Αποστολέας Θέμα: CHRONOMAT 01 - ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΤΟΝ ΣΤΟ 2!!!  (Αναγνώστηκε 52303 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: CHRONOMAT 01 - ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΤΟΝ ΣΤΟ 2!!!
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:22:39 μμ »
Μην παθιάζεσαι ΔΕΝ είναι μόνο ο μηχανισμός που μετράει σε ένα ρολοι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το πόσο ακριβά πωλούνται λ.χ. τα pre-V Panerai (για χ,ψ λόγους)
οι τιμές στα Β κυμαίνονται μέχρι ενός σημείου,οπότε το κάτι ξεχωριστό δίνει απλά κάτι τις παραπάνω και τίποτα περισσότερο εννοώ στην "πιάτσα", για παράδειγμα το σοπάρ μου που ανέφερες προηγουμένως είναι τόσο καλό και πιθανόν καλύτερο από πολλά P.P. ΠΟΤΕ όμως δεν θα πιάσει τιμές P.P. αυτό αναφέρει και ο Θάνος ότι ουσιαστικά με λιγότερα χρήματα ξεχωρίζεις αφού επιλέγεις να φοράς Β και σου περισσεύουν χρήματα και για κάτι άλλο.

Και ένα Audemars Piguet πουλιέται σε τιμή ξεφτίλας, αλλα σε θέμα ποιότητας και μηχανής σκίζει όσο δε σκίζει κανείς άλλος. Εγώ τί θα κοιτάξω, το τί έχει την μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία? Παίρνοντας ένα Chopard με LUC τί θα κοιτάξω? Αν θα το πουλήσω μετά? Σαφώς και όχι. Το έχω γιατί απο ποιότητα είναι αλλού τελείως, γιατί η LUC μηχανή είναι πολύ μπροστά και γιατί είναι μια μάρκα κορυφαία.

Ο Θάνος θα μπορούσε να μου συμπαρασταθεί, απο το να αρχίζει και να λέει: " Εγώ στο έλεγα.... και μπίρι μπίρι " ! Την εμπεριστατωμένη άποψη την έχω χεσμένη... πραγματικά! Υποτίθεται ότι οι φίλοι στηρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλα μάλλον έκανα λάθος!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:23:19 μμ »
Κρίμα. Ελπιζω να το φτιάξουν γρήγορα και οικονομικά. Μην απογοητευεσαι.
Να'σαι καλά Τριαντάφυλλε. ;)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:28:34 μμ »
τώρα επειδή είσαι φουρτουνιασμένος και λογικό είναι,όταν θα ηρεμήσεις θα δεις τα πράγματα διαφορετικά και πιο ήρεμα ο Θάνος πιστεύω ότι είναι "μαζί σου" ΜΗΝ τον παρεξηγείς είναι μεγαλύτερος και εκφράζεται διαφορετικά  ;)
το χειροκρότημα μου στην άποψη του για τα Breitling με βρίσκει σύμφωνο γι'αυτό και την χειροκρότησα και φυσικά δεν έχει να κάνει κάτι με το ατυχές γεγονός που σου έκατσε  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:33:23 μμ »
τώρα επειδή είσαι φουρτουνιασμένος και λογικό είναι,όταν θα ηρεμήσεις θα δεις τα πράγματα διαφορετικά και πιο ήρεμα ο Θάνος πιστεύω ότι είναι "μαζί σου" ΜΗΝ τον παρεξηγείς είναι μεγαλύτερος και εκφράζεται διαφορετικά  ;)

Και εγώ αυτό πιστευω.
Κοιμιζει τους παντες...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:36:51 μμ »
Δηλαδή ο μηχανισμός φταίει που μου έπεσε κάτω το ρολόι? Αν δηλαδή στη θέση του Β01 ήταν μια 7750 δε θα έπεφτε? Δε δεν είναι πράγματα αυτά. Εντάξει. Κι εγώ την άλλη φορά σε άλλους έτσι θα εκφράζομαι. Τράκαρες με τ'αμάξι?? Δε θα σου πω : " Κουράγιο, θα είμαι δίπλα σου " , αλλα θα σου πώ : " Στο έλεγα εγώ με το κ...οάμαξο που πήγες και αγόρασες!! "

