Αποστολέας Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ για επιλογη μεταξυ 2 diver...  (Αναγνώστηκε 77536 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexandroudiakou

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ για επιλογη μεταξυ 2 diver...
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 09, 2012, 12:03:30 μμ »
το QUONDAM diver exei φοβερες κριτικες σε ξενα φορουμ...θα προχωρησω σε αυτο κατα πασα πιθανοτητα.σας ευχαριστω ολους!και καιρος ειναι να ξεκολλησουμε απο seiko kai orient που ουτε ενα ζαφειρι κρυσταλλο δεν εχουν φιλοτιμηθει να βαλουν!

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 09, 2012, 01:04:33 μμ »
στειλε πμ στο μελος indy (η seamaster η tsourekas, ζει αναμεσα μας), εχει διδακτορικο σε αυτο ακριβως που ψαχνεις και στις μαρκες ακριβως που ψαχνεις, θα σε βοηθησει παρα πολυ.
Σωστοοοοοοος................!  ;) ;) ;)
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος doc

• 36mm case
  • 44mm
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 09, 2012, 01:43:22 μμ »
Μετα απο συζητηση με ρολογα εχω να πω τα εξης:
Αγορά ρολογιου περα απο το προσωπικο στυλ και αρεσκεια πρεπει να υποστηριζεται απο service αν οχι στην πολη σου στην Ελλάδα αλλιως εμπλεξες. επισης τεχνικη υποστηριξη απο καποιον που ξερει.
μηχανες υπαρχουν  miyota φθηνες-καλες -πολυ καλες
seiko-citizen και ΕΤΑ. αυτα προς το παρον..και εγω ψαχνω σαν εσενα αλλα θα επιλεξω κατι ποιοτικο ενω μεχρι εδω γεμισα με nautica και invicta.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 09, 2012, 08:42:26 μμ »
στειλε πμ στο μελος indy (η seamaster η tsourekas, ζει αναμεσα μας), εχει διδακτορικο σε αυτο ακριβως που ψαχνεις και στις μαρκες ακριβως που ψαχνεις, θα σε βοηθησει παρα πολυ.
Χααααχαχαχαχχααααχαχαχαχααχχαχαχαχααχχα, κλαίω λέμε ΚΛΑΙΩ!!! Χα0αχ0χα0χα0αχ0χα0αχ0χα0χααχ0χα0αχ0αχα0!!! :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 10, 2012, 02:35:10 μμ »
Τα citizen,orient και seiko τα ανεφερα εγω επειδη αναφερθηκαν και απο τον lychounas και απο τον Κ_Ο_S_T_A_S, σιγουρα υπαρχουν και αλλες πολλες μαρκες σ`αυτη την κατηγορια τιμης που ειναι πολυ πιο γνωστα και αναγνωρισμενα απ`αυτα που εχεις βρει εσυ.
Η προθεση μου ειναι φιλικη και νομιζω πως δεν πρεπει να προχωρησεις στην αγορα αυτων των ρολογιων.
Παντως να ξερεις πως ουτε εγω εχω citizen,orient `η seiko και αν επαιρνα καταδυτικο αυτες θα ηταν οι πρωτες επιλογες μου και οχι καποιο Sandoz.

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 10, 2012, 05:18:44 μμ »
omega james bond QUONDAM of solace ,limited edition

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 10, 2012, 07:00:39 μμ »
:headbash: :datz: :datz: :datz: :datz: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash:
Εισαι Θεος Βλασση, το ειχα σκεφτει και γω αυτο,

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 10, 2012, 07:11:10 μμ »
το QUONDAM diver exei φοβερες κριτικες σε ξενα φορουμ...θα προχωρησω σε αυτο κατα πασα πιθανοτητα.σας ευχαριστω ολους!και καιρος ειναι να ξεκολλησουμε απο seiko kai orient που ουτε ενα ζαφειρι κρυσταλλο δεν εχουν φιλοτιμηθει να βαλουν!

