Αποστολέας Θέμα: tag η breitling?  (Αναγνώστηκε 10469 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: tag η breitling?
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 21, 2012, 06:19:21 μμ »
αν βαλω k το heritage 42mn με το rubber το απλο?

To Ηeritage με χίλια!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 21, 2012, 06:35:50 μμ »
συμφωνω μαζι σου ,αλλα κανε  κ κανεναν ερανο μπας κ το παρω,στην τελικη ολοκληρος moderator εισαι ,οτι θες κανεις

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 21, 2012, 06:36:32 μμ »
 :D :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 21, 2012, 06:46:30 μμ »
Λοιπον τα 600 ευρω που σου λειπουν θα τα βρειτε στο μαγαζι που θα πας με καμια 10αρια κιλα τσιπουρες που θα τους πας.
 :D :D :D :D :D :D
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 21, 2012, 07:12:12 μμ »
μονο σαρδελες βγαζουμε αυτη την εποχη κ εδω ατυχος ειμαι,πρεπει να του παω 1 τονο σαρδελες

Αποσυνδεδεμένος vpatsikas

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 21, 2012, 07:17:21 μμ »
παιδια ε[ειδη με ενδιαφερει το heritage 42 εχει οντως 3030???καποιο μαγαζι με εκπτωση ξερουμε??στεθλτε με πμ αν ειναι ευκολο..γ αθηνα παντα..

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 21, 2012, 08:50:54 μμ »
Το heritage εχει ιδια τιμη με το seawolf(3100) αλλα σε 46μμ, στα 42μμ δεν ξερω ποσο εχει. Παντως μη ξεχναμε(φιλε Μανο) πως και η ΤAG δεν ειναι λιγη σαν εταιρεια.
Εννοείται,δεν ήθελα να μειώσω την tag..Απλά για μένα η breitling είναι ένα επίπεδο πάνω (προσωπική άποψη).. ;)

Φιλικά, Μάνος.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 22, 2012, 06:01:27 πμ »
Από τα δύο το TAG.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος angelo_balto

• 34mm case
    • Προφίλ
tag η breitling?
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 04, 2012, 12:01:21 πμ »
Tag δαγκωτό!!
Ambition is a dream with a V8 engine - Elvis Presley

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 04, 2012, 01:27:06 πμ »
Breitling Superocean και θα σου πώ τους λόγους:

1ον: Στο τομέα prestige η εταιρεία είναι πιο πάνω, όπως είπε και ο φίλος poseidon88. Η TAGHeuer είναι μια θαυμάσια εταιρεία, με όμορφα μοντέλα, αλλά κάτι της λείπει. Αν μου έδειχνες Monaco ή Grand Carrera τότε θα σου έλεγα TAGHeuer. Είχα ένα Aquaracer πριν ασχοληθώ με τα ρολόγια ( απ'τα 15 μου ) με quartz μηχανή, χρονογράφο. Τρομερό ρολόι, τη δουλειά του την έκανε, αλλα μέχρι εκεί.

2ον: Breitling για φινίρισμα. Η ποιότητα όσον αφορά την επεξεργασία της κάσας δε παίζεται. Η γυαλάδα της Breitling είναι μοναδική στο είδος της. Για να βρείς τέτοιο φινίρισμα σε άλλη μάρκα ρολογιού, πρέπει να σκάσεις 15 με 20.000 και να το πάρεις λευκόχρυσο.

3ον: Η Breitling στο καινούργιο Superocean ( Abyss αν δε κάνω λάθος το λένε το συγκεκριμένο ) χρησιμοποιεί ειδικό ατσάλι για να αντέχει τις καταδύσεις, τα αλάτια κ.τ.λ !

4ον: Πολύ ευανάγνωστο ρολόι. Οι δείκτες είναι μεγάλοι, στύλ Chronomat 01.

Το νέο Superocean το έχω δεί απο κοντά και μπορώ να σου πώ ότι είναι ένα πολύ διακριτικό ρολόι. Λέω διακριτικό για 2 λόγους. 1ον: 42mm, που σημαίνει ότι δεν είναι μεγάλο αλλα ένα νορμάλ μέγεθος και 2ον: Παιχνιδιάρικο, γιατί μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα. Δές εδώ τί γίνεται... της τρελής το μαλλί!  ;D

Εμένα μ'αρέσει ο ΑΕΚτζήδικος κιτρινόμαυρος συνδυασμός και μάλιστα θα το έπαιρνα με το νέο καουτσούκ λουράκι που είναι μαύρο και κίτρινο στο πλάι!  ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 04, 2012, 01:45:05 πμ »
Το νέο Superocean σε σχέση με το Superocean του 2009, δείχνει λιγότερο tool και πιο παιχνιδιάρικο, " άχου το μωλέ " ρολόι. Τείνει προς unisex... for him and for her. Σα ρολόι όμως, άσχετα με το τί δείχνει, είναι ανώτερο του TAGHeuer. Στην αρχή δε το είχα συμπαθήσει τόσο, αλλα όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μ'αρέσει. Για μένα το Superocean δαγκωτό!!! Αν σε παίρνει να πάρεις το Heritage 42, τότε δαγκωτό 2 φορές!!! ;)

Υ.Γ Το αρνητικό είναι πως θα θέλει να το φοράει και η κοπελιά σου/ γυναίκα σου, που σημαίνει ότι θα στο κάνει τράκα! Οπότε ετοιμάσου!!! :P

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 04, 2012, 02:02:47 πμ »
το θεμα για μενα εχει κλεισει ,ως γνωστων πηρα το superocean chrono ,
παντως αν δεν ημουν τυχερος κ δεν υπηρχε το chrono για να το παρω ,μεταξυ αυτων των 2 θα επερνα ταγκ καθαρα για λογους εμφανισισης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 04, 2012, 02:04:57 πμ »
το θεμα για μενα εχει κλεισει ,ως γνωστων πηρα το superocean chrono
Τώρα άμα σου πω ότι είμαι τραγικότατος Μ.....Σ, γιατί δεν είδα τις ημερομηνίες των πόστ... θα με πιστέψεις?? Εεεε ρε το'χω κάψει τελείως το άτομο λέμε!!!  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 04, 2012, 02:08:45 πμ »
δεν φταις εσυ η breitling φταει ,σιγουρα σκεφτεσε πως θα ειναι το επομενο chronomat

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 04, 2012, 02:12:29 πμ »
δεν φταις εσυ η breitling φταει ,σιγουρα σκεφτεσε πως θα ειναι το επομενο chronomat
Μπααα... μη σου πω ότι έχω αρχίσει να βαριέμαι ήδη τα ρολόγια λίγο. Αυτό που με καίει, είναι φέτος που είναι και το τελευταίο έτος στη σχολή μου, να περάσω μαθήματα για να πάρω το πτυχίο;D :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 04, 2012, 02:15:18 πμ »
με το καλο να το παρεις ,αλλα δεν νομιζω να βαρεθεις τα ρολογια,ειδικα τα Β,εισαι απο τους φανατικους της μαρκας