Αποστολέας Θέμα: Ρολόι orient ή Seiko στα 200 ευρώ και Casio g-shock στα 100 !  (Αναγνώστηκε 9032 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

goku86

• Επισκέπτης
Ρολόι orient ή Seiko στα 200 ευρώ και Casio g-shock στα 100 !
« στις: Αύγουστος 23, 2012, 07:05:46 πμ »
Με ενδιαφέρουν πολύ τα  orient  και ενώ έχω ψάξει σε ανάλογα θέματα εδώ δε εμπιστεύομαι την ξένη online αγορά,  παίδες δώστε μου τα φώτα σας γιατί ως νέος φοβάμαι ότι θα κάνω αγορά πατάτα. Δεν με ενδιαφέρουν οι χρονογραφοι ενώ μου αρέσουν τα λιτά και απεριττα καντράν στο θέμα ρολόι. Αναμένω με αγωνία τις προτάσεις σας παίδες !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι orient ή Seiko στα 200 ευρώ και Casio g-shock στα 100 !
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 23, 2012, 08:33:00 πμ »
http://www.orientuhren.de

Καλός και φθηνός...!

goku86

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 23, 2012, 12:05:31 μμ »
Το site είναι καλό,   και ένα μεγάλο ΣΥΝ δεν θέλει PayPal, σου στέλνει το ρόλοι σπίτι. Έχω ξεχωρίσει αυτό εδώ http://www.orientuhren.de/orient-automatic-sporty-cet0b001b-p-154.html

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 26, 2012, 12:11:22 μμ »
Φίλε από προσωπική εμπειρία σου λέω πως ότι και να πάρεις από ΟΡΙΕΝΤ δεν θα το μετανοιώσεις, έχω ήδη 4 ρολόγια της (3 αυτόματα, ένα Quartz) και δεν σκέφτομαι να σταματήσω εδώ...
ΤΑ ίδια ισχύουν και για την ΣΕΙΚΟ.
Απλά όταν τα βλέπεις από κοντά καταλαβαίνεις πως έδωσες πολύ λίγα για αυτό που πήρες.
Καλές αγορές.

Παναγιώτης

goku86

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 26, 2012, 12:41:57 μμ »
Είναι γεγονός ότι τα orient Είναι κορυφαία, και αυτό προκύπτει από τα
Πολλά αναλυτικά και με θέρμη γραμμένα όσο αναφορά την αξία των συγκεκριμενων ρολογιών. Εγώ έχω πάθος με την τεχνολογία και ότι αφορά το θέμα λογισμικό,  παρακολουθώντας όμως το φόρουμ εδώ μου καλλιεργήθηκε μια συμπάθεια και ενδιαφερον για το κάλο ρολόι.  Όμως να  σου πω Παναγιώτη συνονοματε, σε πια κατέληξα  και αγόρασα ...ένα  Casio g shock gd-100-1ber και το http://e-kotsis.gr/orient-ej02003w.html. το πρώτο θα το έχω αύριο και το δεύτερο θα το κλείσω επίσης αύριο εννοείται ότι εδώ θα ποστάρω και ΤΙΣ ανάλογες φωτο ;)

Αποσυνδεδεμένος livestrong

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 26, 2012, 11:51:43 μμ »
προχώρα άφοβα! είναι η πιο τίμια εταιρεία στο ότι πληρώνεις παίρνεις!

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 27, 2012, 10:06:01 μμ »
Είναι γεγονός ότι τα orient Είναι κορυφαία, και αυτό προκύπτει από τα
Πολλά αναλυτικά και με θέρμη γραμμένα όσο αναφορά την αξία των συγκεκριμενων ρολογιών. Εγώ έχω πάθος με την τεχνολογία και ότι αφορά το θέμα λογισμικό,  παρακολουθώντας όμως το φόρουμ εδώ μου καλλιεργήθηκε μια συμπάθεια και ενδιαφερον για το κάλο ρολόι.  Όμως να  σου πω Παναγιώτη συνονοματε, σε πια κατέληξα  και αγόρασα ...ένα  Casio g shock gd-100-1ber και το http://e-kotsis.gr/orient-ej02003w.html. το πρώτο θα το έχω αύριο και το δεύτερο θα το κλείσω επίσης αύριο εννοείται ότι εδώ θα ποστάρω και ΤΙΣ ανάλογες φωτο ;)

Καλά υπάρχει μαγαζί στην ελλάδα που πουλάει ΟΡΙΕΝΤ φθηνότερα από τον γερμανό ? (ο οποίος σημειωτέον όλο και τις ανεβάζει τις τιμές του)
Από ότι βλέπω έχει και άλλα μοντέλα σε επίσης πολύ καλές τιμές.

