Αποστολέας Θέμα: Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ  (Αναγνώστηκε 23501 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 16, 2012, 01:57:20 μμ »
ua διαφωνίσω λίγο με την άποψη πέρι εθνικής ανύψωσης και βελτίωση της εικόνας της χώρας,αυτά είναι λεπτομέριες που περνανε στα χαμηλά με πολύ μικρά γράμματα.

τι και αν βγήκε πρώτος ο ολυμπιακός με πρίντεζη-μαντζαρη?αν δεν ήταν αυτή και ήταν οι λεμπρον και κομπε ποιος δεν θα πανηγύριζε και ποιος δεν θα το προτιμούσε?
το στατιστικό γραφει απλά ότι μια Α.Ε. που δραστηριοποιείτε στο χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμενα στο μπασκετ βγήκε πρώτη σε μια κουρσα με άλλες ΑΕ από όλες τις χώρες της ευρώπης.

περήφανη πρέπει να νοιωθει η μανα του πρίντεζη όχι εγώ-εσύ -αυτός επειδή μας αντιπροσωπευσε ως έλληνες,αν έπαιζε στην τσσκα δεν θα έβαζε ούτε πόντο για να κερδίσει ομια ελληνική ομάδα?

με την ίδια λογική (προς θεού δεν τα εξισώνω σε καμια περίπτωση) όταν η ελλάδα πήρε το euro από εθνική υπερηφάνια βγήκαν στους δρόμους και έσφαζαν αλβανούς-ινδούς και κούρδους.
αν έπρεπε να νοιωσω υπερήφανος για τους 20-30 ανθρωπους που πήραν το ευρωπαικο νοιωθω σαφώς μεγαλύτερη ντροπή και αηδια για όσους το "αξιοποίησαν" για αφορμές ξυλοδαρμών.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 16, 2012, 02:36:20 μμ »
To ότι εσείς δεν αισθάνεστε κάτι, δεν σημαίνει πως η νίκη ενός συλλόγου ή ενός αθλητή δεν έχει συμβολή στην εικόνα της χώρας, ξαναλέω πάντα στο μέτρο που της αναλογεί. Ο Ολυμπιακός είναι ελληνική ομάδα, η Μπαρτσελόνα ισπανική, ο Μπούμκα Ουκρανός, ο Γκεμπρεσελασιέ Αιθίοπας και ο Σένα Βραζιλιάνος...τι να κάνουμε τώρα?

Ολο το ζουμι ειναι αυτη η φραση.Ειναι,νομιζω,κοινως αποδεκτο ,οτι αν ειναι να συζητηθει το ονομα σου,η της χωρας σου,η του φιλου σου,η της ομαδας σου,προτιμας να γινει για μια επιτυχια ,παρα για μια κλεψια,η αποτυχια,η.η.η.η.η.κλπ.
Και επειδη,οπως και να το κανουμε,ενα πρωταθλημα ευρωπης γινεται η αιτια συζητησης και σκουγεται η χωρα προελευσης του πρωταθλητη,θεωρω,οτι στο μετρο που της αναλογει,συμβαλλει στην εικονα της χωρας και ειναι σαφως προτιμοτερη απο τη δημοσιοτητα που εισπραττουμε καθημερινα,απ όλο τον κοσμο για τις λαμογιες μας,κλπ,κλπ
Αντε να δουμε και την ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλητρια κοσμου.!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 16, 2012, 02:44:40 μμ »
To ότι εσείς δεν αισθάνεστε κάτι, δεν σημαίνει πως η νίκη ενός συλλόγου ή ενός αθλητή δεν έχει συμβολή στην εικόνα της χώρας, ξαναλέω πάντα στο μέτρο που της αναλογεί. Ο Ολυμπιακός είναι ελληνική ομάδα, η Μπαρτσελόνα ισπανική, ο Μπούμκα Ουκρανός, ο Γκεμπρεσελασιέ Αιθίοπας και ο Σένα Βραζιλιάνος...τι να κάνουμε τώρα?

