Αποστολέας Θέμα: Εκπτώσεις σε Hamilton ρολόγια  (Αναγνώστηκε 28872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lefteris31

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Εκπτώσεις σε Hamilton ρολόγια
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 17, 2012, 09:54:24 πμ »
Είχε και κάποια κοσμήματα αλλά θα έλεγα 80% ρολογάδικο. Τα άλλα 3 ήταν ρολογάδικα και το ένα κεντρικό κοσμηματοπωλείο στο οποίο η έκπτωση μετα βίας περνούσε το 10%...
αν πλεον φτασαν στην αθηνα με το καλημερα να κανουν 25%  σε ενα ρολοι που  βγαζουν 35%  σε λιγο θα δουμε το φαινομενο του παζαροπουλου να κλεινουν το ενα μετα το αλλο   και στο τελος θα μεινουν   1  -2 μεγαλοι και δεν θα κανουν τιποτα γιατι θα ειναι μονο αυτοι  οτι με χαλαει .

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 17, 2012, 10:03:38 πμ »
Νομίζω ότι ο Παναγιώτης και ο Di@bolic προσέγγισαν πολύ καλά το θέμα.Ο μεν Παναγιώτης με την αποκλειστικότητα,ο δε Di@bolic με τον τρόπο σκέψης του εκάστοτε κατατηματάρχη.Εφόσον το ποσοστό κέρδους είναι το ίδιο,κάτι που το δέχομαι,δε μπορεί ο ένας να σου κάνει σχεδόν 30% και ο άλλος να σου κάνει 15% λέγοντάς σου "δε βγαίνω μάνα μ' ".

Το συμπέρασμα είναι ότι ένας σε βλέπει ως μακροχρόνιο πελάτη και ποντάρει σε'σένα,στο ότι θα ξαναγοράσεις απο αυτόν,στο ότι θα πεις μια καλή κουβέντα σε έναν τρίτο και γι αυτό αποφάσιζει να κάνει την υπέρβαση.Όσο μπορεί να χαρακτηριστεί υπέρβαση μια έκπτωση της τάξεως του 25%-30%.
Ο άλλος σε βλέπει ως ευρώ και τίποτα παραπάνω.Δεν τον νοιάζει ούτε καλή τιμή να σου κάνει,ούτε πελάτη να σε πιάσει.Το μόνο που τον νοιάζει είναι να σε ξεζουμίσει.Κοινώς,όπως έχουμε μάθει να λέμε στην Ελλάδα,"ότι αρπάξουμε".
Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτοί είναι που δεν θα επιβιώσουν.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 17, 2012, 10:28:05 πμ »
Νομίζω ότι ο Παναγιώτης και ο Di@bolic προσέγγισαν πολύ καλά το θέμα.Ο μεν Παναγιώτης με την αποκλειστικότητα,ο δε Di@bolic με τον τρόπο σκέψης του εκάστοτε κατατηματάρχη.Εφόσον το ποσοστό κέρδους είναι το ίδιο,κάτι που το δέχομαι,δε μπορεί ο ένας να σου κάνει σχεδόν 30% και ο άλλος να σου κάνει 15% λέγοντάς σου "δε βγαίνω μάνα μ' ".