χαιρετώ,
εγώ λέω το εξής. Αν έχεις δει και orient,seiko,steinhart,citizen και διάφορα άλλα (όχι τίποτα άλλο, μην σου αρέσει κανένα περισσότερο και προτιμάς να δώσεις αλλού τα λεφτά σου, έστω και με μία μικρή διαφορά), και έχεις καταλήξει στο Quondam, τότε προχώρα. Από τη στιγμή που τα χαρακτηριστικά του είναι καλά και η τιμή αρκετά καλή, το ρολόι θα βγάλει τα λεφτά του γρήγορα και θα το χαρείς γιατί σου άρεσε από την αρχή.
Η μηχανή είναι κάτι που λογικά όλο και κάποιος τεχνίτης θα μπορεί να την επισκευάσει αν πάθει κάτι (δεν είναι και κανα tourbillion, μην τρελαθούμε) και γενικά για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Δεν πας και για επένδυση (δηλαδή κάτι που θες να έχει μεγάλη αξία μεταπώλησης κλπ κλπ).
Βέβαια, πολλές φορές αγοράζουμε με τα παραπάνω κριτήρια, αλλά μετά από 1,2,6,12,18 μήνες θέλουμε ένα άλλο και λέμε "να μπορούσα να το σπρώξω κι αυτό, να είχα 100-150 ευρώ ακόμα".. οπότε τότε είναι που μετράει η αξία μεταπώλησης.
Το ρολόι όμως είναι φτηνό σχετικά, και γι αυτό, όπως είπα θα βγάλει τα λεφτά του και ακόμα κι αν σου μείνει, δε χάνεις πολλά!
Δες και τα DeepBlue (θα βρεις και στο ebay), είναι όμορφα και στο στυλ που περιγράφεις (προδιαγραφές/τιμή κλπ), ίσως λίγο πιο ακριβά..
Ελπίζω μην κούρασα, ευχαριστώ.
φιλικά,
Βαγγέλης

ΥΓ. να προσθέσω ότι οι επιλογή http://www.uhr.info/products/en/Divers-watches-from-UHR/UHR-412.html που προτάθηκε παραπάνω είναι εξαιρετική.

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 10, 2012, 08:08:01 μμ »
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

@alexandroudiakou:
για νεο μελος και απειρος στα ρολογια, οπως εχεις πει (λεμε και καμια @ να περνα η ωρα...) μπηκες στο νοημα πολυ γρηγορα, μαπα τα σεικο, σιτιζεν, κλπ.
Ευχαριστουμε για τις συμβουλες!
(μονο μην παρεις καμια ρεπλικα ομεγκα οπως καποια αλλα μελη, κριμα ειναι...)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 10, 2012, 08:11:26 μμ »
Η εταιρια ειναι οκ,αλλα δεν μπορει να φτασει seiko,citizen

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 11, 2012, 12:05:23 μμ »
σαν εταιρεια μπορει να μη περναει τη σεικο αλλα το συγκεκριμμενο μοντελο με swiss eta,ζαφειρι κρυσταλλο,κεραμικη στεφανη, στα 150ευρω νομιζω ειναι ευκαιρια!και ξεπερναει σεικο!αλλωστε το ιδιο ακριβως μοντελο το δινει η davosa και η guinard στα 500ευρω!ελεος!

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 11, 2012, 06:29:30 μμ »
εγω εχω να κοιμηθω 3 μερες κ σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αυτοεκτελεση δια ραπισμου ,θα παρω breitling , που στην ουσια ειναι ενα κοματι γυαλιστερο μεταλο με μια ετα μεσα κ εδωσα 4ψηφιο ποσο για να το παρω την στιγμη που υπαρχουν αλλα κοματια μεταλο με ετα στα 160ε (ζαφειρι κεραμικη στεφανη βαλβιδα ηλιου κ ποιος ξερει τι αλλο)κ θα το κοπαναω στο κεφαλι μου ,δεν μπορω πια να ζησω ετσι

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 11, 2012, 06:52:31 μμ »
φιλε μου κουβεντα κανουμε!δεν ειπα εγω οτι αυτο το ρολοι ξεπερναει τις ανωτερες μαρκες!απλα το βλεπω ως value for money!αλλωστε πως ειναι δυνατον η davosa argonautic, Guinand να πουλανε το ιδιο ακριβως κομματι 500ευρω?μα το ιδιο ακριβως κομματι!μηπως υπαρχει καποια κοροιδια στην αγορα?ευχαριστω

