προσθετω κ την oris,πια προτιματε απο τις 3?
Φίλε erizzzz,έγραψα και πιο πάνω ότι δεν είμαι λάτρης της Fortis.
Θα προσπαθήσω όμως να σου απαντήσω χωρίς να επηρεαστώ απο τις προσωπικές μου προτιμήσεις.
Όταν καλούμαστε να κρίνουμε μια εταιρεία και να δώσουμε μια συμβουλή/άποψη σ'ένα μέλος του forum,πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν μας όλους εκείνους τους παράγοντες που καθιστούν μια αγορά,απο την εν λόγω εταιρεία,συμφέρουσα.
Δεν πρέπει να δούμε μεμονωμένα τα υπέρ και τα κατά,γιατί μ'αυτό τον τρόπο δε σε βοηθάμε.
Για παράδειγμα,δε σε βοηθάω αν σου πω "φοβερά ρολόγια αλλά υστερούν λίγο στην κάσα" ή "απίθανα ρολόγια αλλά οι τιμές τους είναι αδικαιολόγητες" ή "τρομερή εταιρεία αλλά θα ταλαιπωρηθείς με το εδώ service".Χαίρω πολύ,θα μου πεις και θα'χεις δίκιο.Οφείλουμε να δούμε τη συνολική εικόνα της εταιρείας όπως ιστορία,ποιότητα,πωλήσεις,service,
τιμή και να σου πούμε "πάρ'το" ή "μην το παίρνεις".
Λαμβάνοντας λοιπόν υπ'όψιν όλα τα παραπάνω και κυρίως τον παράγοντα
τιμή,δε θα έβαζα ποτέ το χέρι στην τσέπη για να αγοράσω ένα Fortis.
Αναμφίβολα είναι μια πολύ δυνατή εταιρεία αλλά ούτε τα σχέδιά της μου λένε κάτι,ούτε φυσικά οι τιμές της δικαιολογούν μια τέτοια αγορά.Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις αλλά αγοράζοντας ένα Fortis νιώθω ότι δίνω πολλά και παίρνω λίγα.Σ'αυτό το εύρος τιμών μπορείς να βρείς άλλες εταιρείες που αφήνουν τη Fortis χιλιόμετρα πίσω.
Με λίγα λόγια θα προτιμούσα να δώσω 1000€-1200€ και να πάρω ένα καταδυτικό Oris ή ακόμα καλύτερα ένα Glycine (με κλειστά μάτια) όπως
αυτό

αυτό

αυτό

αυτό

αυτό

αυτό

και άλλα πολλά....................
Όταν με το καλό η Fortis πέσει στα 1000€-1500€,το ξανασυζητάμε.
Αυτά απο εμένα.