Το συμπέρασμα είναι ότι ένας σε βλέπει ως μακροχρόνιο πελάτη και ποντάρει σε'σένα,στο ότι θα ξαναγοράσεις απο αυτόν,στο ότι θα πεις μια καλή κουβέντα σε έναν τρίτο και γι αυτό αποφάσιζει να κάνει την υπέρβαση.Όσο μπορεί να χαρακτηριστεί υπέρβαση μια έκπτωση της τάξεως του 25%-30%.
Ο άλλος σε βλέπει ως ευρώ και τίποτα παραπάνω.Δεν τον νοιάζει ούτε καλή τιμή να σου κάνει,ούτε πελάτη να σε πιάσει.Το μόνο που τον νοιάζει είναι να σε ξεζουμίσει.Κοινώς,όπως έχουμε μάθει να λέμε στην Ελλάδα,"ότι αρπάξουμε".
Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτοί είναι που δεν θα επιβιώσουν.
κατα την γνωμη μου αυτοι που δεν θα επιβιωσουν ειναι αυτοι που μοντελα που πουλανε δεν βγαζουν το λογικο για την ομαλη λειτουργεια του καταστηματος κερδος τους γιατι αλλα εξοδα εχει ενα μαγαζι στην τσιμισκη αλλα  στην μητροπολεως και αλλα στον ευοσμο  απο ενοικο λεω ,αλλο να εχεις 1 η 2 υπαλληλους και αλλο να δουλευεις μονος σου .και στις μερες μας δεν υπαρχει σταθερος πελατης συμφονα με αυτα που λες ο καθενας θα περνει το ρολοι απο εκει που ειναι πιο φτηνα  και σιγουρα δεν μπορεις συνεχεια να κανεις καλυτερες τιμες παντα θα υπαρχει παντα ενα μαγαζι που μπορει να κανει κατι καλυτερο οποτε στανταρ πελατη δεν θα εχεις ποτε και αν συνεχιζεις να βγαζεις 100-200  ευρω απο ενα ρολοι 1500ε (και πλεον δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα μαγαζια που πουλανε πανω απο 2-3 ακριβα ρολογια τουλαχιστων στην θεσσαλονικη) με τα ενοικια ακομα στο θεο και ενα κρατος που μονο ζηταει  σιγουρα θα το κλεισεις και πολυ συντομα (γενικα μιλαω) πλεον δεν κοιταει κανεις να αποκτηση μια καλη σχεση με το μαγαζι και με το after sale  κοιταει μονο τιμη .και τελος πως θα σου φαινοταν   αν ειχες ενα ρολοι εγγυησης και το μαγαζι σου ζητουσε λεφτα για την αποστολη του στην αντιπροσωπεια  για δωρεαν επισκευη  .η δωρεαν  επισκευη ειναι για την εδρα τις εταιριας   και τη  αποστολη την επιβαρυνεται το καταστημα αν στο τελος δεν βγαζει κερδος θα το πληρωνουμαι εμεις.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 17, 2012, 10:35:16 πμ »
αν πλεον φτασαν στην αθηνα με το καλημερα να κανουν 25%  σε ενα ρολοι που  βγαζουν 35%  σε λιγο θα δουμε το φαινομενο του παζαροπουλου να κλεινουν το ενα μετα το αλλο   και στο τελος θα μεινουν   1  -2 μεγαλοι και δεν θα κανουν τιποτα γιατι θα ειναι μονο αυτοι  οτι με χαλαει .
Φίλε Λευτέρη στο είπα και χθές.Εξαρτάται πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το κέρδος.Θα σου φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τί εννοώ.

Στη Ν.Σμύρνη που μένω υπάρχει ένα πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο το οποίο φτιάχνει απίστευτα γλυκά.Το λέω και μου τρέχουν τα σάλια.Ο συγκεκριμένος λοιπόν είχε τις πάστες 3,30€/τμχ.Πριν λίγο καιρό,λόγω της κατάστασης που επικρατεί,αποφάσισε να ρίξει τις τιμές του και τις έβαλε 2,50€/τμχ.
Προχθές που πήγα να αγοράσω,φτάνοντας στο ταμείο,με ρωτάει:
-Με παραδέχεσαι;
-Γιατί να σε παραδεχτώ,του απαντάω
-Τις έβαλα 2,50€,μου λέει.Καλύτερη τιμή δεν υπάρχει στην αγορά.
-Όχι ρε μάστορα,δε σε παραδέχομαι γιατί η πάστα σου στοιχίζει με το ζόρι 0,30€ και την πουλάς 2,50€.Πανάκριβος είσαι και πάλι,του απαντάω.
-Αν εγώ δεν έχω το κέρδος που θέλω,του χρόνου δε θα με βρείτε εδώ.Το κλείνω το μαγαζάκι,μου είπε.