Γιάννη, όταν το champions league το παίρνει η Barcelona ή η Manchester United ή η Milan, τί καταγράφεται στη συνείδησή μας;
Ότι το πήραν οι Ισπανοί ή οι Άγγλοι ή οι Ιταλοί; Δεν νομίζω. Καταγράφεται ότι το πήρε μια συγκεκριμένη ομάδα. Σκέφτεσαι "ομαδάρα η Barcelona" όχι "σπουδαίοι αυτοι οι Ισπανοί, πήραν και το champions league!"
Αυτό εννοούμε αυτοί που υποστηρίζουμε ότι δεν εξυψωνόμαστε σαν χώρα όταν μια ομάδα από την Ελλάδα διακριθεί σε συλλογικό επίπεδο.
Η Εθνική ομάδα εξαιρείται φυσικά από αυτόν τον κανόνα, κατά τη γνώμη μου.
Άλλο αν, μετά το Euro πήγαν και ζήτησαν ένα εκατομμύριο ευρώ bonus ο καθένας. Εκεί απλά αναρωτιέσαι "πόσο μ@@@κες είμαστε τελικά" :wallbash:
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 16, 2012, 03:31:14 μμ »
Δεν συμφωνούμε, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας  ;) ;D

Πάρτε και μια σέρβικη και μια τούρκικη περιγραφή του τελευταίου λεπτού

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/vjqBc8-OmDc" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vjqBc8-OmDc" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/7jr4Zt6ddkk" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7jr4Zt6ddkk" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 16, 2012, 03:49:26 μμ »
Αντι-Αεκτζής δεν υπάρχει φίλε Χρήστο!  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος thodorisg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 16, 2012, 04:01:55 μμ »
Τι είναι ΑΕΚ??? :P :P ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 16, 2012, 05:36:25 μμ »

Α τέλειωτο Ε λληνικό Κ λάμα;;;  ;D ;D ;D ;D

Έλα σας πειράζω... Απλά αλλάξτε τον ύμνο σας... Μπουζούκια και Παπαιωάννου δεν ταιριάζουν με Κωνσταντινούπολη...  ;D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 16, 2012, 07:18:13 μμ »

Aγαπη Εκτος Κατεστημενου,κατι αγνωστο για σας τους πολλους!! ;D ;D ;D
Θανο μου,οσον αφορα τον υμνο μας,εχουμε κι' αλλον ,καλυτερο!!ενημερωθειτε!! ;D ;D :smt038
πιο μελωδικο :-({|= :-({|= :-({|=,εξ'ισου σημαντικο :respect:

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 16, 2012, 07:52:17 μμ »
Bαριεμαι να διαφωνησω με αρκετα ποστ στο συγκεκριμενο θεμα, το μονο που εχω να πω ειναι οτι μιλησα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οποιος με καταλαβε,με καταλαβε.
Συμφωνω απολυτα με τον Γιαννη,το Θανο και τον Σπυρο.
Κωστα σχημα λογου ηταν το ΑΝΤΙ-ΑΕΚΤΖΗΣ.
Θοδωρη(koubilaihan) το 2004 η εθνικη μας δεν μας εκανε υπερηφανους?
Ας βλεπουμε καθε ομαδα σαν ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ οταν παιζει στο εξωτερικο, αυτο ειπα και πριν αλλα μαλλον δεν το καταλαβατε.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 16, 2012, 08:02:49 μμ »
πρωτίστως το "όμαιμον, το ομόγλωσσον και το ομόψυχον", συνεπώς την Σημαία, είτε δια μέσου του αθλητισμού, είτε δια μέσου της πολιτικής.

