Αποστολέας Θέμα: Seiko Brightz Phoenix η seiko ananta chronograph cal.8r28?  (Αναγνώστηκε 8867 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

erizzzz

• Επισκέπτης
Seiko Brightz Phoenix η seiko ananta chronograph cal.8r28?
« στις: Μάρτιος 13, 2012, 07:57:03 μμ »
Καλησπερα,μπορει αυτο το ρολοι να σταθει ισαξια σε θεμα κυρους αναμεσα σε ελβετικα ρολογια ιδιας αξιας πχ.longines.fortis κλπ. η ειναι λιγο σε εισαγωγικα,μετραει σαν ρολοι για τους γνωστες η απλα περναει στο ντουκου?

Uploaded with ImageShack.us

http://oceanictime.blogspot.com/2010/10/seiko-brightz-phoenix-sagq007-new.html
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 14, 2012, 05:30:43 μμ από koubilaihan »

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: seiko Brightz Phoenix
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 14, 2012, 11:22:43 πμ »
Αν ως γνώστες προσδιορίζεις εμάς που είμαστε μέσα στο φόρουμ, τότε ναι, έχει ένα άλφα κύρος. Προσωπικά θα το θαύμαζα, είναι ρολογάρα και μηχανικά και σχεδιαστικά.
Αν εννοείς τον κόσμο που δεν είναι στα ωρολογιακά fora αλλά απλά ξέρει πέντε πράγματα για ρολόγια, τότε δεν νομίζω. Είναι ελάχιστοι αυτοί που θα δουν ένα seiko και θα καταλάβουν ότι έχεις δώσει 2+ χιλιάρικα γι' αυτό. Μπορεί και να μην το πιστέψουν, αν τους το πεις.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 14, 2012, 12:46:18 μμ »
οποτε αν θελει καποιος να εντυπωσιασει δεν κανει αυτο το ρολοι για τον λογο οτι δεν δειχνει τα λεφτα του,το παιρνει καποιος επειδη του αρεσει αλλα σε σχεση με αλλα ρολογια ειναι λιγο

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 14, 2012, 12:52:04 μμ »
Εϊναι ρολογάρα! Και νομίζω ότι εντυπωσιάζει! Σίγουρα ο κάτοχός του μένει ενθουσιασμένος! Σε ότι αφορά τους άλλους εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων που έχουν! Ένα είναι βέβαιο: στο μέλλον θα εντυπωσιάζει περισσότερο! Γιατί θα φανεί η αξία και θα τύχει επιτέλους ανάλογου σεβασμού η μεγαλύτερη εταιρία ρολογιών στον κόσμο, δηλαδή η SEIKO!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 14, 2012, 12:59:17 μμ »
στην ουσια το ρολοι δεν ειναι ενα σκληροπυρινικο καταδυτικο ,αλλα ενα καταδυτικο - dress το οποιο με ενα καλο ντυσιμο να μην δενει αρμονικα

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 14, 2012, 03:51:33 μμ »
οποτε αν θελει καποιος να εντυπωσιασει δεν κανει αυτο το ρολοι για τον λογο οτι δεν δειχνει τα λεφτα του,το παιρνει καποιος επειδη του αρεσει αλλα σε σχεση με αλλα ρολογια ειναι λιγο
Aν θέλει κάποιος να εντυπωσιάσει,παίρνει μια fashion ΠΑΠΑΡΙΑ μέγιστη και παριστάνει τον ''καμπόσο''.Για μένα μετράει να το γουστάρεις εσύ.Αναγνώριση δεν περιμένω από κανέναν εγώ προσωπικά,καθώς γνωρίζω και έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι με τον μαγικό κόσμο του ρολογιού ασχολούμαστε ελάχιστοι.
Εντύπωση -μεγάλη κιόλας- μπορείς να κάνεις και με ένα armani των 100€.Μεγαλύτερη ίσως από αυτή την ρολογάρα seiko...αλλά στους άλλους που δεν κατέχουν το ''ωρολογιακό'' τόπι :)
Επαναλαμβάνω είναι ρολογάρα ;)

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 14, 2012, 04:12:38 μμ »
Και η δικιά μου άποψη όταν διαλέγεις ένα τέτοιο ρολόι είναι ότι στα .... σου τι πιστεύει ο κάθε "άσχετος" γιατί απλά ξέρεις ΕΣΥ τι έχεις, και όσοι κατέχουν το άθλημα... ;)

Επίσης όταν μπεις στην Ιαπωνική φιλοσοφία του ότι μια εταιρεία μπορεί να φτιάξει και κάτι οικονομικό και κάτι ακριβό και να κάνει και τα δύο καλά, μπορείς να εκτιμήσεις κάτι για την ποιότητα του, χωρίς να σε "τυφλώνουν" τα ονόματα.