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 04, 2012, 09:59:41 μμ »
Κωστα μου,πρωτα απ'ολα σου ευχομαι να ειναι μηδαμινη η ζημια στη ρολογαρα σου και να εξακολουθεις να τη χαιρεσαι και να τη γουσταρεις.
Οσον αφορα τη πικρια σου για τα γραφομενα του Θανου,επετρεψε μου να σου πω οτι το πιθανοτερο ειναι οσο στενοχωρηθηκες εσυ με τη ζημια αλλο τοσο να στενοχωρηθηκε και ο Θανος.Απλα πολλες φορες εμεις οι μεγαλυτεροι εχουμε καπως διαφορετικο τροπο εκφρασης ,ακομη και της στενοχωρειας.Μη χαλιεσαι λοιπον.
Ολα θα πανε καλα,περιμενω να μαθω τα νεα σου
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:01:32 μμ »
εμεις οι μεγαλυτεροι εχουμε καπως διαφορετικο τροπο εκφρασης
Τον θεωρείτε σωστό αυτόν τον " διαφορετικό τρόπο έκφρασης " κύριε Σπύρο? Γιατί εγώ τον θεωρώ τον πιο λανθασμένο που υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:04:31 μμ »
Κωστα, Τα παιδια δεν λενε οτι επεσε επειδη ειναι Β01. Απλα κοιτα το Ενο σου. Εχει μια 7750 η οποια μπορει να ειναι υποδεεστερη τΟυ Β01 ωστοσο παραμενει μηχανισμος με Αρχ***α οπως λιγοι. Ναι μεν ειναι ανωτερο το Β01 σου αλα δες. Το εστειλες 2 φορες ελβετια, ενω αν ηταν μια τροποποιημενη ΕΤΑ, ενας τεχνικος θα εκανε την δουλεια πολυ πιο οικονομικα και γρηγορα. Καλα εκανες και το αγορασεσ το ρολοι αυτο γιατι ειναι ΡΟΛΟΓΑΡΑ, απλα αυτο ειναι το τιμημα, οτι θα ειναι πολυ πιο ακριβη και αργη η διαδικασια συντηρησης του. Τελος παντων, περαστικα και παλι στο ρολογακι σου και απο εδω και στο εξης να δειχνει παντα καλες ωρες  :D
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:08:41 μμ »
Δηάδή, όπως σου λέει σωστότατα ο Konakis, αντιδράς για να αντιδράσεις. Θα σε άκουγα, αν είχες κλείσει τον κύκλο του χρήματος, αλλά ούτε καν εργάζεσαι ακόμα. Όταν λοιπόν διατυπώνεις κάτι ότι "έτσι το θέλω εγώ", θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίζεις αυτοτελώς. Όπερ δεν συμβαίνει. Συνεπώς, όταν προσεγγίζεις ένα πρόβλημα ή μιά λύση οικονομικά, έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ! Και η θέση μου, όσον αφορά την οικονομία του θέματος -συγγνώμη- αλλά δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, είναι βλέπεις θέμα αριθμών και όχι συναισθημάτων. Τι θα έκανες δηλαδή αν ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος με 500€ τον μήνα; Θα αγόραζες κάτι που πάει έξη χιλιάρικα και θα το σέρβιρες σε μιάν κατά τεκμήριο ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σε διπλάσια τιμή επειδή είναι inhouse; Δηλαδή άμα σου ζητούσαν έναν μισθό για το "χειρουργείο", τι θα έκανες για να ζήσεις έναν μήνα χωρίς μισθό; Γιόγκα;
Επομένως, άλλο πράγμα να διατυπώνεις επιθυμίες, και άλλο να τις πληρώνεις. Κι εδώ έχουμε πληρωμή. Γι αυτό τεχνολογικά μπορεί ο Β01 να είναι Φερράρι μπροστά στην 7750. Αλλά η 7750 είναι καλύτερη. Γιατί μπορείς να την ζήσεις και να την κυκλοφορήσεις, 100 φορές πιο προσιτά και γήινα από την Φερράρι. Φυσικά σου εύχομαι να πετύχεις τόσο πολύ, που να αγοράζεις Β01 για την πλάκα σου... Αλλάπρώτα μάθε να προστατεύεις εσένα και μαζί κάποια κεκτημένα σου. Και βέβαια μάθε να ακούς και με "κρύο" μυαλό, γιατί έτσι το έχουμε βάλει κάτω το θέμα, κι όχι αλλοιώς...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:11:24 μμ »