το ποιο;;;;;;;;,ομαιμοι με κατι μαυρους;ομογλωσσοι οταν τα 2/3 ειναι αλλογλωσσοι;ομοψυχοι για το πριμ θα συμφωνησω,
σταυρος κι Ελληνισμος 2500 ετων δεν συναδουν,ως γνωστον οι Ελληνες εκχριστιανισθηκαν βιαιως,συνεπως η σημαια ενεχει παντα νεοβαρβαρισμους,Θανουλη μου τι πινεις;θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 16, 2012, 08:48:53 μμ »
Μπλέξαμε τα μπούτια μας πάλι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 16, 2012, 09:40:01 μμ »
Σίγουρο συμπέρασμα δίνουν μόνο οι παραγωγικοί και τέλειοι επαγωγικοί συλλογισμοί. Οι ατελείς επαγωγικοί και οι αναλογικοί δίνουν συμπέρασμα πιθανόν σωστό. Αυτά τα έχει βρει ο Αριστοτέλης και δεν είναι ανάγκη να τα ξαναψάξεις.
Αρα αποστρατε μου,καλε κι αγαπημενε φιλε μου,δεν μπλεξαμε τα μπουτια μας,αφορμη ψαχνουμε για παραγωγικους συλλογισμους.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 16, 2012, 10:48:55 μμ »
Γιατί νομίζεις πως σ'έχω φίλο? Για τα ρολόγια σου? Όχι βέβαια...σ'έχω φίλο για τους παραγωγικούς και τέλειους επαγωγικούς συλλογισμούς σου...άντε και για την κάμπριο άλφα ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 16, 2012, 11:18:26 μμ »
το ποιο;;;;;;;;,ομαιμοι με κατι μαυρους;ομογλωσσοι οταν τα 2/3 ειναι αλλογλωσσοι;ομοψυχοι για το πριμ θα συμφωνησω,
σταυρος κι Ελληνισμος 2500 ετων δεν συναδουν,ως γνωστον οι Ελληνες εκχριστιανισθηκαν βιαιως,συνεπως η σημαια ενεχει παντα νεοβαρβαρισμους,Θανουλη μου τι πινεις;θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

Δεν μιλάω για τα άτομα της ομάδας, αλλά για τον φίλαθλο κόσμο και τον συμβολισμό της ομάδας ως ΟΛΥΜΠΙΚΑΚΟΣ 1925, οπότε εννοείται ότι είσαι τελείως λάθος αν το στενεύεις έτσι... Τα στοιχεία υπάρχουν κατά κόρον αν θελήσεις αποδείξεις. Για την γλώσσα δεν χρειάζεται να πω τίποτα, την μιλάς, ο δε Φαλμεράιερ ήδη κατερρίφθη από τον Τσινκάιζεν (Γερμανό παρακαλώ) εδώ και 100 χρόνια. Η Σημαία είναι ΕΘΝΙΚΟ σύμβολο, θα σου πω να το εκλάβεις έτσι κι όχι θρησκευτικά ή θεολογικά, και ως έθνος (Ελλήνων) αναφερόμεθα ήδη από τους προκλασσικούς χρόνους (και στους κλασσικούς οι Ηρόδοτος, Θουκυδίδης, κλπ.). Δίκιο έχεις ως προς τον αυξανόμενο εκφυλισμό αυτών των στοιχείων στην ενεστώσα κοινωνία μας, ο οποίος απειλεί σημαντικά την κληρονομιά και τα συνεκτικά μας στοιχεία. Καλό θα ήταν όμως να είσαι μαχητής διατήρησης και εξάπλωσης αυτών, αντί επικριτής, κι αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη και παραίνεση... Πίνω νεράκι και φυσικούς χυμούς, όχι αλκοόλ, γιατί έχω σοβαρά προβλήματα υγείας... Και επειδή δεν είμαι σε καθόλου καλή φυσική κατάσταση, φροντίζω τον εγκέφαλό μου, όσο μπορώ!