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 11, 2012, 07:11:47 μμ »
χαιρετώ,
εγώ λέω το εξής. Αν έχεις δει και orient,seiko,steinhart,citizen και διάφορα άλλα (όχι τίποτα άλλο, μην σου αρέσει κανένα περισσότερο και προτιμάς να δώσεις αλλού τα λεφτά σου, έστω και με μία μικρή διαφορά), και έχεις καταλήξει στο Quondam, τότε προχώρα. Από τη στιγμή που τα χαρακτηριστικά του είναι καλά και η τιμή αρκετά καλή, το ρολόι θα βγάλει τα λεφτά του γρήγορα και θα το χαρείς γιατί σου άρεσε από την αρχή.
Η μηχανή είναι κάτι που λογικά όλο και κάποιος τεχνίτης θα μπορεί να την επισκευάσει αν πάθει κάτι (δεν είναι και κανα tourbillion, μην τρελαθούμε) και γενικά για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Δεν πας και για επένδυση (δηλαδή κάτι που θες να έχει μεγάλη αξία μεταπώλησης κλπ κλπ).
Βέβαια, πολλές φορές αγοράζουμε με τα παραπάνω κριτήρια, αλλά μετά από 1,2,6,12,18 μήνες θέλουμε ένα άλλο και λέμε "να μπορούσα να το σπρώξω κι αυτό, να είχα 100-150 ευρώ ακόμα".. οπότε τότε είναι που μετράει η αξία μεταπώλησης.
Το ρολόι όμως είναι φτηνό σχετικά, και γι αυτό, όπως είπα θα βγάλει τα λεφτά του και ακόμα κι αν σου μείνει, δε χάνεις πολλά!
Δες και τα DeepBlue (θα βρεις και στο ebay), είναι όμορφα και στο στυλ που περιγράφεις (προδιαγραφές/τιμή κλπ), ίσως λίγο πιο ακριβά..
Ελπίζω μην κούρασα, ευχαριστώ.
φιλικά,
Βαγγέλης

ΥΓ. να προσθέσω ότι οι επιλογή http://www.uhr.info/products/en/Divers-watches-from-UHR/UHR-412.html που προτάθηκε παραπάνω είναι εξαιρετική.
[

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!να εισαι καλα!και παλι ευχαριστω για το χρονο σου!

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 11, 2012, 07:14:45 μμ »
κοροιδια υπαρχει παντου κ στην ουσια τα περισοτερα ρολογια δεν αξιζουν λεφτα τους,απλα αν θελουμε να παρομε ενα ρολοι ας παμε καλυτερα σε δοκιμασμενες λυσεις κ απο γνωστες εταιρειες,το σεικο monster ειναι εξαιρετικο καταδυτικο κ φθηνο,κ εχει πουλησει παρα πολυ ,ξερεις τι παιρνεις

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 11, 2012, 07:33:22 μμ »
αε ευχαριστω πολυ !να σαι καλα!

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 11, 2012, 07:41:21 μμ »
Eriz ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τα σχολια σου σε συσχετισμο με το bretling που αγορασες...

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 11, 2012, 08:13:23 μμ »
ηταν λιγο πλακα κ λιγο ειρωνικο,ντροπη μου βεβαια κ το εννοω ,.Ηθελα να αφησω να εννοειθει οτι αφου υπαρχουν ρολογια με 160ε με ετα ζαφειρι κεραμικα κλπ.εμεις που καναμε καποια οικονομια κ πηραμε ενα Β η ενα Ω με ετα το οποιο εχει 4ψηφιο αριθμο κοστους μαλλον μας κοροιδεψανε.Οκ τραβηγμενο ειρωνικο σχολιο ηταν

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 11, 2012, 10:37:47 μμ »
φιλε μου κουβεντα κανουμε!δεν ειπα εγω οτι αυτο το ρολοι ξεπερναει τις ανωτερες μαρκες!απλα το βλεπω ως value for money!αλλωστε πως ειναι δυνατον η davosa argonautic, Guinand να πουλανε το ιδιο ακριβως κομματι 500ευρω?μα το ιδιο ακριβως κομματι!μηπως υπαρχει καποια κοροιδια στην αγορα?ευχαριστω
Ποια ειναι παλι αυτη η davosa argonautic guinard, την ξερει η μανα της???????
Κοιταξε να δεις φιλε,για να ασχολουμαστε τοσο μαζι σου,σημαινει πως δεν θελουμε να σε αφησουμε να παρεις καμια πατατα,μπορει να εχει τα καλυτερα υλικα,μπορει να εχει τον καλυτερο μηχανισμο ομως λεγεται Sandoz `η Quontam.
Oποιον και να ρωτησεις θα σου πει, τι ειν`τουτο.
Μην παιδευεσαι αδικα,πηγαινε σε ενα μαγαζι και χτυπα ενα π.χ Citizen αυτοματο καταδυτικο,ημαρτον πια, αρχικη τιμη εχει 207 ευρω και με 20% τουλαχιστον εκπτωση σου ερχεται 160 ευρω.Αυτα,τελεια και παυλα.-

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 12, 2012, 12:00:14 πμ »
Όχι και άγνωστες οι Guinard και Davosa...ειδικά η Guinard είναι εξαιρετική εταιρεία, αλίμονο αν τη συγκρίνουμε με Quondam και Sandoz ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης