Αποστολέας Θέμα: speedmaster 50th αντιπαραθεση(hot)  (Αναγνώστηκε 48123 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: ΑΓΟΡΑ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 3500 EYRO
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 03, 2008, 01:28:56 πμ »
γιατι τετοια αντιπαραθεση?
Τώρα που το λες γιατί άραγε; To ξέχασα. Μάλλον γιατί μας έδιωξαν οι γυναίκες από το κρεβάτι. Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 03, 2008, 01:34:50 πμ »
Τώρα που το λες γιατί άραγε; To ξέχασα. Μάλλον γιατί μας έδιωξαν οι γυναίκες από το κρεβάτι. Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Φιλικά
Δημήτρης
Kαι αυτο παιζει... ;D

Ομως κυριως ειναι η άποψη οτι κατι που ειναι LE και κυκλοφορει σε λιγα αντιτυπα είναι αρπαχτη και εχει μικροτερη πραγματικη αξια απο κατι που κυκλοφορει κατα εκατομυρια...Επίσης oτι το πλαστικο είναι καλυτερο απο το ζαφειρι... :-k
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 03, 2008, 01:45:08 πμ από Petros1 »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 03, 2008, 03:45:39 πμ »
ξανα στο σπιτι και απαντω εκ νεου στον φορουμιστα μας!μηχανη που πρωτα  εμφανιστηκε σαν σχεδιο το 1947,εχει κανει την αποσβεση της  και φυσικα την βρισκεις σε ρολογια που ειναι με την σωστη τιμη αλλα και σε περιορισμενες εκδοσεις οπου εχουμε λιγα κομματια και δημιουργια μιας "τεχνιτης ζητησης¨",ναι αγαπητε στις αρπαχτες δεν γινονται μεγαλες εκπτωσεις διοτι αλλιως δεν θα ταν αρπαχτες!το ιδιο ρολοι στην απλη εκδοση και με διπλο κρυσταλλο ζαφειρι το βρισκεις με πολυ καλυτερη εκπτωση !κουτια,ζαφειρια δεν δικαιολογουν καμμια διαφορα τιμης των 500+ ευρω,τα κουτια απο ξυλο,σε αυτες τις εκδοσεις  φτιαχνονται  νοτια ιταλια,εχω καποιο γνωστο στην κατασκευη και μου ειχε αναφερει..

πετρο την ειρωνια σου αλλου και πρωτα να ξερεις το  θεμα και τι λεμε,μπες στο κοπο να δεις τα ποστ και το γιατι αυτο το ρολοι ειναι πιο τιμιο απο αυτο που αναφερεις!απο τις αποστολες θα δεις τα ρολογια με τρυπια τζαμακια ,οπως στο τεστ που παραθετω,τα οποια ακομα λειτουργουν,αυτο ειναι ο στοχος ,οχι η αισθητικη αλλα η λειτουργια.παρε οποιο θες και πληρωσε οσα θες αλλα μην περναμε την εσφαλμενη αποψη μας σαν γεγονος.επισης εχουμε αναφερει για την εν μερει μαγνητικη θωρακιση .τωρα εαν εγινε και αυτο το ρολοι ενα must και το βγαζω σε ωραια κουτια με πολυ λουστρο για καποιους δε σημαινει παρα αρπαχτη,ψαγμενος ειναι ενας π.χ με μια εκδοση "απλη "του 86 παρα με καποια limited
και αν μπεις στον κοπο να απαντησεις να σε παρακαλεσω οχι με χαμηλου επιπεδου ειρωνια του στυλ εαν παω στο φεγγαρι και τα συναφη .

Υ.Γ
ΝΑΙ το συνθετικο ειναι καλυτερο απο το ζαφειρι για αυτο το ρολοι και καποια στρατιωτικα,οπως μου πε καποιος:ειναι γνωστα αυτα κυριε..

ΓΙΩΡΓΟΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 03, 2008, 04:27:25 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 03, 2008, 07:10:46 πμ »
Προσπάθησα, διαβάζοντας, να παρακολουθήσω την κουβέντα σας αλλά αποτέλεσμα μηδέν.
Ειλικρινά βλέπω μια δυσκολία στο να γίνει κατανοητός ο τρόπος που η κάθε πλευρά βλέπει τα πράγματα.
Γνώμη μου και όχι μόνο είναι ότι ο καθένας πρέπει να υπερασπίζεται την άποψη του.
Μια σειρά η δύο δεν φτάνουν για αυτό. Θά πρέπει να γραφτούν πολλά περισσότερα και να γραφτούν με ένα τρόπο που να μην προσβάλει .
Γιατί όταν προσβάλει και θεωρώ εδώ ότι ο όρος αρπαχτή μάλλον προσέβαλε το μέλος Petros1 το ένα έφερα το άλλο και όλα μετά πήγαν επί προσωπικού.

Λυπάμαι κύριοι ξεφύγατε.

Ένα έχω μόνο να πω δεν μετράει μόνο αυτό που λέμε αλλά και πως το λέμε.

Τα παρακάτω τα έχω γράψει αλλού αλλά ταιριάζουν
Δεν αμφισβητώ ούτε τις σταθερές ούτε τα σημεία αναφοράς. Σίγουρα με απόλυτα κριτήρια υπάρχει πάντα
ένας πρώτος μεταξύ ίσων.
Τα φόρα είναι ΚΑΙ για ένα άλλο λόγο να λένε τα πράγματα με ένα άλλο όνομα από αυτό που έχουμε συνηθίσει να ακούμε.

Μια άλλη άποψη μία άλλη τοποθέτηση με εντελώς άλλη γωνία και τρόπο θέασης λέει τα πράγματα αλλοιώς...
Τα λέει με ένα άλλο όνομα σωστό η λάθος δεν έχει σημασία.
Πέρα από αυτό υπάρχει ένας συνήθης και συχνά τεκμηριωμένος πολιτικά αλλά και πρακτικά ορθός αντίλογος.
Τίποτα δεν μας διαβεβαιώνει ότι ότι η διαφορετική τοποθέτηση θα προσχωρήσει στη δική μας θέση.

Η ευχαρίστηση δεν καθορίζεται από την αντικειμενικότητα και την ορθότητα των πράξεών μας αλλά και από αυτή.

Ειλικρινά μπορώ να καταλάβω και τις δύο πλευρές. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθούμε ανεξάρτητα αν έχουμε δίκιο η όχι να καταλάβουμε και την άλλη πλευρά πριν απαντήσουμε. Γεγονός που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 03, 2008, 07:17:14 πμ από stardrive »
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 03, 2008, 08:52:10 πμ »
Το ένα λες ποσο το βρίσκεις το αλλο δε λες...

όταν βγεις να το πουλήσεις........και τότε σου πουν  1300,βαριά 1.400 τότε τί να την  κάνω την LE;όταν έχεις πάρει το άλλο 1700 και το δώσεις 1.200....λες ΟΚ! έχασα 5 εκατόμπαλα και το χάρηκα όμως.........Ω είναι και το ένα Ω είναι και το άλλο γι'αυτό τον λόγο η βάση της τιμής είναι σε αυτό το επίπεδο χρημάτων,από αυτήν την άποψη ο george εννοεί ότι "είναι" αρπαχτή και σε καμία περίπτωση δεν κατηγορεί το ρολόι σου φίλε Πέτρο.Εγώ αυτό κατάλαβα και αυτό έχω να πω.Πάντως το ρολόι σου είναι 1ο και εύχομαι να το χαρείς.......μην τρώγεστε με τα "ρολόγια" σας  ;D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 03, 2008, 10:48:25 πμ »
ειρηνη ημιν...
θα συμφωνησω με τους τελευταιους δυο λαλησαντες ...
και οι δυο εχουν καποιες αποψεις σεβαστες πλην ομως καλο ειναι να μην προσπαθουμε να επιβαλουμε στους αλλους τις αποψεις μας απλως τις παραθετουμε με στοιχεια και αν ο αλλος τις αποδεχετε εχει καλως αλλοιως ? ας προσεχε ..
και επισης να μην γινεται χρηση ειρωνειας ( ισως σβησω τα ποστ αυτα για λογους αισθητικους )

