0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο κεντρο Ιγγλεσης στη Σταδιου χαμηλα κ Γκοφας στην αρχη της στο Συνταγμα και το ορολοι στην αρχη της Ερμου εχουν ταγκ.Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εμένα μου αρέσει πολύ Γιάννη.Αν ήταν και 40-άρι θα ήταν τέλειο (για εμένα).Μόνο η ρημαδο-blancpain η πανάκριβη, καταλαβαίνει τον πόνο μου Sent from my iPhone using Tapatalk
@watchpool
Στο καινούργιο αλλάξανε την διάταξη των sundial. Βάλανε τα δευτερόλεπτα απο το 9στο 6, αφου αλλάξανε την αρίθμηση απο 20λεπτα σε 15λεπτα για να χωρέσουν και την ημερομηνία και το 12ωρο απο το 6 το πήγανε στο 9. Sent from my iPhone using Tapatalk
Να πω την αλήθεια μαρέσει και εκεί που χώσανε την ημερομηνία, και το text Heuer 02 απο πάνω, αλλά και το SWISS που στην ουσία δεν φαίνεται καν εκει που το στριμώξανε.
Αστέριε,νομίζω θα είναι πολύ δύσκολο να βρεις το μονακό σε έκδοση με μπρασελέ.......
ναι το κατάλαβα αυτό αλλα γενικα ρολοι με λουρι δε θα θελα να αγορασω ειδικα σε τετοια υψηλα ποσα, για μενα . Θεωρώ το λουρί αναλώσιμο. Το θέμα είναι οτι αυτό το μοντελο με τους 3 χρονογράφους ειναι δυσεύρετο αρκετά ,ακομη και με λουράκι .