Το ρολόι αυτό το είχα δει και εγώ όταν το είχε πρωτοφέρει ο γερμανός και το ζαχάρωνα, αλλά ένεκα που είχα αγοράσει δύο ήδη κοντά - κοντά, δεν ήθελα να κάνω και τρίτη αγορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δεν το πήρα.
Αλλά όπως ξαναείπα τα ΟΡΙΕΝΤ δεν φεύγουν από το μυαλό μου.
Δεν ξέρω αν το είδες από κοντά αυτό το ΟΡΙΕΝΤ που πόσταρες, αλλά πίστεψέ με, αν θες ένα dress ρολόι, ρίξε μια ματιά και σε αυτό, από το οποίο πιστεύω πως θα μείνεις επίσης απόλυτα ικανοποιημένος (αυτό έχω και εγώ με μαύρο καντράν).

Εγώ από G-Shock έχω τα εξής : AW-590 (ήταν και το πρώτο μου G-Shock που αγόρασα), G-7900 (μόλις πρόσφατα αποκτηθέν) και GW-9200 (αυτό το έκανα δώρο στον αδελφό μου) και βέβαια τα θεωρώ ως τα κορυφαία ρολόγια για σκληρή χρήση.

Αν υπάρχουν και άλλα ελληνικά καταστήματα με τόσο καλές τιμές σε ΟΡΙΕΝΤ καλό θα είναι να τα ποστάρουμε κάπου να τα έχουμε και να μην κοιτάζουμε κατευθείαν στον γερμανό.
Προσωπικά και με 30 ή 40 ευρώ διαφορά, θα προτιμούσα να αγοράσω από ελλάδα.

Παναγιώτης

goku86

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 28, 2012, 01:36:28 πμ »
Η αληθεια ειναι πως εφαγα το κοσμο να βρω φθηνα οριεντ στην ελλαδα, πραγματι οι τιμες του ειναι πολυ καλες, τουλαχιστον καλυτερεσ απ του γερμανου !!!! τουσ την φεραμε οχι αλλεσ εισαγωγεσ απο την γερμανια, 1000 φορεσ στην JAPAN τα ευρω μας. το ORIENT FD0F001W με μαυρο καντραν ειδικα δεν παιζεται αλλα εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο που ποσταρα πριν το οποιο δεν ειναι το ORIENT EJ02003W αλλα το  DJ02003W !!!!
Βρηκα ενα ακομη ελληνικο http://www.orologio.gr/product_info.php?products_id=5426, πολυ καλο και αυτο το μοντελο παναγιωτη, αυτοι οι ατιμοι οι ιαπωνες τι φτιαχνουν ....εωτυπωση μου κανουν οι τιμες της οριεντ, σε σχεση με την μητρια σεικο παντωσ νομιζω η σεικο δειχνει ενα σχετικο σεβασμο στην παραδοση οριεντ γιατι δεν μπορουν να κανουν αλλιωσ αραγε ?!!!

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 29, 2012, 08:55:26 μμ »
Εγω για "καθημερινό" επέλεξα αυτό το κίτρινο με τον κωδικό EZ05001B.
Πολύ όμορφο, βαρύ, χορταστική διάσταση και δείχνει λίγο για χρονογράφος, χωρίς να είναι βέβαια, αν θες να σπάσεις τη μονοτονία του σκέτου καντράν.
Το καλό πάντως είναι πως τα ρολόγια της είναι σχετικά φθηνά, οπότε δεν σε πιάνουν και τύψεις για την αγορά τους  :) :) :)

Παναγιώτης

goku86

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 29, 2012, 09:11:36 μμ »
Αρκετά καλαίσθητο ρολόι αλλά το 3β το ΜΑΤ  μαύρο χρωματακι δε παίζεται...οπότε με γειες η καινούργιΑ ρολογαρα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ....εγώ είδα το Seiko 5 military  το καινούργια....αρκετά κάλο σαν εμφάνιση και έχει και τη καινούργια κίνηση σεικο ....το βρήκα στο  yeoman Seiko watch reviews ...εδώ έκανα και νέο θρεντ αλλά τζίφος
..βρήκα μόνο ένα λινκ από Ινδονησία το έχει στα 120 ευρώ...και πάλι με γειες Πάνο;)