Κωστα, Τα παιδια δεν λενε οτι επεσε επειδη ειναι Β01. Απλα κοιτα το Ενο σου. Εχει μια 7750 η οποια μπορει να ειναι υποδεεστερη τΟυ Β01 ωστοσο παραμενει μηχανισμος με Αρχ***α οπως λιγοι. Ναι μεν ειναι ανωτερο το Β01 σου αλα δες. Το εστειλες 2 φορες ελβετια, ενω αν ηταν μια τροποποιημενη ΕΤΑ, ενας τεχνικος θα εκανε την δουλεια πολυ πιο οικονομικα και γρηγορα. Καλα εκανες και το αγορασεσ το ρολοι αυτο γιατι ειναι ΡΟΛΟΓΑΡΑ, απλα αυτο ειναι το τιμημα, οτι θα ειναι πολυ πιο ακριβη και αργη η διαδικασια συντηρησης του. Τελος παντων, περαστικα και παλι στο ρολογακι σου και απο εδω και στο εξης να δειχνει παντα καλες ωρες  :D
Αλέξανδρέ μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά. Δεν είπα ποτέ ότι ο 7750 δεν είναι μηχανισμός με πολλά μπίιιπ. Είναι και καραείναι ειδικά όταν έχει φάει και τροποποίηση τρελή. Το έχω ξαναπεί επίσης: 7750 = σταθερή αξία και το κεφάλι σου ήσυχο. Β01 = Νέος μηχανισμός που σημαίνει επίφοβος αλλά ανώτερός της 7750. Τις έχω και τις 2 μηχανές και τις φοράω συνέχεια. Προς Θεού να θεωρούσα μηχανούλα τον 7750. Κορυφή... Respect.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:17:10 μμ »
Δηάδή, όπως σου λέει σωστότατα ο Konakis, αντιδράς για να αντιδράσεις. Θα σε άκουγα, αν είχες κλείσει τον κύκλο του χρήματος, αλλά ούτε καν εργάζεσαι ακόμα. Όταν λοιπόν διατυπώνεις κάτι ότι "έτσι το θέλω εγώ", θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίζεις αυτοτελώς. Όπερ δεν συμβαίνει. Συνεπώς, όταν προσεγγίζεις ένα πρόβλημα ή μιά λύση οικονομικά, έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ! Και η θέση μου, όσον αφορά την οικονομία του θέματος -συγγνώμη- αλλά δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, είναι βλέπεις θέμα αριθμών και όχι συναισθημάτων. Τι θα έκανες δηλαδή αν ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος με 500€ τον μήνα; Θα αγόραζες κάτι που πάει έξη χιλιάρικα και θα το σέρβιρες σε μιάν κατά τεκμήριο ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σε διπλάσια τιμή επειδή είναι inhouse; Δηλαδή άμα σου ζητούσαν έναν μισθό για το "χειρουργείο", τι θα έκανες για να ζήσεις έναν μήνα χωρίς μισθό; Γιόγκα;
Επομένως, άλλο πράγμα να διατυπώνεις επιθυμίες, και άλλο να τις πληρώνεις. Κι εδώ έχουμε πληρωμή. Γι αυτό τεχνολογικά μπορεί ο Β01 να είναι Φερράρι μπροστά στην 7750. Αλλά η 7750 είναι καλύτερη. Γιατί μπορείς να την ζήσεις και να την κυκλοφορήσεις, 100 φορές πιο προσιτά και γήινα από την Φερράρι. Φυσικά σου εύχομαι να πετύχεις τόσο πολύ, που να αγοράζεις Β01 για την πλάκα σου... Αλλάπρώτα μάθε να προστατεύεις εσένα και μαζί κάποια κεκτημένα σου. Και βέβαια μάθε να ακούς και με "κρύο" μυαλό, γιατί έτσι το έχουμε βάλει κάτω το θέμα, κι όχι αλλοιώς...
Κρύο μυαλό έχω. Το ότι είχα ατύχημα με τον Β01, δε σημαίνει ότι έπρεπε ντε και καλά να μην το έχω το ρολόι! Γιατί? Επειδή η 7750 είναι φθηνή? Γι'αυτό είναι καλύτερη? Επειδή είναι φθηνότερη του Β01? Άσε με ρε Θάνο. Θα μπορούσες να συμπαρασταθείς, όπως συμπαραστάθηκαν και τα υπόλοιπα παιδιά! Διάβασε το τόπικ και πές μου!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:21:41 μμ »
Τον θεωρείτε σωστό αυτόν τον " διαφορετικό τρόπο έκφρασης " κύριε Σπύρο? Γιατί εγώ τον θεωρώ τον πιο λανθασμένο που υπάρχει.