Συγχώρεσέ με για το παράδειγμα,μπορεί να μην είναι και το πιο εύστοχο,αλλά αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι περισσότεροι έμποροι.
Ο ένας έχει την υπομονή να χτίσει το όνομά του,την επιχείρησή του και σε βάθος χρόνου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.Γι αυτό δεν τον νοιάζει αν βγάλει μόνο 5% ή 10%,όπως λες.Βλέπει πιο μακριά,γιατί αγαπάει αυτό που κάνει.
Ο άλλος,όπως ο ζαχαροπλάστης της ιστορίας,θέλει εν μια νυκτί να γίνει Ωνάσης.Ε,δε γίνεται αυτό,πώς να το κάνουμε;Ακόμα κι αν γίνει είναι κάτι πολύ εφήμερο.Easy come,easy go που λένε και οι Εγγλέζοι.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 17, 2012, 10:42:23 πμ »
Κατ´ αρχας να πω πως σαφως σαν καταναλωτη με συμφερει να παρω ενα ρολοι στο 75 και 70% της τιμης του αλλα απο εκει και περα οι εκπτωσεις αυτης της ταξεως σε ηδη πολυτελειας και οχι πρωτης αναγκης ειναι Ελληνικο φαινομενα .Σχετικα προσφατα (τα τελευταια 4 χρονια)εμαθα οτι γινονται τετοιες εκπτωσεις και μου εκανε εντυπωση μπορω να πω διοτι ημουν συνηθισμενος στην αγορα της βορειας ευρωπης,Ενα ειδος που δεν ειναι πρωτης αναγκης δε βλεπω για πιο λογο να σου κανει ο αλλος διευκολυνση να το αποκτησεις( εκτος κι αν εχει αμεση αναγκη για μετρητα οπως σωστα αναφερθηκε ή αν εισαι καλος πελατης),αν δεν εχεις απλως δεν το περνεις....αυτο ισχυει τουλαχιστον εξω,ας παει καποιος στο εξωτερικο και να ζητησει 25 και 30 % και ας δει τι θα του πουνε......

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 17, 2012, 10:48:55 πμ »
Φίλε Λευτέρη στο είπα και χθές.Εξαρτάται πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το κέρδος.Θα σου φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τί εννοώ.

Στη Ν.Σμύρνη που μένω υπάρχει ένα πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο το οποίο φτιάχνει απίστευτα γλυκά.Το λέω και μου τρέχουν τα σάλια.Ο συγκεκριμένος λοιπόν είχε τις πάστες 3,30€/τμχ.Πριν λίγο καιρό,λόγω της κατάστασης που επικρατεί,αποφάσισε να ρίξει τις τιμές του και τις έβαλε 2,50€/τμχ.
Προχθές που πήγα να αγοράσω,φτάνοντας στο ταμείο,με ρωτάει:
-Με παραδέχεσαι;
-Γιατί να σε παραδεχτώ,του απαντάω
-Τις έβαλα 2,50€,μου λέει.Καλύτερη τιμή δεν υπάρχει στην αγορά.
-Όχι ρε μάστορα,δε σε παραδέχομαι γιατί η πάστα σου στοιχίζει με το ζόρι 0,30€ και την πουλάς 2,50€.Πανάκριβος είσαι και πάλι,του απαντάω.
-Αν εγώ δεν έχω το κέρδος που θέλω,του χρόνου δε θα με βρείτε εδώ.Το κλείνω το μαγαζάκι,μου είπε.

Συγχώρεσέ με για το παράδειγμα,μπορεί να μην είναι και το πιο εύστοχο,αλλά αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι περισσότεροι έμποροι.
Ο ένας έχει την υπομονή να χτίσει το όνομά του,την επιχείρησή του και σε βάθος χρόνου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.Γι αυτό δεν τον νοιάζει αν βγάλει μόνο 5% ή 10%,όπως λες.Βλέπει πιο μακριά,γιατί αγαπάει αυτό που κάνει.
Ο άλλος,όπως ο ζαχαροπλάστης της ιστορίας,θέλει εν μια νυκτί να γίνει Ωνάσης.Ε,δε γίνεται αυτό,πώς να το κάνουμε;Ακόμα κι αν γίνει είναι κάτι πολύ εφήμερο.Easy come,easy go που λένε και οι Εγγλέζοι.
συμφωνο με το παραδειγμα σου εγω μιλαω για στανταρ τιμη αγορας τισ πρωτης υλης ειτε μενεις αθηνα ειτε μενεις δραμα ειτε μενεις    στον εβρο και οι  τρεις   πουλατε το ιδιο πραγμα με την ιδια τιμη αγορας  το ιδιο περιθωριο κερδους   και οι τρεις με ενοικιο διαφορετικο μεν αλλα οχι ιδιοκτητο ,με εναν υπαλληλο ο καθενας  εκ τον πραγματων αν ολοι πουλανε με το ιδιο ποσοστο κερδους αυτος που εχει τα λιγοτερα λειτουργικα εξοδα   θα βγαζει περισσοτερο κερδος .αν σε ρολοι με 35% κερδος  κανεις εκπτωση  25-30%   πες μου στην ελλαδα ποιος θα κλεισει πρωτος το μαγαζι του και ποιος πελατης θα ξαναπαει ασχετα αν ειναι καλυτερος  πωλητης .ο αγοραστης πλεον κοιταει την τιμη και καλα κανει αλλα θα κλεισει πρωτος ο αθηναιος  γιατι οσο  καλος και να ειναι εγω θα το παρω απο εκει που ειναι φθηνοτερα και καλα θα κανω.

