Αποστολέας Θέμα: Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ  (Αναγνώστηκε 23496 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 17, 2012, 10:38:24 πμ »
Έτσι που πας εσύ, βλέπω εντός έτους το Τορίνο να παρουσιάζει το νέο τους μοντέλο, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ:

ALFA ROMEO .............SPIRETTA...!!  ;D ;D ;D

xa!!χα!!χα!! ;D ;D ;D(μου'φτιαξες το κεφι,ρε Θανο!!)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 17, 2012, 11:44:07 πμ »
Απόλυτα σεβαστή και σωστή άποψη. Αλλά χάσαμε λίγο την μπάλλα! ;D Θα ήθελα να επανεξετάσεις τα συνεκτικά στοιχεία του Γένους μας ceteris paribus, γιατί τούτες τις ώρες έχω/ουμε ηθική και πνευματική ανάγκη. Άσε την πολυπολιτισμικότητα του κάθε Ολυμπιακού στην άκρη, χέστην... Να μην σου πω ότι ακόμα και οι ρακένδυτοι του '21 ορκιζόντουσαν στον Χριστό και τους ένδοξους προγόνους... Ξέρω, γελάς... Όμως πάρε λίγα δράμια από την ψυχή τους, δέξου τις θυσίες των αγράμματων υπέροχων Ελλήνων, ντύσε την πορεία στα γαλανόλευκα. Τούτη η γης, μην με πεις εθνικιστή και ρατσιστή, είτε με τον Απόλλωνα, είτε με τον Χριστό, είτε με την υπέροχη γλώσσα, είτε με τον αχταρμά των Μπαμπινιώτηδων, βαστάει έναν συμβολισμό και μια δροσιά ζωής μοναδική. Οπότε πάψε να είσαι τόσο αυστηρός και ορθός επιστημονικά και ιστορικά, κι εγώ έτσι γίνομαι στιγμές-στιγμές, μα έχει νόημα μόνο για την γνώση, για την συνολική απεικόνιση της πορείας όταν ολοκληρώνουμε τα μικρά κάδρα μιας ζωής.
Για τους Ολυμπιακούς κι όλους δαύτους πάρε δυό καλά, κι ας είναι και λίγο φτιαχτά, και διαλάλησέ τα... Για τους γύρω, όχι για σένα... Κι αν χρειαζόμαστε (ρεφραίν  ;D) και λίγο παραμύθι, εε δείξε επιείκεια... Είναι για ιερό σκοπό περιποίησης της ψυχής. Μην λες στον Κολοκοτρώνη για τα εγκλήματα του Χριστιανισμού, μην λες στον συνοριοφύλακα που αγόρασε ένα Citizen για την ενδελέχεια και τον Διογένη τον κυνικό, μην λες στην χήρα ότι ο μακαρίτης στρίμωχνε την φουρνάρισα στην ζούλα... ;D Αυτό μόνο θέλησα να σου προτείνω. Θυμήθηκα τον καθηγητή μου Κώστα Δεσποτόπουλο, όταν κάποτε πάιζαμε μπασκετάκι στον παλιό αύλειο χώρο της Παντείου, που ήρθε και μούπε ότι ήθελε να τον αφήσουμε να κάνει ένα σουτάκι, γιατί ήταν κοντός, ηλικιωμένος και μας ...ζήλευε! Στο μάθημα, 2 μέρες μετά, ξεκίνησε λέγοντας " .. η ηλικία παιδιά είναι κάτι το σχετικό.." και ταυτόχρονα -καθώς με θυμόταν πολύ καλά σαν άριστο μαθητή του- ετσι όπως καθόμουν στην πρώτη σειρά έσκασε ένα απίστευτα πικρό χαμόγελο...! Πιο πολύ τον εισέπραξα στην δίψα του για ένα σουτάκι, παρά στην ανάλυση του Πλάτωνα... Χωρίς να υποτιμώ το τελευταίο... Τώρα πίνω μπύρα! Στην υγειά σου! (Μην βιάζεσαι... Buckler είναι...  ;D ;D)

:god: :applaus:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 17, 2012, 01:43:21 μμ »
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!!Αν και δεν υπήρξα ποτέ μου,κάθε ελληνική ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο μας κάνει περήφανους!

