Σε κανένα ποστ μου δεν ισχυρίστικα ότι το ρολόι μου είναι μοναδικο η ακρως συλλεκτικο η εξαιρετικα σπανιο κτλ...όλα ξεκίνησαν απο ενα ποστ του george_ που έλεγε :
"επειδη υπαρχει το ιδιο στο κλασσικο μοντελο ,πολυ φθηνοτερο και πιο διαχρονικο δεν θα πηγαινα στην L.E που αγορασες ."
Oκ αυτό είναι μια άποψη και ως τέτοια τη δέχομαι...Όμως απο αυτό μέχρι να χαραχτηρίζεται ένα ρολόι ως "αρπαχτή" υπάρχει χαώδης διαφορά...
Το ποσο διαχρονικο είναι ενα ρολοι νομιζω οτι το κρίνει ο χρονος...κι οχι εσυ....το λεει και η λεξη από μονη της αλλωστε...διαΧΡΟΝικο.
george_:
"απο τις αποστολες θα δεις τα ρολογια με τρυπια τζαμακια ,οπως στο τεστ που παραθετω,τα οποια ακομα λειτουργουν,αυτο ειναι ο στοχος ,οχι η αισθητικη αλλα η λειτουργια."
Όσο για αυτήν την άποψη απαντώ οτι:
1.Εσένα μπορει να μην σε ενδιαφερει η αισθητικη καθόλου εμενα παλι ναι
2.Η λειτουργια βεβαιως παιζει ρολο,και γι αυτο διαλεγω ζαφειρενιο κρυσταλλο,επειδη οι πιθανοτητες
που έχω να το χτυπησω σε κανενα τοιχο,ειναι απείρως μεγαλύτερες απο το να σπάσει κατω απο
ισχυρη πιεση στο γραφειο μου η την ωρα που πινω καφε.Δεν κανω extreme sports οποτε όλα καλα
konakis:
"όταν βγεις να το πουλήσεις........και τότε σου πουν 1300,βαριά 1.400 τότε τί να την κάνω την LE;όταν έχεις πάρει το άλλο 1700 και το δώσεις 1.200....λες ΟΚ! έχασα 5 εκατόμπαλα και το χάρηκα όμως........ "
Δεν θα το πουλησω φιλε konakis οποτε οκ...αλλα ακόμα κι αν αυτο συμβει τοτε βλέπουμε τιμες και το ξανασυζηταμε το ζητημα...
george_:
"χωρις να γνωριζουμε !ακουσαμε καπου οτι αυτο το ρολοι ειναι καλο!"
Συγγνώμη, αλλά αυτο το "κάπου" δεν τα εχει διαβασει στο ιντερνετ...Ειναι γνωστος επαγγελματιας και ειναι στο χωρο απο τοτε που πιθανον πολλοι απο μας ημασταν αγέννητοι...Αρα επετρεψε μου η γνωμη του να εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τη δική σου.
george_:
"πετρο την ειρωνια σου αλλου "
Κι εσυ το ιδιο φιλε μου, που την ξεκινησες με φρασεις τυπου:
"ετσι θα ειναι εαν ετσι νομιζεται.."
Στην ειρωνια ,ναι απανταω με ειρωνια...
george_:
"να μην σβηστει κανενα ποστ για να βλεπουμε και να αποφευγουμε πνευμα κενο ουσιας και ακρας ειρωνιας!"
Φαντάζομαι η στοιχειώδης αντικειμενικότητά σου,να αναφέρεται και στα δικά σου ποστ...
Οσο για τα ποστ ας σβηστουν δεν εχω προβλημα...όμως πριν γινει αυτο ας ξαναδουμε ποιος έγραψε το πρωτο ειρωνικο ποστ...
Απο τα υπολοιπα μελη,Moderators κτλ ενα συγγνωμη για την ταλαιπωρια που υποβάλονται...