Αποστολέας Θέμα: breitling superocean abyss  (Αναγνώστηκε 16724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: breitling superocean abyss
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 06, 2012, 12:39:43 πμ »
Μια φωτο του κοκκινου απο το breitlingsource...

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 06, 2012, 03:59:52 πμ »
Το χρώμα σε κερδίζει, μου αρέσει το μπλέ.

το καινούργιο Superocean με αυτήν την 90's γραμματοσειρά από ψηφιακό κοντέρ αυτοκινήτου...
Θα μπορούσε άνετα να έχει σήμα άλλης φίρμας και ούτε καν από ρολόγια, πιο πολύ από αυτά που έχουν οι αντιπροσωπείες με σήμα Mitsubishi WRC ή κάτι παρόμοιο.
Το παλιό το Superocean είναι super και σε πολύ καλύτερα χρώματα.
Το νέο ...Ocean δεν το λες με τπτ αφού τρέχει ή σε χώμα ή σε άσφαλτο.
Για τα χρώματα....τι να πω..και στο απλό και στο χρονογράφο φαντασία μηδέν, αλλάζει χρώμα μια λωρίδα σαν κάτι fashion watches που απευθύνονται σε γυναίκες που τα παίρνουν 5-5 για να φοράνε ένα με κάθε τσάντα.
Μόνο από το bracelet θα καταλαβαίνεις ότι φοράς Β, άσε που με τπτ δεν θα μείνει ως future classic όπως πολλά άλλα Β (το steelfish είναι classic Β) ώστε να μπορεί να πουληθεί κάποια στιγμή.
Θα βγει μήπως και LIMITED EDITION σε ΛΑΧΑΝΙ??? για εκεί το πάνε μάλλον.

πωω τρελό θάψιμο έριξα στο ρολογάκι αλλά όταν λένε την ασχήμια την ίδια ωραία κάτι παθαίνω.
ΤΗΝ 1η αλλά 1η φορά που το είδα περίμενα να διαβάσω Invicta κάτω από τα φτερά ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ότι είναι Β με τπτ αλλά μετά πήγα στο official site και είδα οτι ναι δεν ήταν κάποια μαιμού!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2012, 04:32:26 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 06, 2012, 07:33:01 πμ »
παντως αν δεν ειχε πανω το B δεν νομιζω οτι θα ειχε ιδιαιτερη περαση σα ρολοι.
τα νουμερα του 'φωναζουν'. σαν να εισαι σε φορουμ και καποιος γραφει με κεφαλαια bold italics.
αν και δεν ξερω διαφορα τιμης, το superocean 44 του 2011 μου μοιαζει πολυ πιο ισορροπημενο
Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 06, 2012, 08:07:57 πμ »
Θα μπορούσε άνετα να έχει σήμα άλλης φίρμας
ΤΗΝ 1η αλλά 1η φορά που το είδα περίμενα να διαβάσω Invicta κάτω από τα φτερά
παντως αν δεν ειχε πανω το B δεν νομιζω οτι θα ειχε ιδιαιτερη περαση σα ρολοι.
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Είναι ένα συμπαθητικό ρολόϊ αλλά ως εκεί.Νομίζω δεν έχει τη σοβαρότητα,το κύρος και την εμφάνιση που μας έχει συνηθίσει η Breitling.Τα περισσότερα ρολόγια της εταιρείας φωνάζουν απο μακριά "είμαι Breitling".Ειδικά αυτά που έχουν το εγχάρακτο bezel,που για μένα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά,δε σου αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.
Το συγκεκριμένο,όπως είπώθηκε και πιο πάνω,θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο εκτός απο Breitling.Ευτυχώς υπάρχει το μπρασελέ που το μαρτυράει.

