Ως κάτοχος, εδώ και λίγους μήνες, του Planet Orient (CFM00002B), δηλώνω ευχαριστημένος και θα στο συνιστούσα γιατί είναι γύρω στο μπάτζετ που διαθέτεις. Έχει ωραίο και με καλές λεπτομέρειες dial (αν και κάπως φορτωμένο) και συμπληρώνεται από όμορφο μπρασελέ και δίχρωμο λουράκι (αν το αποφασίσεις να τα πάρεις και τα δύο, αξίζουν). Εγώ (θα βρεις το σχετικό θέμα στην δεύτερη σελίδα) το πήρα από τον Γερμανό, ούτε κρύο ούτε ζέστη, ήταν τυπικός στους χρόνους και το ρολόι σε καλή κατάσταση, αλλά έκπτωση δεν έκανε ούτε ευρώ και σε -εκ των υστέρων- ερώτησή μου σχετικά με τον χρόνο εγγύησης απαξίωσε να απαντήσει (προφανώς γιατί ήδη είχε πάρει τα λεφτά). Επιβεβαιώνω ότι το power reserve ορτώνει γρήγορα. Χρονομετρία δεν έχω προσέξει ιδιαίτερα, εξάλλου δεν φοράω μόνο αυτό και κάποιες φορές σταματάει, αλλά δεν είμαι και εντελώς κολλημένος αν χάνει και το δευτερόλεπτο. Επίσης το φοράω στο κολύμπι κανονικά, χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής (ελπίζω και στο μέλλον).
Για την Seiko που κοιτάς, προσωπικά μου αρέσει το Seiko 5 SNZH53 (Seiko fifty fathoms). Tο είδα σε φωτο στο ιντερνετ με mesh μπρασελέ και θα το πάρω οπωσδήποτε κάποια στιγμή. Βέβαια ήταν με μαύρο dial-χρυσούς δείκτες, το οποίο θεωρώ χτυπητό, εμένα μου αρέσει με μπλέ dial-στεφάνη. Κοιταξέ το είναι και αυτό εντός μπάτζετ που διαθέτεις.
Καλή επιλογή