Αποσυνδεδεμένος ANTONIS 81

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:05:49 πμ »
συμφωνω με τουs 2 τελευταιουs.ολοι οι αλλοι ειναι τσαμπα μαγκεs.αν παs  ελβετια,γερμανια κτλ και ζητησειs εκπτωση 10% θα σε πεταξουν εξω απο το μαγαζι .φανταστειτε με 30% που ζηταει ο ελληναραs!! και γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε γενικοτερα.γιατι ειμαστε γατοι και πιο εξυπνοι απο ολουs!και με τετοια νοοτροπια δεν θα αλλαξουμε και ποτε!γιατι η ....... μεταφερεται και στα παιδια μαs και αυτα θα εχουν  παραλογεs απαιτησειs οπωs του φιλου στην αρχη που καταχρηστικα ζητησε 25% λεs και μιλαει σε σκουπιδια!σεβομαι την ερευνα αγοραs και εγω αγοραζω κατι εκει που θα το βρω σε καλη τιμη κ εξυπηρετηση .και στο φιναλε αν δε μπορειs να το παρειs με 15% βρεs ενα που να αντεχει η τσεπη σου ρε φιλε!και εμενα μου αρεσει η πορσε αλλα επειδη δε μπορω να τη παρω δεν θα παω στον εμπορο να του πω να μου κανει εκπτωση 30% με τσαμπουκα ...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2012, 02:25:37 μμ από GiannisH »

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:17:01 πμ »
Μετα το κινημα της πατατας να οργανωθουμε να κανουμε το κινημα του ρολογιου..... ;D

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:19:18 πμ »
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω που λέγονται γιατί και τα μαγαζιά πρέπει να ζήσουν.

Η βασική διαφορά όμως είναι ότι υπάρχει και ανταγωνισμός από internet, δεν είναι μόνο τα φυσικά μαγαζιά. Και εκεί οι εκπτώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, και εάν λάβεις και υπόψιν τις ισοτιμίες πας άνετα για 50% κάτω από τη λιανική...

Συν το ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι για κλάματα στην Ελλάδα (χωρίς να απορρίπτω και άλλες χώρες και στο Παρίσι και στην Κολωνία που είχα κοιτάξει πρόσφατα, οι πωλητές ήταν άσχετοι και αγενέστατοι χωρίς καν να φτάσω σε παζάρια τιμής)

Οπότε ο συνδυασμός καλύτερης τιμής και εξυπηρέτησης (όπου στο internet πιστεύω χαλαρά ότι βρίσκεις ΠΟΛΥ καλύτερη εξυπηρέτηση) είναι ο πραγματικός ανταγωνιστής. Οπότε ναι, δε θεωρώ το να παζαρέψεις για καλύτερη τιμή σε φυσικό μαγαζί είναι άτοπο.

Εμένα μου παζαρεύουν κάθε μέρα στη δουλειά μου (τουριστικά) και πάντα προσπαθώ να δώσω την καλύτερη τιμή χωρίς να θυσιάσω την εξυπηρέτηση...δε με προσβάλει όταν γίνεται σε λογικά πλαίσια και "καλοπροαίρετα"

:)