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 06, 2012, 08:52:29 πμ »
Συμφωνω με τους προσφατα προλαλήσαντες! ;)
Αυτο το ρολόι , δε νομιζω οτι εχει DNA Βreitling..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 06, 2012, 09:29:48 πμ »
Εμένα αντίθετα κάτι με χάλαγε στο καντράν του παλιού superocean και το καινουριο που έχω δει από κοντά και έχω φορέσει στη μπουτικ της Breitling είναι super!!! Δείχνει πιο ποιοτικό από κοντά....περισσότερο φυσικά μου αρέσει το 44άρι  ;)

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 06, 2012, 09:57:45 πμ »
Μανια με αυτο το dna....Το <<dna>> της εταιρειας ειναι σε αλλες σειρες ,βλεπε navitimer ....

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 06, 2012, 10:19:17 πμ »
Breitling dna? To SOH δεν εχει εγχάρακτο bezel και ειναι ενα απο τα πιο πετυχημένα breitling.

Κοιμιζει τους παντες...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 06, 2012, 10:47:47 πμ »
Ναι ρε παιδιά,γούστα είναι αυτά.Άλλωστε δεν είπα ότι όσα Breitling δεν έχουν εγχάρακτο bezel,δεν είναι και πετυχημένα μοντέλα.Προς Θεού.Άπλώς έφερα ένα παράδειγμα.
Απλά στα δικά μου τα μάτια το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει κάτι το ξεχωριστό,κάτι το ιδιαίτερο.Το θεωρώ κοινότυπο.Αυτό είναι όλο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 06, 2012, 10:56:42 πμ »
Αν το δούμε ως ρολόι εξετάζοντας ποιότητα κάσας, μπρασελέ-φινίρισμα-μηχανή-brand name, το ρολόι είναι φυσικά μια χαρά και θα αποζημιώσει τον κάτοχό του με την αξιοπιστία και την αντοχή του. Oπότε αν σου αρέσει τόσο πολύ και πιστεύεις πως θα το ευχαριστηθείς, προχώρα...

Αν το δούμε ως Breitling και μάλιστα Superocean, το ρολόι δεν θα έπρεπε να είναι καν στην γκάμα της εταιρείας. Συμφωνώ με τους φίλους που έγραψαν ότι αν δεν ήταν Breitling, θα περνούσε απαρατήρητο από τους περισσότερους. Προσωπικά βρίσκω το προηγούμενο Superocean πολύ πιό όμορφο και χαρακτηριστικό της εταιρείας.

Ένα καταδυτικό της Βreitling που πραγματικά αξίζει απ'όλες τις απόψεις και σε σχετικά παραπλήσια τιμή είναι το Seawolf. Αυτό μάλιστα...αρκεί να έχεις καρπό να το υποστηρίξεις ;) ;D
http://www.breitling.com/en/models/avenger/avenger-seawolf/presentation/index.php

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 06, 2012, 03:32:04 μμ »
Μανια με αυτο το dna....Το <<dna>> της εταιρειας ειναι σε αλλες σειρες ,βλεπε navitimer ....
:2thumbs:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 06, 2012, 05:24:49 μμ »
Αν εξετασουμε αυτη τη στιγμη τη γκαμα της breitling σε αυτη την κατηγορια κατ εμε ειναι πιο πληρης απο ποτε....Το seawolf εξακολουθει να υπαρχει  που εχει ολα τα <<καλα>> του προηγουμενου superocean και σε καλυτερο πακετο ισως...superocean heritage 42,44,46 απλα ,chrono κτλπ απο αποψη ομορφιας ,διαχρονικοτητας κτλπ κτλπ...Τα καινουρια colt ακομα με superquartz και τελος τα καινουρια superocean 42 ,44 ,M2000 που ειναι νεανικα ρολογια με τη ταση της εποχης που ακολουθουν και πολυ πιο ακριβες εταιρειες οπως iwc aquatimer,ap roo diver carbon,richard mille κτλπ που θελουν τα <<καλοκαιρινα>> σπορτ ρολογια με χρωμα και πιο παιχνιδιαρικη διαθεση.....Υπαρχουν ρολογια για ολα τα γουστα και εμενα μου αρεσει αυτο και ειμαι υπερ των αλλαγων που εχει κανει η εταιρεια...Οσο για το dna (αν και δε μου αρεσει αυτη η εκφραση)οποιος το θελει ας πληρωσει κατι παραπανω και θα το το βρει απο navitimer και πανω...Στα superocean δεν το εχει ,ουτε το ειχε......