Αγαπα τους φιλους σου με τα ''ελλατωματα'' τους και τις ''αδυναμιες'' τους

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:23:23 μμ »
Ξέρετε πολύ καλά ΟΛΟΙ ποιός είμαι και ΠΟΤΕ αντιδρώ!!! Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ΕΙΔΙΚΑ στη δική μου περίπτωση! Αν δε το ξέρετε, πείτε το να σηκωθώ και να φύγω πραγματικά! Το είχα ξαναγράψει άλλωστε και πριν 2 βδομάδες! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:28:55 μμ »
Κώστα αγορίνα μου λυπάμαι γι'αυτό που σου συνέβη και εύχομαι ολύψυχα να ξεμπερδέψεις αναίμακτα.

Από την άλλη, τι σε έπιασε με τον Θάνο? Τι το τόσο τραγικό σου είπε και κάνεις έτσι? Με τον Θάνο βρε Κώστα που σου μιλάει με κάθε άνεση και ειλικρίνια, όπως θα μιλούσε ένας πατέρας στο γιό του? Ψυχραιμίααααααααα...

Φυσικά προσυπογράφω 1000% αυτά που έγραψε ο Γιώργος ο konakis...

Τώρα αυτά με τις φωτιές και τα θα σηκωθώ να φύγω κλπ, δεν τα σχολιάζω καν...είναι λόγια της στιγμής και δεν τους δίνω ούτε αξία ούτε σημασία...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:34:25 μμ »
Κώστα αγορίνα μου λυπάμαι γι'αυτό που σου συνέβη και εύχομαι ολύψυχα να ξεμπερδέψεις αναίμακτα.

Από την άλλη, τι σε έπιασε με τον Θάνο? Τι το τόσο τραγικό σου είπε και κάνεις έτσι? Με τον Θάνο βρε Κώστα που σου μιλάει με κάθε άνεση και ειλικρίνια, όπως θα μιλούσε ένας πατέρας στο γιό του? Ψυχραιμίααααααααα...

Τώρα αυτά με τις φωτιές και τα θα σηκωθώ να φύγω κλπ, δεν τα σχολιάζω καν...είναι λόγια της στιγμής και δεν τους δίνω ούτε αξία ούτε σημασία...
Ο πατέρας μου δε θα μου μίλαγε έτσι Γιάννη! ΟΥΤΕ οι φίλοι μου!!! Πατέρας μου είναι ο Τάσος Κιρεμιτζόγλου! Με έχει μάθει ήδη αρκετά! Το ότι διαφωνώ με μια άποψη, εγώ έχω κρύο μυαλό? Δηλαδή έτσι είναι? Με συγχωρείς...! Το εννοώ αυτό που λέω με το να φύγω. Πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:36:32 μμ »

