Δηάδή, όπως σου λέει σωστότατα ο Konakis, αντιδράς για να αντιδράσεις. Θα σε άκουγα, αν είχες κλείσει τον κύκλο του χρήματος, αλλά ούτε καν εργάζεσαι ακόμα. Όταν λοιπόν διατυπώνεις κάτι ότι "έτσι το θέλω εγώ", θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίζεις αυτοτελώς. Όπερ δεν συμβαίνει. Συνεπώς, όταν προσεγγίζεις ένα πρόβλημα ή μιά λύση οικονομικά, έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ! Και η θέση μου, όσον αφορά την οικονομία του θέματος -συγγνώμη- αλλά δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, είναι βλέπεις θέμα αριθμών και όχι συναισθημάτων. Τι θα έκανες δηλαδή αν ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος με 500€ τον μήνα; Θα αγόραζες κάτι που πάει έξη χιλιάρικα και θα το σέρβιρες σε μιάν κατά τεκμήριο ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σε διπλάσια τιμή επειδή είναι inhouse; Δηλαδή άμα σου ζητούσαν έναν μισθό για το "χειρουργείο", τι θα έκανες για να ζήσεις έναν μήνα χωρίς μισθό; Γιόγκα;
Επομένως, άλλο πράγμα να διατυπώνεις επιθυμίες, και άλλο να τις πληρώνεις. Κι εδώ έχουμε πληρωμή. Γι αυτό τεχνολογικά μπορεί ο Β01 να είναι Φερράρι μπροστά στην 7750. Αλλά η 7750 είναι καλύτερη. Γιατί μπορείς να την ζήσεις και να την κυκλοφορήσεις, 100 φορές πιο προσιτά και γήινα από την Φερράρι. Φυσικά σου εύχομαι να πετύχεις τόσο πολύ, που να αγοράζεις Β01 για την πλάκα σου... Αλλάπρώτα μάθε να προστατεύεις εσένα και μαζί κάποια κεκτημένα σου. Και βέβαια μάθε να ακούς και με "κρύο" μυαλό, γιατί έτσι το έχουμε βάλει κάτω το θέμα, κι όχι αλλοιώς...