Αποστολέας Θέμα: Σας έχει τύχει κι εσάς;  (Αναγνώστηκε 4190 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος altair

• Just Registered
    • Προφίλ
Σας έχει τύχει κι εσάς;
« στις: Ιούνιος 15, 2012, 10:01:50 πμ »
Τους τελευταίους μήνες φορώ συνήθως το καινούριο κοσκινάκι μου στο οποίο λοιπόν παρατήρησα δύο φορές ( με απόσταση μία περίπου εβδομάδα) το εξής:
Φοράω το ρολόι το πρωί αφού το έχω αφήσει περίπου 15 ώρες στο τραπέζι (έχει την 2824-2) και κάποια στιγμή στη δουλειά κοιτώντας την ώρα διαπιστώνω οτι δουλεύει αλλά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ μία ώρα πίσω ( πχ αντι 9:17 λέει 8:17).
Επειδή συνέβη δύο φορές και δύο συμπτώσεις όταν συμπίπτουν μάλλον παύουν να είναι συμπτώσεις ρωτάω αν σας έχει τύχει ή αν έχετε ακούσει τίποτε παρόμοιο.
corum bubble, 6497 unitas based diy,steinhart ocean black dlc

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
Απ: Σας έχει τύχει κι εσάς;
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 15, 2012, 10:26:22 πμ »
Μάλλον ρύθμιση θέλει. Σου προτείνω να κουρδίσεις το ρολόι τώρα (γυρνώντας την κορώνα 40 φορές), φόρεσέ το και δες αύριο την ίδια ώρα τι απόκλιση έχει.
Αν όντως είναι 60min μείων τότε πήγαινε το στην αντιπροσωπεία αν είναι σε εγγύηση ή σε κάποιον ανεξάρτητο τεχνικό εάν είναι εκτός εγγύησης.
Η διαδικασία της ρύθμισης γίνεται σε μερικά λεπτά.
Από την στιγμή που θα ανοιχτεί το ρολόι πρέπει να σου κάνουν και έλεγχο στεγανοποίησης όταν το κλείσουν.
Το ρολόι πρέπει να είναι από -4sec έως +6sec την ημέρα.
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος altair

• Just Registered
    • Προφίλ
Σας έχει τύχει κι εσάς;
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 15, 2012, 08:12:06 μμ »
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Το ρολόι έχει απόκλιση περίπου στο +3  με +5 sec την ημέρα.
2 φορές τον τελευταίο μήνα ξεκίνησα το πρωί γύρω. στις 7:30 με το ρολόι να δείχνει τη σωστή ώρα και μία φορά γύρω στις 12:30 το είδα να δείχνει 11:30 ενώ χθές στις 9:17 έδειχνε 8:17.
Με το που το διορθώνω ´ολα καλά. Συγκεκριμένα απο χθές που το διόρθωσα είναι στο + 4 sec.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 15, 2012, 10:03:08 μμ »
Το ακριβώς μια ώρα πίσω είναι τυχαίο. Μήπως δεν είσαι ιδιαίτερα κινητικός και δεν φορτίζει αρκετά το ελατήριο, οπότε κάποια στιγμή σταματάει?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 16, 2012, 12:03:25 πμ »
μηπως απο τη βιασινη σου βαζεις μια ωρα πισω το ρολοι? μου εχει τυχει γι αυτο σου λεω!
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 16, 2012, 01:50:56 πμ »
μηπως απο τη βιασινη σου βαζεις μια ωρα πισω το ρολοι? μου εχει τυχει γι αυτο σου λεω!

Kι εμένα ;D και όχι μια φορά μόνο ;D τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα όμως τα είχα "καρφί"  :headbash: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 16, 2012, 07:37:40 πμ »
Kι εμένα ;D και όχι μια φορά μόνο ;D τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα όμως τα είχα "καρφί"  :headbash: :dielaughing:
Μάλλον αυτό θα εννοεί ο φίλος...και σε μένα έχει τύχει πάντως..και αρκετές φορές θα έλεγα  ???

Αποσυνδεδεμένος altair

• Just Registered
    • Προφίλ
Σας έχει τύχει κι εσάς;
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 16, 2012, 07:54:14 πμ »
Δεν νομίζω να έβαλα πίσω μία ώρα γιατί δεν διορθώνω το ρολόι το πρωί.
Τώρα για το αν είμαι κινητικός, τι να πω...
Ένα τέταρτο οδήγημα και μετά δουλειά.
Βέβαια τώρα που το λέτε, και τις δύο ημέρες η δουλειά ηταν επιτήρηση σε εξετάσεις οπότε...

Είναι δηλαδή δυνατόν να φορέσω αυτόματο ρολόι που δουλεύει και κάποια στιγμή ενώ το φορώ να σταματήσει; Κάτι θυμάμαι να συνέβη και με ένα monster που φορούσα πέρισυ.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 16, 2012, 10:53:12 πμ »
Είναι δηλαδή δυνατόν να φορέσω αυτόματο ρολόι που δουλεύει και κάποια στιγμή ενώ το φορώ να σταματήσει; Κάτι θυμάμαι να συνέβη και με ένα monster που φορούσα πέρισυ.

Να σταματήσει την ώρα που το φοράς είναι απίθανο...να μην φορτίζει σωστά ο ρότορας το ελατήριο, με αποτέλεσμα να μην πιάνει ψηλό power reserve το ρολόι, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 16, 2012, 11:48:34 πμ »

+1

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 16, 2012, 11:59:16 πμ »
+1  ::)