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:35:09 πμ »
συμφωνω με τουs 2 τελευταιουs.ολοι οι αλλοι ειναι τσαμπα μαγκεs.αν παs  ελβετια,γερμανια κτλ και ζητησειs εκπτωση 10% θα σε πεταξουν εξω απο το μαγαζι .φανταστειτε με 30% που ζηταει ο ελληναραs!! και γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε γενικοτερα.γιατι ειμαστε γατοι και πιο εξυπνοι απο ολουs!και με τετοια νοοτροπια δεν θα αλλαξουμε και ποτε!γιατι η βλακεια μεταφερεται και στα παιδια μαs και αυτα θα εχουν  παραλογεs απαιτησειs οπωs του φιλου στην αρχη που καταχρηστικα ζητησε 25% λεs και μιλαει σε σκουπιδια!σεβομαι την ερευνα αγοραs και εγω αγοραζω κατι εκει που θα το βρω σε καλη τιμη κ εξυπηρετηση .και στο φιναλε αν δε μπορειs να το παρειs με 15% βρεs ενα που να αντεχει η τσεπη σου ρε φιλε!και εμενα μου αρεσει η πορσε αλλα επειδη δε μπορω να τη παρω δεν θα παω στον εμπορο να του πω να μου κανει εκπτωση 30% με τσαμπουκα ...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Ούτε Ελληναράδες είμαστε, ούτε ευθύνεται ο λαός για τις μαλ... που γίνονται με έλλειψη κρατικού παρεμβατισμού και ελέγχου της αγοράς. Στην χώρα μας επεβλήθη ένα πλασματικό χρέος με παράλληλη οικονομική εξόντωση της μεσαίας και χαμηλής τάξης, με σκοπό τον έξωθεν έλεγχο της ενέργειας και του γεω-πολιτικού ρόλου. Η αγορά γνώρισε τεχνητή άνθηση και ακολούθως, μετά το 2008, βίαιη συρρίκνωση. Πολλά καταστήματα, πολύ περισσότερα απ' όσα αντιστοιχούν σε μία ευθυγραμμισμένη κατανάλωση προς το ΑΕΠ. Πολύ μεγάλα ποσοστά κέρδους ωσαύτως... Τρελλή αύξηση του μεταπρατικού εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών. Είναι φυσικό από εκεί και πέρα να συμβαίνουν τα προπεριγραφόμενα. Όταν θα δεις ένα είδος ημι-πολυτελείας, όπως το ρολόι, το ίδιο μοντέλο με διαφορά 10-20% από το ένα μαγαζί στο άλλο, εν μέσω ύφεσης, θα πας στο φτηνότερο, ακτός κι αν είσαι μαζόχα. Περί αυτών όλων να μην κατηγορείς τον Ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός όταν κρατιέται αμόρφωτος και μέσα στην λαμογιά, την αρπαχτή και την παραπληροφόρηση, κρατιέται γιατί κάποιοι αλητήριοι διεθνιστές, πλουτοκράτες και άριστα προσυνεννοημένοι το σχεδίασαν. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, (μεταξύ των οποίων και τα ρολόγια), ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΦΑΜΙΛΛΗ ΟΣΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ! Ναι, επίσημες αντιπροσωπείες κάνουν αυτήν την στιγμή και 50% σε εκποίηση παλαιού στοκ... Δεν σου λέει κάτι αυτό; Μην τα βάζεις λοιπόν φίλε με τον καταναλωτή, κοίτα και το νόημα του κινήματος της πατάτας, μάθε επίσης ότι όταν κάναμε το ρολόι του φόρουμ, μας κόστισε 420€ το κομμάτι, ενώ αν το παραγγέλναμε από τον εδώ αντιπρόσωπο θα ερχόταν τουλάχιστον 50% ακριβότερο... Το νόημα είναι ο ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ. Σκέψου το...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:35:48 πμ »
50% σε ελβετικα ρολογια?πανω απο 15% δεν υπαρχει τουλαχιστον οσον αφορα ρολογια απο επισημεσ αντιπροσωπειεσ και οχι περεμποριο.επισησ εμπιστευεσαι το ιντερνετ?ειχα παραγγειλει προ μηνοσ ρολοι citizen απο γνωστο site που ειχα ξαναγορασει χαμηλοτερησ αξιασ προιοντα.μονο η κασα ηταν γνησια.μεχρι και το λουρι μαιμου ηταν.απο αυτη την κακη εμπειρια που ειχα πηρα την αποφαση να μην ξαναπαρω αντικειμενο αξιαs.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:47:46 πμ »
δηλαδη τα πολλα καταστηματα,την τεχνητη ανθηση ,τισ φουσκωμενεσ καρτεσ ?ολα αυτα ποιοσ τα δημιουργησε?εμεισ δε τα δημιουργησαμε τουλαχιστον σε μεγαλο ποσοστο?εμεισ δε φταιμε ποτε δλδ?

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:48:05 πμ »
50% σε ελβετικα ρολογια?πανω απο 15% δεν υπαρχει τουλαχιστον οσον αφορα ρολογια απο επισημεσ αντιπροσωπειεσ και οχι περεμποριο.επισησ εμπιστευεσαι το ιντερνετ?ειχα παραγγειλει προ μηνοσ ρολοι citizen απο γνωστο site που ειχα ξαναγορασει χαμηλοτερησ αξιασ προιοντα.μονο η κασα ηταν γνησια.μεχρι και το λουρι μαιμου ηταν.απο αυτη την κακη εμπειρια που ειχα πηρα την αποφαση να μην ξαναπαρω αντικειμενο αξιαs.

