Αποστολέας Θέμα: Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ  (Αναγνώστηκε 23549 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ
« στις: Μάιος 14, 2012, 10:38:41 μμ »
Δεν είμαι μπασκετικός, αλλά αξίζει μια αναφορά στο φόρουμ για το χθεσινό έπος...δεν ήταν άπλά μια κατάκτηση πανευρωπαικού, ήταν ο τρόπος που ήρθε η νίκη από ένα αουτσάιντερ απέναντι σε ένα τεράστιο φαβορί...μπράβο στα παιδιά!!!

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/iLGiMR9yA20" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iLGiMR9yA20" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/-9rtInUKLWo" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-9rtInUKLWo" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 14, 2012, 10:56:53 μμ »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ούτε θα ξαναϋπάρξει το χθεσινό.

Δεν ξέρω αν ακούγεται εθνικιστικό, σωβινιστικό, όπως θέλετε πέστε το, αλλά τέτοια πράγματα μόνο Έλληνες μπορούν να τα κάνουν.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 15, 2012, 06:52:34 πμ »
 :respect: :respect: :prayer: :respect:
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 15, 2012, 07:15:21 πμ »
Αν και ΑΕΚΑΡΑ... συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό! ;D ;)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 15, 2012, 07:31:24 πμ »
όπως το '87 με την Εθνική.....Απίστευτο!!!.....ακόμα ανατριχιάζω από προχτές όταν βλέπω ακόμα και τπους Ιταλούς στην περιγραφή
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 15, 2012, 08:11:19 πμ »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ούτε θα ξαναϋπάρξει το χθεσινό.

Δεν ξέρω αν ακούγεται εθνικιστικό, σωβινιστικό, όπως θέλετε πέστε το, αλλά τέτοια πράγματα μόνο Έλληνες μπορούν να τα κάνουν.

Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ στην παρέα μου μετά το ματς. Αυτά τα πράγματα μόνο Έλληνες μπορούν να τα κάνουν. (Να σημειωθεί πως η ανατροπή έγινε μόλις ο προπονητής άφησε τους ξένους και τα αστέρια εκτός παρκέ και πέταξε μέσα πέντε εικοσάχρονα Ελληνόπουλα)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 15, 2012, 08:48:35 πμ »
ΜΠΡΑΒΟ & παλι ΜΠΡΑΒΟ (απο εναν ΑΕΚΤΖΗ και ''οχι  και ιδιαιτερα φιλα προσκειμενο στον ολυμπιακο)
Για τη Ελλαδα ρε γαμωτο!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 15, 2012, 09:00:18 πμ »
όπως το '87 με την Εθνική.....Απίστευτο!!!.....ακόμα ανατριχιάζω από προχτές όταν βλέπω ακόμα και τπους Ιταλούς στην περιγραφή

Έτσι Γιώργο. Δεν υπάρχει.

Ιμποσίμπιλε. Μάμα μία κε ιστόρια!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 15, 2012, 09:48:49 πμ »

Ιμποσίμπιλε. Μάμα μία κε ιστόρια!

Ολυμπιακός αβάντι.... Εν ντράμα περ CSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nt1969

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 15, 2012, 05:51:21 μμ »
Μπραβο αν και Αεκτζης και αντιολυμπιακος...αλλα στο μπασκετ αξιζουν το χειροκροτημα...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 15, 2012, 09:01:38 μμ »
Eνα μεγαλο μπραβο στην ομαδαρα μας,πολλα συγχαρητηρια και μακαρι να ηταν και ο Παναθηναικος στον τελικο.
Θα ειχαν παθει πλακα οι τουρκοι.
Το ηθελα πολυ αυτο μεσα στην Πολη μιας και ειμαι Μικρασιατης.
Καποια στιγμη ρε παιδια πρεπει να αποβαλλουμε αυτες τις ταμπελες τυπου `ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ`,`ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ` `η `ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗΣ`, μονο κακο κανουμε ετσι στην πατριδα μας και στον αθλητισμο μας. Πρεπει να ειμαστε μια γροθια οταν εκπροσωπουμε την χωρα μας στο εξωτερικο για το καλο ολων μας.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος thodorisg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 15, 2012, 09:35:52 μμ »
Eνα μεγαλο μπραβο στην ομαδαρα μας,πολλα συγχαρητηρια και μακαρι να ηταν και ο Παναθηναικος στον τελικο.
Θα ειχαν παθει πλακα οι τουρκοι.
Το ηθελα πολυ αυτο μεσα στην Πολη μιας και ειμαι Μικρασιατης.
Καποια στιγμη ρε παιδια πρεπει να αποβαλλουμε αυτες τις ταμπελες τυπου `ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ`,`ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ` `η `ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗΣ`, μονο κακο κανουμε ετσι στην πατριδα μας και στον αθλητισμο μας. Πρεπει να ειμαστε μια γροθια οταν εκπροσωπουμε την χωρα μας στο εξωτερικο για το καλο ολων μας.

