γι'αυτό μετά αγοράζουν οι περισσότεροι ρόλεξ.....δεν αναφέρω τους λόγους καταντάει κουραστικό(και μόνο η πρωτοπορεία αρκεί πιστεύω).
Πάντως δεδομένης της τεράστιας οικονομικής διαφοράς μεταξύ (του ενός τουλάχιστον από τα άλλα δυο) των τριών ρολογιών,λογικά η πιο τίμια λύση είναι το Longines!!Πάρα πολύ άνετα θα το αγόραζα και μην μου πείτε πως δεν έχει ιστορία η Longines....ξέρετε καλά πόσο θαυμάζω την IWC(και από το δικό μου avatar φαίνεται εξάλλου),στην προκειμένη περίπτωση και από τις φωτογραφίες ψηφίζω LONGINES!
Το ήξερα εγώ, ότι ενδόμυχα δεν με χωνεύης ...

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, το πρώτο Αυτόματο, Antimagnetic, 200M WR, με ξυπνητήρι Βυθού !!!
Είναι το Jaeger Le Coultre MEMOVOX ALARM ή POLARIS, και όταν λέμε βυθού το εννοούμε γιατί είχε διπλή κάσα στο πίσω μέρος
για να μην "πνίγεται" ο ήχος από το Alarm μέσα στο νερό με την καταδυτική στολή !!!
Τα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ότι έχει αυξημένο πάχος, είχε (δεν είμαι σίγουρος αν θα έχει) "πλαστικό" γυαλί,
και υψηλή τιμή !
Και για το δια ταύτα πιω προσιτό είναι το LONGINES, πιω σπορ το IWC, και το πιω ακριβό το JLC.
Φιλικά Στέφανος.