+1.00000000000
ο μικρός θέλει βοήθεια και είναι λογικό έπαθε ατύχημα το "καλό" του κομμάτι ,συνεπώς δικαιολογείται και λόγω της περίπτωσης αλλά και της κούρασης-υπερέντασης της ημέρας
ΟΛΟΙ  είμαστε μαζί σου ρεεεεεεεεεε   :-*
konakis.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:40:25 μμ »
Τι να συμπαρασταθώ ρε Κώστα; Για σύνελθε! Ζούμε σε εποχή οικονομικής καταστροφής, πρέπει όλοι να προστατεύουμε κάποια πράγματα με νύχια και δόντια, κι εσύ ψάχνεις για τραγούδια; Δεν έχεις ανάγκη συμπαράστασης. Έχεις ανάγκη να τα βάλεις με τον εαυτό σου, ενήλιξ είσαι πλέον, και να χαράξεις στρατηγική αυτοπροστασίας, όπως και προστασίας των αγαπημένων σου προσώπων και πραγμάτων. Κανείς δεν σου τα χώνει για την επιλογή σου και για τα πραγματάκια που αγαπάς. Εγώ θα είμαι σταθερά αυστηρός μαζί σου, γιατί σε αγαπώ πολύ και το ξέρεις! Αλλά -επιτέλους- κάποιος πρέπει να σε προσγειώνει και να ανασύρει από μέσα σου δυνάμεις και ευφυία που σου περισσεύουν, αλλά τα έχεις σε ύπνο πολλές φορές και λειτουργείς μόνον συναισθηματικά/παρορμητικά...
Το ίδιο γίνεται όταν ακούω ότι κατεβαίνεις την εθνική με 180χλμ/ώρα και τραβάς και φωτογραφίες! Εκεί τρελλαίνομαι! Είσαι 21 ετών και παίζεις την ζωή σου κορώνα-γράμματα σε έναν αστάθμητο παράγοντα; Μου ρίχνεις ένα κεφάλι μπόι, και πρέπει να βγάλω ντουντούκα για να σου φωνάζω "ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕ";;;;;;;;;
Τι να κάνω δηλαδή για να ακούσεις; Να γίνω 20 ετών αντί 54 που είμαι, ξανθούλα κουκλίτσα μακρυμαλλούσα και να σου κάνω νάζια; Όχι ντε...
Τώρα κοίτα πως θα σωθεί η κατάσταση με το Β01... Αφού το πήρες, πρέπει να το σώσεις... Σε λίγο σ' αυτόν τον κωλότοπο ένα Β01 θα ισούται με ένα ετήσιο εισόδημα, μπορεί και χειρότερα... Εγώ μαζί σου, αλλά αν ξαναγίνεσαι τόσο απρόσεκτος, μα τον Θεό, θα σε δαγκώσω!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:41:13 μμ »

ο μικρός θέλει βοήθεια και είναι λογικό έπαθε ατύχημα το "καλό" του κομμάτι
ΟΛΟΙ  είμαστε μαζί σου ρεεεεεεεεεε   :-*

+απειρο

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:49:13 μμ »
έλα παιδιά .....μην παλαβώνετε πίσω από τα p.c. εάν ήσασταν  στην Αίγλη και επίνατε κανα ποτάκι-μπυρίτσα δίπλα δίπλα το θέμα δεν θα είχε καν υπάρξει........cool κύριοι cool
καλά ξεμπερδέματα με το B Κωστάκη  :-*
konakis.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Απρίλιος 04, 2012, 10:55:30 μμ »
Ελα kostas δεν τρεχει κατι και κανένα 1000Ε να δώσεις οκ, τι να πουμε και εμεις εχουμε χασει 10 Β01 στα χρηματιστήρια τα τελευταια χρονια και την βγάζουμε με seiko pepsi αντι να παιρνουμε τα ρολεξακια μας. Κανε αλλου λοιπον οικονομια και ολα καλά.

Κοιμιζει τους παντες...