Μια μικρή ανησυχία μόνο, για κάποιον που ξέρει να μου πει, η κορώνα στο 4 που γυρίζει το εσωτερικό (δεν ξέρω και πώς να το πω) καντράν (??) γυρίζει λίγο προς τα δεξιά και λίγο προς τα αριστερά και όχι γύρω-γύρω..είναι φυσιολογικό ή κάπου μαγκώνει? Ακόμα δεν το πήρα αν μου έβγαλε πρόβλημα δε θα τ'αντέξω..
Edit: Παιδιά σόρι για το από πάνω, εντάξει γυρίζει (η γη
) αλλά όχι άνετα..δλδ σκαλώνει σε κάποια σημεία, σαν να βρίσκει κάπου..επομένως συνεχίζω να θέλω τη γνώμη κάποιου που ξέρει αν είναι φυσιολογικό ή αν με τον καιρό "χαλαρώσει"..
Η κίνηση της εν'λόγω κορώνας είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες ?
Κανονικά θα έπρεπε η κορώνα να περιστρέφεται σχετικά άνετα, από τη στιγμή που είναι βγαλμένη/ξεβιδωμένη έως το τέρμα, χωρίς σκαλώματα ή κάτι άλλο περίεργο.
Ενδέχεται βέβαια να παρουσιάζεται περισσότερο σφικτή απ'ότι συνήθως και σχετικά σύντομα να χαλαρώσει,
έως ότου φτάσει στην κανονική της κατάσταση...
Απλά παρακολούθησέ το και αν δεις βελτίωση, πιθανόν να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Εάν πάλι ενστικτωδώς διαπιστώσεις αφύσικη λειτουργία, τότε ζήτα τη γνώμη κάποιου γνωστού σου ρολογά και πράττεις ανάλογα.
Δε θέλω να σου χαλάσω το βράδυ, αλλά μη ξεχνάς πως κανένας μας δε θα έπρεπε να χαλιέται για τέτοια πράγματα.