Φιλικά, Μάνος.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 17, 2012, 01:53:50 μμ »
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!!Αν και δεν υπήρξα ποτέ μου,κάθε ελληνική ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο μας κάνει περήφανους!

Φιλικά, Μάνος.
+1000.Τέλος..............και πολλά είπαμε γι'αυτό το θέμα χωρίς να χρειάζεται.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 17, 2012, 07:49:42 μμ »
Απόλυτα σεβαστή και σωστή άποψη. Αλλά χάσαμε λίγο την μπάλλα! ;D Θα ήθελα να επανεξετάσεις τα συνεκτικά στοιχεία του Γένους μας ceteris paribus, γιατί τούτες τις ώρες έχω/ουμε ηθική και πνευματική ανάγκη. Άσε την πολυπολιτισμικότητα του κάθε Ολυμπιακού στην άκρη, χέστην... Να μην σου πω ότι ακόμα και οι ρακένδυτοι του '21 ορκιζόντουσαν στον Χριστό και τους ένδοξους προγόνους... Ξέρω, γελάς... Όμως πάρε λίγα δράμια από την ψυχή τους, δέξου τις θυσίες των αγράμματων υπέροχων Ελλήνων, ντύσε την πορεία στα γαλανόλευκα. Τούτη η γης, μην με πεις εθνικιστή και ρατσιστή, είτε με τον Απόλλωνα, είτε με τον Χριστό, είτε με την υπέροχη γλώσσα, είτε με τον αχταρμά των Μπαμπινιώτηδων, βαστάει έναν συμβολισμό και μια δροσιά ζωής μοναδική. Οπότε πάψε να είσαι τόσο αυστηρός και ορθός επιστημονικά και ιστορικά, κι εγώ έτσι γίνομαι στιγμές-στιγμές, μα έχει νόημα μόνο για την γνώση, για την συνολική απεικόνιση της πορείας όταν ολοκληρώνουμε τα μικρά κάδρα μιας ζωής.
Για τους Ολυμπιακούς κι όλους δαύτους πάρε δυό καλά, κι ας είναι και λίγο φτιαχτά, και διαλάλησέ τα... Για τους γύρω, όχι για σένα... Κι αν χρειαζόμαστε (ρεφραίν  ;D) και λίγο παραμύθι, εε δείξε επιείκεια... Είναι για ιερό σκοπό περιποίησης της ψυχής. Μην λες στον Κολοκοτρώνη για τα εγκλήματα του Χριστιανισμού, μην λες στον συνοριοφύλακα που αγόρασε ένα Citizen για την ενδελέχεια και τον Διογένη τον κυνικό, μην λες στην χήρα ότι ο μακαρίτης στρίμωχνε την φουρνάρισα στην ζούλα... ;D Αυτό μόνο θέλησα να σου προτείνω. Θυμήθηκα τον καθηγητή μου Κώστα Δεσποτόπουλο, όταν κάποτε πάιζαμε μπασκετάκι στον παλιό αύλειο χώρο της Παντείου, που ήρθε και μούπε ότι ήθελε να τον αφήσουμε να κάνει ένα σουτάκι, γιατί ήταν κοντός, ηλικιωμένος και μας ...ζήλευε! Στο μάθημα, 2 μέρες μετά, ξεκίνησε λέγοντας " .. η ηλικία παιδιά είναι κάτι το σχετικό.." και ταυτόχρονα -καθώς με θυμόταν πολύ καλά σαν άριστο μαθητή του- ετσι όπως καθόμουν στην πρώτη σειρά έσκασε ένα απίστευτα πικρό χαμόγελο...! Πιο πολύ τον εισέπραξα στην δίψα του για ένα σουτάκι, παρά στην ανάλυση του Πλάτωνα... Χωρίς να υποτιμώ το τελευταίο... Τώρα πίνω μπύρα! Στην υγειά σου! (Μην βιάζεσαι... Buckler είναι...  ;D ;D)

Έτος??  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 17, 2012, 08:05:16 μμ »
Βρε Χρήστο μου, αφού το έγραψα, ότι η εθνική ομάδα εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα. Σαφώς και μας έκανε υπερήφανους.