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 17, 2012, 12:13:54 πμ »
Φιλε Θανο,γνωριζω οτι δεν πινεις αλλωστε εχουμε βρεθει πολλες φορες μαζι,δεν εχω εναντιωσεις παρα μονο διαφορετικες αποψεις ως προς καποια θεματα,λοιπον δεν μπορω να δεχτω ως Ελληνικο κατι που ειναι πολυπολιτισμικο και μια συγχρονη ομαδα επαγγελματικου μπασκετ δεν ειναι ομοαιμη,ωστε να με κανει υπερηφανο για την εθνικη μου υποσταση,δεν θα ελεγα το ιδιο για την εθνικη μου ομαδα βεβαια,για την σημαια συμφωνω οτι ειναι συμβολο,ομως η συγκεκριμενη σημαια εχει αντιφασεις ως προς την συνθεση της,διοτι Ελληνισμος και χριστιανισμος ειναι θεωριες αντιθετες,μην ξεχνας οτι η διαφορετικοτητα του Ελληνα κατα τον Κορνηλιο Καστοριαδη,εγκειτω στο οτι απεμπλεξε την θεικη υπαρξη απο την απολυτη εξουσιαστικη υποσταση και προσεδωσε στην θεοτητα ανθρωπινες αρετες κι αδυναμιες,ταυτισε τον θεο με τον ανθρωπο και απορροια αυτης της θεωρησης ηταν η γεννηση της δημοκρατιας,αντιθετα ο χριστιανισμος προσεταιριστηκε στοιχεια μεν Ελληνισμου,ομως επανηλθε στο θεικο ως απολυτο ποιητη των παντων,αρα σταυρος κατ εμε δεν θα επρεπε να υπαρχει,δεν θα εκανα αυτη την επισημανση εαν δεν αναφεροσουν στα 2500 χρονια,που σαφως εχεις δικιο ως χρονολογια υπαρξης ομως υπηρξε εκ μερους των υστεροβυζαντινων ιερατειων ο εκφυλισμος της Ελληνικης σκεψης των παροικουντων την Ελληνικη γη με την χριστιανικη προσυλητηση,γι αυτο με βαζεις σε σκεψεις,οχι για το χρονικο διαστημα σαν εθνος,αλλα για το κατα ποσο υπηρξε η φιλοσοφικη του συνεχεια.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που επιτελους ξεφευγουμε απο τις κοινοτυπες διαλεκτικες που προσβαλουν την λογικη μας και ασχολουμαστεε και με κατι διαφορετικο.
Εαν ταυτιστω εθνικα με μια πολυεθνικη ομαδα θα ειμαι μαχητης η επικριτης;υπερ ποιανου θα μαχομαι και ποιον θα κατακρινω;
Περιμενω απαντηση απο εναν ανθρωπο που εκτιμω την γνωση του και το ηθος του.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 17, 2012, 12:22:48 πμ »
Γιατί νομίζεις πως σ'έχω φίλο? Για τα ρολόγια σου? Όχι βέβαια...σ'έχω φίλο για τους παραγωγικούς και τέλειους επαγωγικούς συλλογισμούς σου...άντε και για την κάμπριο άλφα ;) ;D

Α ρε μπαγασα ποσο σε ζηλευω,ξεμπερδεψες νωρις και πας γι αλλες πολιτειες ........................ τυχερακιααααααααααααααααααααααααααααα

