Αποστολέας Θέμα: ORIENT BIG MAKO  (Αναγνώστηκε 8217 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexandroudiakou

• 36mm case
    • Προφίλ
ORIENT BIG MAKO
« στις: Ιούλιος 30, 2012, 10:22:56 πμ »
καλημερα σε ολα τα μελη.
σαν απειρος λιγο στα ρολογια μετα απο πολυ ψαξιμο σχεδον αποφασισα να αγορασω το orient big mako.τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρω στα 200ευρω,και αναζητω ενα diver με καλα χαρακτηριστικα.
 η αναζηηση με εφερε σε seiko,invicta,orient αλλα και steinhart,armida, τα οποια εξαιτιας κοστους απορριφθηκαν!
μεχρι που επεσα σε ενα review του site -orient big mako και πραγματικα ενθουσιαστηκα το τι μπορεις να παρεις με λιγα λεφτα!
 παρακαλω να ακουσω εντυπωσεις απο τους κατοχους πριν προχωρησω στη τελικη αγορα απο το γερμανικο site.
  σας ευχαριστω

erizzzz

• Επισκέπτης
Απ: ORIENT BIG MAKO
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 30, 2012, 11:19:14 πμ »
καλημερα ,δεν εχω γνωμη για το orient για δεν ειχα ποτε ,εγω παντως θα προτιμουσα σεικο

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 30, 2012, 11:20:20 πμ »
εννοω για το μοντελο orient big mako.eyxaristv

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 30, 2012, 11:21:29 πμ »
κοιτα κ εδω ,μπορει να βρεις κατι που σου κανει

http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/

δεν σου λεω να παρεις σεικο με το ζορι,αν σαρεσει το οριεντ οκ καλο ρολοι για τα λεφτα του απλα τα σεικο ειναι καλυτερα

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 30, 2012, 12:07:19 μμ »
Πιστευω και η οριεντ εχει την ιστορια της στα ρολογια!

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 30, 2012, 04:21:40 μμ »
εννοω για το μοντελο orient big mako.eyxaristv

Το Big Mako είναι ένα αυτόματο ρολόι πολύ καλό για τα χρήματά του.
Η μηχανή του είναι in house και θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες ΕΔΩ
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4128.0.html

Πολύ καλές τιμές έχει ο Γερμανός http://www.orientuhren.de/ και εάν του πεις στο email όι είσαι μέλος του forum θα έχεις κάποια έκπτωση. Λόγω διακοπών, όμως, η εποχή δεν είναι η καλλίτερη για αγορά από τον Γερμανό. Προσπάθησε, όμως.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 30, 2012, 07:08:08 μμ »
Φίλε καλώς ήλθες και από εμένα.
Ως κάτοχος ήδη δύο ΟΡΙΕΝΤ και ενός ΜΑΚΟ ο αδελφός μου, έχω να πω μόνο τα καλύτερα για την μάρκα.
Μπορεί κατά την περιστροφή ο ρότορας να ακούγεται λίγο παραπάνω από ότι στα ΣΕΙΚΟ (διαθέτω και τέτοια), αλλά κουρδίζουν πολύ πιο εύκολα από ότι τα ΣΕΙΚΟ κατά την δική μου άποψη.
Με οκτάωρο φόρεμα στο γραφείο τα ΟΡΙΕΝΤ είναι πάντα πλήρως κουρδισμένα το μεσημέρι (και τα δύο που έχω έχουν power reserve), το ΣΕΙΚΟ τυχαίνει να μου έχει σταματήσει το βράδυ (παραπάνω από μία φορά) με την ίδια χρήση.

Επίσης από χρονομετρία οι μηχανές της ΟΡΙΕΝΤ τα καταφέρνουν καλύτερα "out of the box" όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Γενικά δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από τα ΟΡΙΕΝΤ και είναι μάρκα που θα εμπιστευτώ και για μελλοντικές μου αγορές.

Καλή αγορά πάντως ότι και να πάρεις και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος deep

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 30, 2012, 09:50:12 μμ »
Ως κάτοχος, εδώ και λίγους μήνες, του Planet Orient (CFM00002B), δηλώνω ευχαριστημένος και θα στο συνιστούσα γιατί είναι γύρω στο μπάτζετ που διαθέτεις. Έχει ωραίο και με καλές λεπτομέρειες dial (αν και κάπως φορτωμένο) και συμπληρώνεται από όμορφο μπρασελέ και δίχρωμο λουράκι (αν το αποφασίσεις να τα πάρεις και τα δύο, αξίζουν). Εγώ (θα βρεις το σχετικό θέμα στην δεύτερη σελίδα) το πήρα από τον Γερμανό, ούτε κρύο ούτε ζέστη, ήταν τυπικός στους χρόνους και το ρολόι σε καλή κατάσταση, αλλά έκπτωση δεν έκανε ούτε ευρώ και σε -εκ των υστέρων- ερώτησή μου σχετικά με τον χρόνο εγγύησης απαξίωσε να απαντήσει (προφανώς γιατί ήδη είχε πάρει τα λεφτά). Επιβεβαιώνω ότι το power reserve ορτώνει γρήγορα. Χρονομετρία δεν έχω προσέξει ιδιαίτερα, εξάλλου δεν φοράω μόνο αυτό και κάποιες φορές σταματάει, αλλά δεν είμαι και εντελώς κολλημένος αν χάνει και το δευτερόλεπτο. Επίσης το φοράω στο κολύμπι κανονικά, χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής (ελπίζω και στο μέλλον).
Για την Seiko που κοιτάς, προσωπικά μου αρέσει το Seiko 5 SNZH53 (Seiko fifty fathoms). Tο είδα σε φωτο στο ιντερνετ με mesh μπρασελέ και θα το πάρω οπωσδήποτε κάποια στιγμή. Βέβαια ήταν με μαύρο dial-χρυσούς δείκτες, το οποίο θεωρώ χτυπητό, εμένα μου αρέσει με μπλέ dial-στεφάνη. Κοιταξέ το είναι και αυτό εντός μπάτζετ που διαθέτεις. 
Καλή επιλογή