Στο internet όπως και οπουδήποτε αλλού αγοράζεις τον "πωλητή."

Έχω δώσει €2,000+ για ρολόι που έκανε €4,000 επίσημα και ήταν τέλειο και με εγγύηση και μου έχει κάνει service και η αντιπροσωπία κανονικά.
Έχω πάρει από internet πάνω από 10 ρολόγια και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα!

Φυσικά και θέλει προσοχή και ψάξιμο πάντα...

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:53:34 πμ »
          Φίλε και συντοπίτη, επισκέφθηκες όλους τούς επίσημους; [url]http://www.hamiltonwatch.com/en/store-locator[/url]
                                                                                                                           C Γιάννης   
καλημέρα φίλε, από ότι βλέπω στο site δίνει ως επίσημους 5. Απ'αυτούς πήγα και στους 3 του κέντρου, οι 2 είναι αυτοί που μου πούλησαν πνεύμα και ο τρίτος είναι αυτός με τον οποίο το παζαρεύω. Δεν πήγα στο αεροδρόμιο και στο άλλο στην καλαμαριά!!!

Αποσυνδεδεμένος PANOS1006

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 17, 2012, 11:59:21 πμ »
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Ούτε Ελληναράδες είμαστε, ούτε ευθύνεται ο λαός για τις μαλ... που γίνονται με έλλειψη κρατικού παρεμβατισμού και ελέγχου της αγοράς. Στην χώρα μας επεβλήθη ένα πλασματικό χρέος με παράλληλη οικονομική εξόντωση της μεσαίας και χαμηλής τάξης, με σκοπό τον έξωθεν έλεγχο της ενέργειας και του γεω-πολιτικού ρόλου. Η αγορά γνώρισε τεχνητή άνθηση και ακολούθως, μετά το 2008, βίαιη συρρίκνωση. Πολλά καταστήματα, πολύ περισσότερα απ' όσα αντιστοιχούν σε μία ευθυγραμμισμένη κατανάλωση προς το ΑΕΠ. Πολύ μεγάλα ποσοστά κέρδους ωσαύτως... Τρελλή αύξηση του μεταπρατικού εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών. Είναι φυσικό από εκεί και πέρα να συμβαίνουν τα προπεριγραφόμενα. Όταν θα δεις ένα είδος ημι-πολυτελείας, όπως το ρολόι, το ίδιο μοντέλο με διαφορά 10-20% από το ένα μαγαζί στο άλλο, εν μέσω ύφεσης, θα πας στο φτηνότερο, ακτός κι αν είσαι μαζόχα. Περί αυτών όλων να μην κατηγορείς τον Ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός όταν κρατιέται αμόρφωτος και μέσα στην λαμογιά, την αρπαχτή και την παραπληροφόρηση, κρατιέται γιατί κάποιοι αλητήριοι διεθνιστές, πλουτοκράτες και άριστα προσυνεννοημένοι το σχεδίασαν. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, (μεταξύ των οποίων και τα ρολόγια), ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΦΑΜΙΛΛΗ ΟΣΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ! Ναι, επίσημες αντιπροσωπείες κάνουν αυτήν την στιγμή και 50% σε εκποίηση παλαιού στοκ... Δεν σου λέει κάτι αυτό; Μην τα βάζεις λοιπόν φίλε με τον καταναλωτή, κοίτα και το νόημα του κινήματος της πατάτας, μάθε επίσης ότι όταν κάναμε το ρολόι του φόρουμ, μας κόστισε 420€ το κομμάτι, ενώ αν το παραγγέλναμε από τον εδώ αντιπρόσωπο θα ερχόταν τουλάχιστον 50% ακριβότερο... Το νόημα είναι ο ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ. Σκέψου το...
φιλε μου αυτο με το λαος δεν ευθυνεται ειναι μεγαλη καραμελα για να βγαλουμε την ευθυνη απλα απο επανω μας.
ο λαος τους ψηφιζε πρωτη μαλ..
ο λαος επαιρνε τις πιστωτικες δευτερη μαλ..
ο λαος επαιρνε τα δανεια για να παει διακοπες τριτη μαλ..
ο λαος αγοραζε αυτοκινητο bmw και merc και δεν ειχε μαντιλι να κλαψει τεταρτη μαλ..
και δεν εχω χρονο να γραψω και πεμπτη... εκτη..
παντα ευθυνοφοβοι παντα οι φταιει καποιος και ποτε εμεις.
δεν ειμαι πολιτικος και εγω στον λαο ειμαι ομως παραδεχομαι και εγω οτι  εκανα μαλ..
longines master chr- longines hydroconquest chr auto-
panerai pam112- tissot seastar new auto chr- certina
quartz chr- victorinox quartz chr

