Breitling Superocean και θα σου πώ τους λόγους:
1ον: Στο τομέα prestige η εταιρεία είναι πιο πάνω, όπως είπε και ο φίλος poseidon88. Η TAGHeuer είναι μια θαυμάσια εταιρεία, με όμορφα μοντέλα, αλλά κάτι της λείπει. Αν μου έδειχνες Monaco ή Grand Carrera τότε θα σου έλεγα TAGHeuer. Είχα ένα Aquaracer πριν ασχοληθώ με τα ρολόγια ( απ'τα 15 μου ) με quartz μηχανή, χρονογράφο. Τρομερό ρολόι, τη δουλειά του την έκανε, αλλα μέχρι εκεί.
2ον: Breitling για φινίρισμα. Η ποιότητα όσον αφορά την επεξεργασία της κάσας δε παίζεται. Η γυαλάδα της Breitling είναι μοναδική στο είδος της. Για να βρείς τέτοιο φινίρισμα σε άλλη μάρκα ρολογιού, πρέπει να σκάσεις 15 με 20.000 και να το πάρεις λευκόχρυσο.
3ον: Η Breitling στο καινούργιο Superocean ( Abyss αν δε κάνω λάθος το λένε το συγκεκριμένο ) χρησιμοποιεί ειδικό ατσάλι για να αντέχει τις καταδύσεις, τα αλάτια κ.τ.λ !
4ον: Πολύ ευανάγνωστο ρολόι. Οι δείκτες είναι μεγάλοι, στύλ Chronomat 01.
Το νέο Superocean το έχω δεί απο κοντά και μπορώ να σου πώ ότι είναι ένα πολύ διακριτικό ρολόι. Λέω διακριτικό για 2 λόγους. 1ον: 42mm, που σημαίνει ότι δεν είναι μεγάλο αλλα ένα νορμάλ μέγεθος και 2ον: Παιχνιδιάρικο, γιατί μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα. Δές εδώ τί γίνεται... της τρελής το μαλλί!

Εμένα μ'αρέσει ο ΑΕΚτζήδικος κιτρινόμαυρος συνδυασμός και μάλιστα θα το έπαιρνα με το νέο καουτσούκ λουράκι που είναι μαύρο και κίτρινο στο πλάι!