0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mετακίνησα τό ερώτημά σου σε νέο θέμα. Ένα ερώτημα που-τουλάχιστον για μένα-είναι δύσκολο να απαντηθεί, αφού και οι δύο εταιρείες είναι από τις αγαπημένες μου. Τις θεωρώ value for money και τις τοποθετώ αμέσως κάτω από Omega-Breitling και φυσικά πάνω από Tissot-Hamilton αλλά και Longines. Mάλλον θα προτιμούσα Fortis για πιλότο και Oris για δύτη, αλλά κι αυτό σε γενικές γραμμές. Ίσως θα πρέπει να μας πεις συγκεκριμένα μοντέλα
Τα Β-42 (δηλ. 42χιλ κάσα) με περιστρεφόμενη στεφάνη μοιάζουν με 44άρια.
κατι τετοιο θα προτιμουσα αλλα η τιμη?
Πιστεύω ότι τα FORTIS είναι 1 κλικ καλύτερα από τα πράγματι πολύ καλά ORIS.
το flighttimer που έχω με την cal. 625 είναι με φανταστική κάσα, τέλεια γυαλισμένη και η μηχανή "βούτυρο" !! Πιο smooth από την 2824 Cosc του Superocean, ή 7750 ή 2893 που έχω σε άλλα ρολόγια.Και σίγουρα για μένα τα ORIS έχουν χαρακτήρα!
τελειο σπορ ,κλασσικο πολυ ποιοτητα
ειναι τα raid limited editions http://www.oris.ch/collections/collections.aspx?ln=en&collectionid=24και εχει 2010 και 2011 μονον . Και ναι μαλλον σε αυτο το στυλ θα θελα .Με ενδιαφερει ομως να μην πεσει η τιμη του 500 ευρω αφοτου το φορεσω . δηλ μεταπωληση καλη θα εχει οσο εχει ενα tag η ενα ωμεγα?
Τhanks!!! Είναι όμορφο και ιδιαίτερο κομμάτι πάντως. Τώρα για το αν θα χάσει 500 ευρώ με το που θα το φορέσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όχι μόνο για Oris αλλά για όλες τις εταιρείες