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάρτιος 17, 2012, 12:00:48 μμ »
εγω απορω πωs σου απαντησαν απλωs και δε προεβησαν σε χειροτερα....γιατι μαλλον εσυ πουλησεs πνευμα.αυτοι τη δουλεια τουs εκαναν.εδωσαν μια τιμη.θα πρεπε να φυγειs αφου δεν σε ικανοποιησαν και να αφησειs τουσ χαρακτηρισμουs και τα πνευματα...και εγω  επαγγελματιαs ειμαι στο χωρο τηs εστιασηs και αντιμετωπιζω συχνα εξυπνουs....να φανταστω οτι δουλευειs στο δημοσιο ε??και με αυτο δεν κατηγορω ολουs τουσ δημοσιουs αλλα κατηγορω τη νοοτροπια
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2012, 12:23:37 μμ από ANTONIS 81 »

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 17, 2012, 12:24:38 μμ »
εγω απορω πωs σου απαντησαν απλωs και δε προεβησαν σε χειροτερα....γιατι μαλλον εσυ πουλησεs πνευμα.αυτοι τη δουλεια τουs εκαναν.εδωσαν μια τιμη.θα πρεπε να φυγειs αφου δεν σε ικανοποιησαν και να αφησειs τουσ χαρακτηρισμουs και τα πνευματα...και εγω  επαγγελματιαs ειμαι στο χωρο τηs εστιασηs και αντιμετωπιζω συχνα εξυπνουs....να φανταστω οτι δουλευειs στο δημοσιο ε??
Να μη φανταστείς τίποτα. Όχι δε δουλεύω στο Δημόσιο και είτε το πιστεύεις είτε όχι το επέλεξα αυτό. Σε άλλο θέμα μέσα στο φόρουμ, έχω αναφέρει τι δουλειά κάνω και ποιος είμαι, ίσως κάποιοι να το θυμούνται. Δεν υπήρξα ποτέ αγενής ούτε έβγαλα βιαστικά συμοπεράσματα για κανέναν. Εσύ αντιθέτως (και τώρα θα βγάλω βιαστικό, αλλά βάσιμο συμπέρασμα) για να "καίγεσαι" τόσο να τον υπερασπιστείς μπορώ να εικάσω ότι αν δεν είσαι ο ίδιος, σίγουρα δουλέυεις εκεί!!!
Και επειδή πολλές αντιδράσεις και λάθος συμπεράσματα προκάλεσε αυτό που είπα γράφω την ακριβή στιχομυθία:
-Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση
-Βεβαίως
-Επειδή ξέρω τι ακριβώς θέλω, το έχω δοκιμάσει πολλές φορές, ξέρω ποια είναι η τιμή καταλόγου του μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορείτε να κάνετε;
-Μάλιστα, για ποιο ρολόι μιλάτε;
-Για το Hamilton Railroad Auto Chrono με το μπρασελέ που έχει αρχική 1545ευρώ.
-15% είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω
-Μα 15%; Το έχω βρει ήδη σε καλύτερη τιμή και από ότι ξέρω πολλοί φίλοι ψωνίζουν ρολόγια με έκπτωση τουλάχιστον 25%!!!
-25%; Χαχαχαχ Αποκλείεται!
-Υπονοείτε ότι σας λέω ψέματα;
-Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα στην αγορά!
-Δηλαδή μου λέτε ότι δεν χρειάζεται ούτε να το συζητήσουμε; Με στέλνετε αλλού;
-Ναι...και άμα το βρεις με 25% έλα να μου το πεις!
-Όπως νομίζετε, ευχαριστώ.

Και όλοι αυτά στεκόμενοι όρθιοι στην πόρτα! 