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 03, 2008, 12:13:51 μμ »
υπαρχουν ταμπελες οπου αναγραφεται η αξια που κυμαινονται τα vintage omega speedmaster και οπως υπαρχουν ταμπελες ποια ειναι και γιατι αυτα που ζητιουνται,δεν νομιζω οτι περα απο μια καθαρα ειρωνικη απαντηση με πολλα αποσιωπιτικα να ακουσα κατι ουσιας περα απο ανακριβειες οπως για τα κρυσταλλα!χωρις να γνωριζουμε !ακουσαμε καπου οτι αυτο το ρολοι ειναι καλο!εχει και ζαφειρι!ετσι νομιζεται οτι δουλευουν στις ωριμες αγορες στο να καθοριζουν τιμες?υπαρχουν εκδοσεις απο 69-75,80-90 που ειναι συλλεκτικες,η δικη σου εως τωρα δεν εχει αξιολογηθει εως τετοια.

να μην σβηστει κανενα ποστ για να βλεπουμε και να αποφευγουμε πνευμα κενο ουσιας και ακρας ειρωνιας!

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 03, 2008, 01:05:07 μμ »
Μάλλον δεν πρέπει να ξαναμπώ στο φόρουμ νυχτιάτικα, μισοκοιμισμένος παρασέρνομαι και παραφέρομαι. Μετά φταίω εγώ που δίνεται τροφή στο μεγαλύτερο πειραχτήρι.

Επετειακές, ειδικές, κλπ. εκδόσεις πάντα βγαίναν για να κρατάνε ζεστό το ενδιαφέρον του βασικού μοντέλου και για να βοηθάνε στην οικονομική ευρωστία των εταιρειών (γενικά, όχι μόνο η Ωμέγα). Και για να παράγονται σημαίνει πως η αγορά ή ένα σημαντικό μερίδιο της τις ζητά. Αυτό το μερίδιο θέλει τη διαφοροποίηση από τη βασική έκδοση.  Ούτε είναι τα σούπερ ρολόγια επειδή είναι περιορ. έκδ. αλλά ούτε μπορεί να έχει την ίδια τιμή με τη βασική. Απλά τα πράματα. Για τους υπόλοιπους οι βασικές εκδόσεις αρκούν.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 03, 2008, 02:56:59 μμ »
Σε κανένα ποστ μου δεν ισχυρίστικα ότι το ρολόι μου είναι μοναδικο η ακρως συλλεκτικο η εξαιρετικα σπανιο κτλ...όλα ξεκίνησαν απο ενα ποστ του george_ που έλεγε :

"επειδη υπαρχει το ιδιο στο κλασσικο μοντελο ,πολυ φθηνοτερο και πιο διαχρονικο δεν θα πηγαινα στην L.E που αγορασες ."

Oκ αυτό είναι μια άποψη και ως τέτοια τη δέχομαι...Όμως απο αυτό μέχρι να χαραχτηρίζεται ένα ρολόι ως "αρπαχτή" υπάρχει χαώδης διαφορά...
Το ποσο διαχρονικο είναι ενα ρολοι νομιζω οτι το κρίνει ο χρονος...κι οχι εσυ....το λεει και η λεξη από μονη της αλλωστε...διαΧΡΟΝικο.

george_:
"απο τις αποστολες θα δεις τα ρολογια με τρυπια τζαμακια ,οπως στο τεστ που παραθετω,τα οποια ακομα λειτουργουν,αυτο ειναι ο στοχος ,οχι η αισθητικη αλλα η λειτουργια."