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 30, 2012, 10:43:05 μμ »
Πολύ καλή επιλογή και γενικά σε αυτή την κατηγορία auto diver ως 200ευρω SEIKO και ORIENT δεν παίζονται.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος lychounas

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 31, 2012, 07:50:07 πμ »
Έχω ένα Mako και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στα λεφτά που διαθέτεις είναι η καλύτερη επιλογή (μαζί με τους δύτες της Seiko). Ποιοτικά είναι πολύ καλό, από χρονομετρία αν προσέξεις λίγο τη θέση που θα το αφήνεις το βράδυ, σκίζει! Το μόνο αρηνητικό είναι το τζάμι του που είναι λίγο ευαίσθητο στις γρατζουνιές. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, φοβερό ρολόι.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 31, 2012, 09:36:33 πμ »
για το big mako μιλας?

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 31, 2012, 09:57:12 πμ »
Απο προσωπική εμπειρία,είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να πάρεις στα χρήματα αυτά.
Γενικά να ξέρεις ότι τα Orient είναι πολύ καλά και αξιόπιστα ρολόγια με δυνατούς μηχανισμούς.Εκει που υστερούν λίγο,όλα ανεξαιρέτως, είναι στο μπρασελέ.Όχι τόσο στην όψη,όσο στην αίσθηση που σου αφήνει όταν το φοράς.
Α,και το τζάμι,όπως προανέφερε ό lychounas,θέλει λίγη παραπάνω προσοχή.
Άν σου αρέσει,προχώρα άφοβα και δε θα το μετανιώσεις.
Απο τον Γερμαναρα μην περιμένεις,όχι ευρώ, αλλά ούτε λεπτό έκπτωση.Σε περίπτωση που δείς ότι καθυστερεί να σου απαντήσει,κάτι που το συνηθίζει,αγόρασέ το απο creationwatches.Πολύ αξιόπιστο site και αν μη τί άλλο θα σου στείλουν και το κουτί χωρίς έξτρα χρέωση.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 31, 2012, 10:18:17 πμ »
Ευχαριστω πολυ παιδια!να στε καλα!να ρωτησω και κατι τελευταιο-
εψαχνα εχτες στο ιντερνετ και βρηκα αυτο-βεβαια παραπανω λεφτα αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας.........

http://www.ebay.com/itm/43MM-JUMBO-SANDOZ-SUBMARINER-SAPPHIRE-BLACK-BEZEL-100M-AUTO-MENS-WATCH-B-P-/280927858029?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D991250444945365698%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D2%26

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 31, 2012, 10:24:09 πμ »
δυστυχως ο γερμανος δεν απανταει και το creationwatches δεν το εχει σε μαυρο!ατυχια!!!!!!

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 31, 2012, 11:30:52 πμ »
Για ρίξε μια ματιά κι εδώ μήπως το έχει αυτός ο Γερμανός.Υπομονή μόνο μέχρι να δεις όλες τις σελίδες.

Αποσυνδεδεμένος lychounas

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 31, 2012, 11:40:29 πμ »
Μιλάω για το κλασσικό το Mako, όχι για το XL. Το μπρασελέ είναι καλό, αυτό που αφήνει άσχημη αίσθηση είναι τα end-links που είναι κούφια. Φίλε alexandroudiakou, αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα κοίτα και προς Ελβετία μεριά. Θα σε κατατοπίσουν τα υπόλοιπα μέλη του forum σχετικά.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 31, 2012, 11:50:42 πμ »
Για ρίξε μια ματιά κι εδώ μήπως το έχει αυτός ο Γερμανός.Υπομονή μόνο μέχρι να δεις όλες τις σελίδες.

ή ακόμα κι εδώ.Είναι ίδια τιμή με τον Γερμαναρά άν αναλογιστείς ότι δε χρεώνει καθόλου έξοδα αποστολής.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 31, 2012, 12:14:39 μμ »
ειναι καλο το skywatches?εμπιστο?

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 31, 2012, 02:11:27 μμ »
Ευχαριστω πολυ παιδια!να στε καλα!να ρωτησω και κατι τελευταιο-
εψαχνα εχτες στο ιντερνετ και βρηκα αυτο-βεβαια παραπανω λεφτα αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας.........

http://www.ebay.com/itm/43MM-JUMBO-SANDOZ-SUBMARINER-SAPPHIRE-BLACK-BEZEL-100M-AUTO-MENS-WATCH-B-P-/280927858029?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D991250444945365698%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D2%26

Μείνε στις αρχικές σου επιλογές και πάρε ένα seiko ή orient και άσε τα sandoz, kadloo, κτλ....  ::)

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 31, 2012, 05:58:32 μμ »
ευχαριστω πολυ!εστειλα μηνυμα στο Γερμανο αλλα τιποτα εδω και 2 μερες!θα περιμενω......