Είναι γεγονός ότι τα orient Είναι κορυφαία, και αυτό προκύπτει από τα
Πολλά αναλυτικά και με θέρμη γραμμένα όσο αναφορά την αξία των συγκεκριμενων ρολογιών. Εγώ έχω πάθος με την τεχνολογία και ότι αφορά το θέμα λογισμικό, παρακολουθώντας όμως το φόρουμ εδώ μου καλλιεργήθηκε μια συμπάθεια και ενδιαφερον για το κάλο ρολόι. Όμως να σου πω Παναγιώτη συνονοματε, σε πια κατέληξα και αγόρασα ...ένα Casio g shock gd-100-1ber και το http://e-kotsis.gr/orient-ej02003w.html. το πρώτο θα το έχω αύριο και το δεύτερο θα το κλείσω επίσης αύριο εννοείται ότι εδώ θα ποστάρω και ΤΙΣ ανάλογες φωτο 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Καλά υπάρχει μαγαζί στην ελλάδα που πουλάει ΟΡΙΕΝΤ φθηνότερα από τον γερμανό ? (ο οποίος σημειωτέον όλο και τις ανεβάζει τις τιμές του)
Από ότι βλέπω έχει και άλλα μοντέλα σε επίσης πολύ καλές τιμές.
Το ρολόι αυτό το είχα δει και εγώ όταν το είχε πρωτοφέρει ο γερμανός και το ζαχάρωνα, αλλά ένεκα που είχα αγοράσει δύο ήδη κοντά - κοντά, δεν ήθελα να κάνω και τρίτη αγορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δεν το πήρα.
Αλλά όπως ξαναείπα τα ΟΡΙΕΝΤ δεν φεύγουν από το μυαλό μου.
Δεν ξέρω αν το είδες από κοντά αυτό το ΟΡΙΕΝΤ που πόσταρες, αλλά πίστεψέ με, αν θες ένα dress ρολόι, ρίξε μια ματιά και σε
αυτό, από το οποίο πιστεύω πως θα μείνεις επίσης απόλυτα ικανοποιημένος (αυτό έχω και εγώ με μαύρο καντράν).
Εγώ από G-Shock έχω τα εξής : AW-590 (ήταν και το πρώτο μου G-Shock που αγόρασα), G-7900 (μόλις πρόσφατα αποκτηθέν) και GW-9200 (αυτό το έκανα δώρο στον αδελφό μου) και βέβαια τα θεωρώ ως τα κορυφαία ρολόγια για σκληρή χρήση.
Αν υπάρχουν και άλλα ελληνικά καταστήματα με τόσο καλές τιμές σε ΟΡΙΕΝΤ καλό θα είναι να τα ποστάρουμε κάπου να τα έχουμε και να μην κοιτάζουμε κατευθείαν στον γερμανό.
Προσωπικά και με 30 ή 40 ευρώ διαφορά, θα προτιμούσα να αγοράσω από ελλάδα.
Παναγιώτης