Όσο για αυτήν την άποψη απαντώ οτι:

1.Εσένα μπορει να μην σε ενδιαφερει η αισθητικη καθόλου εμενα παλι ναι
2.Η λειτουργια βεβαιως παιζει ρολο,και γι αυτο διαλεγω ζαφειρενιο κρυσταλλο,επειδη οι πιθανοτητες
  που έχω να το χτυπησω σε κανενα τοιχο,ειναι απείρως μεγαλύτερες απο το να σπάσει κατω απο
  ισχυρη πιεση στο γραφειο μου η την ωρα που πινω καφε.Δεν κανω extreme sports οποτε όλα καλα

konakis:
"όταν βγεις να το πουλήσεις........και τότε σου πουν  1300,βαριά 1.400 τότε τί να την  κάνω την LE;όταν έχεις πάρει το άλλο 1700 και το δώσεις 1.200....λες ΟΚ! έχασα 5 εκατόμπαλα και το χάρηκα όμως........ " 

Δεν θα το πουλησω φιλε konakis οποτε οκ...αλλα ακόμα κι αν αυτο συμβει τοτε βλέπουμε τιμες και το ξανασυζηταμε το ζητημα...

george_:
"χωρις να γνωριζουμε !ακουσαμε καπου οτι αυτο το ρολοι ειναι καλο!"

Συγγνώμη, αλλά αυτο το "κάπου" δεν τα εχει διαβασει στο ιντερνετ...Ειναι γνωστος επαγγελματιας και ειναι στο χωρο απο τοτε που πιθανον πολλοι απο μας ημασταν αγέννητοι...Αρα επετρεψε μου η γνωμη του να εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τη δική σου.

george_:
"πετρο την ειρωνια σου αλλου "

Κι εσυ το ιδιο φιλε μου, που την ξεκινησες με φρασεις τυπου:
"ετσι θα ειναι εαν ετσι νομιζεται.."
Στην ειρωνια ,ναι απανταω με ειρωνια...

george_:
"να μην σβηστει κανενα ποστ για να βλεπουμε και να αποφευγουμε πνευμα κενο ουσιας και ακρας ειρωνιας!"

Φαντάζομαι η στοιχειώδης αντικειμενικότητά σου,να αναφέρεται και στα δικά σου ποστ...

Οσο για τα ποστ ας σβηστουν δεν εχω προβλημα...όμως πριν γινει αυτο ας ξαναδουμε ποιος έγραψε το πρωτο ειρωνικο ποστ...
Απο τα υπολοιπα μελη,Moderators κτλ ενα συγγνωμη για την ταλαιπωρια που υποβάλονται...

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 03, 2008, 03:54:26 μμ από Petros1 »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 03, 2008, 03:18:01 μμ »
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά...  ;D Ψυχραιμία.

Κατά πρώτον, η ειρωνία δεν είναι χάρισμα για να την καλλιεργούμε με την πρώτη (ή τη δεύτερη) ευκαιρία, και καλό είναι να αποφεύγεται.

Κατά δεύτερον, για διαφωτίστε με: Τι ακριβώς καθιστά το συγκεκριμένο LE ξεχωριστό; (εννοώ, εκτός από το διαφορετικό χρώμα στο καντράν και το αλογάκι)