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 06, 2012, 06:05:35 μμ »
...και για να απεικονίσω τα λόγια του Βασίλη που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο...
Είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος των δυο παρακάτω superocean (βλ. όνομα  ;) )

Σίγουρα όμως τα Holly Grail μου είναι αυτά

Και ελπίζω να αποκτήσω κάποια στιγμή ένα από τα δύο(μάλλον το Μontbrilliant), έστω κι αν χρειαστεί να αποχωριστώ κάποιο SO (μάλλον το Chrono  :D )
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 06, 2012, 07:35:41 μμ »
Οσο για το dna (αν και δε μου αρεσει αυτη η εκφραση)οποιος το θελει ας πληρωσει κατι παραπανω και θα το το βρει απο navitimer και πανω...Στα superocean δεν το εχει ,ουτε το ειχε......
Μα αυτό είναι το point οτί το κάτι παραπάνω το έχεις ήδη πληρώσει για κάποιο ρολόι αυτων των brand εκτός αν πιστεύεις ότι τα υλικά αξίζουν πάνω απο 1000ευρώ στα Β,TAG,OMEGA...το dna πληρώνεις το όνομα και την κληρονομιά.

και για να μην πάμε σε λεπτομέρειες ποιότητας αφού η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη
Αυτο το breitling μου αρέσει πολύ. Θα το αγοράζατε?
Αυτό το Breitling δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θα το αγόραζα.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 06, 2012, 07:49:42 μμ »
Δυστυχως το κατι παραπανω εδω δε το εχεις πληρωσει...δυστυχως ξανα λεω αυτες οι τιμες ειναι το entry level στο χωρο του καλου ρολογιου.....
Αυτό το Breitling δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θα το αγόραζα.
Χωρις να ακουστει ασχημα,το προηγουμενο που σου αρεσε το εχεις αγορασει?η μηπως η breitling και η καθε breitling δε θα επρεπε να αλλαζει τα μοντελα τους περιμενοντας να αγορασουν ενα μοντελο που υπαρχει 15 χρονια ατομα που δεν το εχουν παρει μεχρι τωρα....

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 06, 2012, 08:21:16 μμ »
Χωρις να ακουστει ασχημα,το προηγουμενο που σου αρεσε το εχεις αγορασει?η μηπως η breitling και η καθε breitling δε θα επρεπε να αλλαζει τα μοντελα τους περιμενοντας να αγορασουν ενα μοντελο που υπαρχει 15 χρονια ατομα που δεν το εχουν παρει μεχρι τωρα....
Μπα δεν ακούγεται άσχημα κουβέντα κάνουμε. Απλά η προηγούμενη αγορά ήταν ένα καθημερινό Quartz και μεταξύ Colt και seamaster πήρα το seamaster. Ήθελα quartz υπόψην, δεν έκανα περικοπές, στο γυμναστήριο το φοράω και κάθε μέρα χωρίς να το σκέφτομαι.
Ο λόγος που δεν πήρα το Colt ήταν για να μην έχω 2 Breitling γιατί το επόμενο θα είναι B μάλλον το Heritage αν και παίζει και το
ETERNA Heritage superKonTiki γιατί θέλω ένα με mesh. Με τις καρπίσιες από Seawolf που είδα μαλλόν θα πάω για το seawolf.
Αυτό είναι το θέμα δεν μπορείς να τα πάρεις όλα γιαυτό και τα συζητάς αρκετά πριν πάρεις την απόφαση.
Στον καθένα εδώ μέσα αρέσουν 100+ ρολόγια και μπορεί να πάρει 5-10.