Nαι ενταξει το καταλαβα και απο κεκτημενη ταχυτητα ισως δεν το εγραψα, εχεις δικιο, απλα μεσα στο μυαλο μου ειχα και αυτα που ειπες για τα συμβολαια των παικτων.
Εγω ειδα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και οχι ενα συνολο ακριβοπληρωμενων ψυχρων επαγγελματιων.
Απλα ζωντας σε εναν ονειρικα πλασμενο κοσμο, σκεφτηκα οτι καθε ελληνικη ομαδα, οπως και η εθνικη μας ομαδα, που παιρνει ενα ευρωπαικο τροπαιο μας κανει υπερηφανους και διαφημιζει τη χωρα μας και οτι ισως καποια στιγμη να πρεπει να αποβαλλουμε πια αυτες τις ταμπελες του ΑΝΤΙ-ΤΑΔΕ και να υποστηριζουμε ο ενας τον αλλο οταν παιζουμε με καποια ξενη ομαδα.
Ηδη απ`οτι ακουω τωρα στις ειδησεις το παιχνιδι στο μπασκετ μεταξυ των δυο αιωνιων δεν θα γινει γιατι εγινε επιθεση στο πουλμαν του ΠΑΟ, με τις υγειες μας, ειμαστε για τα μπαζα. >:( >:( >:(
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 17, 2012, 08:42:42 μμ »
Ηδη απ`οτι ακουω τωρα στις ειδησεις το παιχνιδι στο μπασκετ μεταξυ των δυο αιωνιων δεν θα γινει γιατι εγινε επιθεση στο πουλμαν του ΠΑΟ, με τις υγειες μας, ειμαστε για τα μπαζα. >:( >:( >:(

Πείτε μου ρε παιδιά, πόσο ΖΩΑ μπορεί να είναι αυτοί οι τύποι?

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 17, 2012, 09:00:55 μμ »
ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ...μας κάνανε ρεζίλι στην Κωνσταντινούπολη και συνεχίζουν κι εδώ...το εγκεφαλογράφημά τους είναι ευθεία γραμμή...πάει και τελείωσε...(και των κόκκινων και των πράσινων φανατικών-κατεστραμμένων)

ΥΓ:Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το ευρωπαϊκό τρόπαιο

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 18, 2012, 08:48:26 πμ »
Έχω στηθεί χθες να δω το ματς. Βάζω ΝΕΤ και ΕΤ1 και έχουν ειδήσεις. Η ώρα έχει πάει 22:10 και τίποτα ακόμα. Έχω ρίξει τα μπινελίκια της ζωής μου ότι έχει αρχίσει το παιχνίδι και αυτοί οι Καραγκιόζηδες δεν κάνουν σύνδεση.
Οπότε, μπαίνω στο ιντερνετ να δω τι στο καλό γίνεται και εκεί διάβασα τα κατορθώματά τους...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 18, 2012, 09:53:38 πμ »
Έτος??  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

495 Π.Χ. Μόλις 5 χρόνια πριν την Εθνική εποποιία της μάχης του Μαραθώνα!  ;D ;D ;D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 27, 2012, 05:56:51 μμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/rRELoF6asjs" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rRELoF6asjs" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

:dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 29, 2012, 04:11:29 μμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/Fcr1gVCHyBw" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Fcr1gVCHyBw" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

:laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Ιούνιος 02, 2012, 08:11:31 μμ »
Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god: :god:

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιούνιος 02, 2012, 08:53:18 μμ »
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ !!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιούνιος 02, 2012, 09:01:38 μμ »
Mπράβο στα παιδιά!!! Καιρός ήταν!!!

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 02, 2012, 09:31:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος thodorisg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 02, 2012, 09:49:48 μμ »
Συγχαρητήρια!!! 15 χρόνια ξηρασίας

Τα καλύτερα έρχονται..... :cooler: :cooler: :partyman: :partyman::partyman: 

Αποσυνδεδεμένος chris70

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 03, 2012, 02:13:32 πμ »
.delete.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιούνιος 03, 2012, 09:07:47 πμ »
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. :D :D :D :D :D

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/ZmvFf1NoLnY" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZmvFf1NoLnY" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: 
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038

Αποσυνδεδεμένος morfeas3kala

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιούνιος 03, 2012, 11:45:59 πμ »

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!