warover

• Επισκέπτης
speedmaster 50th αντιπαραθεση
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 03, 2008, 04:01:42 μμ »
Ειλικρινά το όλο θέμα κατάντησε αστείο  .Η όλη συζήτηση για το ποιος ειρωνεύτηκε πρώτος και ποιος δεύτερος θυμίζει αντίλογο 8χρονων (χωρίς να θέλω να σας προσβάλω).από την μεριά μου μπορώ να καταλάβω και τους δυο σας από την μια ο petros είναι ένας περιφανώς κάτοχος  του συγκεκριμένου omega και δεν ανέχεται να μειώνουν την άξια του ρολογιού του και από την άλλη ο george  προσπαθεί να παίξει καλά το ρόλο του moderator προσπαθώντας να κάνει την ωριμότερη κατά την γνώμη του πρόταση. οπότε τελικά καταλήγω στο γεγονός πως το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με ρολόγια αλλά με το ταμπεραμέντο τον δυο συνομιλητών για αυτό παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι και να σκεφτούν όλοι καλύτερα  τον τρόπο που εκφέρονται μιας και δεν νομίζω ότι ο petros αμφισβητεί ότι και το άλλο ρολόι είναι καλό και ούτε και ο george ότι το ρόλοι του petrou δεν αξίζει απλά ο καθένας  βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:31:13 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 03, 2008, 05:39:24 μμ »
Ειλικρινά το όλο θέμα κατάντησε αστείο  .Η όλη συζήτηση για το ποιος ειρωνεύτηκε πρώτος και ποιος δεύτερος θυμίζει αντίλογο 8χρονων (χωρίς να θέλω να σας προσβάλω).από την μεριά μου μπορώ να καταλάβω και τους δυο σας από την μια ο petros είναι ένας περιφανώς κάτοχος  του συγκεκριμένου omega και δεν ανέχεται να μειώνουν την άξια του ρολογιού του και από την άλλη ο george  προσπαθεί να παίξει καλά το ρόλο του moderator προσπαθώντας να κάνει την ωριμότερη κατά την γνώμη του πρόταση. οπότε τελικά καταλήγω στο γεγονός πως το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με ρολόγια αλλά με το ταμπεραμέντο τον δυο συνομιλητών για αυτό παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι και να σκεφτούν όλοι καλύτερα  τον τρόπο που εκφέρονται μιας και δεν νομίζω ότι ο petros αμφισβητεί ότι και το άλλο ρολόι είναι καλό και ούτε και ο george ότι το ρόλοι του petrou δεν αξίζει απλά ο καθένας  βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία
Επειδή συμφωνώ με την όλη σου τοποθετηση ,εγω προσωπικά το λήγω εδώ και δεν το συνεχίζω αλλο...μάλλον παρατράβηξε... :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:30:40 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 03, 2008, 06:14:28 μμ »

=D>  μπράβο φιλαράκι,ίσως το καλύτερο  post  σου από την μέρα που μπήκες και με ορθογραφία παρακαλώ!!! :D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:30:23 μμ από george_ »
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 03, 2008, 06:28:16 μμ »
=D>  μπράβο φιλαράκι,ίσως το καλύτερο  post  σου από την μέρα που μπήκες και με ορθογραφία παρακαλώ!!! :D
Επέτρεψε μου να πω τα καλύτερα έπονται ;)(αλλά με εντυπωσιάζεις παρακολουθείς όλα μου τα post  και όχι μόνο αλλά τα βαθμολογείς κιόλα ,παμαλ παμαλ φίλε «τσουκαλά»)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:30:02 μμ από george_ »

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 03, 2008, 06:30:45 μμ »
Επειδή συμφωνώ με την όλη σου τοποθετηση ,εγω προσωπικά το λήγω εδώ και δεν το συνεχίζω αλλο...μάλλον παρατράβηξε... :)
=D> =D> =D>
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:29:42 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 03, 2008, 06:44:31 μμ »
η λιστα τιμων με τα συλλεκτικα υπαρχει,οι σειρες οπως 145χχχ,premoon, to "grail watch" ,το dial toy 86 etc επισης.πριν με ειρωνευτουν ανεφερα οτι ειναι οκ σαν χαρακτηριστικα αλλα μια καθαρη εκμεταλευση,εκει αρχισαν οι ειρωνιες χωρις περιεχομενο και χωρις καποια στοιχειωδη τεκμηριωση(φυσικα),ειδικα πανω σε ενα ρολοι που θα βρεις πλουσια βιβλιογραφια!οποιος γνωριζει ξερει ποια θα ψαξει και χαρα μας να βοηθησουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:29:24 μμ από george_ »

