μιας κοινωνίας,μικρής ή μεγάλης.Ωστόσο πάντα θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.Εκέι είναι που χρειάζεται η ορθή κρίση και η σωστή πρωτοβουλία,κάτι που δυστυχώς δεν είδαμε.
Όντως καλό θα ήταν να κλείσει το θέμα γιατί όσο και να κουβεντιάζουμε,άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε.
Ας ελπίσουμε μόνο ότι δε θα ξαναδούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές,τόσο απο μέλη όσο καi απο mods.

Aγαπητε jim teo,

Ευχαριστω για τις επισημανσεις, ωστοσο θα ελεγα οτι αντι να κινδυνολογουμε, να προτρεχουμε και να εχουμε αποψη επι παντως επιστητου, ισως θα ηταν πιο φρονιμο να ενσκηψουμε στην τηρηση των κανονων λειτουργιας του φορουμ η οποια θα περιορισει στο ελαχιστο τα οποια προβληματα συνυπαρξης μας σε αυτο και να αφησουμε το χρονο-κριτη για τα υπολοιπα...

Φιλικα,
Watch-Collector

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 11:14:03 μμ »
Αν θέλεις κάτι σε vintage, πήγαινε σε Tudor. Αν θέλεις κάτι σε πιο ''μοντέρνο'', τότε πήγαινε σε Tag.
Πιο ''ψαγμένη'' και λιγότερο ''κυκλοφορήσημη'' - δημοφιλείς, τότε σε Tudor.
Πιστεύω πως το πρώτο από τα ''διλήμματά'' μου, θα είναι και αυτό στο οποιό (κατ΄εμέ), θα λάβεις υπ΄όψην.
Σύγουρα θα σου έχει περάσει απ΄το μυαλό.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...
« Απάντηση #294 στις: Σεπτέμβριος 14, 2012, 11:19:36 μμ »
Αν θέλεις κάτι σε vintage, πήγαινε σε Tudor. Αν θέλεις κάτι σε πιο ''μοντέρνο'', τότε πήγαινε σε Tag.
Πιστεύω πως το πρώτο από τα ''διλήμματά'' μου, θα είναι και αυτό στο οποιό (κατ΄εμέ), θα λάβεις υπ΄όψην.

Εντελώς "άσχετο" το πόστ με το συμπάθειο, με καλη διάθεση και χωρίς παρεξήγηση :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Σεπτέμβριος 15, 2012, 12:25:08 πμ »
Γιατι ειναι ασχετο? Το θεμα δεν ειναι: Tag,Tudor,Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει... ?
Ο ανθρωπος ανεφερε και το Tag και το Τudor οποτε ειναι σχετικος με το θεμα.  \:D/ \:D/ \:D/
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Σεπτέμβριος 15, 2012, 01:03:33 πμ »
Γιατι ειναι ασχετο? Το θεμα δεν ειναι: Tag,Tudor,Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει... ?
Ο ανθρωπος ανεφερε και το Tag και το Τudor οποτε ειναι σχετικος με το θεμα.  \:D/ \:D/ \:D/
Tag, Tudor και τις υπολοιπες 500 ωρολογοποιιες!  :P

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Σεπτέμβριος 15, 2012, 01:07:13 πμ »
Οπότε : Αν είσαι σε πεντακοσάλλημα, πάρτα και τα 500!!!  :P

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Σεπτέμβριος 15, 2012, 09:32:58 πμ »

:) :)

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Σεπτέμβριος 17, 2012, 12:14:46 πμ »

Εντελώς "άσχετο" το πόστ με το συμπάθειο, με καλη διάθεση και χωρίς παρεξήγηση :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σόρυ που ξέφυγα απ΄το θέμα και εννοέιται χωρίς παρεξήγηση :))

Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!