Η κάθε Βreitling ας ανανεώνει την γκάμα ας σταματάει το Steelfish δεν μπορεί να περιμένει εμένα.
Αλλά όταν βγάζεις το Superspeedster μην το ονομάζεις Superocean. Πατάς στο βαρύ όνομα για να πουλήσεις??
Βγάλτο Superdigit να δεις πόσο πουλάει από τα αληθινά προσόντα του και τα λέμε.
Κάτι σαν τα Peugeot που πετάνε το όνομα Rallye σε άλλα μοντέλα εκτός του 106 και του 205.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2012, 08:47:26 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 06, 2012, 09:01:19 μμ »
χαιρομαι που δε σε πειραξε αυτο που ειπα.διοτι εκφραστηκα τελειως λαθος,αλλο ηθελα να πω  και και δεν το εξεφρασα καλα...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 06, 2012, 09:52:12 μμ »
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 06, 2012, 09:54:23 μμ »
Κοίτα ρε συ αν ήταν να με πειράξει θα σου λεγα και εγώ "γιατί εσύ το νέο Superocean το χεις αγοράσει που σ'αρέσει? "  ;)
Απλά τα λεφτά είναι αρκετά και όσο καλύτερο το debate τόσο πιο ώριμη απόφαση μπορεί να πάρει ο Trikat τη στιγμή της αγοράς και είσαι καλός debater.
Έχουμε κάνει και εγώ, αλλά φαντάζομαι και άλλο,ι βιαστικές αγορές ( τα φώτα του καταστήματος καμιά φορά και η βιτρίνα ενθουσιάζουν λίγο παραπάνω ) και γι'αυτό τα συζητάμε.
Αν το πάρει καλοφόρετο θα του ευχηθώ απλά λίγο υπερβολή δεν είναι κακή όταν μιλάμε για αυτά τα brands για να περάσει καλύτερα το point μας.
Και εσύ και εγώ πιστεύω δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε είτε το αγοράσει είτε όχι ούτε να χάσουμε και οι δύο να βοηθήσουμε θέλουμε.
Λες αν πάρει το Seawolf ή το Steelfish που αρέσουν σ'εμένα να μου δώσει να τα φορέσω ?  ;D
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 06, 2012, 11:09:22 μμ »
Σωστος Istar...!  :) Και να σου πω την αληθεια πιο ανετα θα εκανα αυτη τη συζητηση αν δεν ηταν στο θεμα για το πιο ρολοι θα παρει ο Trikat .....Αυτο που ηθελα να πω στο προηγουμενο ποστ και εκφραστηκα λανθασμενα,διοτι εννοειται πως δεν αγοραζουμε ολα τα ρολογια που  μας αρεσουν,ηταν οτι οταν ενα ρολοι κανει το κυκλο του και εχει κανει τις πωλησεις του λογικο ειναι η εταιρεια να ψαξει νεο αγοραστικο κοινο....Και για να μη φαινεται με αυτα που λεω πως ειμαι και φανατικος θαυμαστης του εν λογω ρολογιου κι εγω σε αυτη την κατηγορια που ανηκουν και τα ρολογια που εχω δεν ηταν αυτο η επιλογη μου...υπαρχουν αλλα που μου αρεσουν περισσοτερο....Στην ουσια ο,τι εχω γραψει σε αυτο το θεμα οφειλεται στην διαπιστωση μου ,οσα χρονια παρακολουθω και τα ξενα κυριως φορουμ και τα ελληνικα τωρα τελευταια ,οτι ολοι μολις ενα μοντελο αλλαζει θεωρουν οτι ειναι χειροτερο απο το παλιο ,που εγω διαφωνω με αυτη την αποψη....( speedmaster καινουριο vs προηγουμενου,aquatimer καινουριο vs προηγουμενου ....sub....,superocean...,bo1 vs evolution και ου το καθεξης) και επειδη ηταν κατι που ηθελα σε καποια φαση να το συζητησω το εκανα σε αυτο το ποστ ... :) Κουβεντα να γινεται να περναει η ωρα δλδ... ;)