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 03, 2008, 07:19:09 μμ »
Αχ george θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα ,κάνοντας χιούμορ λέω πως το ρολόι του petros μπορεί να γίνει συλλεκτικό αν μείνει μόνο αυτό δηλαδή να μπερδεύτηκαν οι αστροναύτες και να αγόρασαν όλοι την ίδια έκδοση με τον petro και έτσι να καταστραφούν όλα στο αφιλόξενο διάστημα ενώ το ρολόι του petrou  που κάνει δουλειά γραφείου να είναι ο τελευταίος επιζών και τότε να δεις συλλεκτική άξια
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:29:06 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 03, 2008, 07:22:04 μμ »
η λιστα τιμων με τα συλλεκτικα υπαρχει,οι σειρες οπως 145χχχ,premoon, to "grail watch" ,το dial toy 86 etc επισης.πριν με ειρωνευτουν ανεφερα οτι ειναι οκ σαν χαρακτηριστικα αλλα μια καθαρη εκμεταλευση,εκει αρχισαν οι ειρωνιες χωρις περιεχομενο και χωρις καποια στοιχειωδη τεκμηριωση(φυσικα),ειδικα πανω σε ενα ρολοι που θα βρεις πλουσια βιβλιογραφια!οποιος γνωριζει ξερει ποια θα ψαξει και χαρα μας να βοηθησουμε.
Θες να το συνεχισουμε ε...?
Αν δεν το χεις καταλαβει ακόμα,ολη μας η διαφορα ειναι οτι εσυ το αντιμετωπιζεις το θεμα ρολοι ως συλλεκτης η μεταπωλητής...Ε, εγω λοιπον δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το άλλο...Αγοράζω κάθε 1 η 2 χρόνια ένα καλό ρολόι με αποτελεσμα να εχω σχηματίσει μια μικρη αλλα αξιολογη απο πλευρας κοστους τουλαχιστον "συλλογη".Τα κομματια που εμπεριεχονται όμως σ αυτην δεν τα εχω σε προθήκες,τα έχω για να τα φοράω στην καθημερινη μου ζωή...Οπότε όσο κι αν νομίζεις οτι τεκμηριώνεις την άποψη σου,για μενα παραμενει απλώς μια άποψη σεβαστη μεν,η οποία δεν με αφορα καθόλου δε....Σε καλυπτει αυτο για να το κλεισουμε εδω...?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:28:44 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάιος 03, 2008, 07:44:25 μμ »
οταν λοιπον ισχυει αυτο αρα εχεις μια πολυ συγκεκριμενη εικονα του χωρου μην πας να αρχισεις κατι που απλα δεν γνωριζεις ,ζητας μια συγνωμη και την σταματας εκει.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:28:20 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 03, 2008, 08:16:13 μμ »
οταν λοιπον ισχυει αυτο αρα εχεις μια πολυ συγκεκριμενη εικονα του χωρου μην πας να αρχισεις κατι που απλα δεν γνωριζεις ,ζητας μια συγνωμη και την σταματας εκει.

O Σωκρατης ελεγε οτι το κακο δεν ειναι να μην ειναι καποιος σοφος,αλλα να νομίζει πως ειναι σοφος...
Οταν κρινεις ενα μοντελο 1 ετους στην αγορα ως μη διαχρονικο και δεν αφηνεις το χρονο να το αποδειξει,εμενα αυτο μου δειχνει επιπολαιοτητα...

Το οτι διαβάζεις ολη μερα το ιντερνετ και σκαλίζεις πληροφοριες επειδη προφανως εχεις μεγαλυτερη ευκαίρια χρόνου απο καποιους άλλους ,δεν κανει αυτοματως την δικη σου εικονα του χωρου καλυτερη απο καποιους αλλους,ουτε και σε καθιστα βεβαιως αντάξιο συγνώμης...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2008, 02:27:54 μμ από george_ »