Χωρίς καμια εριστική διαθεση αλλα δεν καταλαβαίνω που κολλάει το καλό της πατρίδας με τον αθλητισμό. Ένα ωραίο του αθλητισμού είναι ολη η καζούρα που γίνεται. Θα προτιμούσα να περάσει ο Παναθηναικος στον τελικο οχι για το καλο της Ελλάδας μιας και δεν νομίζω οτι εχει κάποια αξία αλλα για την "λεω" σε γνωστούς και φίλους αν το παίρναμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Νομίζεις οταν θα παίζει η Τσεσλι στον τελικο θα εύχονται της Μαντσεστερ να το σηκώσει?? ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 15, 2012, 11:04:16 μμ »
Χωρίς καμια εριστική διαθεση αλλα δεν καταλαβαίνω που κολλάει το καλό της πατρίδας με τον αθλητισμό.

Από την περιγραφή της ιταλικής tv...
Τι μεγάλο παιχνίδι!!! Η Ελλάδα άξιζε μια τέτοια θρυλική βραδιά, γαι να εισπράξει λίγη χαρά και ελπίδα σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τελευτίο σουτ του Πρίντεζη. Αυτά είναι τα θαύματα του σπορ. Συνέχισε Ελλάδα!!!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 15, 2012, 11:30:01 μμ »
Προσωπικά δεν εισέπραξα καμία χαρά για το έθνος προχτές. Και οι περισσότεροι που γνωρίζω εισέπραξαν χαρά για τα 15 χρόνια που περίμενε ο Ολυμπιακός. Χαρά και ελπίδα για την πατρίδα θα εισπράξω όταν βρεθεί μια λύση με αυτούς που τόσα χρόνια μας κυβερνάνε και στο τέλος του μήνα που θα έχουν ένα άλλο Ευρωπαϊκό "τελικό" καταφέρουν και βρουν καμία λύση.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 16, 2012, 12:57:43 πμ »
Δεν ένιωσες διπλή χαρά που το επίτευγμα κατορθώθηκε από νεαρούς Έλληνες παίχτες?
Θοδωρή έννοείται πως ο αθλητισμός δεν είναι ζήτημα πρώτης γραμμής, ειδικά τη στιγμή αυτή...αλίμονο. Άλλο όμως αυτό κι άλλο η παραδοχή ότι συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί στην εικόνα μας ως έθνος...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 16, 2012, 01:36:13 πμ »
Προσωπικά δεν εισέπραξα καμία χαρά για το έθνος προχτές. Και οι περισσότεροι που γνωρίζω εισέπραξαν χαρά για τα 15 χρόνια που περίμενε ο Ολυμπιακός. Χαρά και ελπίδα για την πατρίδα θα εισπράξω όταν βρεθεί μια λύση με αυτούς που τόσα χρόνια μας κυβερνάνε και στο τέλος του μήνα που θα έχουν ένα άλλο Ευρωπαϊκό "τελικό" καταφέρουν και βρουν καμία λύση.

Επειδή υπάρχει σοβαρή διαφορά ανάμεσα στον φίλαθλο και τον οπαδό, όλοι οι φίλαθλοι εισέπραξαν χαρά για την κούπα του ΕΛΛΗΝΑ Ολυμπιακού. Δεν μας ενδιαφέρει δε το πως εκφράζονται οι Άγγλοι, Γάλλοι, κλπ. Εμείς εδώ υπερασπιζόμαστε πρωτίστως το "όμαιμον, το ομόγλωσσον και το ομόψυχον", συνεπώς την Σημαία, είτε δια μέσου του αθλητισμού, είτε δια μέσου της πολιτικής. Έτσι γινόταν και πριν 2.500 χρόνια αγαπητέ! Όσο γι αυτούς τους κοπριτοπροδότες που κυβερνάνε, είμαστε αντάξιοί τους! Ποιός τους ανεβάζει 40 χρόνια τώρα; Η θεία μου; Αντί λοιπόν να εκφράζεις ελπίδες ή αποστροφή, καλύτερα να ξέρεις τι να "μαυρίζεις" εφεξής, καθώς από το δικό σου και δικό μου και του ενός εκάστου το χέρι ξεκινάει το καλό ή το κακό που θα συμβεί...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2012, 01:52:55 πμ από THANOS58 »
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 16, 2012, 11:55:11 πμ »
Δεν ένιωσες διπλή χαρά που το επίτευγμα κατορθώθηκε από νεαρούς Έλληνες παίχτες?
Θοδωρή έννοείται πως ο αθλητισμός δεν είναι ζήτημα πρώτης γραμμής, ειδικά τη στιγμή αυτή...αλίμονο. Άλλο όμως αυτό κι άλλο η παραδοχή ότι συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί στην εικόνα μας ως έθνος...

Ναι ένιωσα διπλή χαρά αλλά όχι γιατί είναι το μέλλον της Ελλάδας αλλά γιατί είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Διαφωνώ οτι συμβάλει στην καλυτέρευση της εικόνας μας ως έθνος, δεν νομίζω οτι κανένας ξένος άλλαξε την γνώμη του επειδή πήρε ο Ολυμπιακός και ο κάθε Ολυμπιακός το κύπελλο. Αυτό που έκανε ήταν να ενισχύσει την εικόνα μας ως έθνος αθλητικά και όχι γενικά.

Φιλικά
Θοδωρής 

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 16, 2012, 12:04:38 μμ »
Επειδή υπάρχει σοβαρή διαφορά ανάμεσα στον φίλαθλο και τον οπαδό, όλοι οι φίλαθλοι εισέπραξαν χαρά για την κούπα του ΕΛΛΗΝΑ Ολυμπιακού. Δεν μας ενδιαφέρει δε το πως εκφράζονται οι Άγγλοι, Γάλλοι, κλπ. Εμείς εδώ υπερασπιζόμαστε πρωτίστως το "όμαιμον, το ομόγλωσσον και το ομόψυχον", συνεπώς την Σημαία, είτε δια μέσου του αθλητισμού, είτε δια μέσου της πολιτικής. Έτσι γινόταν και πριν 2.500 χρόνια αγαπητέ! Όσο γι αυτούς τους κοπριτοπροδότες που κυβερνάνε, είμαστε αντάξιοί τους! Ποιός τους ανεβάζει 40 χρόνια τώρα; Η θεία μου; Αντί λοιπόν να εκφράζεις ελπίδες ή αποστροφή, καλύτερα να ξέρεις τι να "μαυρίζεις" εφεξής, καθώς από το δικό σου και δικό μου και του ενός εκάστου το χέρι ξεκινάει το καλό ή το κακό που θα συμβεί...

Πίστεψε με είμαι πολύ μακριά από τον "οπαδό" του Ολυμπιακού, ο αθλητισμός δεν έχει να καμία δουλειά με το "όμαιμον, το ομόγλωσσον και το ομόψυχον". Και επειδή γινόταν πριν 2500 χρόνια? Τελείως διαφορετικές κοινωνίες και λογική τότε. Στους αγώνες προχτές την Σημαία την υπερασπίστηκαν και ξένοι, με ξένο προπονητή.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 16, 2012, 12:52:35 μμ »
Και εγώ, παρότι γνωστος αντιολυμπιακός, χάρηκα για την αντροπή και το θέαμα, αλλά ομολογώ ότι δεν φούσκωσα από εθνική υπερηφάνεια επειδή μερικοί εικοσιπεντάχρονοι Έλληνες εκατομμυριούχοι, κέρδισαν σε ένα παιχνίδι με μια μπάλα μερικούς μεγαλύτερους ηλικιακά, Ρώσους εκατομμυριούχους.
Δυστυχώς δεν μπορώ να ταυτιστώ με τον Πρίντεζη, κατά ακριβώς το ίδιο ποσοστό που δεν μπορώ να ταυτιστώ με τον Κιριλένκο ή τον Ντόρσεϋ, ή τον Ντούσαν.
Θάνο, πριν 2500 χρόνια, η επιβράβευση για τη νίκη ήταν ένα κλαδί ελιάς...
Όταν μιλάμε για συμβόλαια εκατομμυρίων και σπόνσορες και διαφημίσεις, η εθνική υπερηφάνεια πάει περίπατο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 16, 2012, 01:37:36 μμ »
To ότι εσείς δεν αισθάνεστε κάτι, δεν σημαίνει πως η νίκη ενός συλλόγου ή ενός αθλητή δεν έχει συμβολή στην εικόνα της χώρας, ξαναλέω πάντα στο μέτρο που της αναλογεί. Ο Ολυμπιακός είναι ελληνική ομάδα, η Μπαρτσελόνα ισπανική, ο Μπούμκα Ουκρανός, ο Γκεμπρεσελασιέ Αιθίοπας και ο Σένα Βραζιλιάνος...τι να κάνουμε τώρα?