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάρτιος 17, 2012, 12:29:42 μμ »
Όσο για τον άλλο φίλο που μίλησε για Ελληνάρες (παρεπιπτόντως δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι, ούτε ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι το Μέγα Ελληνικό Έθνος, το αντίθετο θα έλεγα) και για την κουλτούρα την Βορειοευρωπαϊκή και την υποκουλτούρα την Ελληνική έχω να του πω το εξής:
Αν εσύ γνωρίζεις ότι κάποιος άλλος αγόρασε το ίδιο προϊόν με σένα σε πολύ καλύτερη τιμή και δεν το επισημαίνεις ή δεν το διεκδικείς γιατί αυτό επιβάλλει η κουλτούρα σου και το επίπεδο σου πραγματικά σε καμαρώνω....εγώ πάντως δεν θα αφήσω να με περνάν όλοι για βλάκα!!!  

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάρτιος 17, 2012, 12:37:30 μμ »
δεν υπερασπιζομαι κανενα.επισηs θα σου συνιστουσα να διαβαζειs πιο σωστα τα λεγομενα του καθενος απο μας.ανεφερα οτι εχω καταστημα στο χωρο της εστιασης και υπερασπιζομαι  το δικαιωμα του καταστηματαρχη να καθοριζει το ποσοστο εκπτωσης και διαθεσης του προιοντος που πουλαει καθως αυτος και μονο αυτος γνωριζει τα λειτουργικα εξοδα και το ποσοστο κερδους του.και ξαναλεω εσυ βεβαιως και εχεις το δικαιωμα να παζαρευεις καλυτερη τιμη αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να προβαινεις σε χαρακτηρισμους περι αγενειας επειδη δεν πετυχες αυτο που ηθελες.πιστεψε με αν δουλευα η ημουν ο ιδιος θα μιλουσα διαφορετικα και ενδεχομενως θα αναζητουσα τροπους να αντιμετωπισω τη προσβολη,οπως και εχω κανει σε δικους μου πελατες που δε με σεβαστηκαν

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάρτιος 17, 2012, 12:46:37 μμ »
φιλε μου αυτο με το λαος δεν ευθυνεται ειναι μεγαλη καραμελα για να βγαλουμε την ευθυνη απλα απο επανω μας.
ο λαος τους ψηφιζε πρωτη μαλ..
ο λαος επαιρνε τις πιστωτικες δευτερη μαλ..
ο λαος επαιρνε τα δανεια για να παει διακοπες τριτη μαλ..
ο λαος αγοραζε αυτοκινητο bmw και merc και δεν ειχε μαντιλι να κλαψει τεταρτη μαλ..
και δεν εχω χρονο να γραψω και πεμπτη... εκτη..
παντα ευθυνοφοβοι παντα οι φταιει καποιος και ποτε εμεις.
δεν ειμαι πολιτικος και εγω στον λαο ειμαι ομως παραδεχομαι και εγω οτι  εκανα μαλ..

Ο λαός δεν φταίει Πάνο. Γιατί μπορούν εύκολα να τον παρασύρουν και να τον χειραγωγήσουν. Παλιό και αληθινό όσο και οι δομημένες κοινωνίες. Ο λαός συμπεριφέρεται βλακωδώς και κουτοπόνηρα ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΤΣΙ! Κοίτα λοιπόν τώρα αντί να κάνεις στείρα κριτική (και κακώς να αυτο-κατηγορείσαι κι από πάνω), να συσπειρωθείς με μένα και με αυτόν τον -όπως θες χαρακτήρισέ τον- λαό, και να τιμωρήσουμε άγρια και υποδειγματικά όλους όσους πάνε να εκμεταλλευθούν τον κοσμάκη για ίδιον όφελος, για μίαν ακόμα φορά... Στο Ποινικό Δίκαιο, μιάς και το σπούδασα, λέμε ότι η πρόληψη εμποδίζει την εγκληματικότητα, όχι ο σωφρονισμός... Το ίδιο ισχύει και για μας, τον λαουτζίκο. Μόρφωσέ με, οδήγησέ με σωστά και με ήθος, ορμήνεψέ με ανθρώπινα, δίνε μου την αλήθεια από τα ΜΜΕ, να μην σου ψηφίζω τσόγλανους για εθνικούς ηγέτες, να μην μαγαρίζω την οικονομία και την αγορά. Αυτό εννοώ. Μην γελιέσαι φίλε. Άμα πάρουμε να τιμωρήσουμε έναν ολόκληρο λαό, το μόνο που θα κερδίσουμε είναι μια νέα σκλαβιά, δεν ξέρω για πόσες δεκαετίες...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!