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 01, 2012, 10:58:04 μμ »
Αρκετά καλαίσθητο ρολόι αλλά το 3β το ΜΑΤ  μαύρο χρωματακι δε παίζεται...οπότε με γειες η καινούργιΑ ρολογαρα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ....εγώ είδα το Seiko 5 military  το καινούργια....αρκετά κάλο σαν εμφάνιση και έχει και τη καινούργια κίνηση σεικο ....το βρήκα στο  yeoman Seiko watch reviews ...εδώ έκανα και νέο θρεντ αλλά τζίφος
..βρήκα μόνο ένα λινκ από Ινδονησία το έχει στα 120 ευρώ...και πάλι με γειες Πάνο;)

Ναι το είδα και το καινούριο ΣΕΙΚΟ, πάρα πολύ ωραίο! Αλλά με τα καινούρια υπάρχει αυτό το πρόβλημα, τα βρίσκεις δύσκολα και συνήθως δεν τα έχουν άμεσα αυτοί που ξέρουμε σίγουρα πως αν παραγγείλουμε από εκεί θα γλιτώσουμε το τελωνείο (βλέπε creationwatches.com).
Άλλωστε όπως είχε πει και ο μεγάλος μας ποιητής, η χαρά είναι στο ταξίδι...
Καλές αγορές λοιπόν.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 01, 2012, 11:33:08 μμ »
Moνοδρομος στα 100-200 ευρω ειναι το Quondam και αν θελεις βγαινει και συλλεκτικη εκδοση που λεγεται,Quondam of solace.
Ποια seiko,orient και casio...........ολα αυτα ωχριουν μπροστα στη ρολογαρα που ονομαζεται Quondam.

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

goku86

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 02:16:06 πμ »
Παναγιωτη πάντα ενημερωμένος και με σωστές συμβουλές, είσαι πρώτος !!
Χρήστο αναφέρεσαι στα πασίγνωστα Quondam με Την κεραμεικη του τη στεφανη, τα ζαφειρια, τους σαπφειρους και τα μαματα μηχανάκια......στο δρόμο που χάραξε ο μέγας γκουρού ινδυ....O0
Έχω πεθάνει στα γέλια με το θέμα του γκουρού.....Quondam λοιπόν και ξερό ψωμί.....Α  δινω και τα 300 ευρω για την αγορα τη ιδιας τησ Quondam
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 02, 2012, 04:15:58 πμ από goku86 »

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 08:19:39 μμ »
Παναγιωτη πάντα ενημερωμένος και με σωστές συμβουλές, είσαι πρώτος !!
...

Μπα μη νομίζεις... και εγώ από εδώ έμαθα, την τύφλα μου δεν ήξερα πριν. :)

Παναγιώτης

goku86

• Επισκέπτης
Απ: Απ: Ρολόι orient ή Seiko στα 200 ευρώ και Casio g-shock στα 100 !
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 10:39:04 μμ »
Μπα μη νομίζεις... και εγώ από εδώ έμαθα, την τύφλα μου δεν ήξερα πριν. :)

Παναγιώτης

Ε το θέμα δε είναι ποιός Ξέρει τα περισσότερα λίγο ο ένας λίγο ο αλλος τα βρίσκουμε, βέβαια στην περίπτωση μου είμαι σαν το φαντάρο στη βασική...στραβαδι κολοψαρο χαχαχαχαχα...πάντως θενκς παναγιωτη

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: Ρολόι orient ή Seiko στα 200 ευρώ και Casio g-shock στα 100 !
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 06:52:17 μμ »
Ε το θέμα δε είναι ποιός Ξέρει τα περισσότερα λίγο ο ένας λίγο ο αλλος τα βρίσκουμε, βέβαια στην περίπτωση μου είμαι σαν το φαντάρο στη βασική...στραβαδι κολοψαρο χαχαχαχαχα...πάντως θενκς παναγιωτη

Έτσι όπως τα λες είναι.
Και εγώ θεωρούσα πως δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει φθηνό ΣΕΙΚΟ σε ελληνικό κατάστημα και δεν κοίταζα καν ελλάδα, να λοιπόν που και η δική σου συμβολή, αν και νέος όπως λες, προσέφερες κάτι.
Πάντα τέτοια!!!

Παναγιώτης