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 17, 2012, 02:26:38 πμ »
Απόλυτα σεβαστή και σωστή άποψη. Αλλά χάσαμε λίγο την μπάλλα! ;D Θα ήθελα να επανεξετάσεις τα συνεκτικά στοιχεία του Γένους μας ceteris paribus, γιατί τούτες τις ώρες έχω/ουμε ηθική και πνευματική ανάγκη. Άσε την πολυπολιτισμικότητα του κάθε Ολυμπιακού στην άκρη, χέστην... Να μην σου πω ότι ακόμα και οι ρακένδυτοι του '21 ορκιζόντουσαν στον Χριστό και τους ένδοξους προγόνους... Ξέρω, γελάς... Όμως πάρε λίγα δράμια από την ψυχή τους, δέξου τις θυσίες των αγράμματων υπέροχων Ελλήνων, ντύσε την πορεία στα γαλανόλευκα. Τούτη η γης, μην με πεις εθνικιστή και ρατσιστή, είτε με τον Απόλλωνα, είτε με τον Χριστό, είτε με την υπέροχη γλώσσα, είτε με τον αχταρμά των Μπαμπινιώτηδων, βαστάει έναν συμβολισμό και μια δροσιά ζωής μοναδική. Οπότε πάψε να είσαι τόσο αυστηρός και ορθός επιστημονικά και ιστορικά, κι εγώ έτσι γίνομαι στιγμές-στιγμές, μα έχει νόημα μόνο για την γνώση, για την συνολική απεικόνιση της πορείας όταν ολοκληρώνουμε τα μικρά κάδρα μιας ζωής.
Για τους Ολυμπιακούς κι όλους δαύτους πάρε δυό καλά, κι ας είναι και λίγο φτιαχτά, και διαλάλησέ τα... Για τους γύρω, όχι για σένα... Κι αν χρειαζόμαστε (ρεφραίν  ;D) και λίγο παραμύθι, εε δείξε επιείκεια... Είναι για ιερό σκοπό περιποίησης της ψυχής. Μην λες στον Κολοκοτρώνη για τα εγκλήματα του Χριστιανισμού, μην λες στον συνοριοφύλακα που αγόρασε ένα Citizen για την ενδελέχεια και τον Διογένη τον κυνικό, μην λες στην χήρα ότι ο μακαρίτης στρίμωχνε την φουρνάρισα στην ζούλα... ;D Αυτό μόνο θέλησα να σου προτείνω. Θυμήθηκα τον καθηγητή μου Κώστα Δεσποτόπουλο, όταν κάποτε πάιζαμε μπασκετάκι στον παλιό αύλειο χώρο της Παντείου, που ήρθε και μούπε ότι ήθελε να τον αφήσουμε να κάνει ένα σουτάκι, γιατί ήταν κοντός, ηλικιωμένος και μας ...ζήλευε! Στο μάθημα, 2 μέρες μετά, ξεκίνησε λέγοντας " .. η ηλικία παιδιά είναι κάτι το σχετικό.." και ταυτόχρονα -καθώς με θυμόταν πολύ καλά σαν άριστο μαθητή του- ετσι όπως καθόμουν στην πρώτη σειρά έσκασε ένα απίστευτα πικρό χαμόγελο...! Πιο πολύ τον εισέπραξα στην δίψα του για ένα σουτάκι, παρά στην ανάλυση του Πλάτωνα... Χωρίς να υποτιμώ το τελευταίο... Τώρα πίνω μπύρα! Στην υγειά σου! (Μην βιάζεσαι... Buckler είναι...  ;D ;D)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 17, 2012, 08:47:46 πμ »

Kαλε μου Γιαννη,σιγα-σιγα αποκαλυπτεις τα εσωψυχα σου(και θαυμαζεις  το ωραιο,οπως και ο...)

Θαύμασα τον Παρθενώνα
και σε κάθε του κολώνα
βρήκα τον χρυσό κανόνα
Όμως σήμερα το λέω
βρίσκω το καλό και ωραίο
σε μια σπορ Άλφα Ρομέο
Καλοκαίρια και χειμώνες
νά 'ναι γύρω μου ελαιώνες
πίσω μου όλοι οι αιώνες
Κι όπου μπρος μου ο δρόμος βγάζει
και σε πειρασμό με βάζει
δώσ' του να πατάω το γκάζι
Με τη δύναμη του λιόντα
και με του πουλιού τα φόντα
πιάνω τα εκατόν ογδόντα
Γειά σας θάλασσες και όρη
γειά σας κι έχω βάλει πλώρη
για της Αστραπής την Κόρη

Οδυσσέας Ελύτης

Αντε σου ευχομαι και στα δικα σου(μ'ενα αυτοκινητο)

Ο φιλος σου
Σπυρος ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 17, 2012, 09:51:04 πμ »
Έτσι που πας εσύ, βλέπω εντός έτους το Τορίνο να παρουσιάζει το νέο τους μοντέλο, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ:

ALFA ROMEO .............SPIRETTA...!!  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 17, 2012, 10:19:12 πμ »

Θοδωρη(koubilaihan) το 2004 η εθνικη μας δεν μας εκανε υπερηφανους?

Βρε Χρήστο μου, αφού το έγραψα, ότι η εθνική ομάδα εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα. Σαφώς και μας έκανε υπερήφανους.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.