Εν τέλει, εάν αυτοί που θέλεις να "εντυπωσιάσεις" (με την καλή έννοια) είναι γνώστες, προχωράς άφοβα :)

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 14, 2012, 04:50:34 μμ »
σαφως κ αν μου αρεσει δεν θα σκεφτω την εμφανιση η αν εντυπωσιαζει ,ειναι ενα ρολοι 2000+ αμα το βαλεις με ενα longines ιδιας αξιας, νομιζω το δευτερο δειχνει περισσοτερο τα λεφτα του,δεν το εχω δει απο κοντα αλλα απο φωτο νομιζω δειχνει αρκετα φτηνοτερο,κ σκεφτομαι παιρνω αυτο που μου αρεσει πολυ,η παιρνω ενα αναντα που μου αρεσει αλλα λιγοτερο απο το αλλο ομως δειχνει τα λεφτα του

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 14, 2012, 04:58:09 μμ »
μπορει να μεταφερθει το θεμα στην απιλογη αγορα,με θεμα
seiko  Brightz Phoenix η seiko ananta chronograph cal.8r28?

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seiko Brightz Phoenix η seiko ananta chronograph cal.8r28?
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 14, 2012, 05:31:36 μμ »
Έγινε. Βάλε και καμιά φωτό από το ananta που θέλεις, για να αποκτήσει το θέμα ενδιαφέρον.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 14, 2012, 05:49:54 μμ »
ANANTA χωρίς κουβέντα! Για δες
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 14, 2012, 05:59:26 μμ »
αυτο που εβαλε ο φιλος,ο 8l35 που εχει το αλλο δεν ειναι ανωτερος?δεν τιθετε θεμα εμφανισης γιατι κ τα 2 μου αρεσουν,πιο ομως αξιζει περισσοτερο τα λεφτα του?υπαρχει κ το θεμα διαφορετικοτητας  γιατι τα brightz νομιζω δεν κυκλοφορουν πολυ

Αποσυνδεδεμένος Babis Stinson

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 14, 2012, 06:43:59 μμ »
Προφανώς και μπορεί. Αν στο μάτι σου φαίνεται όμορφο και ότι ταιριάζει στο στυλ σου μην το σκέφτεσαι.  ;)
Στην τελική έναν μονάχα που να ξέρει από ρολόγια να πετύχεις και να σου πει "πολύ καλό ρολόι" αρκεί. Που και πάλι σιγά την σημασία που έχει κι αυτό.  :)

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 14, 2012, 07:04:21 μμ »
για να πω την αληθεια το dial του αναντα δεν μου αρεσει κ πολυ ,εχει το σχεδιο που εχουν οι περισσοτεροι χρονογραφοι βεβαι η κασα ειναι απιστευτη αλλα το αλλο νομιζω εχει δικο του χαρακτηρα

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 14, 2012, 07:30:32 μμ »
Αν καποιος δεν γνωριζει, ουτε που κοιταει τι φοράς.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 14, 2012, 07:34:26 μμ »
Τώρα μάλιστα...έβαλες την μεγάλη μου ιαπωνική καψούρα...το ananta!Πάρε το ananta να γουστάρεις,είναι τιτανοτεράστιο ρολόι και μου αρέσει περισσότερο από το phoenix ;)

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 14, 2012, 09:35:40 μμ »
http://www.galante.jp/design/sbla051.html

μερικα μου αρεσουν ;D

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 15, 2012, 10:07:01 πμ »
Από τα δύο, θα προτιμούσα το ananta. Το έχω φορέσει και είναι εκπληκτικό ρολόι. Δες εδώ:

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,8153.0.html

Αποσυνδεδεμένος kostasg

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 15, 2012, 01:50:26 μμ »
παιδιά εδώ στην Αθήνα, που μπορώ να βρω/δω τα ananta?

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 15, 2012, 02:38:24 μμ »
μαλλον ειμαι για αυτο ,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος ακομη

Uploaded with ImageShack.us